Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2012-02-07 12:18
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 243 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Ha szeretnék sokat szundizni, még irigyelném is a jó alvókádat. De azért örülök neki, hogy eddig is sikerült pihenned, mert Te megérdemled. Szerintem azért vagyok alvógép, mert lemaradásban vagyok mindig. Most már képes is lennék visszaaludni. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-02-07 12:12
Létrehozva:
|
|
![]() Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 739 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
Mi az, hogy lehetséges? Mi kell még? Ha szeretnék sokat szundizni, még irigyelném is a jó alvókádat. De azért örülök neki, hogy eddig is sikerült pihenned, mert Te megérdemled. |
|
|
|
2012-02-07 12:05
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 243 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Szép napot mindenkinek, már amennyire ez ebben a cudar időben lehetséges. Mi az, hogy lehetséges? Mi kell még? -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-02-07 11:44
Létrehozva:
|
|
![]() Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 739 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
Tisztelt Vateraoroszlán!
Minap törölték egy aukciómnál a licitet. Az egyetlent. Ez okozott némi fejtörést, mert elsőre nem is kerestem másutt. Szörnyű balsejtelem kezdett gyötörni, már vártam az elbocsátó szép üzenetet, mivel volt már figyelmeztetésem. Sosem galádságból, csak slendrián oda nem figyelés, tapasztalatlanság okán. Az idegfrász miatt összeomlott keringésem szerencsére lassan helyrállt, itt maradtam az élők sorában, - sokak bánatára Az ÜSZ-nak is írtam, válaszoltak: "Tisztelt XXXXXXXX!! Köszönjük levelét! Adatbázisunk szerint Ön nem törölt licitet az aukcióról. Amennyiben már valóban érkezett licit a termékre, csak abban az esetben tűnhetett el, ha a licitáló felhasználóneve inaktiválásra került és licitjei illetve licit nélküli aukciói eltávolításra kerültek." Lássuk be, ez a sablonszöveg elég faramuci. Akárha egy kívülálló harmadik írta volna vélelmeit, nem a konkrét okot. Ennél azért többre, jobbra is futhatná, függetlenül attól, hogy a licitálóra vonatkozó infók rám nem tartoznak. Továbbá nem lenne talán szentségtörés és túl fárasztó ilyenkor az eladónak is küldeni valami értesítőt? Némi jóindulattal ez megoldható lenne. Nem bírom már olyan jól az izgalmakat. Ha felvetné ezt a kérdést, igen hálás lennék. Köszönöm! Szép napot mindenkinek, már amennyire ez ebben a cudar időben lehetséges. A hozzászólást -vidaeff- szerkesztette a következő időpontban: 2012-02-07 11:45 |
|
|
|
2012-02-07 11:01
Létrehozva:
|
|
Jó reggelt kívánok! Szép reggelt! Mit csinál itt? Menjen szánkózni. Annak idején még én írtam azt a szöveget, amire azóta is hivatkozik mindenki, szóval engem kell utálni. Milyen sablonszöveget? Nem utálunk embereket. Legalábbis én nem. Leó, Önnek is mondom, hogy köszönjük a háttérsablonokat, bár az ÜSZ-on keresztül is megköszöntem, nem vagyok benne biztos, hogy eljutott a kellő helyre. Elmegyek, keresek A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-02-07 11:01 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-02-07 08:53
Létrehozva:
|
|
![]() Igencsak öreg róka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 116 Regisztrált: 2009-09-02 09:51 Azonosító: 726 887 |
Jó reggelt kívánok!
Kicsit lassan ugyan, de azért reagálok... Benz sok dolgot elutasít elvből... Igen, ez a kemény munkával felépített imázsa, hehe. Itt a kulcs. Önök győztek meg minket, Benz teljes mellbedobással engem, ld. csillagrendszer. Annak idején még én írtam azt a szöveget, amire azóta is hivatkozik mindenki, szóval engem kell utálni. -------------------- Üdvözlettel:
Leó a Vatera oroszlánja |
|
|
|
2012-02-07 08:38
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Köszönöm. De majd mindjárt jön Hytech...... Meg kellene tanulnom normálisan képet beszúrni az aukció szövegébe, bele a termékleírásba. Az az oldal, amit eddig használtam, sajnos behalt, pedig szerettem, bár eléggé problémás volt. Majd egyszer nekiveselkedem, biztosan nem annyira nehéz, mint amennyire én nem tudom. -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2012-02-06 22:55
Létrehozva:
|
|
A sablonok miatt van. ........... Vissza a sablonokra, mert eszembe jutott valami, amit fontosnak tartok, és ma jöttem rá, persze a saját példámon. Én is sablonokkal dolgozom, nincs mese, két állás mellett ennyi eladást nem lehet sablonok nélkül csinálni. Néhány vevő van, akinél másképpen zajlanak az események, de 90%-ban szokásosan történnek a dolgok. Szóval írom a kezdő sablonomat. Megszólítás, pár mondat, pár kérés, és elköszönés. Vannak emberek, akik hasonlóképpen válaszolnak, megszólítanak, válaszolnak, és kérik a számlaszámot. Aztán elköszönnek. Ez jó. Van aki még pár kedves szót is odatesz, ez jól esik. Aztán van, aki totál bugris. Nem köszön, parancsolgat, tisztára, mint egy felsőbb karhatalom. Ő is ugyanazt a sablont kapja, általában ideges sem vagyok tőle, esetleg a férjemnek szólok, ha éppen arra jár, hogy "Na, már megint kaptam egy bunkót". Mert nem vagyok szent, az emberekről nyilván nekem is megvan a véleményem, még akkor is, ha nagyjából próbálom megérteni őket. De a válaszomban nincs semmi olyan, ami arra utalna, hogy egyáltalán észrevettem a viselkedését. Ugyanazt kapja, mint a többi. És ez a jó a sablonokban. Az agresszív, udvariatlan emberrel való kommunikációt távol tartja. Mert elküldöm neki és már el is felejtem. Míg a kedvesnek esetleg, ha van időm, akkor én is írok pár kedves szót. Na és az értékelésemben sem felejtem el megemlíteni. Szóval a sablonoknak szerepük van abban, hogy az ember még véletlenül se vegye fel azt a fajta stílust, amit a partnere beletol a fejébe. Hiszen higgadt állapotban születnek, ezért alapvetően udvariasak és tényszerűek. Persze vannak nagyon problémás egyedek, akikkel valóban "foglalkozni" kell. De az más kategória. Olyankor piszok ideges vagyok, főleg akkor vagyok nagyon kész, amikor egy nagyon agresszív, vádaskodó levélre igazán nyugodt, higgadt választ sikerül adnom. Mert akkor bennem zajlik le az a folyamat, aminek ki kellene jönnie belőlem, pl. szétverni a fején valamit, vagy ordítani, vagy bőgni, vagy éppen ami... Az utolsó mondat nagyon tetszik, nekem eredeti. Elismerésem a céljaidért. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-02-06 22:57 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-02-06 22:42
Létrehozva:
|
|
Köszönöm. De majd mindjárt jön Hytech...... Meg kellene tanulnom normálisan képet beszúrni az aukció szövegébe, bele a termékleírásba. Az az oldal, amit eddig használtam, sajnos behalt, pedig szerettem, bár eléggé problémás volt. Majd egyszer nekiveselkedem, biztosan nem annyira nehéz, mint amennyire én nem tudom. Az utolsó mondat nagyon tetszik, nekem eredeti. |
|
|
|
2012-02-06 22:29
Létrehozva:
|
|
Igényes, Ízléses. Köszönöm. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-02-06 22:25
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 354 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
http://www.vatera.hu/bavaria_porcelan_teas...1545337367.html Olyan pedig nincs, ha valami lila, akkor én ne használjam. http://www.vatera.hu/mualkotasok_elemzese_...1542256778.html Igényes, Ízléses. |
|
|
|
2012-02-06 22:11
Létrehozva:
|
|
Tényleg nagyon jó, bár ezelőtt is szép, igényesen kidolgozott aukcióid voltak, de ez a sablon a szöveg formázásával nagyon harmonizál. Ügyes vagy. Köszönöm. De majd mindjárt jön Hytech...... Meg kellene tanulnom normálisan képet beszúrni az aukció szövegébe, bele a termékleírásba. Az az oldal, amit eddig használtam, sajnos behalt, pedig szerettem, bár eléggé problémás volt. Majd egyszer nekiveselkedem, biztosan nem annyira nehéz, mint amennyire én nem tudom. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-02-06 22:11 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-02-06 22:03
Létrehozva:
|
|
Tényleg nagyon jó, bár ezelőtt is szép, igényesen kidolgozott aukcióid voltak, de ez a sablon a szöveg formázásával nagyon harmonizál. Ügyes vagy. A hozzászólást -vidaeff- szerkesztette a következő időpontban: 2012-02-06 22:04 |
|
|
|
2012-02-06 22:00
Létrehozva:
|
|
Na ezt így most szeretem. http://www.vatera.hu/bavaria_porcelan_teas...1545337367.html Olyan pedig nincs, ha valami lila, akkor én ne használjam. http://www.vatera.hu/mualkotasok_elemzese_...1542256778.html A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-02-06 22:04 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-02-06 21:31
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 278 Regisztrált: 2008-10-12 22:50 Innen: a nagy Civis Azonosító: 234 299 |
A sablonok miatt van. Nagyon sok a levél. Tudom, hogyha a megköszönésemre egyáltalán jön is válasz, az sablon lesz, már kaptam. Néha állok a sorban a boltban, és nézem a pénztárost, amint gépiesen köszön, húzza le az árat és tényleg semmi emberi nincs benne. Aztán jobban mögé nézek. Ott az ember az egész életével, jellegével, csak éppen a munkaköre gépies cselekvést kényszerít rá. És ilyenkor örülök, hogy nekem nem így kell élnem. Ha jó napom van, akkor még valami kedveset is sikerül mondanom, amitől talán kicsit ő is jobban érzi magát. Hát valahogy így lehetnek az ÜSZ-osok is. Csak az a baj, hogy amikor a harmadik sablonválaszt kapom, elfogy a türelmem. Ebben nekem kell gyúrnom, hogy jobb legyek. Dolgozom az ügyön. (Nekem pedig Te magad tetszel, az egyéniséged, amit innen látok. Az út, ami mögötted van, és ami még előtted. |
|
|
|
2012-02-06 19:17
Létrehozva:
|
|
Ami tetszik bennük, hogy nagyrészt kategórizáltak. Tudom, eddig is az volt, de most szélesedett a paletta. (Tetszik a figyelmességed, nagyon sokat lehet Tőled tanulni! Szembesültem azzal, hogy mennyire nem érzek embereket az ÜSZ mögött!) A sablonok miatt van. Nagyon sok a levél. Tudom, hogyha a megköszönésemre egyáltalán jön is válasz, az sablon lesz, már kaptam. Néha állok a sorban a boltban, és nézem a pénztárost, amint gépiesen köszön, húzza le az árat és tényleg semmi emberi nincs benne. Aztán jobban mögé nézek. Ott az ember az egész életével, jellegével, csak éppen a munkaköre gépies cselekvést kényszerít rá. És ilyenkor örülök, hogy nekem nem így kell élnem. Ha jó napom van, akkor még valami kedveset is sikerül mondanom, amitől talán kicsit ő is jobban érzi magát. Hát valahogy így lehetnek az ÜSZ-osok is. Csak az a baj, hogy amikor a harmadik sablonválaszt kapom, elfogy a türelmem. Ebben nekem kell gyúrnom, hogy jobb legyek. Dolgozom az ügyön. (Nekem pedig Te magad tetszel, az egyéniséged, amit innen látok. Az út, ami mögötted van, és ami még előtted. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-02-06 17:28
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 278 Regisztrált: 2008-10-12 22:50 Innen: a nagy Civis Azonosító: 234 299 |
Van pár, ami nekem nagyon jó, asszem három is. Meg is köszöntem az ÜSZ-on keresztül. Majd feltöltéskor fog kiderülni, melyik lesz a kedvenc. Ami tetszik bennük, hogy nagyrészt kategórizáltak. Tudom, eddig is az volt, de most szélesedett a paletta. (Tetszik a figyelmességed, nagyon sokat lehet Tőled tanulni! Szembesültem azzal, hogy mennyire nem érzek embereket az ÜSZ mögött!) |
|
|
|
2012-02-06 16:49
Létrehozva:
|
|
Kedvencem a piknik és a téli erdő állatokkal... Van pár, ami nekem nagyon jó, asszem három is. Meg is köszöntem az ÜSZ-on keresztül. Majd feltöltéskor fog kiderülni, melyik lesz a kedvenc. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-02-06 15:35
Létrehozva:
|
|
Akkor mehet a töltögetés! (Vaterára is, akkumulátorba is) Pont erre gondoltam. Némi könyvfeltöltésre van még módom, sőt indokolt is. Ez nagyon jókor jött. Némi házimunka elmaradásom is van..... -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-02-06 15:27
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 354 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-06-19 01:38 |