Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2007-07-28 17:47
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 Regisztrált: 2007-06-19 14:18 Azonosító: 14 377 |
Sziasztok!
Ha megváltoztatom a telefonszámom, akkor az ellenőrzött felhasználói státuszom is megszűnik? Mert ugye a 100Ft is anno át lett utalva, és a számlaszámom nem változik, csupán a telefonszámom. Eladó termékeim is vannak. Ilyenkor mi a folyamat? Felvihetem az új számot és elég csak egy ellenörző kódot kérnem? Akkor utána ugyanúgy teljes jogú felhasználó leszek, vagy újból el kell küldenem a 100Ft-ot is? Megköszönném a választ! |
|
|
|
2007-07-27 15:41
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 100 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 32 |
Az lenne a kérdésem a Vat.Moderátorhoz, hogyha valaki a tiltólistámon van, akkor az mégis tudja kérni a zárt aukción való részvételt ? ( tudom levelet nem tud írni, de ezt kérheti ? ) Vagyis " ennyire bejuthat " ? Előre is kösz a választ. Kedves mazsolla! A tiltólistát a zárt aukciókra is kiterjesztettük. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2007-07-27 10:40
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 100 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 32 |
Pénzügyi kérdésben szabad ide írni? ... Sziveskednének végre csekket küldeni és valami elérhetőséget adni, ahol épeszű pénzügyessel 5 perc alatt meg tudnánk oldani a problémát? Vagy ne adj isten megkeresne egy ilyen mailban, vagy telefonon? Adataim publikusak. Vagy legalább egy fax számot adnának, ahová azt a bizonyos feladóvevényt elfaxolhatnám ? Csak hogy rendet tegyünk végre! Kedves saint555! Ellenőrzésünk alapján a mai nappal bezárólag minden levele, megkeresése megválaszolásra került. A befizetéseket rendszerünk nem összeg alapján azonosítja be, hanem a legrégebbi rendezetlen számlán írja jóvá. Kiegyenlítésre várakozó számláit megküldtük Önnek a befizetési csekkeket is mellékelve a fax számunkkal együtt, hogy elfaxolhassa a befizetések másolatát. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2007-07-27 10:33
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 918 Regisztrált: 2007-03-01 14:23 Azonosító: 291 |
nagyon jó az ''Eladó áruk'' upgrade a személyes menüben
sokkal áttekinthetőbb és jobb vele dolgozni különösen jó hogy megjelennek a kis képek és ki lehet nagyítani így le lehet ellenőrizni gyorsan hogy a helyes kép van e fent -------------------- nagy a baj amikor a tudás hiánya tesz értékessé vagy értéktelenné dolgokat
|
|
|
|
2007-07-26 21:57
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 918 Regisztrált: 2007-03-01 14:23 Azonosító: 291 |
jó a Licititált tételek upgrade a személyes menüben
-------------------- nagy a baj amikor a tudás hiánya tesz értékessé vagy értéktelenné dolgokat
|
|
|
|
2007-07-26 17:23
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 47 Regisztrált: 2007-05-24 14:57 Azonosító: 11 371 |
Pénzügyi kérdésben szabad ide írni? Csak mert a pénzügynek hiába irogatok. Már nagyon unom, hogy huszadjára kérdezek/reklamálok valamit, erre nagysokára jön egy válasz, ami mindent megválaszol, csak arra nem ad segítséget, amire kértem. A csekkek sem jönnek. Jeleztem. Erre azt hiszitek küldenek? Frászt! kapom a sablonszöveget, hogy ők küldik, de ha elvész ... Nem. Nem veszett el. NEM IS KÜLDTEK. Más.
A számlázási rendszer követel rajtam egy számlát, amit mellesleg már hónapokkal ezelőtt befizettem a kiküldött csekken. Reklamálok. Jó soká kapom a választ, aminek a témához semmi köze. Ordít róla hogy sablonszöveg. A reklamált tételt egy huszáros vágással, a következő csekkből fogták ki. Így meg azon van tartozásom, holott arról még csekket sem kaptam. Így már teljesen átláthatatlan a dolog. Bravó Vatera. Csak így tovább. A fenti témában vagy tízszer reklamáltam már. Megemlítettem, hogy a rajtam követelt tétel befizetését tudom igazolni, a feladóvevénnyel. A válaszban nyoma sincs a probléma rendezésére irányuló próbálkozásnak. Helyette jön a sablonszöveg, hogy igen, a vetara renszere így működik. Pfff. Hát ez elég baj a vaterának. De hogy konkrét legyek. Sziveskednének végre csekket küldeni és valami elérhetőséget adni, ahol épeszű pénzügyessel 5 perc alatt meg tudnánk oldani a problémát? Vagy ne adj isten megkeresne egy ilyen mailban, vagy telefonon? Adataim publikusak. Vagy legalább egy fax számot adnának, ahová azt a bizonyos feladóvevényt elfaxolhatnám ? Csak hogy rendet tegyünk végre! A hozzászólást -saint555- szerkesztette a következő időpontban: 2007-07-26 17:25 |
|
|
|
2007-07-26 15:53
Létrehozva:
|
|
|
Tisztelt Vaterafórum! Szeretnék a termékeim leírásán változtatni. Bemegyek a személyesbe, az eladó áruk menübe, és a második oldaltól akarok változtatni. Sikerül is de a végén nem oda jutok vissza, ahol elkezdtem, hanem a személyes eladó árukhoz, az első oldal tetejére. Namármost le a lap aljára, választom a második oldalt, ott keresem, hogy melyik a következő, de elég nehéz és komplikált ez így. Nem lehetne ezen változtatni? ... Üdv. Kedves rudolf59! Köszönjük türelmét a kért változtatást elvégeztük. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2007-07-25 19:04
Létrehozva:
|
|
|
Tisztelt Vatera_Moderátor ! Köszönöm a választ. Valóban jó lenne, ha ez az opció így működne. tényleg jó lenne -------------------- nagy a baj amikor a tudás hiánya tesz értékessé vagy értéktelenné dolgokat
|
|
|
|
2007-07-25 18:31
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 1 259 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 135 |
|
|
|
|
2007-07-25 18:09
Létrehozva:
|
|
|
Az lenne a kérdésem a Vat.Moderátorhoz, hogyha valaki a tiltólistámon van, akkor az mégis tudja kérni a zárt aukción való részvételt ? ( tudom levelet nem tud írni, de ezt kérheti ? ) Vagyis " ennyire bejuthat " ? Előre is kösz a választ. Kedves mazsolla! Jelenleg zárt aukciós kérést küldhet tiltólistán lévő személy. Továbbítottuk a fejlesztő kollégák felé, hogy erre is vonatkozzon a tiltás. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2007-07-25 07:45
Létrehozva:
|
|
|
Igen ? Adtam is rá okot ? hát nem akkot toltál le amikor megírtam hogy okot adtá rá te már elfelejetetted ? -------------------- nagy a baj amikor a tudás hiánya tesz értékessé vagy értéktelenné dolgokat
|
|
|
|
2007-07-25 00:34
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 423 Regisztrált: 2007-06-24 00:23 Innen: Debrecen Azonosító: 14 762 |
Sziasztok. Segítséget kérnék. Szerintetek miért tűnik el a termékleírásom, ha módosítom mondjuk az árat egy fix áras termékemnél, vagy ha kiemelést teszek rá? Gyanítom, hogy nálam lehet a bibi, mert ez rendkívül idegesítő, nem hiszem, hogy ez így műxik mindenkinél. Ha megcsináltam a változtatást, utána az összegzésben is már üres a termékleírás ablak, és tényleg leírás nélkül jelenik meg a termékem. IE, FOX, OPERA böngészőkkel ugyanaz van. Köszönöm előre is. Nálam ez a probléma nem fordult elő. Explorert használok. Üdv Greeneye166 |
|
|
|
2007-07-24 22:27
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2007-03-22 08:42 Azonosító: 1 469 |
Igen ? Adtam is rá okot ? Én is köszönöm, hogy hat nap után így tolong a segítőkészek tábora. Nálam továbbra is eltűnik az a KKKKKKKKKK termékleírás, ha bármit változtatok, és újra be kell kopiznom az egészet. Lehet hogy én vagyok a balfék, mint írtam is, de azért számítottam volna némi "továbbképzésre", ha más nem! Ráadásul azt sem értem, hogy ha HTML sz@rt illesztek be, mi a túró az a pár sor, ami ott az ablakban néha megjelenik, máskor meg nem, én kitörlöm CTRL V előtt. Azért köszi, megint reménykedem... |
|
|
|
2007-07-24 19:46
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 1 259 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 135 |
|
|
|
|
2007-07-24 19:37
Létrehozva:
|
|
|
Hogy 24 óra sem elég egy akármilyen válaszra ?! Szomorú. lehet hogy megharagudtak és most nem akarnak válaszolni -------------------- nagy a baj amikor a tudás hiánya tesz értékessé vagy értéktelenné dolgokat
|
|
|
|
2007-07-24 18:17
Létrehozva:
|
|
|
Az lenne a kérdésem a Vat.Moderátorhoz, hogyha valaki a tiltólistámon van, akkor az mégis tudja kérni a zárt aukción való részvételt ? ( tudom levelet nem tud írni, de ezt kérheti ? ) Vagyis " ennyire bejuthat " ? Előre is kösz a választ. Hogy 24 óra sem elég egy akármilyen válaszra ?! Szomorú. |
|
|
|
2007-07-23 16:15
Létrehozva:
|
|
|
Az lenne a kérdésem a Vat.Moderátorhoz, hogyha valaki a tiltólistámon van, akkor az mégis tudja kérni a zárt aukción való részvételt ?
( tudom levelet nem tud írni, de ezt kérheti ? ) Vagyis " ennyire bejuthat " ? Előre is kösz a választ. |
|
|
|
2007-07-22 22:45
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 Regisztrált: 2007-07-22 22:37 Azonosító: 17 303 |
/*Sziasztok!
Lehet, hogy nagyon egszerű a válasz a kérdésemre, de még új vagyok itt. Meghirdettem egy terméket, amellyel kapcsolatban feltettek kérdéseket, de egyszerűen nem találom, hogy hol tudnék válaszolni rájuk. Előre is köszi*/ Sry, már megvan A hozzászólást -4dam90- szerkesztette a következő időpontban: 2007-07-22 22:47 |
|
|
|
2007-07-20 10:04
Létrehozva:
|
|
|
Tisztelt Vaterafórum! Szeretnék a termékeim leírásán változtatni. Bemegyek a személyesbe, az eladó áruk menübe, és a második oldaltól akarok változtatni. Sikerül is de a végén nem oda jutok vissza, ahol elkezdtem, hanem a személyes eladó árukhoz, az első oldal tetejére. Namármost le a lap aljára, választom a második oldalt, ott keresem, hogy melyik a következő, de elég nehéz és komplikált ez így. Nem lehetne ezen változtatni? Nagyon sok időbe és fáradságba kerül, hogy minden tételnél elölről kell kezdeni mindent. Ugyanoda kellene visszajutni, ahol folytathatnám, de sajnos nem így van és bármelyik oldalnál vagyok, mindig az első oldal teteje jön vissza és nem az ahol folytatni szeretném. ... Kedves rudolf59! Az észrevétel jogos, amelyet továbbítottuk a fejlesztő kollégák felé. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2007-07-19 20:21
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 330 Regisztrált: 2007-03-01 14:18 Azonosító: 149 |
Tény hogy sok helyen nagyon nagy szükség van új kategóriákra... Szerintem vannak sokkal lényegesebb dolgok is, amikre szükség lenne. Pl. egy emberközpontúbb és sokkal gyorsabb reagálású ügyfélszolgálatra. Meg arra, ha valamit az ügyfélszolgálat nagynehezen megigér, az nem csak ígéret maradna. A kategóriákra csak a káosz elkerülése miatt lenne szükség. Egy jó keresőmotor pótolhatja az egyéb hiányosságokat és szerintem ez utóbbi elég elfogadható a Vateránál. |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-18 16:24 |