Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2009-02-05 21:52
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 601 Regisztrált: 2007-03-01 14:23 Azonosító: 312 |
Egyszer valaki elmagyarázhatná nekem, hogy ez így miért jó. Az tutti nem én leszek ... -------------------- Az erőszak a gyengék végső menedéke. (by Ájszek Aszimov) |
|
|
|
2009-02-05 21:29
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 186 Regisztrált: 2007-06-01 12:23 Innen: Budapest Azonosító: 12 391 |
Kedves KapdKi! A termékkódra kattintva nem a már archivált, hanem az eladó által újraindított terméklap jelenik meg. Ezért fordulhat elő, hogy a vevő/eladó nem azonos az értékelővel. Egyszer valaki elmagyarázhatná nekem, hogy ez így miért jó. -------------------- Putyur
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. Ne kezdj birkózni egy disznóval, mert mindketten sárosak lesztek, de a disznó még élvezni is fogja. |
|
|
|
2009-02-05 21:22
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 601 Regisztrált: 2007-03-01 14:23 Azonosító: 312 |
Kedves KapdKi! A termékkódra kattintva nem a már archivált, hanem az eladó által újraindított terméklap jelenik meg. Ezért fordulhat elő, hogy a vevő/eladó nem azonos az értékelővel. Köszönöm ! És Ön, mint magánember (és nem mint Vatera alkalmazott) zet helesnek, célszerűnek találja ??? Köszi ! -------------------- Az erőszak a gyengék végső menedéke. (by Ájszek Aszimov) |
|
|
|
2009-02-05 21:08
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 100 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 32 |
Kedves Vatera Mod ! Egy kérdésem lenne ... Kovacs60 (kis "k"-val) felhasználó értékeléseit nézegetem ... Lementem egészen a "Termékkód: 87362204" értékelésig ... Ebbe belenézve azt látom, hogy "kinati" kolléga volt az eladó és "csabeszvatera" a vevő ... Akkor ez az értékelés mit is keres kovacs60 értékelései között ??? Köszönettel : KapdKi Kedves KapdKi! A termékkódra kattintva nem a már archivált, hanem az eladó által újraindított terméklap jelenik meg. Ezért fordulhat elő, hogy a vevő/eladó nem azonos az értékelővel. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2009-02-05 21:04
Létrehozva:
|
|
|
Kedves Vatera Mod !
Egy kérdésem lenne ... Kovacs60 (kis "k"-val) felhasználó értékeléseit nézegetem ... Lementem egészen a "Termékkód: 87362204" értékelésig ... Ebbe belenézve azt látom, hogy "kinati" kolléga volt az eladó és "csabeszvatera" a vevő ... Akkor ez az értékelés mit is keres kovacs60 értékelései között ??? Köszönettel : KapdKi -------------------- Az erőszak a gyengék végső menedéke. (by Ájszek Aszimov) |
|
|
|
2009-02-05 20:51
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 186 Regisztrált: 2007-06-01 12:23 Innen: Budapest Azonosító: 12 391 |
Kedves Vatera Moderátor! Volna egy gondolatom-javaslatom,ami szerintem jelentősen "biztonságosabbá" tenné az aukciózást... Egy olyan apróság bevezetésre kerülne,mely szerint legalább húsz/vagy több/ üzletkötésig csak a vásárlói státusz lenne használható. Húsz különböző eladótól érkezett pozitív,azaz negatív értékelés nélkül eltöltött X -idő "hozná magával" az eladói státusz létjogosulságát ! Esetleg újab húsz /vagy több/ üzletig még limitálva lenne a max. feltölthető árumennyiség is... Ezen "apróság" mai meglétekor nem fordulhatnának elő,a mára már jelenség számba menő csalássorozatok...Tulajdonképpen a Vatera egy automatikus "regisztrációt" vezetne be,hiszen sokan,függetlenül kell véleményezzük az új partnert-megnyerve ezáltal a mi,és mások bizalmát. Igenis legyen egy elérési útja-módja az eladói státusznak...! Ez csupán egy gondolat volt az előttem szóló sok jó ötlet mellett..,köszönettel : Frey Igen. Ezt játsszák ki jelenleg is a csalók; először összeszednek néhány kamu/egyforintos értékelést, hogy bizalmat ébresszenek a jövendő vásárlóikban/áldozataikban. -------------------- Putyur
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. Ne kezdj birkózni egy disznóval, mert mindketten sárosak lesztek, de a disznó még élvezni is fogja. |
|
|
|
2009-02-05 20:46
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 85 Regisztrált: 2007-06-15 22:42 Azonosító: 14 080 |
Kedves Vatera Moderátor! Volna egy gondolatom-javaslatom,ami szerintem jelentősen "biztonságosabbá" tenné az aukciózást... Egy olyan apróság bevezetésre kerülne,mely szerint legalább húsz/vagy több/ üzletkötésig csak a vásárlói státusz lenne használható. Húsz különböző eladótól érkezett pozitív,azaz negatív értékelés nélkül eltöltött X -idő "hozná magával" az eladói státusz létjogosulságát ! Esetleg újab húsz /vagy több/ üzletig még limitálva lenne a max. feltölthető árumennyiség is... Ezen "apróság" mai meglétekor nem fordulhatnának elő,a mára már jelenség számba menő csalássorozatok...Tulajdonképpen a Vatera egy automatikus "regisztrációt" vezetne be,hiszen sokan,függetlenül kell véleményezzük az új partnert-megnyerve ezáltal a mi,és mások bizalmát. Igenis legyen egy elérési útja-módja az eladói státusznak...! Ez csupán egy gondolat volt az előttem szóló sok jó ötlet mellett..,köszönettel : Frey
|
|
|
|
2009-02-05 19:43
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 100 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 32 |
Lehetséges lenne hogy az eladók láthassák ki kért aukciófigyelőt a termékükre? Kedves MedveAS! A kérdés felmerült korábban is és a felhasználók többsége nem szeretné azt, ha láthatóvá tennénk. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2009-02-05 19:31
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 245 Regisztrált: 2007-04-03 14:32 Azonosító: 3 542 |
Lehetséges lenne hogy az eladók láthassák ki kért aukciófigyelőt a termékükre?
|
|
|
|
2009-02-03 12:12
Létrehozva:
|
|
|
Üdv , Tisztelt Vatera ! Az elmúlt hónapokban sok hasznos újítás és fejlesztés látott napvilágot, egy szerintem nagyon fontos dolog még mindíg megoldatlan (vagy én vagyok idétlen, és nem találom) nevezetesen, hogy ha levelet , kérdést intézünk az eladóhoz egy termékhnél, az meg kellene jelenjen a személyes menüben egy elküldött levelek opcióban. Mert így most csak akkor tudom megnézni, melyik terméknél érdeklődtem, ha beteszem aukciófigyelőbe, vagy elkezdem keresgélni a böngésző előzményekben.. Jó lenne ha ezt meg lehetne oldani, Köszönöm B.T, Kedves szytam! Az üzenetváltó rendszer átalakítása hamarosan megtörténik, a végső átalakítások folynak. Többek közt az elküldött üzenetek is láthatóak lesznek az új rendszerben. Kis türelmét kérjük. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2009-02-03 09:54
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 41 Regisztrált: 2008-12-12 10:16 Azonosító: 349 434 |
Kedves AlieNeetah! Az emailek kiküldésre kerültek. Érdeklődjön email szolgáltatójánál és javasoljuk próbálja ki ha átállítja a személyes menüjében az emailcímet egy másik címre, oda megérkeznek -e a levelek. Illetve ellenőrizze, hogy nem blokkolta -e a Vaterától érkező leveleket. Tisztelt Moderátor! Nem használom a szolgáltatótól kapott e-mail címet, van egy freemail-es és egy indás, ősidők óta. Blokkolni semmit nem szoktam, erre lehet bizonyíték, hogy pl. a regisztrációs e-mail megérkezett Önöktől, más semmi. A beállított e-mail címet átállítom, és ha lehet, kérek az újra egy próba e-mailt, ha az sem jön meg, feladom, ez már meghaladja az én számítógépes leleményemet. Üdvözlettel: AlieN. |
|
|
|
2009-02-03 00:54
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 351 Regisztrált: 2007-03-01 13:47 Innen: Hungary Azonosító: 27 |
Üdv , Tisztelt Vatera !
Az elmúlt hónapokban sok hasznos újítás és fejlesztés látott napvilágot, egy szerintem nagyon fontos dolog még mindíg megoldatlan (vagy én vagyok idétlen, és nem találom) nevezetesen, hogy ha levelet , kérdést intézünk az eladóhoz egy termékhnél, az meg kellene jelenjen a személyes menüben egy elküldött levelek opcióban. Mert így most csak akkor tudom megnézni, melyik terméknél érdeklődtem, ha beteszem aukciófigyelőbe, vagy elkezdem keresgélni a böngésző előzményekben.. Jó lenne ha ezt meg lehetne oldani, Köszönöm B.T, |
|
|
|
2009-02-02 20:28
Létrehozva:
|
|
|
Tisztelt Moderátor! Most már komolyan kezdek kíváncsi lenni, milyen címre küldték a válaszokat, mert hogy én egyetlen egyet sem kaptam, az biztos. Akik ismernek itt, tudják, nem szoktam kamuzni (mondjuk, akiktől vásároltam eddig, azok is mindig megtaláltak a leveleikkel), szóval nem azért mondom, hogy letagadjam. A számla nincs meg, nem szoktam eltenni ilyen tételekről (mea culpa, tanultam a hibából), az utolsó utalás pedig netbankról ment, annak kell legyen nyoma. A kért adatokat (számlaszámok, stb.) előző levelemben elküldtem. Mielőtt újra megtenném, szerintem annak kellene utánajárni, miért nem érkeznek meg a válaszaik... Segítségüket előre is köszönöm, üdvözlettel: AlieN. Kedves AlieNeetah! Az emailek kiküldésre kerültek. Érdeklődjön email szolgáltatójánál és javasoljuk próbálja ki ha átállítja a személyes menüjében az emailcímet egy másik címre, oda megérkeznek -e a levelek. Illetve ellenőrizze, hogy nem blokkolta -e a Vaterától érkező leveleket. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2009-02-02 19:53
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 41 Regisztrált: 2008-12-12 10:16 Azonosító: 349 434 |
Tisztelt Moderátor!
Most már komolyan kezdek kíváncsi lenni, milyen címre küldték a válaszokat, mert hogy én egyetlen egyet sem kaptam, az biztos. Akik ismernek itt, tudják, nem szoktam kamuzni (mondjuk, akiktől vásároltam eddig, azok is mindig megtaláltak a leveleikkel), szóval nem azért mondom, hogy letagadjam. A számla nincs meg, nem szoktam eltenni ilyen tételekről (mea culpa, tanultam a hibából), az utolsó utalás pedig netbankról ment, annak kell legyen nyoma. A kért adatokat (számlaszámok, stb.) előző levelemben elküldtem. Mielőtt újra megtenném, szerintem annak kellene utánajárni, miért nem érkeznek meg a válaszaik... Segítségüket előre is köszönöm, üdvözlettel: AlieN. |
|
|
|
2009-02-02 16:18
Létrehozva:
|
|
|
Bocsánat, pont ez a furcsa, hogy semmiféle e-mailt soha nem kaptam... Valami alapgubanc van, de jó lenne most már rájönni, hogy mi... Kedves AlieNeetah! Mindhárom kapcsolatfelvételen keresztül küldött levelére válaszoltunk. A számlamásolatra van szükségünk .jpg formában maximum 2MB méretben. Szükségünk lesz arra, hogy melyik bankszámlaszámról és mikor utalt valamint, hogy melyik bankszámlára küldte a 100 Ft-ot. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2009-02-02 15:14
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 832 Regisztrált: 2008-02-18 10:47 Azonosító: 120 776 |
|
|
|
|
2009-02-02 14:47
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2009-02-02 12:21 Azonosító: 451 774 |
OK. Akkor viszont a kereső működik érdekesen. |
|
|
|
2009-02-02 12:35
Létrehozva:
|
|
|
Az áru leírásnál hiába írom be a szöveget, formázom a betű méretet stb.... nem változik meg rendesen jóvá hagyás után sor törést illeszt be időnként felcseréli a szöveg részeket ha belenézek a html kódba egy nagy csomó felesleges kódrészt látok ami nem jó semmire de ott van! Miért? Kedves MedveAS! Legyen kedves megadni a kapcsolatfelvételen keresztül a böngésző pontos verzióját, a feltölteni kívánt aukció termékleírását, pontosan milyen felesleges kódrészre gondol , valamint a hibáról készített képernyőfotót. Köszönjük! -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2009-02-02 12:28
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 5 671 Regisztrált: 2007-03-19 21:37 Innen: Ideg-elme Azonosító: 903 |
Tegnap 14 óra körül feltöltöttem egy terméket. Azóta sem jelent meg. Nem lassú ez így kicsit? fent van az - http://www.vatera.hu/p168c_magyaritva_4_ak..._125668946.html 2009/02/01 14:41:24 A hozzászólást -csabau- szerkesztette a következő időpontban: 2009-02-02 12:29 -------------------- mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak... ...szorgos népünk győzni fog ! . csaby |
|
|
|
2009-02-02 12:26
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2009-02-02 12:21 Azonosító: 451 774 |
Tegnap 14 óra körül feltöltöttem egy terméket. Azóta sem jelent meg. Nem lassú ez így kicsit?
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-06-19 08:42 |