IPB

Üdvözöllek a Fórumban!

> Fontos tudnivaló

A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.

974 Oldal V  « < 958 959 960 961 962 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Technikai Kérdések, Problémák, Hibajelzések, észrevételek - KIZÁRÓLAG TECHNIKAI jellegű témákban!
csekk
hozzászólás 2007-06-21 00:17
Létrehozva: #19181

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 14:17
Azonosító: 136

Szeretném megkérdezni, hogy a piactér üzemeltetői mikor fognak fellépni a főoldalra kerülés miatti arcátlan csalások ellen?
Nevetséges ami ott folyik.
Elég megnézni a jelenleg főoldalon lévő "licitált termlékek" oszlopot, és még egy elmegyenge is láthatja, hogy úgy lehet felkerülni, hogy egy másik nickkel felhúzom a licitek számát!

Ahogy elnézem a recept a következő:
Az egyik nickemmel, pld a keresztfiaméval ráteszek 1000 forintot, a másik nickemmel, pld keresztlányoméval egyenkét az automatikus licit szerinti összegekkel felnyomom. így 24 órán belül csinálok 60 licitet, és ezért az akrobatikus mutatványért (máshol csalásnak hívják) a piactér azzal jutalmaz meg, hogy kiteszi a terméket a főoldalra.

Kedves üzemeltetők.
Nemk akarok én senkit sem meggyanúsítani, de nézzék már meg a részleteket az ottani cuccoknál.

Nem lehetne a főoldalra printelő scriptbe beépíteni példáúl, hogy mondjuk a nullás licit ne számítson bele a főoldalra kerülésbe?
Vagy miért nem azt írják ki, amit a legtöbben figyelőre vettek?
Avagy miért nem azt amire a legtöbben (nem a legtöbbet) licitáltak?
Egyszerűen nem értem, hogy miért sikeres termék az, amire ketten licitálnak 60-licitet, szemben mondjuk egy olyan másikkal amire pld már 15-en licitálnak, függetlenűl a licitek számától?
Mitől nem népszerübb ez utóbbi?
Hiszen nyilvánvalóan népszerűbb termék az amit a legtöbben szeretnének maguknak tudni.
Go to the top of the page

+Quote Post
Vatera_Fórum_Mod...
hozzászólás 2007-06-20 13:19
Létrehozva: #19182

Öreg róka:)

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 13:48
Azonosító: 32

IDÉZET(iucundus @ 2007-06-18 14:55) *
Üdv Mindenkinek!
Ha valaki tud, kérem segítsen!!!
Az elérhetőségeimnél" e-mail cím változást kértem,beírtam az új címet,kaptam is egy aktiváló e-mailt, de egyszerűen NEM MŰKÖDIK!!! IUCUNDUS

Kérjük vigyázzon, hogy az emailben kapott link ne legyen a sor végén megtörve, vagy ne szerepeljen benne szóköz!
Ha a kapott link nem működik írja be vagy másolja ki és illessze be azt teljes egészében a webböngészője cím mezőjébe.

--------------------
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
Vatera_Fórum_Mod...
hozzászólás 2007-06-20 13:17
Létrehozva: #19183

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(Hiradástechnika @ 2007-06-18 18:37) *
Csak én nem tudok képet feltölteni, vagy másnál is jelentkezik ez a probéma? Mikor próbálkozom a JPEG kép feltöltésével, azt a hibaüzenetet kapom, hogy hibás kiterjesztés, csak JPEG vagy GIF tölthető fel.

Kedves Hiradástechnika!

A kapcsolatfelvételen keresztül legyen kedves elküldeni a termékkódot, majd az automata válaszra reagálva csatolni a képet.

--------------------
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
mhatrix
hozzászólás 2007-06-20 12:26
Létrehozva: #19184

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-06-20 12:18
Azonosító: 14 481

Megadtam a folyószámlaszámomat, ami egy MasterCard hitelkártya...nos ezzel, direktben nem tudom közvetlenül utalni a 100 forintot, bár vásárlásnak minősül, de utalni vele nem tudok.Hogy lehet áthidalni?

A rendes folyószámlám ausztriai VISA, bár ott meg a pontos 100 ft kiszámolása lehet gond, de azt hiszem, ez menne forinttal is. Itt viszont kellenének olyan dolgok, mint az Önök pontos címe...SWIFT...stb

Kösz a válaszért

+Quote Post
Vatera_Fórum_Mod...
hozzászólás 2007-06-19 11:44
Létrehozva: #19185

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(programproject @ 2007-06-19 11:41) *
Ezt a részét is átolvastam, mindhiába készítettem el a boltot és helyeztem el benne termékeket a nevem mellett így sem tűnt fel a logó. Ezenkívűl semmilyen opciót nem találtam ennek beállítására.

"A megadott információk elmentése után az ön boltja készen áll az indulásra. Ekkor a Vatera ügyfélszolgálatától szükséges kérni az Ön boltjának az indítását, amely után az Ön felhasználóneve mellett megjelenik a vBolt felirat, és a bolt elérhető."

--------------------
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
programproject
hozzászólás 2007-06-19 11:41
Létrehozva: #19186

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-29 16:02
Azonosító: 2 751

IDÉZET(Vatera_Moderátor @ 2007-06-19 11:25) *
Kedves programproject!

A részletes leírás itt található: http://www.vatera.hu/szolgaltatasok/vbolt

Ezt a részét is átolvastam, mindhiába készítettem el a boltot és helyeztem el benne termékeket a nevem mellett így sem tűnt fel a logó. Ezenkívűl semmilyen opciót nem találtam ennek beállítására.

+Quote Post
Vatera_Fórum_Mod...
hozzászólás 2007-06-19 11:25
Létrehozva: #19187

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(programproject @ 2007-06-19 11:19) *
Sziasztok!

Én arra lennék kíváncsi, hogy a nevem mellett, hogy hogyan tűntethetném fel a vaterabolt logóját a azzal a linkkel ami oda irányít. Már többször átnyálaztam a helpet de ott nem találtam. A segítséget előre is köszi.

Kedves programproject!

A részletes leírás itt található: http://www.vatera.hu/szolgaltatasok/vbolt

--------------------
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
programproject
hozzászólás 2007-06-19 11:19
Létrehozva: #19188

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-29 16:02
Azonosító: 2 751

Sziasztok!

Én arra lennék kíváncsi, hogy a nevem mellett, hogy hogyan tűntethetném fel a vaterabolt logóját a azzal a linkkel ami oda irányít. Már többször átnyálaztam a helpet de ott nem találtam. A segítséget előre is köszi.

+Quote Post
Hiradástechnika
hozzászólás 2007-06-18 22:18
Létrehozva: #19189

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-21 03:25
Azonosító: 1 161

IDÉZET(tamasmester @ 2007-06-18 19:34) *
Nálam nincs ilyen probléma! Bár azt hiszem a méretkorláttal voltak már gondjaim, de az az én hibám volt.
smile.gif

Nem azzal van a baj, nem az első kép lenne amit feltöltök.

+Quote Post
draglion
hozzászólás 2007-06-18 19:53
Létrehozva: #19190

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 14:23
Azonosító: 291

IDÉZET(kakaslomnicz @ 2007-06-18 13:20) *
Helló!!
Teljesen igazas van!!
Jószándékom az ablakban.....
Ezek után megnézem az biztos....,de azt is hogy hol vásárolok!!!!!
Nincs igazam???

Természetesen igazad van wink.gif
Elsősorban azt nézd hogy kitől... wink.gif ez a lényege az online vásárlásnak

üdvözlettel,

draglion

--------------------
nagy a baj amikor a tudás hiánya tesz értékessé vagy értéktelenné dolgokat

+Quote Post
tamasmester
hozzászólás 2007-06-18 19:34
Létrehozva: #19191

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-04-21 21:03
Innen: Budapest
Azonosító: 6 451

IDÉZET(Hiradástechnika @ 2007-06-18 18:37) *
Csak én nem tudok képet feltölteni, vagy másnál is jelentkezik ez a probéma? Mikor próbálkozom a JPEG kép feltöltésével, azt a hibaüzenetet kapom, hogy hibás kiterjesztés, csak JPEG vagy GIF tölthető fel.

Nálam nincs ilyen probléma! Bár azt hiszem a méretkorláttal voltak már gondjaim, de az az én hibám volt.
smile.gif

+Quote Post
Hiradástechnika
hozzászólás 2007-06-18 18:37
Létrehozva: #19192

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-21 03:25
Azonosító: 1 161

+Quote Post
iucundus
hozzászólás 2007-06-18 14:55
Létrehozva: #19193

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-06-18 14:45
Azonosító: 14 294

Üdv Mindenkinek!
Ha valaki tud, kérem segítsen!!!
Az elérhetőségeimnél" e-mail cím változást kértem,beírtam az új címet,kaptam is egy aktiváló e-mailt, de egyszerűen NEM MŰKÖDIK!!! IUCUNDUS

+Quote Post
kakaslomnicz
hozzászólás 2007-06-18 14:20
Létrehozva: #19194

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-06-18 00:01
Azonosító: 14 233

IDÉZET(draglion @ 2007-06-18 10:09) *
nézd meg hogy kitől vásárolsz

Helló!!
Teljesen igazas van!!
Jószándékom az ablakban.....
Ezek után megnézem az biztos....,de azt is hogy hol vásárolok!!!!!
Nincs igazam???

+Quote Post
Vatera_Fórum_Mod...
hozzászólás 2007-06-18 11:21
Létrehozva: #19195

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(kisember81 @ 2007-06-17 23:22) *
Sziasztok!
3 hete vásárolt tőlem egy srác egy mobilt!
Megjelentek az adatai a licit befejeztével és hivtam is azon a teloszámon amit megadott amit az anyukája vett fel!
Természetesen az anyuka nem tudott semmit az oldalrol , vásárlásrol és a drága fia is még csak 13 éves!
A srác se levélre se telora nem válaszolt és az anyuka is kinyomta a készüléket mikor ujbol probálkoztam ,hogy felvegyem a kapscolatot velük!
Visszaolvasva a leveleket észrevettem,hogy a srácnak 2 nickje van itt regizve,mert lebuktata saját magát a kérdezösködésével!
Kérdésem az volna,hogy hogy tudom azt elkerülni,hogy ő is negativot adjon nekem ezek után amiért én negatival értékeltem őt?!?!?
Nem volna igazságos ha egy taknyos kis suhanc negatival rontsa el az értékeléseim arányát!
Letiltottam mind a 2 nevét ,de gondolom ez nem elég!

Kedves kisember81!

A visszajelzést eltávolítottuk ugyanis tartalmazta a felhasználó személyi azonosító adatait.
Az értékelést meg lehet ismételni a korábbi módon. A vásárló ígéretet tett, hogy a mai napon jelentkezni fog Önnél az adásvétellel kapcsolatban, amennyiben ennek nem tesz eleget egy utolsó felszólítást küldjön az illetőnek a termék átvételére vonatkozólag és ezt küldje el másolatként a biztonsag@vatera.com címre is. Ezt a címzettnek is említse meg kilátásba helyezve a megfelelő értékelést amennyiben nem jelentkezik. A kapott azonosítót mentse el, így esetleges jogtalan negatív esetén könnyebb az ügy feldolgozása. A terméket ezután újra aukcióra lehet bocsátani.

--------------------
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
draglion
hozzászólás 2007-06-18 10:09
Létrehozva: #19196

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(kakaslomnicz @ 2007-06-17 23:13) *
Sziasztok!!
Csak azért írok ide,hogy valahol legyen nyoma annak ami mostanában a Vaterán történik velem!!
Licitáltam valamire amit meg is nyertem.Elautóztam majdnem 200 km-t a termékért,megvettem ,kifizettem hazajöttem....
Másnap kaptam egy semlegest,hogy szerinte az üzlet nem jött létre mert nekem nem felelt meg az árú!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Töröltettem az értékelését és nézelődtem tovább.........
Licitáltam valamire,megnyertem stb. Most nem autóztam sehova mert másnap jött egy semleges,hogy Vaterán kívül elkelt a termék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kérdem én,ez most mi????????????????????????????????????
Nem biztos,hogy üzletelek még itt még egyszer!!!!!!!!!!!!!!!
Elég furcsa mostanában itt a helyzet.
Köszi,hogy elolvastátok!
Sziasztok!! mad.gif

nézd meg hogy kitől vásárolsz

--------------------

+Quote Post
kakaslomnicz
hozzászólás 2007-06-18 00:13
Létrehozva: #19197

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-06-18 00:01
Azonosító: 14 233

Sziasztok!!
Csak azért írok ide,hogy valahol legyen nyoma annak ami mostanában a Vaterán történik velem!!
Licitáltam valamire amit meg is nyertem.Elautóztam majdnem 200 km-t a termékért,megvettem ,kifizettem hazajöttem....
Másnap kaptam egy semlegest,hogy szerinte az üzlet nem jött létre mert nekem nem felelt meg az árú!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Töröltettem az értékelését és nézelődtem tovább.........
Licitáltam valamire,megnyertem stb. Most nem autóztam sehova mert másnap jött egy semleges,hogy Vaterán kívül elkelt a termék!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kérdem én,ez most mi????????????????????????????????????
Nem biztos,hogy üzletelek még itt még egyszer!!!!!!!!!!!!!!!
Elég furcsa mostanában itt a helyzet.
Köszi,hogy elolvastátok!
Sziasztok!! mad.gif

+Quote Post
kisember81
hozzászólás 2007-06-17 23:22
Létrehozva: #19198

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-06-17 23:10
Azonosító: 14 231

Sziasztok!
3 hete vásárolt tőlem egy srác egy mobilt!
Megjelentek az adatai a licit befejeztével és hivtam is azon a teloszámon amit megadott amit az anyukája vett fel!
Természetesen az anyuka nem tudott semmit az oldalrol , vásárlásrol és a drága fia is még csak 13 éves!
A srác se levélre se telora nem válaszolt és az anyuka is kinyomta a készüléket mikor ujbol probálkoztam ,hogy felvegyem a kapscolatot velük!
Visszaolvasva a leveleket észrevettem,hogy a srácnak 2 nickje van itt regizve,mert lebuktata saját magát a kérdezösködésével!
Kérdésem az volna,hogy hogy tudom azt elkerülni,hogy ő is negativot adjon nekem ezek után amiért én negatival értékeltem őt?!?!?
Nem volna igazságos ha egy taknyos kis suhanc negatival rontsa el az értékeléseim arányát!
Letiltottam mind a 2 nevét ,de gondolom ez nem elég!

+Quote Post
draglion
hozzászólás 2007-06-15 16:32
Létrehozva: #19199

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(zola34 @ 2007-06-15 09:52) *
Nem tudom,hogy jó helyen járok,de mindegy mert nagyon mérges vagyok!Győri A. a bankszámlájára utaltam xx összeget,és ő elfelejtette küldeni a terméket.És sajnos ez ellen semmit nem lehet tenni,ha csak nem jelented fel!De nem ér ... mad.gif [size="2"][/size]

oda kell figyelni hogy kitől vásárol az ember...

--------------------

+Quote Post
zola34
hozzászólás 2007-06-15 09:52
Létrehozva: #19200

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-06-15 09:38
Azonosító: 14 019

Nem tudom,hogy jó helyen járok,de mindegy mert nagyon mérges vagyok!Győri A. a bankszámlájára utaltam xx összeget,és ő elfelejtette küldeni a terméket.És sajnos ez ellen semmit nem lehet tenni,ha csak nem jelented fel!De nem ér ... mad.gif [size="2"][/size]

+Quote Post

974 Oldal V  « < 958 959 960 961 962 > » 
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
15 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (15 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió A pontos idő: 2013-05-25 02:02