IPB

Üdvözöllek a Fórumban!

> Fontos tudnivaló

A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.

154 Oldal V  « < 29 30 31 32 33 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Postázás, Csomagküldés, Szállítás, Átvétel
zejopy
hozzászólás 2012-02-04 20:56
Létrehozva: #601

Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos!

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-03-25 16:08
Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :)
Azonosító: 128 349

IDÉZET(Aramir @ 2012-02-04 18:34) *
Na jó, ha nincs rá szükségük, akkor persze minek a nyomtató, de aki komolyabban árul, pl vállakozó, annak tanácsos egy nyomtató. Nézd, ha tönkre is teszi, akkor mi van? Egy garnitúra gyári patron az én nyomtatómba asszem 2000-2500/db (Canon IP4200), legalábbis régen ennyi volt, és kell bele 5 darab, az legalább egy tizes, a nyomtató meg akkor került valami 30000-be, most 24-25000-ért kapni ennek az utódját. Ha már három garnitúrát kibír az utángyártottal, akkor már nullán vagyok, ha esetleg tönkremegy a fej. Egyébként jóval többet kibír, a 6-7 év alatt, amióta megvan, talán háromszor vettem bele nyomtatófejet valami 10-12000-ért /db külföldről, de még így sem bántam meg, hogy utángyártott patronokat használok. Jó, nincs gari, meg kitudja mikor dugulnak el a fúvókák (bár a mostani festékek már elég jók, régebben döglöttek ki a fejek, évek óta nem kellett vennem), dehát nem vagyok egy burzsoá ember sad.gif
Egy viszont tény, a gyári festékkel sokkan szebben nyomtat, szebbek a szinek, és szerintem később is fakulnak ki, mint az utángyártott festékkel nyomtatott képek, dehát fotót nagyon ritkán használok, Vaterás számlát és csomagra címzést annál többet biggrin.gif

Nekem lézer van. Néha egy húszas a belevaló, aztán elvan egy darabig. Gazdaságos. Régebben volt színes, de eldugult. Nem is volt olyan korszerű, többe került volna a javíttatás, mint egy új. Néha hiányzik. Itt van még a szekrény tetején, nem nagyon tudom, mit csináljak vele. Valahol a padláson még van egy szalagos (!!) is.smile.gif Asszem.

IDÉZET(VateraBenz @ 2012-02-04 18:13) *
5000 Ft körül lehet kapni használt lézernyomtatókat. Jó esetben még évekig elmennek a bennük lévő megkezdett tonerrel.
Ennél olcsóbban nem lehet nyomtatni. Persze, nem színes...

Na ugye... ezt nem is láttam.smile.gif Éljenek a lézernyomtatók.

--------------------
"Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát."
(Ron Cristian)
Go to the top of the page

+Quote Post
Aramir
hozzászólás 2012-02-04 19:34
Létrehozva: #602

Aramir fan klub tag

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 14:15
Azonosító: 73

IDÉZET(zejopy @ 2012-02-04 18:10) *
smile.gif Nagyon sok ismerősömnek nincs nyomtatója, pedig jobbára értelmiségi rétegben forgolódom. Egyszerűen nincs rá szükségük. Ami kevés nyomtatni valójuk van, azt esetleg megcsinálják a munkahelyen. És sokan nem is tudják, hogy olcsóbb patron is van. Vagy ha tudják, akkor nem bíznak benne, félnek, hogy esetleg tönkreteszi a nyomtatót. És ez független attól, hogy van-e alapja, vagy nincs.

Na jó, ha nincs rá szükségük, akkor persze minek a nyomtató, de aki komolyabban árul, pl vállakozó, annak tanácsos egy nyomtató. Nézd, ha tönkre is teszi, akkor mi van? Egy garnitúra gyári patron az én nyomtatómba asszem 2000-2500/db (Canon IP4200), legalábbis régen ennyi volt, és kell bele 5 darab, az legalább egy tizes, a nyomtató meg akkor került valami 30000-be, most 24-25000-ért kapni ennek az utódját. Ha már három garnitúrát kibír az utángyártottal, akkor már nullán vagyok, ha esetleg tönkremegy a fej. Egyébként jóval többet kibír, a 6-7 év alatt, amióta megvan, talán háromszor vettem bele nyomtatófejet valami 10-12000-ért /db külföldről, de még így sem bántam meg, hogy utángyártott patronokat használok. Jó, nincs gari, meg kitudja mikor dugulnak el a fúvókák (bár a mostani festékek már elég jók, régebben döglöttek ki a fejek, évek óta nem kellett vennem), dehát nem vagyok egy burzsoá ember sad.gif

Egy viszont tény, a gyári festékkel sokkan szebben nyomtat, szebbek a szinek, és szerintem később is fakulnak ki, mint az utángyártott festékkel nyomtatott képek, dehát fotót nagyon ritkán használok, Vaterás számlát és csomagra címzést annál többet biggrin.gif

+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2012-02-04 19:13
Létrehozva: #603

Customer Service

Csoport:
M O D E R Á T O R

Regisztrált: 2009-09-04 15:11
Azonosító: 730 465

5000 Ft körül lehet kapni használt lézernyomtatókat. Jó esetben még évekig elmennek a bennük lévő megkezdett tonerrel.
Ennél olcsóbban nem lehet nyomtatni. Persze, nem színes...

--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2012-02-04 19:10
Létrehozva: #604

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(Aramir @ 2012-02-04 17:47) *
Az már legyen az ő problémájuk, hogy nem képesek keresni olcsó patronokat pl akár itt a Vaterán is. Bizonyos nyomtatókhoz 250-350 Ft egy patron, ebből kell négy vagy öt egy nyomtatóba, és sokáig elég tud lenni. Persze be lehet menni és megvenni az 1-2-3000 Ft-os patronokat is, na, az már tényleg luxus laugh1.gif

smile.gif Nagyon sok ismerősömnek nincs nyomtatója, pedig jobbára értelmiségi rétegben forgolódom. Egyszerűen nincs rá szükségük. Ami kevés nyomtatni valójuk van, azt esetleg megcsinálják a munkahelyen. És sokan nem is tudják, hogy olcsóbb patron is van. Vagy ha tudják, akkor nem bíznak benne, félnek, hogy esetleg tönkreteszi a nyomtatót. És ez független attól, hogy van-e alapja, vagy nincs.

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
Aramir
hozzászólás 2012-02-04 18:47
Létrehozva: #605

Aramir fan klub tag

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 14:15
Azonosító: 73

IDÉZET(Bigdept @ 2012-02-03 23:18) *
Mert ugyan a nyomtató valóban nem luxus, de a annak fentartása már sokkal nehezebb ügy sokaknak.

Az már legyen az ő problémájuk, hogy nem képesek keresni olcsó patronokat pl akár itt a Vaterán is. Bizonyos nyomtatókhoz 250-350 Ft egy patron, ebből kell négy vagy öt egy nyomtatóba, és sokáig elég tud lenni. Persze be lehet menni és megvenni az 1-2-3000 Ft-os patronokat is, na, az már tényleg luxus laugh1.gif

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2012-02-04 15:40
Létrehozva: #606

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(Sprinkler1 @ 2012-02-04 14:28) *
Hmmm.Tényleg azt hittem többen vagyunk. rolleyes.gif Megyek én is ki, ma már negyedszer lapátolom el a havat!Már alig bírok mozogni, úgy fáj mindenem.Itt már 15-20 cm van.Aztán veszek egy forró fürdőt, iszok egy bögre forró kávét és happy lesz a világ. rolleyes.gif
Aztán hazajön a férjem és ünnepélyes keretek között átadom neki a hólapátot.

Én meg nyűgös lettem, pedig minden olyan jól indult. De nem baj, tele vagyok munkával.smile.gif Észre sem veszem majd, úgy elmegy ez a nap is. Én nem tudom hány centi esett, de nagyon sok.
A hólapátra kössél masnit is.smile.gif
Forró fürdő? Mi az? Gyors zuhany..... Bár én meg későn keltem.smile.gif

Kedves Benz!

Elnézést. notworthy.gif smiley-shocked034.gif 011.gif

A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-02-04 15:41

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
cicababi
hozzászólás 2012-02-04 15:40
Létrehozva: #607

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2009-02-01 02:19
Azonosító: 449 015

IDÉZET(zejopy @ 2012-02-04 14:17) *
Szerintem igen. Nézd meg az eladói listát. Aki 100 környékén, vagy alatta van, az szerintem nem számít rendszeres postázónak. Jobban át lehet majd látni ezeket a számadatokat, ha esetleg megcsinálják azt a fejlesztési javaslatot, amit a múltkor kértem, hogy itt is lehessen paraméterek szerint sorrendbe tenni dolgokat.
(Szó sem lehet szabadtéri fotózásról, szakad a hó, mondhatni ömlik.smile.gif Ettől a színek is szürkébbek.smile.gif)
Nézd, engem túlzottan nem hoz lázba a dolog, mert a munkahelyemről visszük a csomagokat minden nap és be van kalkulálva a napirendünkbe. Ami viszont biztos, hogy Bigdept nekem már bizonyított, amit mondott minden állt, a segítségei használhatóak voltak, és igényesen ír, fogalmaz. Szóval, ha egy ilyen fiktív, nem bizonyítható kérdésben véleményeket veszek figyelembe (mert mindketten csak véleményt mondotok), akkor az övé mindenképpen nagy súllyal esik a latba.

oksi, mások vagyunk, még szerencse. leírtam mi zavar engem. ez tényleg fiktív dolog Magyarországon, viszont máshol működik, ezt nehét itthon megérteni sokaknak szerintem.

+Quote Post
Sprinkler1
hozzászólás 2012-02-04 15:28
Létrehozva: #608

Lelkes fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-07-17 12:23
Innen: Káosz birodalom
Azonosító: 171 419

IDÉZET(zejopy @ 2012-02-04 14:17) *
Szerintem igen. Nézd meg az eladói listát. Aki 100 környékén, vagy alatta van, az szerintem nem számít rendszeres postázónak. Jobban át lehet majd látni ezeket a számadatokat, ha esetleg megcsinálják azt a fejlesztési javaslatot, amit a múltkor kértem, hogy itt is lehessen paraméterek szerint sorrendbe tenni dolgokat.
(Szó sem lehet szabadtéri fotózásról, szakad a hó, mondhatni ömlik.smile.gif Ettől a színek is szürkébbek.smile.gif)

Hmmm.Tényleg azt hittem többen vagyunk. rolleyes.gif Megyek én is ki, ma már negyedszer lapátolom el a havat!Már alig bírok mozogni, úgy fáj mindenem.Itt már 15-20 cm van.Aztán veszek egy forró fürdőt, iszok egy bögre forró kávét és happy lesz a világ. rolleyes.gif
Aztán hazajön a férjem és ünnepélyes keretek között átadom neki a hólapátot.

--------------------
"Lemondtam a sexről, az italról és a hazardírozásról! Ez volt életem legszörnyűbb negyedórája"

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2012-02-04 15:17
Létrehozva: #609

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(Sprinkler1 @ 2012-02-04 13:55) *
Ilyen kevés lenne? Meg mertem volna esküdni,hogy ez legalább 60-70%. Némely postán olyan megvetően kérdezték tőlem,hogy én is teszveszes vagyok?Gondoltam:annyian vagyunk,mint az oroszok....

IDÉZET(cicababi @ 2012-02-04 14:08) *
azért nem kéne a vatera világban gondolkodni. sok ezer cég van Mo-on aki napi szinten postázik. nem csak vatera és teszvesz van.
engem inkább az zavar, hogy a nyomtatót úgy kell beállítani hogy ezerből egy embernek van, meg hogy amit egyszer kinyomtatsz, többször is ki lehet és milyen hülyeség ez a rendszer. szerintem amiket most leírt, nem szakmai dolgok voltak.

Nézd, engem túlzottan nem hoz lázba a dolog, mert a munkahelyemről visszük a csomagokat minden nap és be van kalkulálva a napirendünkbe. Ami viszont biztos, hogy Bigdept nekem már bizonyított, amit mondott minden állt, a segítségei használhatóak voltak, és igényesen ír, fogalmaz. Szóval, ha egy ilyen fiktív, nem bizonyítható kérdésben véleményeket veszek figyelembe (mert mindketten csak véleményt mondotok), akkor az övé mindenképpen nagy súllyal esik a latba.

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
cicababi
hozzászólás 2012-02-04 15:08
Létrehozva: #610

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(zejopy @ 2012-02-04 12:36) *
Csak szólok, az ő véleményei eléggé megalapozottak szoktak lenni. Jól, reálisan látja a dolgokat, nem szokott irracionális eltévelyedése lenni. Eddig, amit leírt, minden használható volt, akár szakmai, akár egyéb szakmai kérdésről is volt szó.
A napokban néztem az eladók listáját. Kb. 70 000 aktív eladó van a Vaterán, akiknek nagy része pár értékeléses, tehát nem bonyolít rendszeres forgalmat. Tuti, hogy ez nem akkor réteg, amiért a posta egy új szolgáltatást bevezetne. Szerintem jó, ha 10% az, aki napi szinten postázik.

azért nem kéne a vatera világban gondolkodni. sok ezer cég van Mo-on aki napi szinten postázik. nem csak vatera és teszvesz van.
engem inkább az zavar, hogy a nyomtatót úgy kell beállítani hogy ezerből egy embernek van, meg hogy amit egyszer kinyomtatsz, többször is ki lehet és milyen hülyeség ez a rendszer. szerintem amiket most leírt, nem szakmai dolgok voltak.

A hozzászólást -cicababi- szerkesztette a következő időpontban: 2012-02-04 15:12

+Quote Post
Sprinkler1
hozzászólás 2012-02-04 14:55
Létrehozva: #611

Lelkes fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-07-17 12:23
Innen: Káosz birodalom
Azonosító: 171 419

IDÉZET(zejopy @ 2012-02-04 12:36) *
Szerintem jó, ha 10% az, aki napi szinten postázik.

Ilyen kevés lenne? Meg mertem volna esküdni,hogy ez legalább 60-70%. Némely postán olyan megvetően kérdezték tőlem,hogy én is teszveszes vagyok?Gondoltam:annyian vagyunk,mint az oroszok....

--------------------
"Lemondtam a sexről, az italról és a hazardírozásról! Ez volt életem legszörnyűbb negyedórája"

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2012-02-04 13:36
Létrehozva: #612

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(cicababi @ 2012-02-04 12:13) *
nem hinném hogy megérinti a dolog. csak azért szóltam, nehogy bunkónak tartson.

Csak szólok, az ő véleményei eléggé megalapozottak szoktak lenni. Jól, reálisan látja a dolgokat, nem szokott irracionális eltévelyedése lenni. Eddig, amit leírt, minden használható volt, akár szakmai, akár egyéb szakmai kérdésről is volt szó.
A napokban néztem az eladók listáját. Kb. 70 000 aktív eladó van a Vaterán, akiknek nagy része pár értékeléses, tehát nem bonyolít rendszeres forgalmat. Tuti, hogy ez nem akkor réteg, amiért a posta egy új szolgáltatást bevezetne. Szerintem jó, ha 10% az, aki napi szinten postázik.

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
cicababi
hozzászólás 2012-02-04 13:13
Létrehozva: #613

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(zejopy @ 2012-02-04 09:22) *
Lehet, hogy Bigdept öngyilkos lesz, mert többet nem válaszolsz neki. Ne hari...

nem hinném hogy megérinti a dolog. csak azért szóltam, nehogy bunkónak tartson.

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2012-02-04 10:22
Létrehozva: #614

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(cicababi @ 2012-02-04 00:23) *
ennyi erővel az internet is luxus és hogy lehet annyi embernek számítógépe úristen nem is értem. nem akarsz megérteni, adod itt a kifogásokat tovább nem fogok neked magyarázni. amúgy lehet hogy akárhányszor ki tudod nyomtatni, de ha van rajta egy vonalkód vagy akármilyen kód, nem fogod tudni többször feladni. várom az újabb kifogást, de ne hari, arra már nem fogok válaszolni. biztos amerikában ufók élnek, hogy nálunk működik a rendszer.

Lehet, hogy Bigdept öngyilkos lesz, mert többet nem válaszolsz neki. Ne hari...

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
cicababi
hozzászólás 2012-02-04 01:23
Létrehozva: #615

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(Bigdept @ 2012-02-03 23:18) *
Az, hogy valaki vaterán ad el, abből még nem következik, hogy van nyomatója. De még ha így is lenne, akkor is a másik oldalról is át kellene gondolni a dolgot. Azaz, egy olyan szolgáltatás, ami tömegek igénybevételére épül, nem igazán elvárható, hogy kevesek számára nyissanak külön igénybevételi lehetőséget. Igen, kevesek. Mert ugyan a nyomtató valóban nem luxus, de a annak fentartása már sokkal nehezebb ügy sokaknak.

A másik dolog, amit lehet nem hiszel, de ha egyszer valamit ki tudok nyomtatni, akkor azt akáhányszor is. Persze, nekem pl. (és szinte az összes ismerősőmnek) nem sok értelme lenne, max évente egyszer vagy kétszer találkozunk a postással. Reggel elmegyek, este hazajövök.

Egyébként volt hasonló, internetes pénzküldési lehetőség (aka rózsaszínű csekk küldése otthonról), netes kártyával lehetett kiegyenlyteni, hónapokon át senki nem vette igénybe, meg is szüntették.

ennyi erővel az internet is luxus és hogy lehet annyi embernek számítógépe úristen nem is értem. nem akarsz megérteni, adod itt a kifogásokat tovább nem fogok neked magyarázni. amúgy lehet hogy akárhányszor ki tudod nyomtatni, de ha van rajta egy vonalkód vagy akármilyen kód, nem fogod tudni többször feladni. várom az újabb kifogást, de ne hari, arra már nem fogok válaszolni. biztos amerikában ufók élnek, hogy nálunk működik a rendszer.

+Quote Post
Bigdept
hozzászólás 2012-02-04 00:18
Létrehozva: #616

Lelkes fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2010-01-27 17:06
Azonosító: 964 053

IDÉZET(cicababi @ 2012-02-02 22:29) *
nem értem ezt a hozzászólásodat. gondolom aki sokat ad el a vaterán van mérlege. a nyomtató meg Magyarországon sem luxus, nem is kell úgy beállítanod. Fizetés nélkül meg nem tudnád kinyomtatni, mivel utána jelenne meg az az oldal miután a kártyával vagy más módon(pl paypal) kifizetted. Start csomagot nem adok fel, sőt csomagot is havi 1-2db-ot, inkább az ajánlott levelem a sok.

Az, hogy valaki vaterán ad el, abből még nem következik, hogy van nyomatója. De még ha így is lenne, akkor is a másik oldalról is át kellene gondolni a dolgot. Azaz, egy olyan szolgáltatás, ami tömegek igénybevételére épül, nem igazán elvárható, hogy kevesek számára nyissanak külön igénybevételi lehetőséget. Igen, kevesek. Mert ugyan a nyomtató valóban nem luxus, de a annak fentartása már sokkal nehezebb ügy sokaknak.

A másik dolog, amit lehet nem hiszel, de ha egyszer valamit ki tudok nyomtatni, akkor azt akáhányszor is. Persze, nekem pl. (és szinte az összes ismerősőmnek) nem sok értelme lenne, max évente egyszer vagy kétszer találkozunk a postással. Reggel elmegyek, este hazajövök.

Egyébként volt hasonló, internetes pénzküldési lehetőség (aka rózsaszínű csekk küldése otthonról), netes kártyával lehetett kiegyenlyteni, hónapokon át senki nem vette igénybe, meg is szüntették.

--------------------
Az összes kerti vetemények közül a kóbászt szeretem a legjobban!

+Quote Post
cicababi
hozzászólás 2012-02-02 23:29
Létrehozva: #617

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(Bigdept @ 2012-02-02 22:11) *
A bélyeget, amikor veszed, arra kapsz.
Szóval kell nyomtató, mérleg... tényleg életszerű magyarhonban. Meg az is, hogy nem nyomtatnak anélkül, hogy kifizették volna.
(Egyébként a start csomagért itt is helybe jönnek, ha kéred, és fizethetsz, amikor megjelenik a zöld autó)

nem értem ezt a hozzászólásodat. gondolom aki sokat ad el a vaterán van mérlege. a nyomtató meg Magyarországon sem luxus, nem is kell úgy beállítanod. Fizetés nélkül meg nem tudnád kinyomtatni, mivel utána jelenne meg az az oldal miután a kártyával vagy más módon(pl paypal) kifizetted. Start csomagot nem adok fel, sőt csomagot is havi 1-2db-ot, inkább az ajánlott levelem a sok.

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2012-02-02 23:29
Létrehozva: #618

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(Bigdept @ 2012-02-02 22:11) *

Írtam tegnap este Tomcsának, azt mondta, átgondolja. Mert ahogy most csinálom, t. sz. szolgáltatás, és az iparűzési adó kevesebb lesz miatta. Ha bélyegként veszem, akkor ez nem biztos, hogy így lesz. Jó lenne, ha ő jönne elmondani, de ha nem teszi, akkor majd megosztom az infót.smile.gif

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
Bigdept
hozzászólás 2012-02-02 23:11
Létrehozva: #619

Lelkes fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2010-01-27 17:06
Azonosító: 964 053

IDÉZET(zejopy @ 2012-02-01 21:20) *
Vááá, de ha bélyeggel adom fel, akkor a következő hónapban annyival kevesebb lesz a postaforgalmam, mert bélyeges feladásra nem adnak számlát. Vagy igen?

IDÉZET(cicababi @ 2012-02-02 13:35) *
jön a postás és odaadod neki. neked nem kell sehova menned. otthon le tudod mérni a csomagokat, a gép meg kiszámol mindent. ja és ki tudod nyomtatni amit generál a gép, azt kell ráragasztani a csomgodra.

Szóval kell nyomtató, mérleg... tényleg életszerű magyarhonban. Meg az is, hogy nem nyomtatnak anélkül, hogy kifizették volna.
(Egyébként a start csomagért itt is helybe jönnek, ha kéred, és fizethetsz, amikor megjelenik a zöld autó)

--------------------
Az összes kerti vetemények közül a kóbászt szeretem a legjobban!

+Quote Post
cicababi
hozzászólás 2012-02-02 14:35
Létrehozva: #620

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(Bigdept @ 2012-02-01 21:08) *
Ha nincs meg, vegyél bélyeget (igaz, az csomagra nem jó). Köthetsz magán árus szerződést (mármint bélyeg árusító alvállakozóit).
Az már nem érdekes, hogy nem adod el a bélyegeket, hanem felhasználod, az mindegy.
A megvett bélyegekkel azt csinálsz, amit akarsz. A magán árusításért jár valami jutalák is, ami nem sok, de sok kicsi sokra megy.
Ezt már sokadszor olvasom, de nem tudom hogy képzeled, ill. amerikában mit is láttál?
Tehát van egy eladott cuccd, amit postáznod kell. Felmégy a posta honlapjára, megmutatod a monitornak, az leméri a kiterjedését és a súlyát, kifizeted a postaköltséget, majd? Benyomod a gépbe a DVD irón keresztül, vagy hogyan tovább?
Bemégy vele a postára? Akkor mit nyertél azzal, hogy a neten kifizetted?

Kicsit olyan mint az LG ill. a Thompson videónk esete. Az LG-nek van a távirányítóján kiadás gomb, a másiknak nincs. LG esetében megnyomja húgom a kiadás gombot, odabattyog, és kiveszi a kazettát. A Thomsonnál odabattyog, megnyomja a készüléken a gombot, és kiveszi a kazettát.
Ha tudnád hányszor hallottam, hogy shit Thompson, miért nincs a táviránytóján kiadás gomb...

jön a postás és odaadod neki. neked nem kell sehova menned. otthon le tudod mérni a csomagokat, a gép meg kiszámol mindent. ja és ki tudod nyomtatni amit generál a gép, azt kell ráragasztani a csomgodra.

A hozzászólást -cicababi- szerkesztette a következő időpontban: 2012-02-02 14:37

+Quote Post

154 Oldal V  « < 29 30 31 32 33 > » 
Reply to this topicStart new topic
3 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (3 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió A pontos idő: 2013-05-21 15:07