IPB

Üdvözöllek a Fórumban!

> Fontos tudnivaló

A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.

14 Oldal V   1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Kategóriákkal Kapcsolatos Egyéb észrevételek
Vatera Kategóriá...
hozzászólás 2013-05-08 10:54
Létrehozva: #1

Fórumozó

Csoport:
M O D E R Á T O R

Regisztrált: 2007-03-01 14:18
Azonosító: 152

Tisztelt Felhasználók!

Mint már korábban említettük, hogy a Könyv - új kategória megszűnik a Vatera-TeszVesz oldalakon. Az ezzel kapcsolatos munkafolyamatok megkezdődtek, az ott található kategóriák egy részét már lezártuk a feltöltés elől. Kérjük Önöket, hogy a későbbiekben már csak a Könyv, újság - használt kategóriába töltsék fel termékeiteket. Értelemszerűen az átalakítások után a kategória neve Könyv, újság lesz.
Köszönjük türelmüket és megértésüket!
Üdvözlettel:
Kategóriamoderátor
Go to the top of the page

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2013-04-29 12:28
Létrehozva: #2

Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos!

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-03-25 16:08
Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :)
Azonosító: 128 349

IDÉZET(Vatera Kategóriák @ 2013-04-28 21:55) *
Kedves Zejopy! smile.gif

Igyekszünk úgy módosítani a kategóriákat, hogy minden termék elhelyezhető legyen. Valamint egy szinttel lentebb megmaradnak az egyéb kategóriák.

Köszönjük szépen az észrevételt.

Üdvözlettel,
Vatera Kategóriák

Köszönöm.smile.gif Láttam ám, hogy reggel fokozott szellemi tevékenységre sarkalltak, mert nekem kellett kategóriába sorolni az onnan kiesett cuccokat. Ha ez mmmyki javaslata miatt van, akkor kérem mondják meg, mert leverem rajta.biggrin.gif Nekem kiválóan megfelelt az Önök által végzett besorolás. Bevallom töredelmesen, hogy nagyon vonzó volt az eredeti állapotban az az el nem hanyagolható apróság, hogy azt nem nekem kellett megcsinálnom.
Kegyen szép a napjuk. thank_you.gif

--------------------
"Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát."
(Ron Cristian)

+Quote Post
Vatera Kategóriá...
hozzászólás 2013-04-28 21:55
Létrehozva: #3

Fórumozó

Csoport:
M O D E R Á T O R

IDÉZET(zejopy @ 2013-04-25 13:26) *
Kedves Kategória Moderátor! smile.gif

Ez most némi aggodalommal töltött el hirtelen. Mert az egyébbe mindig azt tettem, ami nem fért máshová. Persze próbáltam nem azt használni, na de azért néha előfordult. Most hová teszem?
Értem én, a könyv kategóriában a fele szinte egyéb/egyéb volt, azok is, amik lazán besorolhatóak voltak valahová. De most mi lesz velem az egyéb nélkül? smiley-shocked034.gif Mert én tényleg csak azt tettem oda, ami sehová nem fért a tudásom alapján. unsure.gif

Kedves Zejopy! smile.gif

Igyekszünk úgy módosítani a kategóriákat, hogy minden termék elhelyezhető legyen. Valamint egy szinttel lentebb megmaradnak az egyéb kategóriák.

Köszönjük szépen az észrevételt.

Üdvözlettel,
Vatera Kategóriák

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2013-04-25 13:26
Létrehozva: #4

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(Vatera Kategóriák @ 2013-04-25 10:45) *
Tisztelt Felhasználók!

Ezúton is szeretnénk Önöket értesíteni, hogy az összes főkategóriák Egyéb kategóriáit megszüntetjük. (Pl.: Otthon, építkezés, kert/Egyéb; Műszaki cikk, elektronika/Egyéb; Egyéb/Egyéb )
Első lépésként már lezártuk ezeket az alábontásokat a feltöltés elől, ezzel egy időben meg is kezdődött a szétmoderálásuk.
Köszönjük megértésüket és türelmüket!
Üdvözlettel:
Kategória moderátor

Kedves Kategória Moderátor! smile.gif

Ez most némi aggodalommal töltött el hirtelen. Mert az egyébbe mindig azt tettem, ami nem fért máshová. Persze próbáltam nem azt használni, na de azért néha előfordult. Most hová teszem?
Értem én, a könyv kategóriában a fele szinte egyéb/egyéb volt, azok is, amik lazán besorolhatóak voltak valahová. De most mi lesz velem az egyéb nélkül? smiley-shocked034.gif Mert én tényleg csak azt tettem oda, ami sehová nem fért a tudásom alapján. unsure.gif

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
Vatera Kategóriá...
hozzászólás 2013-04-25 10:44
Létrehozva: #5

Fórumozó

Csoport:
M O D E R Á T O R

Tisztelt Felhasználók!

Ezúton is szeretnénk Önöket értesíteni, hogy az összes főkategóriák Egyéb kategóriáit megszüntetjük. (Pl.: Otthon, építkezés, kert/Egyéb; Műszaki cikk, elektronika/Egyéb; Egyéb/Egyéb )
Első lépésként már lezártuk ezeket az alábontásokat a feltöltés elől, ezzel egy időben meg is kezdődött a szétmoderálásuk.
Köszönjük megértésüket és türelmüket!
Üdvözlettel:
Kategória moderátor

+Quote Post
svejku
hozzászólás 2013-04-21 21:58
Létrehozva: #6

Lelkes virgonc

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-05-27 22:37
Innen: Magyar/Győr
Azonosító: 156 696

IDÉZET(Vatera Kategóriák @ 2013-04-21 21:41) *
Nagyon hasznosak ezek a javaslatok, köszönjük szépen. Tudomásom szerint nincs senki a csapatban, aki komolyabb tudással rendelkezne ebben a témában, de utána nézünk. A paraméteres kereső nemcsak a bejelölt paraméterekre, hanem kulcsszavakra is keres, de ezek szerint akár meg is lehetne szüntetni ezt a paramétert.

Üdvözlettel,
Vatera Kategóriák

Az Erősítő/receiver kategóriában levő "Beépített bass reflex" paramétert nyugodtan töröljék.
thank_you.gif

+Quote Post
Vatera Kategóriá...
hozzászólás 2013-04-21 21:41
Létrehozva: #7

Fórumozó

Csoport:
M O D E R Á T O R

IDÉZET(svejku @ 2013-04-21 19:19) *
Köszönöm a választ, alapvetően két dologra szerettem volna felhívni a figyelmet, az egyik, hogy ebben a kategóriában értelmetlen a beépített bass reflex ven-e, vagy nincs paraméter. Mert egyikben sem lehet.
A másik, hogy ezért kizártnak tartom, hogy az erősítők feltöltőinek zöme bejelölte volna mindkét paramétert, (tehát, hogy van benne, meg azt is, hogy nincs benne) márpedig a találatok közel maximális száma ezt mutatja. Sokkal inkább valószínű, hogy ezen paraméterek egyike sem került bejelölésre, tehát a paraméteres keresőben mindenképpen van valami anomália.

Üdvözlettel: János

És még valami, ha már az illetékes kollégával beszél, akkor kérem nézze meg a Hangfal, hangrendszernél feltüntetett választható paraméterek között a "Frekvenciatartomány"-t. Ez, mint azt a neve is mutatja egy tartomány, melynek jellemzően egy alsó, és egy felső értéke van, tehát két szám, tól-ig. Ezzel szemben a paraméternél egyetlen számot lehet csak megadni. A kolléga vélhetően tudni fogja, hogy ez miért nem jó így, de, ha kéri szívesen segítek.

Nagyon hasznosak ezek a javaslatok, köszönjük szépen. Tudomásom szerint nincs senki a csapatban, aki komolyabb tudással rendelkezne ebben a témában, de utána nézünk. A paraméteres kereső nemcsak a bejelölt paraméterekre, hanem kulcsszavakra is keres, de ezek szerint akár meg is lehetne szüntetni ezt a paramétert.

Üdvözlettel,
Vatera Kategóriák

+Quote Post
svejku
hozzászólás 2013-04-21 19:19
Létrehozva: #8

Lelkes virgonc

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(Vatera Kategóriák @ 2013-04-21 18:08) *
Kedves János!

Ez a típusú paraméter jelölőnégyzettel van megadva, így a felhasználóknak lehetőségük van mind a kettő paramétert kiválasztani. A keresést kipróbáltam, nálam nem jelzett hibát, jól adta a darabszámokat. Mindenesetre az ötletet és a problémát továbbítom az illetékes kolléga felé. Köszönjük szépen az észrevételt és elnézést kérek, hogy ilyen későn válaszoltam. Nekem szólt a kérdés, de csak a hétvégeken foglalkozom a fórummal.

Üdvözlettel,
Vatera Kategóriák

Köszönöm a választ, alapvetően két dologra szerettem volna felhívni a figyelmet, az egyik, hogy ebben a kategóriában értelmetlen a beépített bass reflex ven-e, vagy nincs paraméter. Mert egyikben sem lehet.
A másik, hogy ezért kizártnak tartom, hogy az erősítők feltöltőinek zöme bejelölte volna mindkét paramétert, (tehát, hogy van benne, meg azt is, hogy nincs benne) márpedig a találatok közel maximális száma ezt mutatja. Sokkal inkább valószínű, hogy ezen paraméterek egyike sem került bejelölésre, tehát a paraméteres keresőben mindenképpen van valami anomália.

Üdvözlettel: János

És még valami, ha már az illetékes kollégával beszél, akkor kérem nézze meg a Hangfal, hangrendszernél feltüntetett választható paraméterek között a "Frekvenciatartomány"-t. Ez, mint azt a neve is mutatja egy tartomány, melynek jellemzően egy alsó, és egy felső értéke van, tehát két szám, tól-ig. Ezzel szemben a paraméternél egyetlen számot lehet csak megadni. A kolléga vélhetően tudni fogja, hogy ez miért nem jó így, de, ha kéri szívesen segítek.

+Quote Post
Vatera Kategóriá...
hozzászólás 2013-04-21 18:08
Létrehozva: #9

Fórumozó

Csoport:
M O D E R Á T O R

IDÉZET(svejku @ 2013-04-16 00:18) *
Kedves Vaterakategóriák (Balázs)!

Nézegetem az HiFi erősítőket pillanatnyilag 2000 db-ot mutat.
Bejelölöm, hogy csak azt mutassa amelyikben van beépített bass reflex, mutat 1874 tételt.
Bejelölöm, hogy nincs benne: 1964 db.
Bejelölöm mindkettőt: 2017 találat.
Hogy is van ez?

Köszönöm. (János)

Szerk: Tudtommal erősítőben olyan, hogy beépített bass reflex nincs is, ez a fogalom kizárólag hangfalakra, hangládákra értelmezhető. Tehát kizárólag ezért nézegettem.

Kedves János!

Ez a típusú paraméter jelölőnégyzettel van megadva, így a felhasználóknak lehetőségük van mind a kettő paramétert kiválasztani. A keresést kipróbáltam, nálam nem jelzett hibát, jól adta a darabszámokat. Mindenesetre az ötletet és a problémát továbbítom az illetékes kolléga felé. Köszönjük szépen az észrevételt és elnézést kérek, hogy ilyen későn válaszoltam. Nekem szólt a kérdés, de csak a hétvégeken foglalkozom a fórummal.

Üdvözlettel,
Vatera Kategóriák

+Quote Post
svejku
hozzászólás 2013-04-16 00:18
Létrehozva: #10

Lelkes virgonc

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Kedves Vaterakategóriák (Balázs)!

Nézegetem az HiFi erősítőket pillanatnyilag 2000 db-ot mutat.
Bejelölöm, hogy csak azt mutassa amelyikben van beépített bass reflex, mutat 1874 tételt.
Bejelölöm, hogy nincs benne: 1964 db.
Bejelölöm mindkettőt: 2017 találat.
Hogy is van ez?

Köszönöm. (János)

Szerk: Tudtommal erősítőben olyan, hogy beépített bass reflex nincs is, ez a fogalom kizárólag hangfalakra, hangládákra értelmezhető. Tehát kizárólag ezért nézegettem.

A hozzászólást -svejku- szerkesztette a következő időpontban: 2013-04-16 00:07

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2013-04-14 21:56
Létrehozva: #11

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(Vatera Kategóriák @ 2013-04-14 21:33) *
Kedves Viktória!

Köszönjük szépen a kedves szavakat. smile.gif

Kellemes estét kívánok!

Vatera Kategóriák
Balázs

Balázs? smile.gif Teljesen abban voltam, hogy hölgy, annyira kedves. Nahát...

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
Vatera Kategóriá...
hozzászólás 2013-04-14 21:33
Létrehozva: #12

Fórumozó

Csoport:
M O D E R Á T O R

IDÉZET(zejopy @ 2013-04-10 12:22) *
Kedves Vatera Kategóriák!

Ránéztem a kategóriákra, mert kíváncsi voltam az ingatlan, gépjárműre, hogyan alakul a megszűnéssel. Nagyon tetszik a megoldás. Jól is néz ki, de amúgy is jó. smile.gif
Legyen szép a napjuk: Viktória

Kedves Viktória!

Köszönjük szépen a kedves szavakat. smile.gif

Kellemes estét kívánok!

Vatera Kategóriák
Balázs

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2013-04-10 12:22
Létrehozva: #13

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Ránéztem a kategóriákra, mert kíváncsi voltam az ingatlan, gépjárműre, hogyan alakul a megszűnéssel. Nagyon tetszik a megoldás. Jól is néz ki, de amúgy is jó. smile.gif
Legyen szép a napjuk: Viktória

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
mmmyki
hozzászólás 2013-04-09 11:36
Létrehozva: #14

Lelkes fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-23 16:34
Innen: :nennI
Azonosító: 1 714

IDÉZET(Vatera Kategóriák @ 2013-04-07 15:15) *
Kedves Mmmyki!

Elnézést kérünk a kellemetlenségért, természetesen a Felhasználó dönti el melyik kategóriába szeretné hirdetni a termékét. Semmi esetre sem fog törlésre kerülni az aukció. Beavatkozni akkor szoktunk, ha teljesen idegen kategóriában van a termék, illetve valamilyen fejlesztés során. A termékek áthelyezése ilyenkor tömegesen történik és előfordulhatnak hibák. Ezúton is szeretnénk kérni a Felhasználók türelmét, ha hasonló hibát észlelnek, nyugodtan javítsák ki a kategóriát.

Köszönettel,
Vatera Kategóriák

Köszönöm a korrekt és megnyugtató választ.

Tisztelettel:

mmmyki

--------------------
"A kutyán kívül a könyv az ember legjobb barátja. A kutyán belül olyan sötét van, hogy nem lehet olvasni."

"A Föld nevű űrhajónak nincsenek utasai. Mindannyian a személyzethez tartozunk." (Marshall McLuhan)

+Quote Post
Vatera Kategóriá...
hozzászólás 2013-04-07 15:15
Létrehozva: #15

Fórumozó

Csoport:
M O D E R Á T O R

IDÉZET(mmmyki @ 2013-04-04 12:07) *
Tisztelt Kategódia Moderátor!
Őszintén nagyra becsülöm azt az óriási munkát, amelyet a könyv kategória átalakításával végeznek. Pusztán annyi lenne a kérésem, hogy az egyes aukciók átsorolásánál ne forduljunk át egy olyan szemléletbe, hogy a Vatera munkatársak mindennek jobban tudják a helyét, mint maga az eladó. A Gyakorlati borászat - kémiai alapok címet ma tették át másodszor a mezőgazdaságból a gasztronómiába (miután legutóbb visszahelyeztem). Akit a bor fogyasztása érdekel, az a gasztronómia alkategóriában, aki a bor előállításával foglalkozik, az a mezőgazdász könyvek közt fog keresgélni. Ugyanígy átsorolták a Virágkertészet könyvemet a teljesen jellemző Mezőgazdaság alkategóriából a XVII. századi ősnyomtatványok közé a feneketlen Antik könyvek alkategóriába. Attól, hogy valami régi, még jobban kereshető a szakspecifikus könyvek között. Még egyszer hangsúlyozom, hogy megértem, milyen gigászi munka a teljes kínálat átfésülése, nem piszkálódni jöttem, csak a felesleges beavatkozások néha bosszantóak.
Ehhez kapcsolódóan kérem állásfoglalását arra nézve, hogy ha sokadik alkalommal visszarakok egy könyvet a szerintem megfelelő alkategóriába, nem kerül-e törlésre az aukció.
Köszönettel:
mmmyki

Kedves Mmmyki!

Elnézést kérünk a kellemetlenségért, természetesen a Felhasználó dönti el melyik kategóriába szeretné hirdetni a termékét. Semmi esetre sem fog törlésre kerülni az aukció. Beavatkozni akkor szoktunk, ha teljesen idegen kategóriában van a termék, illetve valamilyen fejlesztés során. A termékek áthelyezése ilyenkor tömegesen történik és előfordulhatnak hibák. Ezúton is szeretnénk kérni a Felhasználók türelmét, ha hasonló hibát észlelnek, nyugodtan javítsák ki a kategóriát.

Köszönettel,
Vatera Kategóriák

+Quote Post
mmmyki
hozzászólás 2013-04-04 12:07
Létrehozva: #16

Lelkes fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-23 16:34
Innen: :nennI
Azonosító: 1 714

IDÉZET(Vatera Kategóriák @ 2013-03-13 12:26) *
Tisztelt Felhasználók!

Kategória átalakításunk következő mérföldkövéhez érkeztünk, ugyanis most a Könyv kategóriák kerülnek górcső alá. Kisebb szerkezeti változásokra lehet majd számítani, újabb alábontások születhetnek, illetve a szűkítő paraméterek száma nőni fog, hogy mindenki könnyen megtalálja a keresett portékáját. A Könyv, újság – használt kategóriában már az Egészség, életmód az Ezotéria, Gasztronómia, Gyermek és ifjúsági irodalom (volt Gyerek könyv) és a Hobbi, szabadidő kategóriái átestek egy apró ráncfelvarráson, a moderálások még tartanak.
A későbbiekben a (jelenlegi) Könyv-új kategóriát megszűntetjük a Vatera-TeszVesz oldalakon és csak a (jelenlegi) Könyv, újság – használt lesz látható/feltölthető az Önök számára, ha az átalakítások befejeződnek. Értelemszerűen idekerülhetnek már új termékek is a későbbiekben. A befejezés várható időpontja: április közepe.
További szép napot!
Kategória moderátor

Tisztelt Kategódia Moderátor!
Őszintén nagyra becsülöm azt az óriási munkát, amelyet a könyv kategória átalakításával végeznek. Pusztán annyi lenne a kérésem, hogy az egyes aukciók átsorolásánál ne forduljunk át egy olyan szemléletbe, hogy a Vatera munkatársak mindennek jobban tudják a helyét, mint maga az eladó. A Gyakorlati borászat - kémiai alapok címet ma tették át másodszor a mezőgazdaságból a gasztronómiába (miután legutóbb visszahelyeztem). Akit a bor fogyasztása érdekel, az a gasztronómia alkategóriában, aki a bor előállításával foglalkozik, az a mezőgazdász könyvek közt fog keresgélni. Ugyanígy átsorolták a Virágkertészet könyvemet a teljesen jellemző Mezőgazdaság alkategóriából a XVII. századi ősnyomtatványok közé a feneketlen Antik könyvek alkategóriába. Attól, hogy valami régi, még jobban kereshető a szakspecifikus könyvek között. Még egyszer hangsúlyozom, hogy megértem, milyen gigászi munka a teljes kínálat átfésülése, nem piszkálódni jöttem, csak a felesleges beavatkozások néha bosszantóak.
Ehhez kapcsolódóan kérem állásfoglalását arra nézve, hogy ha sokadik alkalommal visszarakok egy könyvet a szerintem megfelelő alkategóriába, nem kerül-e törlésre az aukció.
Köszönettel:
mmmyki

--------------------
"A kutyán kívül a könyv az ember legjobb barátja. A kutyán belül olyan sötét van, hogy nem lehet olvasni."

"A Föld nevű űrhajónak nincsenek utasai. Mindannyian a személyzethez tartozunk." (Marshall McLuhan)

+Quote Post
Vatera Kategóriá...
hozzászólás 2013-04-04 10:33
Létrehozva: #17

Fórumozó

Csoport:
M O D E R Á T O R

Tisztelt Felhasználók,

Mára virradóra új alábontások születtek a Ruházat, divat főkategórián belül. Így a későbbiekben az Uniszex táskák alatt lesz helye az uniszex övtáskáknak, válltáskáknak, oldaltáskáknak, illetve a hátizsákoknak természetesen külön kategóriákban.
Várjuk észrevételeiket, javaslataikat!
Üdvözlettel:
Kategóriamoderátor

+Quote Post
Vatera Kategóriá...
hozzászólás 2013-03-13 12:26
Létrehozva: #18

Fórumozó

Csoport:
M O D E R Á T O R

Tisztelt Felhasználók!

Kategória átalakításunk következő mérföldkövéhez érkeztünk, ugyanis most a Könyv kategóriák kerülnek górcső alá. Kisebb szerkezeti változásokra lehet majd számítani, újabb alábontások születhetnek, illetve a szűkítő paraméterek száma nőni fog, hogy mindenki könnyen megtalálja a keresett portékáját. A Könyv, újság – használt kategóriában már az Egészség, életmód az Ezotéria, Gasztronómia, Gyermek és ifjúsági irodalom (volt Gyerek könyv) és a Hobbi, szabadidő kategóriái átestek egy apró ráncfelvarráson, a moderálások még tartanak.
A későbbiekben a (jelenlegi) Könyv-új kategóriát megszűntetjük a Vatera-TeszVesz oldalakon és csak a (jelenlegi) Könyv, újság – használt lesz látható/feltölthető az Önök számára, ha az átalakítások befejeződnek. Értelemszerűen idekerülhetnek már új termékek is a későbbiekben. A befejezés várható időpontja: április közepe.
További szép napot!
Kategória moderátor

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2013-03-10 22:32
Létrehozva: #19

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(Vatera Kategóriák @ 2013-03-10 20:38) *
Kedves Zejopy! smile.gif

Köszönjük az észrevételt, továbbítom a Kategória csapatnak. Kérem azért írja meg kapcsolatfelvételen keresztül is.

További szép estét kívánok,
Vatera Kategóriák

Rendben, megírom. smile.gif
Önnek is legyen szép az estéje.wave.gif

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
Vatera Kategóriá...
hozzászólás 2013-03-10 21:38
Létrehozva: #20

Fórumozó

Csoport:
M O D E R Á T O R

IDÉZET(zejopy @ 2013-03-07 11:44) *
Kedves Vatera Kategóriák! smile.gif

Módosítom a terméklapjaimat. Alul, a termékfeltöltő lapon van egy zöld felirat, miszerint minden kötelező mező ki van töltve. Hurrá, továbbítok, aztán visszadobja az oldalt, hogy kategóriaspecifikus tulajdonság, vagy antik jelleg hiányzik. Ez rendben van, de ha nem nézem (ezek még a kategóriaátalakítás előtt feltöltött cuccok), akkor nem veszem észre. Nem lehetne valahogyan megoldani, hogy ebben az esetben ne legyen ott a zöld felirat? Mert akkor tudom, hogy még valami hiányzik.
Ha ez nem az Ön dolga, akkor elnézést, hogy rossz helyre írtam, csak dobja át Benznek, ő majd azt mondja, írjam meg a kapcsolatfelvételen keresztül. Ha viszont Önhöz tartozik, akkor köszönöm, ha átgondolja. thank_you.gif
Legyen szép napja.smile.gif

Kedves Zejopy! smile.gif

Köszönjük az észrevételt, továbbítom a Kategória csapatnak. Kérem azért írja meg kapcsolatfelvételen keresztül is.

További szép estét kívánok,
Vatera Kategóriák

+Quote Post

14 Oldal V   1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (1 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió A pontos idő: 2013-05-22 03:10