Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2011-02-20 22:43
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 961 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Már az sokat segítene, minden "normális" (tudod, mint a sörnél) felhasználónak. Ez most nem fog összejönni. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-02-20 22:37
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 259 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
|
|
|
|
2011-02-20 22:36
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 899 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Pedig éppen egyetérteni akartam. És ha csak a végleges inaktiválást jelölnék? Átgondoltuk már régebben is ezt az ötletet, de nincs minden szempontból megfelelő megoldás. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2011-02-20 22:36
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 259 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Tisztelt svejku! Az ötlet jó, de sajnos nem kivitelezhető. Vannak esetek, amikor mi sem tudjuk, hogy ideiglenes vagy végleges az inaktiválás. A leggyakoribb példa erre, a számlatartozás miatti felfüggesztés. Köszönöm, erre is lehet megoldás, amit már többször olvastam: "bizonyos feltételek mellett még aktív lehet". Tényleg ilyen esetben mennyi a türelmi idő? Végleges esetben viszont tényleg sokunknak jól jöhet, egy ilyen infó! |
|
|
|
2011-02-20 22:34
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 82 Regisztrált: 2007-07-08 12:59 Azonosító: 16 045 |
Tisztelt svejku! Az ötlet jó, de sajnos nem kivitelezhető. Vannak esetek, amikor mi sem tudjuk, hogy ideiglenes vagy végleges az inaktiválás. A leggyakoribb példa erre, a számlatartozás miatti felfüggesztés. És ha esetleg más színnel jelenne meg az "inaktív!" felirat annál, aki már végleges? Ez hasonlóan barátságos megoldás lehetne,mint a csillagozásnál |
|
|
|
2011-02-20 22:26
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 961 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Tisztelt svejku! Az ötlet jó, de sajnos nem kivitelezhető. Vannak esetek, amikor mi sem tudjuk, hogy ideiglenes vagy végleges az inaktiválás. A leggyakoribb példa erre, a számlatartozás miatti felfüggesztés. Pedig éppen egyetérteni akartam. És ha csak a végleges inaktiválást jelölnék? -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-02-20 22:24
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 899 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Nem először látom ezt a kérdést, és mindig korrekt választ szokunk kapni, ezért volna egy javaslatom: Valahogy jelezni lehetne a felhasználónál, hogy az inakivitálása végles, vagy csak "átmeneti". Így minden vevő, eladó tudhatná, hogy mire számíthat. Természetesen nem kívánom, hogy pontosan megnevezzék milyen szabályszegés, vagy más ok miatt van ez (bár érdekel...), de legalább ennyi jó lenne. Aki egyetért jelezze, aki nem az is. Tisztelt svejku! Az ötlet jó, de sajnos nem kivitelezhető. Vannak esetek, amikor mi sem tudjuk, hogy ideiglenes vagy végleges az inaktiválás. A leggyakoribb példa erre, a számlatartozás miatti felfüggesztés. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2011-02-20 22:21
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 82 Regisztrált: 2007-07-08 12:59 Azonosító: 16 045 |
Nem először látom ezt a kérdést, és mindig korrekt választ szokunk kapni, ezért volna egy javaslatom: Valahogy jelezni lehetne a felhasználónál, hogy az inakivitálása végles, vagy csak "átmeneti". Így minden vevő, eladó tudhatná, hogy mire számíthat. Természetesen nem kívánom, hogy pontosan megnevezzék milyen szabályszegés, vagy más ok miatt van ez (bár érdekel...), de legalább ennyi jó lenne. Aki egyetért jelezze, aki nem az is. Egyetértek. Az ok nyílván nem fontos (nekem),de tényleg jó lenne látni,hogy vki végleges e? |
|
|
|
2011-02-20 22:16
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 427 Regisztrált: 2010-07-07 12:35 Azonosító: 1 249 027 |
Nem először látom ezt a kérdést, és mindig korrekt választ szokunk kapni, ezért volna egy javaslatom: Valahogy jelezni lehetne a felhasználónál, hogy az inakivitálása végles, vagy csak "átmeneti". Így minden vevő, eladó tudhatná, hogy mire számíthat. Természetesen nem kívánom, hogy pontosan megnevezzék milyen szabályszegés, vagy más ok miatt van ez (bár érdekel...), de legalább ennyi jó lenne. Aki egyetért jelezze, aki nem az is. +1 |
|
|
|
2011-02-20 22:13
Létrehozva:
|
|
Kedves Benz! Érdeklődnék, hogy weatherby79 inaktíválása végleges-e? Nem először látom ezt a kérdést, és mindig korrekt választ szokunk kapni, ezért volna egy javaslatom: Valahogy jelezni lehetne a felhasználónál, hogy az inakivitálása végles, vagy csak "átmeneti". Így minden vevő, eladó tudhatná, hogy mire számíthat. Természetesen nem kívánom, hogy pontosan megnevezzék milyen szabályszegés, vagy más ok miatt van ez (bár érdekel...), de legalább ennyi jó lenne. Aki egyetért jelezze, aki nem az is. |
|
|
|
2011-02-20 21:32
Létrehozva:
|
|
|
Kedves Benz!
Érdeklődnék, hogy weatherby79 inaktíválása végleges-e? |
|
|
|
2011-02-19 22:17
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 455 Regisztrált: 2009-08-17 11:47 Azonosító: 706 366 |
http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=20028589
Szép kilátások. Ma írtam neki egy "fenyegető levelet. Ha gondoljátok, tegyétek tiltóba. Nekem konkrétan 2 hete nem bírt válaszolni. Valami török, vagy arab neve van. Ha a semlegesek helyett a jól megérdemelt negákat kapta volna, akkor most nekem már nem kellene bajlódnom. Nem ide kellett volna írnom, hanem az "Érdekesbe", ahol a felhasználótársaimat kell figyelmeztetni. A hozzászólást -VateraBenz- szerkesztette a következő időpontban: 2011-02-20 19:43 -------------------- Nem azért hibáztál, mert többet adtál, hanem mert kevesebbet kívántál. Ha többet adsz, többet is követelhetsz. |
|
|
|
2011-02-19 16:09
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 224 Regisztrált: 2010-12-17 20:25 Azonosító: 1 415 615 |
Olyan régen történt az adásvétel, hogy a kereső már nem is mutatja. Nem értem, mi tartott ennyi ideig. Jó lenne látni az eladó profilját. Valami rémlik ködösen egyébként, mintha már írtál volna ez ügyben a fórumon. A Vatera abban az esetben törli a bosszúnegatívot, ha egyértelmű a dolog. Alaphelyzet, hogy semmisnek számít az eladás, ha nem a kínált terméket kaptad, vagy fontos információ hiányzott, mint pl. az, hogy műbőr a bőr helyett. De hogyan szeretnéd ezt hosszú hónapok után bizonyítani? .. Jó is, hogy mondod. Tavaly én is adtam 2 felhasználónak negatív értékelést.. Már majdnem elfelejtettem, hogy jöhet a kontra. -------------------- “Abban nincs semmi csodálatos, ha valaki másnál kiválóbbak vagyunk. Igazi csoda a korábbi önmagunkhoz képesti kiválóbbságban mutatkozik meg.”
(hindu közmondás) |
|
|
|
2011-02-19 15:25
Létrehozva:
|
|
Sziasztok! Már régebben írtam a következő problémáról: tavaly vettem egy csizmát, amit az eladója hibátlannak és eredeti bőr csizmának árult. Meg is kérdeztem, hogy van-e hibája, de azt válaszolta, hogy teljesen újszerű, és semmi gond nincs vele. Elég sokért megvettem, és amikor megérkezett akkor láttam, hogy nincs sarka (illetve az egyik félig letörött), és a zippzárja nem működik. Azonnal írtam az eladónak, aki azt írta vissza, hogy majd másnak eladja ilyen állapotban, mert szerinte hibátlan. Azzal fenyegetett, hogy bosszúnegatívot ad. Viszont visszaküldeni nem akartam, már csak a postaköltség miatt sem, ezért elvittem cipészhez, a javítás 1000 ft feletti, plusz a cipész megerősítette, hogy a bőrként árult csizma, olcsó műbőr. Nemrég újra írtam az eladónak, aki már "nem ismer", és szerinte így akarok pénzt keresni, hogy a javíttatás árát kérném, plusz mivel műbőrt árult eredeti bőrként, így valamennyit még vissza kellene fizetnie. Több értékelésében is ehhez hasonló problémák voltak vele, hogy állítólag nem vette észre a cipő vagy más áru hibáját. Ha negatívot adok neki, akkor hogyan kerülhetem el, hogy bosszúból ő is negatívot adjon? És mivel már nem tudom visszaküldeni, hogyan kérjem vissza tőle a különbözetet? Köszönöm. Olyan régen történt az adásvétel, hogy a kereső már nem is mutatja. Nem értem, mi tartott ennyi ideig. Jó lenne látni az eladó profilját. Valami rémlik ködösen egyébként, mintha már írtál volna ez ügyben a fórumon. A Vatera abban az esetben törli a bosszúnegatívot, ha egyértelmű a dolog. Alaphelyzet, hogy semmisnek számít az eladás, ha nem a kínált terméket kaptad, vagy fontos információ hiányzott, mint pl. az, hogy műbőr a bőr helyett. De hogyan szeretnéd ezt hosszú hónapok után bizonyítani? -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-02-19 14:49
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 10 Regisztrált: 2007-05-02 11:17 Azonosító: 7 909 |
Sziasztok!
Már régebben írtam a következő problémáról: tavaly vettem egy csizmát, amit az eladója hibátlannak és eredeti bőr csizmának árult. Meg is kérdeztem, hogy van-e hibája, de azt válaszolta, hogy teljesen újszerű, és semmi gond nincs vele. Elég sokért megvettem, és amikor megérkezett akkor láttam, hogy nincs sarka (illetve az egyik félig letörött), és a zippzárja nem működik. Azonnal írtam az eladónak, aki azt írta vissza, hogy majd másnak eladja ilyen állapotban, mert szerinte hibátlan. Azzal fenyegetett, hogy bosszúnegatívot ad. Viszont visszaküldeni nem akartam, már csak a postaköltség miatt sem, ezért elvittem cipészhez, a javítás 1000 ft feletti, plusz a cipész megerősítette, hogy a bőrként árult csizma, olcsó műbőr. Nemrég újra írtam az eladónak, aki már "nem ismer", és szerinte így akarok pénzt keresni, hogy a javíttatás árát kérném, plusz mivel műbőrt árult eredeti bőrként, így valamennyit még vissza kellene fizetnie. Több értékelésében is ehhez hasonló problémák voltak vele, hogy állítólag nem vette észre a cipő vagy más áru hibáját. Ha negatívot adok neki, akkor hogyan kerülhetem el, hogy bosszúból ő is negatívot adjon? És mivel már nem tudom visszaküldeni, hogyan kérjem vissza tőle a különbözetet? Köszönöm. |
|
|
|
2011-02-18 20:48
Létrehozva:
|
|
Szeretném, ha személyeskedésért és üzletrontásért figyelmeztetésben részesítenék igazsagoszto4 névvel rendelkező felhasználót, a következő hozzászólása miatt, melynek semmilyen előzménye nincs: LINK . Köszönöm. Tisztelt lancia123! A felhasználót figyelmeztettük és 24 órára eltiltottuk az üzenőrendszer használatától. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2011-02-18 20:34
Létrehozva:
|
|
Annyit azért sikerült elérnie ennyi idő után, hogy aki olvassa ezeket a sorokat, az biztosan tiltólistára teszi, bár nem lehet tartani tömeges vásárlásokra tőle. Ja, ráadásul ha tiltóra tesszük, akkor már a mi terméklapunk alá nem piszkít oda. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-02-18 20:30
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 12 Regisztrált: 2009-02-09 19:07 Azonosító: 468 296 |
Azért szerkesztettem a hozzászólásomat. Viszont egy évig nem csinált semmit. Tehát akkor is harmatfriss, gyakorlati tapasztalatok nélkül. Na és ez a név.... Annyit azért sikerült elérnie ennyi idő után, hogy aki olvassa ezeket a sorokat, az biztosan tiltólistára teszi, bár nem lehet tartani tömeges vásárlásokra tőle. |
|
|
|
2011-02-18 20:24
Létrehozva:
|
|
Én is azt hittemekőször, de már 1 éve regisztrált. Azért szerkesztettem a hozzászólásomat. Viszont egy évig nem csinált semmit. Tehát akkor is harmatfriss, gyakorlati tapasztalatok nélkül. Na és ez a név.... -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-02-18 20:22
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2008-04-11 20:30 Azonosító: 131 991 |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-18 21:03 |