Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2012-06-15 06:16
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 661 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
|
|
|
|
2012-06-14 20:49
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 026 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Biztos, hogy nem Nincs rá semmilyen mód? Valami, amit tudnánk tenni ennek érdekében? Olyan megkönnyebbülés lenne. Jóóóól van, persze, nem azért csinálták és én már tulajdonképpen bele is törődtem a létezésébe, csak most kicsit adódott lelki szemeim előtt egy lehetőség. Na és amit előtte kérdeztem? Arról nem nyilatkozik/hat? Na megyek is, mielőtt lecsap egy péklapáttal. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-06-14 20:46
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 946 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Beeeenz! (Hízelgős szmájli) Esetleg a csillagrendszer is eltűnik ezzel a változással? Biztos, hogy nem -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2012-06-14 20:40
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 661 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
Jó estét.
Érdekes dolog ötlött a szemembe. Belépés előtt a címsorban megjelenik ez: https: //www. vatera.hu/user/account/ Ez nem lenne nóvum, mindig így volt, de előtte almazöld háttérben ez olvasható: allegroup.hu.Kft. (HU) Él is a dolog, lehet rá kattintani és a böngésző oldal adatai ablak jön elő. Ebből megtudjuk melyik cég ellenőrizte és hogy a kapcsolat titkosított. Ha belépünk, akkor eltűnik ez az almazöld hátteres dolog és a menüsávból előhívott oldal adatai ablak szerint a kapcsolat nem titkos. Most akkor titkosított, avagy nem,...az itt a kérdés. Mert amúgy tűröm én balsorsom minden nyűgét, s nyilait, de ez gondolkodóba ejtett. És azt is megtudtam, közel negyvenezer alkalommal látogattam ide. persze ez így fals, tavaly húztam újra ennek a gépnek a "C" meghajtóját. A hozzászólást -vidaeff- szerkesztette a következő időpontban: 2012-06-14 20:45 |
|
|
|
2012-06-14 20:37
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 026 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Beeeenz! (Hízelgős szmájli) Esetleg a csillagrendszer is eltűnik ezzel a változással?
-------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-06-14 19:13
Létrehozva:
|
|
Igen Igen. Szóval akkor mint impresszió (csak halkan sugallom), némi aggodalommal tölt el az, hogy egy nagyon fontos tájékozódási pontunk elveszik. Ugyanis így a negatív értékelések sem biztos, hogy be lesznek írva, mert arra a bosszúnegatívok hamar meg szoktak érkezni és az emberek nem szívesen bajlódnak a töröltetéssel. De a pozitív értékelések sem biztos, hogy bekerülnek, mert az emberek nem tulajdonítanak neki jelentőséget. Esetleg, ha van rá mód és Önök is érdemesnek találják, akkor a megvalósult eladások, ha nem is értékelés formájában, de mint számadat jelenjenek meg az ember profiljában, mint ahogy most is ott van egy zárójeles szám az értékelés mellett: 1420 (3871 adásvétel). Mert azért ez tükröz valamit. Jajistenem, olyan furcsa, de tényleg, még belegondolni is. Mi fogja inspirálni a feleket az értékelés elkészítésére? Jaj, ne haragudjon, ahhoz képest, hogy azt mondtam, nem kérdezek... -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-06-14 19:03
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 946 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
-------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-06-14 13:56
Létrehozva:
|
|
Részleteket nem tudok, de szerintem nincs is még készen a végleges változat Örülök, hogy látom, bár pont elkéstem. Viszont szeretnék valamit tudni. Nem tudom, hogy Ön "micsoda" a Vateránál, és nem is igen ismerem eléggé a Vatera belső működését, inkább csak elképzeléseim vannak. Annyit gondolok, hogy nem Ön Kiss Ödön a fórummoderátor, tehát gyanítom, hogy mást is csinál, nem csupán fórumot moderál. Viszont azt nem tudom, ha mondunk Önnek dolgot/dolgokat, akkor egy alakuló új rendszerbe bele tud-e épülni abból valami. Tehát, ha olvas itt valamit, ami a beszélgetések kapcsán akár Önnek címezve, akár egymás között felmerül, mint vélemény, vagy aggodalom, vagy bármi, akkor Ön tud-e szólni az átalakítást végző csapatnak, hogy ilyet olvasott itt a fórumon, erre vajon gondoltak-e. Tehát nem fejlesztési javaslatra gondolok, inkább olyasmire, hogy az impresszióit, amit itt leszűr tudja-e érdemlegesen továbbítani. Mert ha igen, akkor az ember nem csak várja a változást, hanem engedi elszaladni a gondolatait. Sikerült azt kifejeznem, amit tudni szeretnék? -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-06-14 13:27
Létrehozva:
|
|
Önnek pedig szép reggelt. Sóval, ha valóban felébredtem, akkor összeszedem a gondolataimat. Részleteket nem tudok, de szerintem nincs is még készen a végleges változat -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-06-14 08:12
Létrehozva:
|
|
Jó reggelt Sokat nem mondhatok, mert még nincs végleges változat. 1. Neeeem 2. Remélhetően még az idén. 3. Ezen is gondolkodunk. 4. Nem 5. Nem lesz más szigorítás. Önnek pedig szép reggelt. Sóval, ha valóban felébredtem, akkor összeszedem a gondolataimat. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-06-14 07:06
Létrehozva:
|
|
Neeem, látom, elment aludni. Szóval. 1. Becsületkassza? Nem hiszem. Nem tudom elképzelni, milyen "kényszerítő" eszközt tudnak bevezetni arra, hogy ne minden második üzletre az jöjjön ki, hogy "sajnos nem jött létre". De gyanítom, ezt már kidolgozták. Ugye? 2. Mikor várható? 3. Lehetne-e egy olyan javaslat, vagyis esetleg átgondolnák-e, hogy bizonyos idő elteltével elvesszen az értékelési jog? Ugyanis, ha nem kötelező az értékelés, akkor sokan nem fogják megírni, és az ember nem akar élete végéig feladóvevényeket őrizgetni, ráadásul valós és örök probléma a távoli múltból belökött rosszindulatú, és bizonyíthatatlan értékelés. (60 nap reális lenne.) (Ezzel csökkenne egyébként az ÜSZ leterheltsége is.) 4. Ugye a gyakorlati részéről még nem mondhat semmit? Egyszerűen bejelölöm, hogy az üzlet létrejött? 5. Ha az értékelés nem kötelező, milyen módon tudjuk lemérni a leendő partner megbízhatóságát? Esetleg egyéb téren szigorítanak valamit? 6. A személyes menü korlátozásának megszűnése bizonyos szempontból jó, én is kerültem kínos helyzetbe önhibámon kívül. Asszem hirtelen ennyire futotta, de a válaszai lehet, hogy újabb kérdéseket fognak szülni, ami nem baj talán. Jó reggelt Sokat nem mondhatok, mert még nincs végleges változat. 1. Neeeem 2. Remélhetően még az idén. 3. Ezen is gondolkodunk. 4. Nem 5. Nem lesz más szigorítás. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-06-14 06:58
Létrehozva:
|
|
|
Csak halkan írom le: egész nyáron hideg vízben zuhanyozom Az nagyon egészséges. Egyre többen vannak ezzel így, igaz nem csak nyáron és más okból. Viszont az értékelési rendszert hamarosan leválasztjuk a számlázásról. Így a tervek szerint majd megszűnik a kötelező értékelés és a személyes menü korlátozás is Általában igen rövidet alszom, mert szükséges rossznak vélem, sajnálom rá az időt. Mára virradóra a szokottnál is kevesebbet. Az idézett közlése és egyéb fontos ok késztetett töprengésre. Semmire nem jutottam egyik dologban sem, napközben folytatom. |
|
|
|
2012-06-13 23:22
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 279 Regisztrált: 2011-11-06 22:22 Azonosító: 1 562 510 |
Szóval... Aaaannnyira jól összeszedted az összes aggodalmat, ami felmerült a fejemben... Meg még azon kívül is néhányat -------------------- Nem minden fénylik, ami arany (Manu Chao)
|
|
|
|
2012-06-13 22:54
Létrehozva:
|
|
Marad még egy kicsit? ... Neeem, látom, elment aludni. Szóval. 1. Becsületkassza? Nem hiszem. Nem tudom elképzelni, milyen "kényszerítő" eszközt tudnak bevezetni arra, hogy ne minden második üzletre az jöjjön ki, hogy "sajnos nem jött létre". De gyanítom, ezt már kidolgozták. Ugye? 2. Mikor várható? 3. Lehetne-e egy olyan javaslat, vagyis esetleg átgondolnák-e, hogy bizonyos idő elteltével elvesszen az értékelési jog? Ugyanis, ha nem kötelező az értékelés, akkor sokan nem fogják megírni, és az ember nem akar élete végéig feladóvevényeket őrizgetni, ráadásul valós és örök probléma a távoli múltból belökött rosszindulatú, és bizonyíthatatlan értékelés. (60 nap reális lenne.) (Ezzel csökkenne egyébként az ÜSZ leterheltsége is.) 4. Ugye a gyakorlati részéről még nem mondhat semmit? Egyszerűen bejelölöm, hogy az üzlet létrejött? 5. Ha az értékelés nem kötelező, milyen módon tudjuk lemérni a leendő partner megbízhatóságát? Esetleg egyéb téren szigorítanak valamit? 6. A személyes menü korlátozásának megszűnése bizonyos szempontból jó, én is kerültem kínos helyzetbe önhibámon kívül. Asszem hirtelen ennyire futotta, de a válaszai lehet, hogy újabb kérdéseket fognak szülni, ami nem baj talán. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-06-13 22:21
Létrehozva:
|
|
El kell, hogy keserítsem. Ez nem az én leírásom volt Reméltem. Viszont az értékelési rendszert hamarosan leválasztjuk a számlázásról. Így a tervek szerint majd megszűnik a kötelező értékelés és a személyes menü korlátozás is Marad még egy kicsit? Mert akkor megtámadnám, ha szabad, és özönszerűen Önre zúdítanám a kérdéseimet. Ha viszont nagyon kiszívta a víz és inkább pihenni szeretne, akkor elhalaszthatom a dolgot. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-06-13 22:14
Létrehozva:
|
|
Az apukám is, de ő télen is. Az már valami El kell, hogy keserítsem. Ez nem az én leírásom volt Viszont az értékelési rendszert hamarosan leválasztjuk a számlázásról. Így a tervek szerint majd megszűnik a kötelező értékelés és a személyes menü korlátozás is -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-06-13 22:08
Létrehozva:
|
|
Nahát, erre nem gondoltam volna Mindenesetre nagyon kedves volt Öntől Ugye-ugye, még Ön is hallhat újdonságot. Csak halkan írom le: egész nyáron hideg vízben zuhanyozom Az apukám is, de ő télen is. Nahát, erre nem gondoltam volna Mindenesetre nagyon kedves volt Öntől Csak halkan írom le: egész nyáron hideg vízben zuhanyozom : Köszönjük, de ez elég gyakran megesik (legfeljebb nem kerül szóba a fórumon) -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-06-13 22:03
Létrehozva:
|
|
De jó. Nahát, erre nem gondoltam volna Mindenesetre nagyon kedves volt Öntől Amikor zuhanyoztam és ment rám a forró víz, enyhe bűntudatom támadt, hogy Ön esetleg cidrizik, én meg élvezkedem. Csak halkan írom le: egész nyáron hideg vízben zuhanyozom Nagyon köszönjük a visszacsinálást. És nem csak azért, mert logikus, ennek van egy másik vetülete is. Az, hogyha valamiről kiderül, hogy tényleg nem igazán jó ötlet, akkor hajlandóak változtatni és ez sok olyan véleményt cáfol meg, amire nem kell most részleteiben kitérnem, úgyis tudjuk, mire gondolok. Szóval .... tudja... a döntéshozóknak legyen kedves puszikat adni a nevünkben. Pedig közben még a window's is összeomlott. Köszönjük, de ez elég gyakran megesik (legfeljebb nem kerül szóba a fórumon) Az érdekes topikban írta a delikvens, hogy a 10 e Ft-os termékét nem kapta meg. Egy álkulcs készlet volt, ami tiltott eszköznek számít. Megnézem majd, köszönöm. Mentem ma Süttöre és Dorogon áthaladva, pont arra gondoltam: Jaj csak el ne ázzanak, mert ha vizesek lesznek könnyen megfázhatnak. Igazából nem sokat számít az eső, de azért a szép időnek mindenki jobban örül Kedves Benz! Nagyon köszönöm, hogy korrigálta a hibámat. Kedves bijobaju! Igazán nincs mit -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-06-13 20:50
Létrehozva:
|
|
Hajaj, remélem nem lesz erre égi háború és dörgedelem Talán nem. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-06-13 20:35
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 278 Regisztrált: 2008-10-12 22:50 Innen: a nagy Civis Azonosító: 234 299 |
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-25 01:55 |