Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2010-01-24 20:48
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 6 Regisztrált: 2009-11-16 08:03 Azonosító: 842 665 |
Hogy tudok lezárni azonnal egy aukciót?Vagy mindíg meg kell várni a 24 órát?Előre is köszönöm!
|
|
|
|
2010-01-24 14:54
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 Regisztrált: 2009-10-07 18:19 Azonosító: 782 545 |
Köszönöm a választ! Én is a további 1 Ft-os aukciókat listáztam ki időrendi sorrendben, és így nem találtam őket.
Igazad van, én fogalmaztam különben félreérhetően. Rengeteg alatt azt értem: eddig is sok volt, eztán is sokat tervezek. És ez a jelenség az elejétől fogva fenn áll. Na mindegy, lényeg, hogy más látja Köszi mégegyszer és további kellemes vasárnapot! |
|
|
|
2010-01-24 14:38
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 918 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Csak egy kérdésem lenne: rengeteg egy forintos aukcióm van, kilistáztam az egyforintos aukciókat a főoldalról, de sosem jelenik benne meg az enyém. Csak nekem nem listázza ki, mindenki másnak igen, vagy technikai hiba az oka? A választ előre is nagyon köszönöm! Zsuzsa Tisztelt zsu846! Az a "rengeteg" így első ránézésre 5db. A további egy forintos aukciók menüpontban kellő türelemmel megtalálható mindegyik. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2010-01-24 13:09
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 Regisztrált: 2009-10-07 18:19 Azonosító: 782 545 |
Csak egy kérdésem lenne: rengeteg egy forintos aukcióm van, kilistáztam az egyforintos aukciókat a főoldalról, de sosem jelenik benne meg az enyém. Csak nekem nem listázza ki, mindenki másnak igen, vagy technikai hiba az oka?
A választ előre is nagyon köszönöm! Zsuzsa |
|
|
|
2010-01-24 10:25
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 918 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
egy kis segítség kellene nem tudja azt valaki megmondani hogy hogy lehet megállítani az aukciót és fixár nélkül odaadni a terméket egy vásárlónak az aukció lejárta elott!!elore is köszönöm Tisztelt Carnegie! A személyes menü-licitált áruk menüpontjában kattintson a kívánt terméknél a lezár feliratra. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2010-01-24 10:21
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 6 Regisztrált: 2009-11-16 08:03 Azonosító: 842 665 |
egy kis segítség kellene nem tudja azt valaki megmondani hogy hogy lehet megállítani az aukciót és fixár nélkül odaadni a terméket egy vásárlónak az aukció lejárta elott!!elore is köszönöm
|
|
|
|
2010-01-22 18:01
Létrehozva:
|
|
|
Mérges fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 052 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Innen: Mezőberény Azonosító: 40 |
Vicces nagyon, de másra gondoltam: nyilván ez annak volt rosszab, akinek van feltöltve terméke, és annak fotóit nem tudták megnézni a lehetséges vevők-a megszokott módon. Szerintem erről az ügyről ennyit, jó kereskedést neked, és szép hétvégét! Könyörgöm, hát nem ezt próbálom veled megértetni?! -------------------- Demagógiáról akkor beszélhetnénk, ha azt mondanám amivel a főnököm megbízott, hogy mondjak és azt tűzön-vízen át végrehajtanám.
Megélheted a száz évet, ha lemondasz mindarról, ami miatt megérné megélni a száz évet. (Woody Allen) |
|
|
|
2010-01-22 16:35
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 186 Regisztrált: 2007-03-20 20:57 Azonosító: 1 108 |
Hogy mi köze ennek ahhoz, hogy most csak esetleg vásárolok? Ha vevőként nem lehet látni valamit valamelyik oldalon, akkor se látnám ha lenne fent eladó árum. Erre gondoltál? Vicces nagyon, de másra gondoltam: nyilván ez annak volt rosszab, akinek van feltöltve terméke, és annak fotóit nem tudták megnézni a lehetséges vevők-a megszokott módon. Szerintem erről az ügyről ennyit, jó kereskedést neked, és szép hétvégét! |
|
|
|
2010-01-22 16:19
Létrehozva:
|
|
|
Mérges fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 052 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Innen: Mezőberény Azonosító: 40 |
Ezt inkább nem kommentálom, szép napot neked is! Azért azt engedd meg, hogy olyan programot használjak ami nekem nagyon megfelelt 6 éven keresztül itt a vaterán, és amit -tudomásom szerint- a világon a legtöbb felhasználó használ. Ja, és könnyű annak okoskodni, aki 1 azaz egy darab terméket sem árul a vaterán. Hogy mi köze ennek ahhoz, hogy most csak esetleg vásárolok? Ha vevőként nem lehet látni valamit valamelyik oldalon, akkor se látnám ha lenne fent eladó árum. Erre gondoltál? -------------------- Demagógiáról akkor beszélhetnénk, ha azt mondanám amivel a főnököm megbízott, hogy mondjak és azt tűzön-vízen át végrehajtanám.
Megélheted a száz évet, ha lemondasz mindarról, ami miatt megérné megélni a száz évet. (Woody Allen) |
|
|
|
2010-01-22 15:46
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 186 Regisztrált: 2007-03-20 20:57 Azonosító: 1 108 |
Az IE hülyeségét miért ezeken a fiukon kéred számon? Használj normális prg-t! Ezt inkább nem kommentálom, szép napot neked is! Azért azt engedd meg, hogy olyan programot használjak ami nekem nagyon megfelelt 6 éven keresztül itt a vaterán, és amit -tudomásom szerint- a világon a legtöbb felhasználó használ. Ja, és könnyű annak okoskodni, aki 1 azaz egy darab terméket sem árul a vaterán. A hozzászólást -arany- szerkesztette a következő időpontban: 2010-01-22 15:50 |
|
|
|
2010-01-22 15:33
Létrehozva:
|
|
|
Kedves arany! Az 1 hetet, nem tudom, hogy számolta ki, mindenesetre a hibát sikerült javítani. Esetleg javasolt frissíteni a Ctrl+F5 lenyomásával. Köszönöm szépen, már minden jól működik! Az egy hetet pedig úgy számoltam, hogy kb. hétfőre igérték az előző válaszban a hiba kijavítását, és nem ma kezdődött. Mégegyszer köszönöm, és további szép napot! |
|
|
|
2010-01-22 15:02
Létrehozva:
|
|
![]() Igencsak öreg róka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 110 Regisztrált: 2009-09-02 09:51 Azonosító: 726 887 |
Köszönöm válaszát, csak azt nem tudom, hogy a potenciális vevőkkel hogyan közlik, hogy ne IE böngészővel próbáljanak vásárolni a Vaterán. Aggaszt, hogy a több mint 300 termékemet, a probléma miatt kevesebben tudják megnézni - ezek szerint 1 héten keresztül- a szokott módon.... Kedves arany! Az 1 hetet, nem tudom, hogy számolta ki, mindenesetre a hibát sikerült javítani. Esetleg javasolt frissíteni a Ctrl+F5 lenyomásával. -------------------- Üdvözlettel:
Leó a Vatera oroszlánja |
|
|
|
2010-01-22 14:50
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 073 Regisztrált: 2007-11-21 13:17 Innen: Magyar/Szombathely Azonosító: 48 776 |
Köszönöm válaszát, csak azt nem tudom, hogy a potenciális vevőkkel hogyan közlik, hogy ne IE böngészővel próbáljanak vásárolni a Vaterán. Aggaszt, hogy a több mint 300 termékemet, a probléma miatt kevesebben tudják megnézni - ezek szerint 1 héten keresztül- a szokott módon. Arra gondolni sem merek, hogy ez miatt anyagi veszteség érhet. Érdekelne, hogy az ASZF hogyan rendelkezik ilyen esetekre. Tisztelettel:arany Megnéztem IE8 alatt is a terméklapjaidat, és nekem rendesen hozta ki mindet, amire rákattintottam. -------------------- "Mivel úriembernek születtem, nem vívok szellemi párbajt olyannal, aki fegyvertelen."
|
|
|
|
2010-01-22 14:18
Létrehozva:
|
|
|
Nem értelek, hogy mi abban a zaklatás, ha kérem a piactér normális működését, amit nem szivességből szolgáltatnak nekem. Igenis újra jelzem, hogy még ma sem működik jól, immár 3. napja. Nem örülök annak, ha valaki rákattint a terméklapomra, és a fotó megszokott helyén nem talál semmit, és esetleg továbbáll. Szerintem ez már nem korrekt panaszkezelés, nem akarom elhinni, hogy a technikus kollégák ennyi idő elteltével nem tudják az eredeti állapotot visszaállítani. Ha nem jogos az elvárásom, kérem indokolják meg, hogy miért. Megjegyzem, hogy kb. 1 éve volt már olyan műszaki probléma, amit 3-4 nap alatt sem tudtak kijavítani, és érdekes módon amikor jeleztem az ügyvezetőnek 1 órán belül helyreállt minden. Tisztelettel:arany Az IE hülyeségét miért ezeken a fiukon kéred számon? Használj normális prg-t! -------------------- Demagógiáról akkor beszélhetnénk, ha azt mondanám amivel a főnököm megbízott, hogy mondjak és azt tűzön-vízen át végrehajtanám.
|
|
|
2010-01-22 14:14
Létrehozva:
|
|
|
Kedves arany és minden érintett! A megjelenítési probléma kizárólag Internet Explorer 8 böngésző alatt jelentkezik.. Hangsúlyozzuk, hogy a probléma kizárólag ezt az egy böngészőverziót érinti. A javításig javasoljuk áttérni egy másik böngésző használatára. Köszönöm válaszát, csak azt nem tudom, hogy a potenciális vevőkkel hogyan közlik, hogy ne IE böngészővel próbáljanak vásárolni a Vaterán. Aggaszt, hogy a több mint 300 termékemet, a probléma miatt kevesebben tudják megnézni - ezek szerint 1 héten keresztül- a szokott módon. Arra gondolni sem merek, hogy ez miatt anyagi veszteség érhet. Érdekelne, hogy az ASZF hogyan rendelkezik ilyen esetekre. Tisztelettel:arany |
|
|
|
2010-01-22 13:53
Létrehozva:
|
|
![]() Igencsak öreg róka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 110 Regisztrált: 2009-09-02 09:51 Azonosító: 726 887 |
...Igenis újra jelzem, hogy még ma sem működik jól, immár 3. napja.... Tisztelettel:arany Kedves arany és minden érintett! A megjelenítési probléma kizárólag Internet Explorer 8 böngésző alatt jelentkezik, az aktuális promóció bannerétől elméletileg függetlenül. A megjelenítési hibát nagy valószínűséggel az IE 8 egy közelmúltbeli frissítése okozta. Az elhúzódó javításért ezúton is szíves elnézésüket kérjük, azonban mindeddig nem sikerült reprodukálnunk a jelenséget. Ez az elmúlt órában sikerült, a hiba pontos okát még keressük. A javítás várhatóan a hétfői napon fog elkészülni. Hangsúlyozzuk, hogy a probléma kizárólag ezt az egy böngészőverziót érinti. A javításig javasoljuk áttérni egy másik böngésző használatára. Az okozott kellemetlenségekért szíves elnézését és megértését kérjük minden érintettnek! -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-01-22 13:35
Létrehozva:
|
|
|
Te is segítenél, ha nem zaklatnád őket! Nem értelek, hogy mi abban a zaklatás, ha kérem a piactér normális működését, amit nem szivességből szolgáltatnak nekem. Igenis újra jelzem, hogy még ma sem működik jól, immár 3. napja. Nem örülök annak, ha valaki rákattint a terméklapomra, és a fotó megszokott helyén nem talál semmit, és esetleg továbbáll. Szerintem ez már nem korrekt panaszkezelés, nem akarom elhinni, hogy a technikus kollégák ennyi idő elteltével nem tudják az eredeti állapotot visszaállítani. Ha nem jogos az elvárásom, kérem indokolják meg, hogy miért. Megjegyzem, hogy kb. 1 éve volt már olyan műszaki probléma, amit 3-4 nap alatt sem tudtak kijavítani, és érdekes módon amikor jeleztem az ügyvezetőnek 1 órán belül helyreállt minden. Tisztelettel:arany |
|
|
|
2010-01-22 13:21
Létrehozva:
|
|
Hello mindenkinek ! Egy dolgot hiányolok az oldalról, hogy a keresésnél ha városra keresünk akkor csak Budapest van Kedves rudiversum! Észrevételét továbbítottuk illetékes kollégáink felé, akik indokolt esetben döntenek a változtatásról. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-01-22 13:00
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 8 Regisztrált: 2010-01-22 12:52 Azonosító: 955 733 |
Hello mindenkinek !
Egy dolgot hiányolok az oldalról, hogy a keresésnél ha városra keresünk akkor csak Budapest van Válaszotok előre is köszönöm: Erik |
|
|
|
2010-01-21 22:22
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 351 Regisztrált: 2007-03-01 13:47 Innen: Hungary Azonosító: 27 |
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-21 05:49 |