Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2007-04-24 21:40
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 253 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 43 |
Kedves Vaterások! 2007. április 23-án este a Vatera.hu oldalai lelassultak, illetve bizonyos esetekben elérhetetlenné váltak. A problémát az adatbázis szervereink túlterhelődése okozta. A rendszer erőforrásait optimalizáltuk, szervereink bővítésén jelenleg is dolgozunk. Az esetleges kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük! Megértésüket köszönjünk, további jó vaterázást kívánunk! Én csak arra lennék kíváncsi, hogy ez mostmár napi rendszerességgel fog működni ( nem működni ) ???? Ugyanis most is az elmúl bő 1 és fél órában szintén elérhetetlen volt a Vatera !!! Ez már enyhén szólva P@fátlanság a felhasználókkal szemben !! |
|
|
|
2007-04-24 17:48
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 918 Regisztrált: 2007-03-01 14:23 Azonosító: 291 |
Kedves farkasokkaltancolo! Eddig is így volt az újraindítás, ezen sosem változtattunk! Egy csere csak zavaró lenne. Az újraindításkor az aukció ugyanúgy, ugyanazokkal a paraméterekkel indul, ahogy korábban meg lett hirdetve, ha valaki változtatni szeretne rajta pl. a termékkiemeléseket le szeretné venni, akkor megjelöli a megfelelő helyen és kiemelések nélkül indul az aukció. Az összes kijelölés lehetőségének kérését továbbítottuk a fejlesztő kollégák felé. jó ötlet lenne ha egyben az egész kiemelés leszedést le lehetne venni de sok le van benne üdvözlettel, draglion -------------------- nagy a baj amikor a tudás hiánya tesz értékessé vagy értéktelenné dolgokat
|
|
|
|
2007-04-24 17:45
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 918 Regisztrált: 2007-03-01 14:23 Azonosító: 291 |
Szeretném megkérdezni, ha egy adott terméket, ha rossz helyen hírdetünk meg akkor nem lehetne, hogy azt nem eltávolítják, mint valami leprást, hanem csak simán lezárják az aukció, hogy ne kelljen az újra szerkesztésével bíbelődni annyit, hanem könnyedén a megfelelő helyre vissza lehessen rakni?? Sajnos nem minden terméket a PST-vel szoktunk feltőlteni sőt mostanában szinte semmit így nincs másolat róla. teljes mértékben osztom ferrope kívánságát üdvözlettel, draglion -------------------- nagy a baj amikor a tudás hiánya tesz értékessé vagy értéktelenné dolgokat
|
|
|
|
2007-04-24 15:59
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 100 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 32 |
Kedves Vaterások!
2007. április 23-án este a Vatera.hu oldalai lelassultak, illetve bizonyos esetekben elérhetetlenné váltak. A problémát az adatbázis szervereink túlterhelődése okozta. A rendszer erőforrásait optimalizáltuk, szervereink bővítésén jelenleg is dolgozunk. Az esetleges kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük! Megértésüket köszönjünk, további jó vaterázást kívánunk! -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2007-04-24 07:59
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 253 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 43 |
Az Év Internetes Kereskedője gondolom ilyet nem engedhet meg magának...
Pontossan ezért engedi meg magának !! |
|
|
|
2007-04-24 07:54
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 Regisztrált: 2007-04-24 07:37 Azonosító: 6 789 |
A tegnap esti szerverhibából nekünk is kijutott. Mi az eladó részéről tapasztaltuk meg, milyen az, ha a legforgalmasabb órában nem lehet licitálni a termékeinkre és járnak le ez idő alatt úgy, hogy tudjuk sokkal többet kapnánk érte.
Korrekt megoldás lenne az aukcióhosszabbítás, amit a konkurencia is használ ilyen esetben. Ha a Vatera nem reagál erre (márpedig lassan 10 órája ezt teszi) hamarosan, akkor úgy látszik ő ezt nem tartja fontosnak. Nem ezt vártam. Ha már pénzről van szó, akkor ez a minimum korrektség szerintem elvárható lenne. Főleg úgy, hogy egyébként látom az igyekezetüket, minden másban. Az Év Internetes Kereskedője gondolom ilyet nem engedhet meg magának... |
|
|
|
2007-04-23 21:55
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 Regisztrált: 2007-04-01 23:36 Azonosító: 3 272 |
Tisztelt Vatera,
nem találtam megfelelő topicot,sem a kapcsolatfelvételnél megfelelő témát. A következő kéréssel fordulok Önökhöz: hagyatéki tárgyaláson igazolnom kell,hogy milyen értékűek azok a dolgok,amelyeket abba az ingatlanba vettem,ami most hagyaték tárgyát képezi. Mivel a vásárolt áruk között már nem látom a képeket mivel tavaly történt az adás-vétel,így nem tudom kitől mit és mennyiért vettem.A lényegi kérdés:tudna-e a Vatera egy igazolást adni,hogy pontosan mit vettem a Vaterán,és mennyi volt az értékük? Köszönettel Brenda7 |
|
|
|
2007-04-23 21:47
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2007-04-23 21:33 Azonosító: 6 710 |
Szerverhiba volt vagy mi,hogy nem lehetett ma(04.23) 20-óra után belépni,licitálni?Ez csak engem érintett?-bár kétlem,mivel annak a terméknek amire licitáltam-volna a napokkal azelötti ajánlatával zárt a termék és az utolsó percekben nem licitált senki.Ami ugye kizárt.....
-Mi ilyenkor a Vatera álláspontja?Technikai probléma miatt lehet aukciót újra indítani,még ha érvényes ajánlat érkezett is rá napokkal elötte,de másokat akadályozott a meghibásodás?:mimo74 |
|
|
|
2007-04-23 18:00
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 122 Regisztrált: 2007-03-21 14:14 Innen: Budapest Azonosító: 1 295 |
Kedves farkasokkaltancolo! Eddig is így volt az újraindítás, ezen sosem változtattunk! Egy csere csak zavaró lenne. Az újraindításkor az aukció ugyanúgy, ugyanazokkal a paraméterekkel indul, ahogy korábban meg lett hirdetve, ha valaki változtatni szeretne rajta pl. a termékkiemeléseket le szeretné venni, akkor megjelöli a megfelelő helyen és kiemelések nélkül indul az aukció. Az összes kijelölés lehetőségének kérését továbbítottuk a fejlesztő kollégák felé. Köszönöm szépen!!! -------------------- [font="Arial Black"][/font][size="3"][/size]
Egy emberke repült a kezemre,kérdezte,hogy én ki vagyok? Nem tudtam válaszolni neki,pedig biztos vagyok valaki. |
|
|
|
2007-04-23 17:02
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 100 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 32 |
lejárt termékek újra inditásakor nem lehetne felcserélni a TERMÉK KIEMELÉS NÉLKÜL bejelölési funkciót??? Ha jól emlékszem,régebben akkor kellett bejelölni,ha KÉRTE valaki a termék kiemelést! Most ez pont fordítva van! Értem én,hogy miért,de akkor legalább legyen egy olyan lehetőség,hogy AZ ÖSSZES ÚJRA INDÍTOTT TERMÉK KIEMELÉS NÉLKÜL!!! Amikor az eladónak egyszerre több száz terméke jár le,teszem azt,borzasztó sziszifuszi munka külön-külön bejelölni! Várom a pozitív választ! Előre is köszönöm!!! Farkas Kedves farkasokkaltancolo! Eddig is így volt az újraindítás, ezen sosem változtattunk! Egy csere csak zavaró lenne. Az újraindításkor az aukció ugyanúgy, ugyanazokkal a paraméterekkel indul, ahogy korábban meg lett hirdetve, ha valaki változtatni szeretne rajta pl. a termékkiemeléseket le szeretné venni, akkor megjelöli a megfelelő helyen és kiemelések nélkül indul az aukció. Az összes kijelölés lehetőségének kérését továbbítottuk a fejlesztő kollégák felé. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2007-04-23 16:18
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 544 Regisztrált: 2007-03-01 13:47 Innen: Hárs hegy/Sárga ház Azonosító: 15 |
Kedves macsekos! Nagyon szépen köszönöm,hogy segítettél! Legalább Te méltattál válaszra! Mégegyszer köszönöm: Farkas Nagyon szívesen! Szerintem kérdezd meg itt mégegyszer, de most címezd amon-nak. Hátha válaszol rá -------------------- Azt mondják, elmebajban szenvedek. De én nem szenvedek, élvezem minden percét. |
|
|
|
2007-04-23 15:52
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 122 Regisztrált: 2007-03-21 14:14 Innen: Budapest Azonosító: 1 295 |
Kedves Farkas! Amonvatera leírta már, hogy itt nem lehet új témát indítani, mert akkor nem tudná kézben tartani. Kedves macsekos! Nagyon szépen köszönöm,hogy segítettél! Legalább Te méltattál válaszra! Mégegyszer köszönöm: Farkas -------------------- [font="Arial Black"][/font][size="3"][/size]
Egy emberke repült a kezemre,kérdezte,hogy én ki vagyok? Nem tudtam válaszolni neki,pedig biztos vagyok valaki. |
|
|
|
2007-04-23 09:43
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2007-04-23 09:37 Azonosító: 6 622 |
Udv Vatera !
Azt szeretnem kerdezni, hogy https alapu hasznalat lesz-e publikus hasznalatra? Latom, hogy most is fut szerviz, de gondolom az az admin felulet. udv: Balazs |
|
|
|
2007-04-22 18:41
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 544 Regisztrált: 2007-03-01 13:47 Innen: Hárs hegy/Sárga ház Azonosító: 15 |
Tisztelt Vatera Moderátor! Kettő kérdésem lenne: Szerettem volna egy ÚJ TÉMÁT kezdeni,de a gép nem engedte,"ÖN NEM JOGOSULT ÚJ TÉMA INDITÁSÁRA!!" Kérdezném,hogy miért? Amit szerettem volna feldobni az a következő: lejárt termékek újra inditásakor nem lehetne felcserélni a TERMÉK KIEMELÉS NÉLKÜL bejelölési funkciót??? Ha jól emlékszem,régebben akkor kellett bejelölni,ha KÉRTE valaki a termék kiemelést! Most ez pont fordítva van! Értem én,hogy miért,de akkor legalább legyen egy olyan lehetőség,hogy AZ ÖSSZES ÚJRA INDÍTOTT TERMÉK KIEMELÉS NÉLKÜL!!! Amikor az eladónak egyszerre több száz terméke jár le,teszem azt,borzasztó sziszifuszi munka külön-külön bejelölni! Várom a pozitív választ! Előre is köszönöm!!! Farkas Kedves Farkas! Amonvatera leírta már, hogy itt nem lehet új témát indítani, mert akkor nem tudná kézben tartani. -------------------- Azt mondják, elmebajban szenvedek. De én nem szenvedek, élvezem minden percét. |
|
|
|
2007-04-22 14:13
Létrehozva:
|
|
|
Tisztelt Vatera Moderátor!
Kettő kérdésem lenne: Szerettem volna egy ÚJ TÉMÁT kezdeni,de a gép nem engedte,"ÖN NEM JOGOSULT ÚJ TÉMA INDITÁSÁRA!!" Kérdezném,hogy miért? Amit szerettem volna feldobni az a következő: lejárt termékek újra inditásakor nem lehetne felcserélni a TERMÉK KIEMELÉS NÉLKÜL bejelölési funkciót??? Ha jól emlékszem,régebben akkor kellett bejelölni,ha KÉRTE valaki a termék kiemelést! Most ez pont fordítva van! Értem én,hogy miért,de akkor legalább legyen egy olyan lehetőség,hogy AZ ÖSSZES ÚJRA INDÍTOTT TERMÉK KIEMELÉS NÉLKÜL!!! Amikor az eladónak egyszerre több száz terméke jár le,teszem azt,borzasztó sziszifuszi munka külön-külön bejelölni! Várom a pozitív választ! Előre is köszönöm!!! Farkas -------------------- [font="Arial Black"][/font][size="3"][/size]
|
|
|
2007-04-20 18:36
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 17 Regisztrált: 2007-04-16 09:12 Azonosító: 5 579 |
|
|
|
|
2007-04-20 17:19
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2007-04-20 16:45 Azonosító: 6 252 |
Köszi a segítséget [font="Book Antiqua"][/font]
|
|
|
|
2007-04-20 17:05
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Kis segítség kellene. Hogyan tudom töröltetni a rólam kiállított negatív értéklést, ha bizonyítani tudom, hogy valótlan állításokon alapszik? Kinek, hova mit írjak? A segítséget előre is köszi! Kedves adrivoros! Értékelés törlését a kapcsolatfelvételen keresztül kérheti. Kapcsolatfelvétel - Aukcióval kapcsolatos probléma - Szeretnék töröltetni egy értékelést -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2007-04-20 16:55
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Kis segítség kellene. Hogyan tudom töröltetni a rólam kiállított negatív értéklést, ha bizonyítani tudom, hogy valótlan állításokon alapszik? Kinek, hova mit írjak? A segítséget előre is köszi! Kapcsolatfelvétel? -------------------- Azt mondják, elmebajban szenvedek. De én nem szenvedek, élvezem minden percét. |
|
|
|
2007-04-20 16:51
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2007-04-20 16:45 Azonosító: 6 252 |
Sziasztok! Kis segítség kellene. Hogyan tudom töröltetni a rólam kiállított negatív értéklést, ha bizonyítani tudom, hogy valótlan állításokon alapszik? Kinek, hova mit írjak?
A segítséget előre is köszi! |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-18 17:38 |