Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2009-07-07 13:16
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 961 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Logikusan úgy gondolom (bár sokszor nincs értelme logikázni), hogy a kényszerből való váltás ezért lett bevezetve. A Vatera szuperbiztosra lövi be a rendszert. Akinek az új kódja megfelel, annál garanciát vállal ... De persze ez utópia, tudom én, csak hát akkor mi is az értelme a kényszernek. Kérek mindenkit, hogy ne annyit írjon, hogy hülye vagyok és ha nem értem nincs itt helyem Pedig én is valahogy így gondolom. Meg azt is, hogy ha most ezek után jön valaki azzal, hogy feltörték a jelszavát, akkor nem fog ebbe az irányba semmi történni, mert a Vatera azt mondja, hogy ezekkel az új jelszavakkal feltörhetetlen a rendszer. Ami vagy igaz, vagy nem. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-07-07 13:02
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 642 Regisztrált: 2007-08-02 10:07 Azonosító: 18 468 |
Miért garantálja??? Erre nagyon kíváncsi vagyok de nem találtam választ rá. Logikusan úgy gondolom (bár sokszor nincs értelme logikázni), hogy a kényszerből való váltás ezért lett bevezetve. A Vatera szuperbiztosra lövi be a rendszert. Akinek az új kódja megfelel, annál garanciát vállal ... De persze ez utópia, tudom én, csak hát akkor mi is az értelme a kényszernek. Kérek mindenkit, hogy ne annyit írjon, hogy hülye vagyok és ha nem értem nincs itt helyem A hozzászólást -Orosz77- szerkesztette a következő időpontban: 2009-07-07 13:03 |
|
|
|
2009-07-07 12:48
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Az meg szerintem jó kérdés volt, hogy a Vatera ezekután garantálja-e, hogy nem lehet többé ilyen kifogás. Miért garantálja??? Erre nagyon kíváncsi vagyok de nem találtam választ rá. -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2009-07-07 12:44
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 642 Regisztrált: 2007-08-02 10:07 Azonosító: 18 468 |
Szerintem ezután is lesznek olyanok aki megpróbálkoznak a "feltörték a szupertitkos jelszavam" szöveggel. Sok embernek eddig is nagyon jó jelszava volt, változtatás nélkül is, Bár most váltania kellett. Sokaknak meg most is 5 perc alatt kitalálható lett. Persze az egyén érdeke lenne, de sok ember az egyszerűségre törekszik, hogy könnyebben megjegyezhető legyen, de így semmi értelme az egésznek. Főként nem kényszerből. Az meg szerintem jó kérdés volt, hogy a Vatera ezekután garantálja-e, hogy nem lehet többé ilyen kifogás. Bár tenni a sikeres adásvételért nem tud úgy sem semmit (most sem).
Tudja esetleg valaki, hogy hány sikertelen próbálkozás után tilt le a rendszer? Van egyáltalán ilyen (letiltás)? Kap-e a felhasználó erről értesítést emailban? |
|
|
|
2009-07-07 09:36
Létrehozva:
|
|
|
Agyhalott ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 236 Regisztrált: 2007-03-01 14:17 Innen: Hungary-Baja Azonosító: 148 |
ez az egész dolog a te érdeked... ha egyszer valaki kitalálja a születési dátumodból áló jelszót.. mert eddig 90%-ban azt használta mindenki (ez statisztika) és elkezd vásárolgatni akkor téged biroság elé rángat egy eladó ha nem veszed meg a házát 80milláért amit leütöttél akkor akár még meg is szivhatod ha a biró ugy dönt hogy márpedig te ezt megveszed.. mert dönthet ugy... és ott már senkit nem fog érdekelni a dolog..
Sanyikára visszatérve.. ez csak a leegyszerüsités.. igazábol a jelszo változtatásnak a lényege az lenne hogy egy ehez hasonló jelszót használj: Bc7cD8j22FF például... és hidd el meg lehet tanulni....én 15év informatikával a hátam mögött enyhe diszlexiával (tanáraim szerint) szerintem meg csak egyszerü rohadság.. álmombol is felkeltve felsorolol legalább 50 minimum 25 random szerü kis és nagy betüböl számból áló regisztrációs kodot... és ha belegondolok a következményekbe hogy miket verhetnének rám a gondatlan jelszó feltörés után akkor nekem ezmiatt nyugodt az éjszakám.. mert biztos vagyok hogy egy surmo nem fogja az i+ vagy az iw*w adatlapom alapján kitalálni a jelszavam... de ha már sanyika_89 jelszóhoz ragaszkodsz akkor a saNYika_89 jelszónál indul a biztonság... továbbiakban nem kivánom ezt a témát feszegetni.. 1 biztos.. pár éves vaterás pályafutásom alatt a régi jelszavas rendszer elött havonta elöfordult hogy "feltörték a jelszavam" "én nem licitáltam.." "nem kell a sza*od.." "azt se tom ki vagy" "a gyerekem volt" utobbi azért is vicces mert wiwes lapja szerint a legtobbenk 2-6 honapos cscsemöje volt csak... nah ezért lényeg ez.. és ha nem látod be saját és mások biztonsága érdekében akkor NINCS ITT HELYED!! -------------------- --==CellaTel==-- |
|
|
|
2009-07-07 03:29
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 Regisztrált: 2009-07-06 04:32 Azonosító: 663 610 |
ha sanyika_89volt a jelszavad akkor most legyen Sanyika_89 és már jo is lesz.. olyan piszkos nehéz egy nagybetűt is beleírni.. és még finom voltam és nöies.. elszámoltam 10 ig mielőtt megint valami csúnyát írtam volna Na látom sikerült megérteni mit is akartam. Ha valaki egy bizonyos számjegyekből álló kódot használ jelszóként, arra áll rá a keze, akkor tudod nem szivesen változtat rajta hirtelen, csak mert valakinek nem teccik, és talál ki valami mást például, hogy "sanyika89", ami tipikus felépítésű jelszó gondolom, és a sok okos így megváltoztatja teszemazt "Sanyika_89" re ami ejjj na mostmár aztán senki sem jön rá, mert az szerintetek, (legalábbis a jelszó ellenőrző rendszer megalkotója szerint biztosan) sokkal biztonságosabb és nem kitalálható. Most ne mondd, hogy szerkesszek jobbat a jelenleginél, ha értenék hozzá és az lenne a dolgom biztosan megtenném. És amúgy akkor mi van, ha valaki rájön és visszaél vele, akkor nem jönnék ide reklamálni, hogy húha, mert tudom, hogy én voltam a fsz, hogy nem jó jelszót választottam, nem tartottam titokban stb. Najó tisztába vagyok vele, hogy semmit nem érek el azzal, hogy jártatom a szám de talán látszik, hogy nem mindnekinek teccik ám ez. |
|
|
|
2009-07-06 17:00
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 100 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 32 |
Már elegem van az állandó bejelentkezésből, ugyanis a rendszer kb 15 perc után újra kéri a bejelentkezést, hiába vagyok bejelntkezve. Igy egyíetlen portál sem működik.Fárasztó,jó lenne a hibát minél előbb elháritano t. Vatera! Kedves Havanagi! Az Ön által jelzett hibát nem tapasztaltuk. A rendszer biztonsági okokból fél óra tétlenség után kilépteti. Amennyiben ennél rövidebb idő alatt kell újra bejelentkeznie, változtasson a böngésző beállításain. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2009-07-06 16:55
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2007-05-05 19:23 Azonosító: 8 612 |
Már elegem van az állandó bejelentkezésből, ugyanis a rendszer kb 15 perc után újra kéri a bejelentkezést, hiába vagyok bejelntkezve.
Igy egyíetlen portál sem működik.Fárasztó,jó lenne a hibát minél előbb elháritano t. Vatera! |
|
|
|
2009-07-06 15:59
Létrehozva:
|
|
|
Agyhalott ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 236 Regisztrált: 2007-03-01 14:17 Innen: Hungary-Baja Azonosító: 148 |
najó, addig fogom alakítani amíg el nem fogadják szóval: Már bocs de, mi a mennydörgős mindenségért kell már abba is beleszólni, hogy milyen jelszót használok, nem tökmindegy? Nekem tökéletes ami van, eddig a létező összes oldalon, ahova regisztráltam valaha mindenhol elfogadták, erre itt a vaterácska kitalálja hogy neki nem jó. Mi az, hogy nem? Ráadásul irdatlan nagy sületlenség ez az új jelszóellenőrző rendszer, szerintük egy régi irat sorszámának számjegyei visszafele kódszámként leírva nem elég jó, sokkal biztonságosabb pl. hogy sanyika_89. Lehetetlen kitalálni, életembe nem írom le papírra a jelszavam, már nemis emlékeztem rá, csak a billentyűk leütése szerint. És akkor jön rinyálni, hogy nyenyenye mától nem jó, nemjó a nénikéd! Már nem azért, de ti nem vagytok mocskosul kiakadva? Még nem olvastam vissza, hogy hányan húzták fel magukat, de én rohadtul. Az oké, hogy sok a balfék aki idióta jelszavakat használ, magára vessen, de mit érdekel az bárkit is, aki hülye haljon meg. Na, már muszáj volt beírnom, a múltkori "fizetni a feltöltésért" húzás se volt semmi. Logikusan kéne ezeket az újító döntéseket hozni, persze tudom minden a felhasználók érdekében történik, egyébként meg csak kicsit szembetűnő a panaszkönyv topic nézettségi száma. Ennyi lenne. ha sanyika_89volt a jelszavad akkor most legyen Sanyika_89 és már jo is lesz.. olyan piszkos nehéz egy nagybetűt is beleírni.. és még finom voltam és nöies.. elszámoltam 10 ig mielőtt megint valami csúnyát írtam volna -------------------- --==CellaTel==-- |
|
|
|
2009-07-06 15:12
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 331 Regisztrált: 2008-04-25 08:30 Azonosító: 135 835 |
najó, addig fogom alakítani amíg el nem fogadják szóval: Már bocs de, mi a mennydörgős mindenségért kell már abba is beleszólni, hogy milyen jelszót használok, nem tökmindegy? Nekem tökéletes ami van, eddig a létező összes oldalon, ahova regisztráltam valaha mindenhol elfogadták, erre itt a vaterácska kitalálja hogy neki nem jó. Mi az, hogy nem? Ráadásul irdatlan nagy sületlenség ez az új jelszóellenőrző rendszer, szerintük egy régi irat sorszámának számjegyei visszafele kódszámként leírva nem elég jó, sokkal biztonságosabb pl. hogy sanyika_89. Lehetetlen kitalálni, életembe nem írom le papírra a jelszavam, már nemis emlékeztem rá, csak a billentyűk leütése szerint. És akkor jön rinyálni, hogy nyenyenye mától nem jó, nemjó a nénikéd! Már nem azért, de ti nem vagytok mocskosul kiakadva? Még nem olvastam vissza, hogy hányan húzták fel magukat, de én rohadtul. Az oké, hogy sok a balfék aki idióta jelszavakat használ, magára vessen, de mit érdekel az bárkit is, aki hülye haljon meg. Na, már muszáj volt beírnom, a múltkori "fizetni a feltöltésért" húzás se volt semmi. Logikusan kéne ezeket az újító döntéseket hozni, persze tudom minden a felhasználók érdekében történik, egyébként meg csak kicsit szembetűnő a panaszkönyv topic nézettségi száma. Ennyi lenne. Felesleges az alakítgatásod, és felesleges ez a fenenagy büszkeség is. Olvass kicsit lejjebb, és ha nem tetszik, akkor ne változtass. Legfeljebb nem jutsz be |
|
|
|
2009-07-06 15:01
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 Regisztrált: 2009-07-06 04:32 Azonosító: 663 610 |
najó, addig fogom alakítani amíg el nem fogadják szóval:
Már bocs de, mi a mennydörgős mindenségért kell már abba is beleszólni, hogy milyen jelszót használok, nem tökmindegy? Nekem tökéletes ami van, eddig a létező összes oldalon, ahova regisztráltam valaha mindenhol elfogadták, erre itt a vaterácska kitalálja hogy neki nem jó. Mi az, hogy nem? Ráadásul irdatlan nagy sületlenség ez az új jelszóellenőrző rendszer, szerintük egy régi irat sorszámának számjegyei visszafele kódszámként leírva nem elég jó, sokkal biztonságosabb pl. hogy sanyika_89. Lehetetlen kitalálni, életembe nem írom le papírra a jelszavam, már nemis emlékeztem rá, csak a billentyűk leütése szerint. És akkor jön rinyálni, hogy nyenyenye mától nem jó, nemjó a nénikéd! Már nem azért, de ti nem vagytok mocskosul kiakadva? Még nem olvastam vissza, hogy hányan húzták fel magukat, de én rohadtul. Az oké, hogy sok a balfék aki idióta jelszavakat használ, magára vessen, de mit érdekel az bárkit is, aki hülye haljon meg. Na, már muszáj volt beírnom, a múltkori "fizetni a feltöltésért" húzás se volt semmi. Logikusan kéne ezeket az újító döntéseket hozni, persze tudom minden a felhasználók érdekében történik, egyébként meg csak kicsit szembetűnő a panaszkönyv topic nézettségi száma. Ennyi lenne. |
|
|
|
2009-07-06 10:32
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 073 Regisztrált: 2007-11-21 13:17 Innen: Magyar/Szombathely Azonosító: 48 776 |
Nem tudom, mi a probléma a jelszóváltoztatással. Van olyan oldal, ahol havonta kötelező a jelszóváltoztatás, kötelezően kis nagy betű és szám, minimum 8 karakter, és nem lehet azt a jelszót megadni, amit már egyszer használtál azon az oldalon.
-------------------- "Mivel úriembernek születtem, nem vívok szellemi párbajt olyannal, aki fegyvertelen."
|
|
|
|
2009-07-06 09:33
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 961 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Emiatt nem kell aggódnod, lesz szűrve. Már meg is történt. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-07-06 09:23
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Sziasztok! Megértem a felháborodást, de egy kis moderálás ráférne a gondolatairda nem gondolod?????? Szűrni kéne a szavaidat egy kicsit. Mindent le lehet írni megfelelő szóhasználat mellett. Engem erre tanítottak. Emiatt nem kell aggódnod, lesz szűrve. -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2009-07-06 08:30
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2009-06-11 07:05 Azonosító: 657 754 |
Sziasztok! Megértem a felháborodást, de egy kis moderálás ráférne a gondolatairda nem gondolod??????
Szűrni kéne a szavaidat egy kicsit. Mindent le lehet írni megfelelő szóhasználat mellett. Engem erre tanítottak. |
|
|
|
2009-07-06 00:14
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 7 218 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 130 |
Ember dehát nem balhéztam, csak próbálom megtudakolni mit vétettem én nekik hogy így kisexelnek velem.. ó, egy üde fuvallat a fórum állóvizében -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2009-07-05 23:11
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 331 Regisztrált: 2008-04-25 08:30 Azonosító: 135 835 |
|
|
|
|
2009-07-05 23:05
Létrehozva:
|
|
Jól esne egy bocsika Mindegy, a lényeg, hogy megnyugodott. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-07-05 23:03
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009-07-05 22:58
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 28 Regisztrált: 2007-09-22 08:45 Azonosító: 26 261 |
Jó rendben
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-19 10:28 |