IPB

Üdvözöllek a Fórumban!

> Fontos tudnivaló

A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.

974 Oldal V  « < 555 556 557 558 559 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Technikai Kérdések, Problémák, Hibajelzések, észrevételek - KIZÁRÓLAG TECHNIKAI jellegű témákban!
zejopy
hozzászólás 2009-07-07 13:16
Létrehozva: #11121

Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos!

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-03-25 16:08
Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :)
Azonosító: 128 349

IDÉZET(Orosz77 @ 2009-07-07 13:02) *
Logikusan úgy gondolom (bár sokszor nincs értelme logikázni), hogy a kényszerből való váltás ezért lett bevezetve. A Vatera szuperbiztosra lövi be a rendszert. Akinek az új kódja megfelel, annál garanciát vállal ... De persze ez utópia, tudom én, csak hát akkor mi is az értelme a kényszernek. Kérek mindenkit, hogy ne annyit írjon, hogy hülye vagyok és ha nem értem nincs itt helyem rolleyes.gif Mivel itt a többség felnőtt ember, mindenkinek saját felelősége a biztonságos jelszó megléte.

Pedig én is valahogy így gondolom. Meg azt is, hogy ha most ezek után jön valaki azzal, hogy feltörték a jelszavát, akkor nem fog ebbe az irányba semmi történni, mert a Vatera azt mondja, hogy ezekkel az új jelszavakkal feltörhetetlen a rendszer. Ami vagy igaz, vagy nem.

--------------------
"Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát."
(Ron Cristian)
Go to the top of the page

+Quote Post
Orosz77
hozzászólás 2009-07-07 13:02
Létrehozva: #11122

Fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-08-02 10:07
Azonosító: 18 468

IDÉZET(hytech @ 2009-07-07 12:48) *
Miért garantálja??? huh.gif
Erre nagyon kíváncsi vagyok de nem találtam választ rá.

Logikusan úgy gondolom (bár sokszor nincs értelme logikázni), hogy a kényszerből való váltás ezért lett bevezetve. A Vatera szuperbiztosra lövi be a rendszert. Akinek az új kódja megfelel, annál garanciát vállal ... De persze ez utópia, tudom én, csak hát akkor mi is az értelme a kényszernek. Kérek mindenkit, hogy ne annyit írjon, hogy hülye vagyok és ha nem értem nincs itt helyem rolleyes.gif Mivel itt a többség felnőtt ember, mindenkinek saját felelősége a biztonságos jelszó megléte.

A hozzászólást -Orosz77- szerkesztette a következő időpontban: 2009-07-07 13:03

+Quote Post
hytech
hozzászólás 2009-07-07 12:48
Létrehozva: #11123

Élő szövet a belső fémvázon

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 14:14
Innen: Future
Azonosító: 66

IDÉZET(Orosz77 @ 2009-07-07 12:44) *
Az meg szerintem jó kérdés volt, hogy a Vatera ezekután garantálja-e, hogy nem lehet többé ilyen kifogás.

Miért garantálja??? huh.gif
Erre nagyon kíváncsi vagyok de nem találtam választ rá.

--------------------
Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.

+Quote Post
Orosz77
hozzászólás 2009-07-07 12:44
Létrehozva: #11124

Fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-08-02 10:07
Azonosító: 18 468

Szerintem ezután is lesznek olyanok aki megpróbálkoznak a "feltörték a szupertitkos jelszavam" szöveggel. Sok embernek eddig is nagyon jó jelszava volt, változtatás nélkül is, Bár most váltania kellett. Sokaknak meg most is 5 perc alatt kitalálható lett. Persze az egyén érdeke lenne, de sok ember az egyszerűségre törekszik, hogy könnyebben megjegyezhető legyen, de így semmi értelme az egésznek. Főként nem kényszerből. Az meg szerintem jó kérdés volt, hogy a Vatera ezekután garantálja-e, hogy nem lehet többé ilyen kifogás. Bár tenni a sikeres adásvételért nem tud úgy sem semmit (most sem).
Tudja esetleg valaki, hogy hány sikertelen próbálkozás után tilt le a rendszer? Van egyáltalán ilyen (letiltás)? Kap-e a felhasználó erről értesítést emailban?

+Quote Post
CellaTel
hozzászólás 2009-07-07 09:36
Létrehozva: #11125

Agyhalott

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 14:17
Innen: Hungary-Baja
Azonosító: 148

ez az egész dolog a te érdeked... ha egyszer valaki kitalálja a születési dátumodból áló jelszót.. mert eddig 90%-ban azt használta mindenki (ez statisztika) és elkezd vásárolgatni akkor téged biroság elé rángat egy eladó ha nem veszed meg a házát 80milláért amit leütöttél akkor akár még meg is szivhatod ha a biró ugy dönt hogy márpedig te ezt megveszed.. mert dönthet ugy... és ott már senkit nem fog érdekelni a dolog..

Sanyikára visszatérve.. ez csak a leegyszerüsités.. igazábol a jelszo változtatásnak a lényege az lenne hogy egy ehez hasonló jelszót használj: Bc7cD8j22FF például... és hidd el meg lehet tanulni....én 15év informatikával a hátam mögött enyhe diszlexiával (tanáraim szerint) szerintem meg csak egyszerü rohadság.. álmombol is felkeltve felsorolol legalább 50 minimum 25 random szerü kis és nagy betüböl számból áló regisztrációs kodot...

és ha belegondolok a következményekbe hogy miket verhetnének rám a gondatlan jelszó feltörés után akkor nekem ezmiatt nyugodt az éjszakám.. mert biztos vagyok hogy egy surmo nem fogja az i+ vagy az iw*w adatlapom alapján kitalálni a jelszavam... de ha már sanyika_89 jelszóhoz ragaszkodsz akkor a saNYika_89 jelszónál indul a biztonság...

továbbiakban nem kivánom ezt a témát feszegetni.. 1 biztos.. pár éves vaterás pályafutásom alatt a régi jelszavas rendszer elött havonta elöfordult hogy "feltörték a jelszavam" "én nem licitáltam.." "nem kell a sza*od.." "azt se tom ki vagy" "a gyerekem volt" utobbi azért is vicces mert wiwes lapja szerint a legtobbenk 2-6 honapos cscsemöje volt csak... nah ezért lényeg ez.. és ha nem látod be saját és mások biztonsága érdekében akkor NINCS ITT HELYED!!

--------------------
--==CellaTel==--

+Quote Post
hovercraft
hozzászólás 2009-07-07 03:29
Létrehozva: #11126

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2009-07-06 04:32
Azonosító: 663 610

IDÉZET(CellaTel @ 2009-07-06 15:59) *
ha sanyika_89volt a jelszavad akkor most legyen Sanyika_89 és már jo is lesz..
olyan piszkos nehéz egy nagybetűt is beleírni..

és még finom voltam és nöies.. elszámoltam 10 ig mielőtt megint valami csúnyát írtam volna

Na látom sikerült megérteni mit is akartam. Ha valaki egy bizonyos számjegyekből álló
kódot használ jelszóként, arra áll rá a keze, akkor tudod nem szivesen változtat rajta
hirtelen, csak mert valakinek nem teccik, és talál ki valami mást például, hogy "sanyika89",
ami tipikus felépítésű jelszó gondolom, és a sok okos így megváltoztatja teszemazt
"Sanyika_89" re ami ejjj na mostmár aztán senki sem jön rá, mert az szerintetek,
(legalábbis a jelszó ellenőrző rendszer megalkotója szerint biztosan) sokkal
biztonságosabb és nem kitalálható. Most ne mondd, hogy szerkesszek jobbat a jelenleginél,
ha értenék hozzá és az lenne a dolgom biztosan megtenném. És amúgy akkor mi van,
ha valaki rájön és visszaél vele, akkor nem jönnék ide reklamálni, hogy húha, mert tudom,
hogy én voltam a fsz, hogy nem jó jelszót választottam, nem tartottam titokban stb.
Najó tisztába vagyok vele, hogy semmit nem érek el azzal, hogy jártatom a szám de talán
látszik, hogy nem mindnekinek teccik ám ez.

+Quote Post
Vatera_Fórum_Mod...
hozzászólás 2009-07-06 17:00
Létrehozva: #11127

Öreg róka:)

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 13:48
Azonosító: 32

IDÉZET(Havanagi @ 2009-07-06 16:55) *
Már elegem van az állandó bejelentkezésből, ugyanis a rendszer kb 15 perc után újra kéri a bejelentkezést, hiába vagyok bejelntkezve.
Igy egyíetlen portál sem működik.Fárasztó,jó lenne a hibát minél előbb elháritano t. Vatera!
mad.gif

Kedves Havanagi!

Az Ön által jelzett hibát nem tapasztaltuk. A rendszer biztonsági okokból fél óra tétlenség után kilépteti.
Amennyiben ennél rövidebb idő alatt kell újra bejelentkeznie, változtasson a böngésző beállításain.

--------------------
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
Havanagi
hozzászólás 2009-07-06 16:55
Létrehozva: #11128

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-05-05 19:23
Azonosító: 8 612

Már elegem van az állandó bejelentkezésből, ugyanis a rendszer kb 15 perc után újra kéri a bejelentkezést, hiába vagyok bejelntkezve.
Igy egyíetlen portál sem működik.Fárasztó,jó lenne a hibát minél előbb elháritano t. Vatera!
mad.gif

+Quote Post
CellaTel
hozzászólás 2009-07-06 15:59
Létrehozva: #11129

Agyhalott

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 14:17
Innen: Hungary-Baja
Azonosító: 148

IDÉZET(hovercraft @ 2009-07-06 15:01) *
najó, addig fogom alakítani amíg el nem fogadják szóval:
Már bocs de,

mi a mennydörgős mindenségért kell már abba is beleszólni, hogy milyen jelszót használok, nem tökmindegy?
Nekem tökéletes ami van, eddig a létező összes oldalon, ahova regisztráltam valaha mindenhol elfogadták,
erre itt a vaterácska kitalálja hogy neki nem jó. Mi az, hogy nem? Ráadásul irdatlan nagy sületlenség
ez az új jelszóellenőrző rendszer, szerintük egy régi irat sorszámának számjegyei visszafele kódszámként
leírva nem elég jó, sokkal biztonságosabb pl. hogy sanyika_89. Lehetetlen kitalálni, életembe nem írom
le papírra a jelszavam, már nemis emlékeztem rá, csak a billentyűk leütése szerint. És akkor jön rinyálni,
hogy nyenyenye mától nem jó, nemjó a nénikéd! Már nem azért, de ti nem vagytok mocskosul kiakadva?
Még nem olvastam vissza, hogy hányan húzták fel magukat, de én rohadtul. Az oké, hogy sok a balfék aki
idióta jelszavakat használ, magára vessen, de mit érdekel az bárkit is, aki hülye haljon meg. Na, már muszáj volt
beírnom, a múltkori "fizetni a feltöltésért" húzás se volt semmi. Logikusan kéne ezeket az újító döntéseket hozni,
persze tudom minden a felhasználók érdekében történik, egyébként meg csak kicsit szembetűnő a panaszkönyv
topic nézettségi száma. Ennyi lenne.

ha sanyika_89volt a jelszavad akkor most legyen Sanyika_89 és már jo is lesz..
olyan piszkos nehéz egy nagybetűt is beleírni..

és még finom voltam és nöies.. elszámoltam 10 ig mielőtt megint valami csúnyát írtam volna

--------------------
--==CellaTel==--

+Quote Post
sandadmon
hozzászólás 2009-07-06 15:12
Létrehozva: #11130

Fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-04-25 08:30
Azonosító: 135 835

IDÉZET(hovercraft @ 2009-07-06 15:01) *
Már bocs de,

mi a mennydörgős mindenségért kell már abba is beleszólni, hogy milyen jelszót használok, nem tökmindegy?
Nekem tökéletes ami van, eddig a létező összes oldalon, ahova regisztráltam valaha mindenhol elfogadták,
erre itt a vaterácska kitalálja hogy neki nem jó. Mi az, hogy nem? Ráadásul irdatlan nagy sületlenség
ez az új jelszóellenőrző rendszer, szerintük egy régi irat sorszámának számjegyei visszafele kódszámként
leírva nem elég jó, sokkal biztonságosabb pl. hogy sanyika_89. Lehetetlen kitalálni, életembe nem írom
le papírra a jelszavam, már nemis emlékeztem rá, csak a billentyűk leütése szerint. És akkor jön rinyálni,
hogy nyenyenye mától nem jó, nemjó a nénikéd! Már nem azért, de ti nem vagytok mocskosul kiakadva?
Még nem olvastam vissza, hogy hányan húzták fel magukat, de én rohadtul. Az oké, hogy sok a balfék aki
idióta jelszavakat használ, magára vessen, de mit érdekel az bárkit is, aki hülye haljon meg. Na, már muszáj volt
beírnom, a múltkori "fizetni a feltöltésért" húzás se volt semmi. Logikusan kéne ezeket az újító döntéseket hozni,
persze tudom minden a felhasználók érdekében történik, egyébként meg csak kicsit szembetűnő a panaszkönyv

Felesleges az alakítgatásod, és felesleges ez a fenenagy büszkeség is. Olvass kicsit lejjebb, és ha nem tetszik, akkor ne változtass. Legfeljebb nem jutsz be mad.gif

+Quote Post
hovercraft
hozzászólás 2009-07-06 15:01
Létrehozva: #11131

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2009-07-06 04:32
Azonosító: 663 610

Már bocs de,

+Quote Post
zpepe26
hozzászólás 2009-07-06 10:32
Létrehozva: #11132

Lelkes fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-11-21 13:17
Innen: Magyar/Szombathely
Azonosító: 48 776

Nem tudom, mi a probléma a jelszóváltoztatással. Van olyan oldal, ahol havonta kötelező a jelszóváltoztatás, kötelezően kis nagy betű és szám, minimum 8 karakter, és nem lehet azt a jelszót megadni, amit már egyszer használtál azon az oldalon.

--------------------
"Mivel úriembernek születtem, nem vívok szellemi párbajt olyannal, aki fegyvertelen."

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2009-07-06 09:33
Létrehozva: #11133

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(hytech @ 2009-07-06 09:23) *
Emiatt nem kell aggódnod, lesz szűrve. biggrin.gif

Már meg is történt. smile.gif Ráadásul nem csak csillagokkal, hanem teljesen. Így van ez rendjén. smile.gif

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
hytech
hozzászólás 2009-07-06 09:23
Létrehozva: #11134

Élő szövet a belső fémvázon

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 14:14
Innen: Future
Azonosító: 66

IDÉZET(mara966 @ 2009-07-06 08:30) *
Sziasztok! Megértem a felháborodást, de egy kis moderálás ráférne a gondolatairda nem gondolod??????
Szűrni kéne a szavaidat egy kicsit. Mindent le lehet írni megfelelő szóhasználat mellett. Engem erre tanítottak.

Emiatt nem kell aggódnod, lesz szűrve. biggrin.gif

--------------------
Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.

+Quote Post
mara966
hozzászólás 2009-07-06 08:30
Létrehozva: #11135

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2009-06-11 07:05
Azonosító: 657 754

Sziasztok! Megértem a felháborodást, de egy kis moderálás ráférne a gondolatairda nem gondolod??????
Szűrni kéne a szavaidat egy kicsit. Mindent le lehet írni megfelelő szóhasználat mellett. Engem erre tanítottak.

+Quote Post
bambooflower
hozzászólás 2009-07-06 00:14
Létrehozva: #11136

Öreg róka:)

Csoport:
Kizárt

Regisztrált: 2007-03-01 14:16
Azonosító: 130

IDÉZET(AndrikoJanos @ 2009-07-05 22:45) *
Ember dehát nem balhéztam, csak próbálom megtudakolni mit vétettem én nekik hogy így kisexelnek velem..

ó, egy üde fuvallat a fórum állóvizében smile.gif

--------------------
"Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes."

+Quote Post
sandadmon
hozzászólás 2009-07-05 23:11
Létrehozva: #11137

Fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(zejopy @ 2009-07-05 23:05) *
Mindegy, a lényeg, hogy megnyugodott. laugh.gif Biztosan nagyon pipa volt.

Igen, sokat háborognak, mikor szembesülnek a váltás-kényszerrel.

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2009-07-05 23:05
Létrehozva: #11138

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(sandadmon @ 2009-07-05 23:03) *
Jól esne egy bocsika wink.gif

Mindegy, a lényeg, hogy megnyugodott. laugh.gif Biztosan nagyon pipa volt.

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
sandadmon
hozzászólás 2009-07-05 23:03
Létrehozva: #11139

Fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(AndrikoJanos @ 2009-07-05 22:58) *
Jó rendben smile.gif

Jól esne egy bocsika wink.gif

+Quote Post
AndrikoJanos
hozzászólás 2009-07-05 22:58
Létrehozva: #11140

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-09-22 08:45
Azonosító: 26 261

Jó rendben smile.gif

+Quote Post

974 Oldal V  « < 555 556 557 558 559 > » 
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
2 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (2 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió A pontos idő: 2013-05-19 10:28