Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2012-03-30 05:52
Létrehozva:
|
|
![]() Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 739 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
|
|
|
|
2012-03-29 21:10
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 244 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
-------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-03-29 21:10
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 13 084 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
-------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2012-03-29 20:37
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 244 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
-------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-03-29 12:10
Létrehozva:
|
|
Cica Kedves barátaim! Ennek az írásnak éppenséggel a "Kultúrházban" lenne helye, de ott egy eljövendő eseményre hívja fel szeretve tisztelt zejopy barátunk a figyelmet. ...... Köszönöm a figyelmet, kívánok további szép napot! Köszönöm, nagyon figyelmes vagy. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-03-29 11:18
Létrehozva:
|
|
![]() Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 739 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
Kedves barátaim!
Ennek az írásnak éppenséggel a "Kultúrházban" lenne helye, de ott egy eljövendő eseményre hívja fel szeretve tisztelt zejopy barátunk a figyelmet. Semmiképp nem szerettem volna ezt az általam is várt alkalmat háttérbe szorítani, ezért írok itt. A színházi Világnap alkalmából és vaterás szempontokat is szem előtt tartva két bélyegújdonságra hívnám fel azt itt lévő eladók figyelmét. Idézet a Posta lapjáról: "A Magyar Posta jeles magyar előadóművészek sorozatának legújabb darabjai Karády Katalin színésznő, énekesnő és Várkonyi Zoltán színész, filmrendező, színigazgató születésének 100. évfordulójára emlékezik. A kiadványok Orosz István Kossuth-díjas grafikusművész tervei szerint a Pénzjegynyomdában készültek. A bélyegsorozatot Bakati Gábor vezérigazgató-helyettes bocsátotta forgalomba a Kecskeméti Katona József Színházban tartott Színházi Világnapi Gála alkalmával." Mivel mi gyakran járunk postára, javaslom a díjjegyes gépi bérmentesítés helyett, ha csak lehet, inkább igazi bélyeget kérjünk küldeményeinkre. Én gyakorta így teszek, főleg olyan esetben, ahol tudom, van a címzett környezetében - akár esetleg ő maga - bélyeggyűjtő. Esztétikusabb a küldemény, ráadásul ezzel plusz ajándékot adunk, mivel egy szépen bérmentesített levél, csomag borítás önmagában érték! Szerintem ennek az eladó szempontjából van közvetett reklám értéke és semmibe nem kerül ez a kis figyelmesség. Az én postámon már majd mindegyik kisasszony magától veszi elő a bélyeges könyvet. Volt kezdetben aki szabódott, de egy megfelelő mosollyal, Köszönöm a figyelmet, kívánok további szép napot! A hozzászólást -vidaeff- szerkesztette a következő időpontban: 2012-03-29 11:19 |
|
|
|
2012-03-29 09:56
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 13 084 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Kérek egy mellkast, most azonnal! Vigyázat, nem a szokásos sírásra kell, harapdálni fogom..... az indulataim alapján valószínűsíthető, hogy nem erotikus töltetű finom rágcsálásra, hanem oroszlánéra hasonlító marcangolásra lehet számítani. Cica -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-03-29 08:52
Létrehozva:
|
|
Na kicsi cicám, köszönjük, hogy részt vettél a felvilágosításunkban, már tudjuk, hogy nem a gólya hozza a gyereket, na és azt is, hogy a törvényesen végzett munkánk, a kereskedelem, amiből amúgy rendesen adózunk, tulajdonképpen egy megvetendő aljas cselekedet. Kérek egy mellkast, most azonnal! Vigyázat, nem a szokásos sírásra kell, harapdálni fogom..... az indulataim alapján valószínűsíthető, hogy nem erotikus töltetű finom rágcsálásra, hanem oroszlánéra hasonlító marcangolásra lehet számítani. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-03-29 07:31
Létrehozva:
|
|
Egy férfi ne legyen meztelen csiga, engem csak a szőrös hát tud kiábrándítani. Szép jó reggelt kívánok! Engem még az sem. Ja, nagyon szép reggelt neked is. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-03-29 07:34 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-03-29 06:29
Létrehozva:
|
|
![]() Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 685 Regisztrált: 2011-06-10 06:38 Innen: Budapest Azonosító: 1 524 248 |
Zejopy, ezek látnak engem itt, vigyáznom kell. A szokásos köntösöm van rajtam, pikánsan elől kibomolva és mit nem olvasok rendszeresen a lev. ablakomban!? Vegyél Te is ...... BodyCruzer-t, mert a szőrös test már nem divat! Teremtőm, nem vagyok trendi és ez még látszik is. Nem publikus szemekre gyanakszom. Egy férfi ne legyen meztelen csiga, engem csak a szőrös hát tud kiábrándítani. Szép jó reggelt kívánok! A hozzászólást -Hathor14- szerkesztette a következő időpontban: 2012-03-29 06:30 -------------------- Aki tud, tanít. Aki szeret, átad.
|
|
|
|
2012-03-29 06:20
Létrehozva:
|
|
Én szinte mindig magamtól ébredek. Zejopy, ezek látnak engem itt, vigyáznom kell. A szokásos köntösöm van rajtam, pikánsan elől kibomolva és mit nem olvasok rendszeresen a lev. ablakomban!? Vegyél Te is ...... BodyCruzer-t, mert a szőrös test már nem divat! Teremtőm, nem vagyok trendi és ez még látszik is. Nem publikus szemekre gyanakszom. Igen, a miénk elektromos. Ez hüyleség. Egy férfi lehet nyugodtan szőrös, csak az arca ne legyen (a szemöldök jogos, az maradhat.... -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-03-29 05:49
Létrehozva:
|
|
Szép reggelt. Tessék, amíg kifolyik a kávéd, itt a szmájli: Megyek én is megnyomom a piros gombot. Én szinte mindig magamtól ébredek. Zejopy, ezek látnak engem itt, vigyáznom kell. A szokásos köntösöm van rajtam, pikánsan elől kibomolva és mit nem olvasok rendszeresen a lev. ablakomban!? Vegyél Te is ...... BodyCruzer-t, mert a szőrös test már nem divat! Teremtőm, nem vagyok trendi és ez még látszik is. Nem publikus szemekre gyanakszom. A hozzászólást -vidaeff- szerkesztette a következő időpontban: 2012-03-29 05:50 |
|
|
|
2012-03-29 05:07
Létrehozva:
|
|
Az idő megbolygatása óta első könnyű ébredésem. Szerintem a megszokáson túl ennek valami egyéb oka is lehet, magam sem tudom mi. Jó napom lesz, ilyet kívánok minden velem együtt ébredőnek és az urasabb időkben kelőknek is. Főzök nektek kávét. (Nem találom a szmájlit, pedig biztos megvan) Szép reggelt. Tessék, amíg kifolyik a kávéd, itt a szmájli: Megyek én is megnyomom a piros gombot. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-03-29 05:02
Létrehozva:
|
|
Az idő megbolygatása óta első könnyű ébredésem. Szerintem a megszokáson túl ennek valami egyéb oka is lehet, magam sem tudom mi. Jó napom lesz, ilyet kívánok minden velem együtt ébredőnek és az urasabb időkben kelőknek is. Főzök nektek kávét. (Nem találom a szmájlit, pedig biztos megvan)
A hozzászólást -vidaeff- szerkesztette a következő időpontban: 2012-03-29 05:04 |
|
|
|
2012-03-28 22:01
Létrehozva:
|
|
Meddő dolgokon én sem. ... A meddő talán nem a legjobb meghatározás volt a részemről. Egyébként egyetértünk -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-03-28 21:51
Létrehozva:
|
|
3 kilo 75 deka, 56 cm, mi az? Basszus, és én ilyenkor porcelánt mosogatok? Kívánom, hogy mindent megkapjatok egymástól és mindent meg tudjatok egymásnak adni, és hogy igazán tartalmas legyen a kapcsolatotok. És természetesen a szokásos kívánságok természeresek, egészség, sok tej, nyugodt éjszakák és a feleségednek mielőbbi felépülés. Csodálom, hogy van rá energiája. Régebben nekem is volt, de ma már ritkán állok le meddő dolgokon vitatkozni. Erről Szókratész jutott eszembe Meddő dolgokon én sem. Vannak helyzetek és olyan magasabb rendű célok, amik érdekében bármilyen eszközt bevetek, természetesen ezek nem önös érdekek, hanem olyanok, amik túlmutatnak rajtam és a vitapartneremen. Amikor elengedhetetlenül fontos, hogy az legyen, amit én akarok. Akkor igen. Viszont a hétköznapokban inkább kérdezek és hallgatok, figyelek és piszok sokat gondolkodom. És a nagyon súlyos kérdéseket önmagamnak teszem fel és önmagam adom meg a választ, tehát a vita tulajdonképpen bennem zajlik, így tényleg fontos, hogy az érvek és ellenérvek valóságosak legyenek, tehát ezt a típusú vitakészséget nem tudom alkalmazni. De vitatkoztunk már mi (Ön és én) előremutató módon, érvekkel, meghallgatva egymást, és ezekben a vitákban az volt a jó, hogy érzésem szerint egyikünknek sem az volt a célja, hogy a másikat meggyőzze, vagy legyőzze, hanem, hogy járható utat találjunk, vagy inkább, hogy megértsük egymást. Az értékelési rendszer erre egy nagyon szép példa, és kb egy évig húzódott. Csak azért zárulhatott úgy, ahogy zárult, mert okosan csináltuk. Ön nyilván végig tudta, hogy igaza van, és persze én is biztos voltam a saját véleményemben, de jól csinálta amit csinált és nem húzhattam tovább a dolgot, át kellett értékelnem ezt a kérdést magamban, mert jól érvelt. És végül nekem elfogadhatóvá vált a dolog. Különben ebben a helyzetben csak én gyarapodtam és ezt köszönöm. Az apukámtól tanult vitákban nem a megértést vágyva figyel az ember a másik mondanivalójára, hanem azért, hogy kitapasztalja a gyenge pontokat, amikbe kapaszkodva kibillenti az vitapartnert az egyensúlyából, bizonyítva a saját igazát. Tehát nem szolgál fejlődést, mert nem a közös gondolkodás a cél, hanem a győzelem. Ennél csak az a rosszabb, amikor két ember meg sem hallgatva egymást hajtogatja a saját igazát. Szerintem mindhárom technikának van létjogosultsága, csak kellően kell megválasztani a helyszínt. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-03-28 21:52 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-03-28 20:56
Létrehozva:
|
|
...vitatkozni úgy megtanultam, hogy bárkit az ujjam köré csavarok, ha az fontos. És bármiről be tudok bizonyítani bármit és annak az ellenkezőjét is... Csodálom, hogy van rá energiája. Régebben nekem is volt, de ma már ritkán állok le meddő dolgokon vitatkozni. Erről Szókratész jutott eszembe -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-03-28 20:46
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 354 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
|
|
|
|
2012-03-28 20:28
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 94 Regisztrált: 2010-06-10 12:51 Azonosító: 1 205 526 |
3 kilo 75 deka, 56 cm, mi az?
|
|
|
|
2012-03-28 07:36
Létrehozva:
|
|
Meg sem kérdem, melyik szolgáltatóról van szó.... Minimum egy Ankh kereszt mindig van rajtam, de nem feltűnő, általában diszkrét ékszereket hordok. Zep, mikor koccintunk a szülinapodra? Vagy már lemaradtam? És mi van Hytech-kel? (remélem nem kérdeztem "rosszat") Invitel. Soha, senki ne kössön velük hűséget és egyáltalán... nagy ívben kerüljétek el. Nekem nem mondhatni, hogy diszkrétek lennének az ékszereim, szerintem kompenzálok velük, mert gyerekkoromban semmi ilyesmit nem engedtek a szüleim. Jaj, Hytech-et fel akarom hívni, mert kell vele beszélnem. Szerintem még egy pár hétig nélkülöznünk kell. Szokott szüneteket tartani a fórumozásban, de aztán mindig visszajön, legalábbis eddig mindig visszajött. Délelőtt felhívom, ha befújtam magam. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-03-28 07:38 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-06-19 08:55 |