Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2013-04-24 21:28
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 947 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
...A telefonomat telefonálásra és órának használom. Én is Alapvetően amúgy is az a legjobb megoldás, ha az ember minden feladatra célgépet használ. Navigációra igazi GPS-t, fényképezésre fényképezőgépet, stb. Az ilyen kombinált dolgok soha nem teljes értékűek. Persze, kényelmi okokból vagy szükségből lehet kompromisszumot kötni. A WD-40 tényleg jó anyag, de nem mindenre. Akadozó zárba például ne fújja be -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2013-04-24 21:28
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 029 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
És nálunk ez ma este pont így történt. Sok egyéb mellet kipucoltam a hölgyek cipőjét. Szép és nemes foglalatosság. Közben jókat lehet gondolkodni. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-04-24 21:24
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 661 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
Sajnos nem. Nem technikai okok miatt. Egyszerűen irtózom a zajos gépektől. (Mint a napokban említettem, a hajszárítót is egyszer messzire eldobtam. Látod? Látszólag ez a mondat milyen nagyvonalú. És közben? Vacsoraadóvá lényegültünk. Tudod, és ezt nagyon komolyan mondom, az a férfi érzi a nőt egyenértékűnek, aki úgy megy haza, hogy "Basszus, alig várom, hogy hazaérjek, mert majd a párommal megbeszéljük a ..." (és itt értelmes dologra gondolj, olyanra, ami foglalkoztatja az embert, nem politika, bár az is lehet, de pl. munkahelyi gondolatok, nem pletykák, vagy valami olyasmi, ami mindenen túlmutat és ilyenek). És esetleg ha egyszerre esnek be hullafáradtan, akkor együtt összeütik a vacsorát és közben be-szél-get-nek. Nem társalognak, hanem komoly szellemi tevékenységet végeznek. Valahogy ennek kellene alapnak lennie. És a vágynak, hogy a férfi ezt akarja és ne vacsorát. Sőt, ha ő ér haza előbb, akkor ő is csinálhatja. És természetesen átküldöm, csúcs. És nálunk ez ma este pont így történt, ahogy jogosan elvárod. Közösen elkészített vacsora Sok egyéb mellett kipucoltam a hölgyek cipőjét. A hozzászólást -vidaeff- szerkesztette a következő időpontban: 2013-04-24 21:29 |
|
|
|
2013-04-24 21:16
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 029 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Ha elkezd nyikorogni a fúrógép, azon is segít. Egyébként ha egyszer-kétszer megmutatná valaki, simán megcsinálnád. Sajnos nem. Nem technikai okok miatt. Egyszerűen irtózom a zajos gépektől. (Mint a napokban említettem, a hajszárítót is egyszer messzire eldobtam. Ügyet se vess a felmérésekre! Nélkületek sehol nem lennénk. Én például most nem tudnék valami meleget vacsizni, mert hulla vagyok. Küld már át az MM kötet címét. Bogarat tettel a fülembe. Kösz. Látod? Látszólag ez a mondat milyen nagyvonalú. És közben? Vacsoraadóvá lényegültünk. Tudod, és ezt nagyon komolyan mondom, az a férfi érzi a nőt egyenértékűnek, aki úgy megy haza, hogy "Basszus, alig várom, hogy hazaérjek, mert majd a párommal megbeszéljük a ..." (és itt értelmes dologra gondolj, olyanra, ami foglalkoztatja az embert, nem politika, bár az is lehet, de pl. munkahelyi gondolatok, nem pletykák, vagy valami olyasmi, ami mindenen túlmutat és ilyenek). És esetleg ha egyszerre esnek be hullafáradtan, akkor együtt összeütik a vacsorát és közben be-szél-get-nek. Nem társalognak, hanem komoly szellemi tevékenységet végeznek. Valahogy ennek kellene alapnak lennie. És a vágynak, hogy a férfi ezt akarja és ne vacsorát. Sőt, ha ő ér haza előbb, akkor ő is csinálhatja. És természetesen átküldöm, csúcs. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2013-04-24 21:16 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-04-24 20:52
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 661 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
Fel tudom vele fúrni a gyerek polcát a falra? Mert akkor máris beszerzek egyet. Ha elkezd nyikorogni a fúrógép, azon is segít. Egyébként ha egyszer-kétszer megmutatná valaki, simán megcsinálnád. Köszönöm Surika. Ellenben a Vatera felméréséből kiderül, hogy a pasik az okostelefonokkal a GPS-t használják, míg a nők csak fényképeznek. Igazán kellemes, hogy mi nők mennyivel hmmm... milyenebbek is vagyunk? Mindegy. El sem olvastam a cikket, olyan ideges lettem. Innen már csak egy lépés, hogy megvonják a szavazati jogunkat, és elvegyék a diplomáinkat. Hát jelzem, én egy nő vagyok. Ráadásul nem is igazán katonás alkatú. A telefonomat telefonálásra és órának használom. Néha írok sms-t, de akkor már ideges vagyok, mert azt nem szeretem. Na hová vagyok besorolva? Ja? És nem is okos a telefonom. Ügyet se vess a felmérésekre! Nélkületek sehol nem lennénk. Én például most nem tudnék valami meleget vacsizni, mert hulla vagyok. Küld már át az MM kötet címét. Bogarat tettel a fülembe. Kösz. |
|
|
|
2013-04-24 19:15
Létrehozva:
|
|
Ezzel nem vágódtál ám be a madárrajongóknál! Fúrni éppen nem lehet vele, de amúgy tényleg mindenre jó. Van egy mondásom rá: "Ami WD-40-el nem javítható, az selejt" -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-04-24 18:54
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 281 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Főzz levest az elkészült fészekből és invitáld meg őket. ... Ez egy folyékony szerszámosláda. Komolyan. Ezzel nem vágódtál ám be a madárrajongóknál! Fúrni éppen nem lehet vele, de amúgy tényleg mindenre jó. Van egy mondásom rá: "Ami WD-40-el nem javítható, az selejt" |
|
|
|
2013-04-24 18:46
Létrehozva:
|
|
Ne félj az újtól. Az egy csodaszer, ajándék a műszakilag laikusonak is. Feltétlenül vegyél egyet. Ez egy folyékony szerszámosláda. Komolyan. Fel tudom vele fúrni a gyerek polcát a falra? Mert akkor máris beszerzek egyet. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-04-24 18:43
Létrehozva:
|
|
|
Boldog névnapot... Madárcsicsergős szép napot mindenkinek! Megmondaná valaki, hogy hogyan tudnék a lehető leghumánusabban rávenni egy fecskepárt,.. Főzz levest az elkészült fészekből és invitáld meg őket. Én nem használom semmire, de nem is igen tudnám mire. Ne félj az újtól. Az egy csodaszer, ajándék a műszakilag laikusonak is. Feltétlenül vegyél egyet. Ez egy folyékony szerszámosláda. Komolyan. |
|
|
|
2013-04-24 17:19
Létrehozva:
|
|
WD-40 : Kenőhatása megszünteti a mozgó alkatrészek nyikorgását, minden apró résből kiszorítja a vizet, és elejét veszi a korróziónak. Elősegíti a beázott motorok beindítását, továbbá kilazítja a beragadt, berozsdásodott, megszorult alkatrészeket. Ezen túlmenően megtisztítja a felületeket a zsírtól, kátránytól, rozsdától és egyéb szennyeződésektől. egyébként én is sok mindenre használom. Remek találmány. Ajánlom! Köszönöm Surika. Ellenben a Vatera felméréséből kiderül, hogy a pasik az okostelefonokkal a GPS-t használják, míg a nők csak fényképeznek. Igazán kellemes, hogy mi nők mennyivel hmmm... milyenebbek is vagyunk? Mindegy. El sem olvastam a cikket, olyan ideges lettem. Innen már csak egy lépés, hogy megvonják a szavazati jogunkat, és elvegyék a diplomáinkat. Hát jelzem, én egy nő vagyok. Ráadásul nem is igazán katonás alkatú. A telefonomat telefonálásra és órának használom. Néha írok sms-t, de akkor már ideges vagyok, mert azt nem szeretem. Na hová vagyok besorolva? Ja? És nem is okos a telefonom. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-04-24 17:08
Létrehozva:
|
|
![]() Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 521 Regisztrált: 2008-11-24 19:06 Azonosító: 314 976 |
Nem tudom, mi az a WD-40. Csak arra gondoltam, ha a fészekanyag nem ragad oda, akkor keresnek másik helyet. Pl. a hálószoba ablakot. WD-40 : Kenőhatása megszünteti a mozgó alkatrészek nyikorgását, minden apró résből kiszorítja a vizet, és elejét veszi a korróziónak. Elősegíti a beázott motorok beindítását, továbbá kilazítja a beragadt, berozsdásodott, megszorult alkatrészeket. Ezen túlmenően megtisztítja a felületeket a zsírtól, kátránytól, rozsdától és egyéb szennyeződésektől. egyébként én is sok mindenre használom. Remek találmány. Ajánlom! |
|
|
|
2013-04-24 16:52
Létrehozva:
|
|
Neked milyen remek ötleteid vannak! WD-40 Az mindenre jó, remélem fecskefészek ellen is Nem tudom, mi az a WD-40. Csak arra gondoltam, ha a fészekanyag nem ragad oda, akkor keresnek másik helyet. Pl. a hálószoba ablakot. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-04-24 16:29
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 281 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Ha még nem rakták meg a fészket. akkor kend be valami olyannal, amihez nem tudják rögzíteni a fészekanyagot. Te műszaki ember vagy, biztosan van valami ötleted. Neked milyen remek ötleteid vannak! WD-40 Az mindenre jó, remélem fecskefészek ellen is A hozzászólást -svejku- szerkesztette a következő időpontban: 2013-04-24 16:29 |
|
|
|
2013-04-24 16:11
Létrehozva:
|
|
Igen. Nézek egy kitömött baglyot a Vaterán és kirakom. Vagy nincs olyan szag amit nem szeretnek? Mert arra gondoltam, hogy befújom a sarkot valami dezodorral. Ha még nem rakták meg a fészket. akkor kend be valami olyannal, amihez nem tudják rögzíteni a fészekanyagot. Te műszaki ember vagy, biztosan van valami ötleted. Jó lett, nekem is tetszik! Nem rossz. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2013-04-24 16:12 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-04-24 16:03
Létrehozva:
|
|
Ugye a piszok miatt? Igen. Nézek egy kitömött baglyot a Vaterán és kirakom. Vagy nincs olyan szag amit nem szeretnek? Mert arra gondoltam, hogy befújom a sarkot valami dezodorral. Jó lett, nekem is tetszik! Különösen jó, hogy az értékelő neve mellett ott van, hogy vevőként, vagy eladóként adta, ezzel eddig mindig el voltam tévedve. |
|
|
|
2013-04-24 15:49
Létrehozva:
|
|
![]() Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 521 Regisztrált: 2008-11-24 19:06 Azonosító: 314 976 |
Nekem feltünt egyből ahogy beléptem! |
|
|
|
2013-04-24 15:44
Létrehozva:
|
|
Madárcsicsergős szép napot mindenkinek! Megmondaná valaki, hogy hogyan tudnék a lehető leghumánusabban rávenni egy fecskepárt, hogy ne a konyhaablak sarkába építsenek fészket? Rettentő aranyosak, imádom Őket, de ott rossz helyen lenne. Valaki tudna velük beszélni? Ugye a piszok miatt? -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-04-24 15:32
Létrehozva:
|
|
Madárcsicsergős szép napot mindenkinek!
Megmondaná valaki, hogy hogyan tudnék a lehető leghumánusabban rávenni egy fecskepárt, hogy ne a konyhaablak sarkába építsenek fészket? Rettentő aranyosak, imádom Őket, de ott rossz helyen lenne. Valaki tudna velük beszélni? |
|
|
|
2013-04-24 15:18
Létrehozva:
|
|
Ráadásul Merci. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-04-24 15:15
Létrehozva:
|
|
![]() Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 672 Regisztrált: 2011-06-10 06:38 Innen: Budapest Azonosító: 1 524 248 |
Kis lépésekkel haladunk Szerintem ez így jó, apránként szokjuk a változásokat. -------------------- Aki tud, tanít. Aki szeret, átad.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-25 13:58 |