Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2008-06-15 15:46
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 5 671 Regisztrált: 2007-03-19 21:37 Innen: Ideg-elme Azonosító: 903 |
kezd elegem lenni a terméklapot bemocskoló aberrált userekből....
a legtöbb a foci eb - reges piros nullás, azokat anyázva kitörlöm - de ez a zöldség felnyomta a pumpát goodbusinness(3) egy e90 sem ér ennyit - 2008/06/15 15:07:25 Elolvasva ezt az arrogáns termékleírást, ingyen sem kellene a telefonja. http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=74574455 -------------------- mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak... ...szorgos népünk győzni fog ! . csaby |
|
|
|
2008-06-09 18:49
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 783 Regisztrált: 2007-03-01 13:58 Azonosító: 62 |
Ja, és képes használni a bankszámlát, sőt még lehet hogy bankkártyája is van. Mert általában csak akkor szid az ember valamit ennyire vehemensen mint te ezt a bankos dolgot, ha nem tudja használni. Elég fiatal vagy pedig még ahhoz, hogy végre megtanulj kezelni egy bankautomatát vagy nyiss egy folyószámlát. Segítsek?
Kösz, tudom, csak épp nem adakozok ilyen felesleges dolgokra. Bankautomatát havi kétszer kezelek, két pénzfelvét ingyen van a folyószámlámhoz, pont arra elég, hogy kivegyem a fizetésem. Folyószámlavezetési díjam nincs. Esetleg vásárolok, ami szintén ingyenes. Fiatal vagyok, és beosztom a pénzt! arra költöm, amit jónak látok. Értelmesnek. Nincs felesleges forintom-forintjaim arra, hogy a bankoknak-bankosoknak is jutassak belőle. (Megjegyzem én voltam az utolsó, aki folyószámlára utaltatta a fizetését a cégnél, és akkor és csakisakkor, mikor lettek ezek az ingyenes lehetőségek. Addig szépen ki volt számolva borítékban a jussom. Az volt az igazi!) Tehát folyószámla is van, bankkártya is, csak használva nincsen úgy, hogy a bankosoknak is jusson valami. :-) A hozzászólást -vasarlo76- szerkesztette a következő időpontban: 2008-06-09 18:50 |
|
|
|
2008-06-08 12:38
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 601 Regisztrált: 2007-03-01 14:23 Azonosító: 312 |
Csak mert név szerint megszólítottál, azért rúgok ebbe a kupacba mégegyet... A többiektől elnézést. Próbálok neked valami kellőképp pitiáner hasonlattal élni, hátha akkor megérted, hogy mennyire nem életszerű dolog az amin nyűglődsz, miszerint utalja neked vissza a százasodat a Vatera stb., stb... Képzeld csak el Mariska nénédet, amint felkocog a piacra hogy eladja a kis eladnivalóját. Nem hivatalos díler a lelkem, még csak nem is nagybani termelő. Csak úgy gondol egyet próba szerencse alapon, mint ahogy te is teszed a telefonoddal. Letelepszik a piacon, kifizeti a helypénzt, és kántálni kezd, mint ahogy te is teszed a terméklapoddal, hogyaszongya' frissropogós-hanemveszi-nepiszkálja... Vagy valahogy így. Elég sok hasonló áru van akkoriban a piacon, így nem kel el Mariska néni cucca. ...és most lásd oda saját magadat, amint Mariska nénéd hisztériásan toporzékol, és böködi a hátát egy embernek a piacon, hogy azonnal adja vissza a helypénzt, mert nem vette meg senki a cuccosát. Szerinted igaza van? Nem, nem. Az igazi és nem űbergagyi Mariska néni különben soha nem csinálna ilyesmit. Összekapja magát, és holnap vagy mást fog árulni, vagy mást fog kántálni. Egyet nem csinál: nem pitiánerkedik olyan dolog miatt, amire senki nem kényszerítette. Ja, és képes használni a bankszámlát, sőt még lehet hogy bankkártyája is van. Mert általában csak akkor szid az ember valamit ennyire vehemensen mint te ezt a bankos dolgot, ha nem tudja használni. Elég fiatal vagy pedig még ahhoz, hogy végre megtanulj kezelni egy bankautomatát vagy nyiss egy folyószámlát. Segítsek? Bingó !!! -------------------- Az erőszak a gyengék végső menedéke. (by Ájszek Aszimov) |
|
|
|
2008-06-08 09:59
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 642 Regisztrált: 2007-08-02 10:07 Azonosító: 18 468 |
Ha nem Vaterázom, "civilben" vállalkozó (is) vagyok. Az engedélyek megszerzése komoly tízezrekbe került. Ha nem jön be amit kigondoltam ezt bukom. Állam bácsit nem érdekli, hogy mennyi a jövedelmem, legalább a minimálbér után adóznom kell. Ha nem éri el a bevétel ezt a szintet akkor is. tehát ezt is bukhatom. Ha egyéb befektetett pénzem van azt is. Senki nem kényszerített, hogy belevágjak! Ha csak 100 Ft lett volna, minden vasárnap elmennék a templomba hálaimákat rebegni.
Ezzel a hosszú litániával csak azt akartam írni, hogy a nagybetűs életben többet is lehet veszítni, mint 100 Ft-ot, ha a dolgok rosszra fordulnak. Elnézést, ha hosszú lére engedtem! |
|
|
|
2008-06-07 22:09
Létrehozva:
|
|
|
Csak olvasó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 980 Regisztrált: 2007-05-24 18:58 Innen: Juzni Front Azonosító: 11 399 |
Letelepszik a piacon, kifizeti a helypénzt, és kántálni kezd, mint ahogy te is teszed a terméklapoddal, hogyaszongya' frissropogós-hanemveszi-nepiszkálja... Vagy valahogy így. Friss meleg a tököm!! Inkább így! -------------------- Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
SÜN, SÜN!!!! "Sünben emelték ki a tüntetőt." |
|
|
|
2008-06-07 22:06
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 387 Regisztrált: 2007-09-21 22:06 Azonosító: 26 224 |
No most akkor hány százast is kapok? Négyszáznál elveszettem a fonalat ..... "De tényleg, így belegondolva tényleg egy hatalmas kizsákmányolás ez a kemény 100 magyar forint egy eladói státuszért, vasarlo76... " - írod, kedves Delikati. +utalási költség. Nekem a százas négyszázba van. Százas plusz háromszáz utalási díj. Tehát aminimum, hogy ha nincs jutalék, visszavárom, s kevesebb lesz az utalási díj a vaterának, mint anno nekem volt. Tehát még így sem egyenlítődnek ki a költségek ..... (Rajfajzen alapszámla. Igaz azóta nem használom, míg ingyenes - nincs számlavezetési díja - jól alszik a bankban, ha meg lesz, megszűntetem. Kemény tizenöt forint van rajta, abból havonta lejön egy forint kamatadó. S lehet nagyokat pöffögni , meg lehet máshogy is gondolkodni .... S felvetem, ha én sosem üzletelek bankszámlásan, mindig személyesen, meg nem utalok, hanem pénztári készpénzbefizetek az adott bankban (az eladó bankszámláját vezető bankban), akkor minek a bankszámlaszámom? A látottak szerint semmire se jó ..... Na min1 Tehát a négyszáz forint már majdnem egy doboz cigi, kettő sör, három gombóc fagyi, másfél kiló kenyér ..... etc.... Ha összegyűltek a százasok, adok egy perselyt! Csak mert név szerint megszólítottál, azért rúgok ebbe a kupacba mégegyet... A többiektől elnézést. Próbálok neked valami kellőképp pitiáner hasonlattal élni, hátha akkor megérted, hogy mennyire nem életszerű dolog az amin nyűglődsz, miszerint utalja neked vissza a százasodat a Vatera stb., stb... Képzeld csak el Mariska nénédet, amint felkocog a piacra hogy eladja a kis eladnivalóját. Nem hivatalos díler a lelkem, még csak nem is nagybani termelő. Csak úgy gondol egyet próba szerencse alapon, mint ahogy te is teszed a telefonoddal. Letelepszik a piacon, kifizeti a helypénzt, és kántálni kezd, mint ahogy te is teszed a terméklapoddal, hogyaszongya' frissropogós-hanemveszi-nepiszkálja... Vagy valahogy így. Elég sok hasonló áru van akkoriban a piacon, így nem kel el Mariska néni cucca. ...és most lásd oda saját magadat, amint Mariska nénéd hisztériásan toporzékol, és böködi a hátát egy embernek a piacon, hogy azonnal adja vissza a helypénzt, mert nem vette meg senki a cuccosát. Szerinted igaza van? Nem, nem. Az igazi és nem űbergagyi Mariska néni különben soha nem csinálna ilyesmit. Összekapja magát, és holnap vagy mást fog árulni, vagy mást fog kántálni. Egyet nem csinál: nem pitiánerkedik olyan dolog miatt, amire senki nem kényszerítette. Ja, és képes használni a bankszámlát, sőt még lehet hogy bankkártyája is van. Mert általában csak akkor szid az ember valamit ennyire vehemensen mint te ezt a bankos dolgot, ha nem tudja használni. Elég fiatal vagy pedig még ahhoz, hogy végre megtanulj kezelni egy bankautomatát vagy nyiss egy folyószámlát. Segítsek? -------------------- "Az asszonyok és a macskák azt csinálják, amihez kedvük van, a férfiaknak és a kutyáknak pihenni kell, hogy ötletet kapjanak." ( Robert A. Heinlein ) |
|
|
|
2008-06-06 10:21
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Ha jól tudom akkor tűnnének el, ha mindkét fél értékelné. na ezt én sem tudom pontosan. Elvileg 90 nap és eltűnik de lehet,hogy tényleg csak akkor ha mindkét fél értékelt már. -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2008-06-06 10:17
Létrehozva:
|
|
|
Csak olvasó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 980 Regisztrált: 2007-05-24 18:58 Innen: Juzni Front Azonosító: 11 399 |
ez az! Ezexerint jó a memóriám. Mondjuk ami rendkívül furcsa,hogy minden tranzakciója látható. Vagy direkt elrettentésül nem törli a Vatera? Ha jól tudom akkor tűnnének el, ha mindkét fél értékelné. -------------------- Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
|
|
|
2008-06-06 10:07
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
ez az! Ezexerint jó a memóriám. Mondjuk ami rendkívül furcsa,hogy minden tranzakciója látható. Vagy direkt elrettentésül nem törli a Vatera? -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2008-06-06 09:54
Létrehozva:
|
|
|
. Pont 2 éve amikor reggeltem volt egy nagy botrány itt,hogy valami kxxxx pxxxx memóriakártyákkal húzott le vagy 70-90 embert. http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=66055 -------------------- Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
|
|
|
2008-06-06 09:42
Létrehozva:
|
|
|
Aki egy nullásnak előre utal, az megérdemli. Van egy halom ilyen topic, ahol nullás eladó húzott le embereket. És mindíg is lesz ilyen. Pont 2 éve amikor reggeltem volt egy nagy botrány itt,hogy valami kxxxx pxxxx memóriakártyákkal húzott le vagy 70-90 embert. És mindenki utalt neki előre. Hogy aztán a dolgoból mi lett nem tudom,de az RTL-en is ment a híradóban. De a nevetséges,hogy itt is van olyan aki még ezekután is várja,hogy megkapja a készüléket. Egy -8 értékelésestől.(akinek a pozitívja meg egy -19 értékelésestől van Atyaég. -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2008-06-06 09:33
Létrehozva:
|
|
|
Hogy lehetnek az emberek ennyire amatőrök? ismét egy csaló k*** Sosem tanulják meg hogyan kell egy licitoldalon vásárolni? Hihetetlen. Aztán persze fel vannak háborodva holott a saját hiszékenységük,tájékozatlanságuk és kapkodásuk is közrejátszik abban,hogy az ilyen t*** sikeresen garázdálkodhassanak. Aki egy nullásnak előre utal, az megérdemli. Van egy halom ilyen topic, ahol nullás eladó húzott le embereket. -------------------- Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
|
|
|
2008-06-06 07:28
Létrehozva:
|
|
|
Hogy lehetnek az emberek ennyire amatőrök?
ismét egy csaló k*** Sosem tanulják meg hogyan kell egy licitoldalon vásárolni? Hihetetlen. Aztán persze fel vannak háborodva holott a saját hiszékenységük,tájékozatlanságuk és kapkodásuk is közrejátszik abban,hogy az ilyen t*** sikeresen garázdálkodhassanak. Persze sajnálom az áldozatokat és a többi korrekt tisztességes eladót is akik isszák az ilyen szemetek levét. Bíróság? Ugyan már. Ha ne adj isten perre is kerül a dolog és el is ítélik soha nem látnak pénzt belőle. Hogy miért? Mert az ilyen kis nincstelen kis piti csalóknak nagyjából egy árva forintjuk nincs. Ha lenne nem ilyen "aprópénzekért" kockáztatnának. Meg kell az ilyet keresni és kiverni belőle. Páran összeállni és szép csendben elintézni. Emberek ébredjetek már fel! Ez a való világ! -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2008-06-06 06:59
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 15 Regisztrált: 2007-04-05 15:21 Azonosító: 3 865 |
(Rajfajzen alapszámla. Igaz azóta nem használom, míg ingyenes - nincs számlavezetési díja - jól alszik a bankban, ha meg lesz, megszűntetem. Kemény tizenöt forint van rajta, abból havonta lejön egy forint kamatadó. khm... a kamatadó csak a kamatnövekményből bír lejönni, tőkéből nem... merhogy nem tőkeadó ugyi |
|
|
|
2008-06-05 22:42
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 5 671 Regisztrált: 2007-03-19 21:37 Innen: Ideg-elme Azonosító: 903 |
Na azt hittem a bkv bérletes sztori a legskótabb történet, de ez übereli........ a legszebb az, hogy holnap folyt.köv. a szégyenfal kábé ...sok oldal óta kizárólag a fogtechnikáról szól... a szégyenfal, mint helyszín stimmel is a történetéhez - csak már roppant unalmas -------------------- mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak... ...szorgos népünk győzni fog ! . csaby |
|
|
|
2008-06-05 22:12
Létrehozva:
|
|
|
Na azt hittem a bkv bérletes sztori a legskótabb történet, de ez übereli........
-------------------- Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
|
|
|
2008-06-05 20:36
Létrehozva:
|
|
|
-------------------- mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak... ...szorgos népünk győzni fog ! . csaby |
|
|
|
2008-06-05 20:25
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 7 218 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 130 |
Talán nem véletlenül ..... Inkább perselyezek, azzal nincs macera, s az összes pénz az enyém. Nem kerül egy fillér sem a banko(so)khoz. Esetleg adok egy számot, ami bankszámlaszámnak látszó kártyás telefonszám, lehet arra is töltögetni a százasokat! Szám-szám, darab-darab. feltételezem, az élet egyéb területein is ilyen emelkedett, nagyvonalú lélek vagy -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2008-06-05 20:19
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 783 Regisztrált: 2007-03-01 13:58 Azonosító: 62 |
a perselyezés a te müfajod... nekünk a bankszámlaszámod add meg, hadd lásson szerencsétlen alultáplált egy kis pénzt... aztán akár le is veheted, és begyömöszölheted a harisnyába a többi közé... mellesleg te vagy az egyetlen férfi(?), aki azzal henceg, hogy üres a bankszámlája Talán nem véletlenül ..... Inkább perselyezek, azzal nincs macera, s az összes pénz az enyém. Nem kerül egy fillér sem a banko(so)khoz. Esetleg adok egy számot, ami bankszámlaszámnak látszó kártyás telefonszám, lehet arra is töltögetni a százasokat! Szám-szám, darab-darab. A hozzászólást -vasarlo76- szerkesztette a következő időpontban: 2008-06-05 20:20 |
|
|
|
2008-06-05 19:58
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 7 218 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 130 |
No most akkor hány százast is kapok? Négyszáznál elveszettem a fonalat ..... "De tényleg, így belegondolva tényleg egy hatalmas kizsákmányolás ez a kemény 100 magyar forint egy eladói státuszért, vasarlo76... " - írod, kedves Delikati. +utalási költség. Nekem a százas négyszázba van. Százas plusz háromszáz utalási díj. Tehát aminimum, hogy ha nincs jutalék, visszavárom, s kevesebb lesz az utalási díj a vaterának, mint anno nekem volt. Tehát még így sem egyenlítődnek ki a költségek ..... (Rajfajzen alapszámla. Igaz azóta nem használom, míg ingyenes - nincs számlavezetési díja - jól alszik a bankban, ha meg lesz, megszűntetem. Kemény tizenöt forint van rajta, abból havonta lejön egy forint kamatadó. S lehet nagyokat pöffögni , meg lehet máshogy is gondolkodni .... S felvetem, ha én sosem üzletelek bankszámlásan, mindig személyesen, meg nem utalok, hanem pénztári készpénzbefizetek az adott bankban (az eladó bankszámláját vezető bankban), akkor minek a bankszámlaszámom? A látottak szerint semmire se jó ..... Na min1 Tehát a négyszáz forint már majdnem egy doboz cigi, kettő sör, három gombóc fagyi, másfél kiló kenyér ..... etc.... Ha összegyűltek a százasok, adok egy perselyt! a perselyezés a te müfajod... nekünk a bankszámlaszámod add meg, hadd lásson szerencsétlen alultáplált egy kis pénzt... aztán akár le is veheted, és begyömöszölheted a harisnyába a többi közé... mellesleg te vagy az egyetlen férfi(?), aki azzal henceg, hogy üres a bankszámlája -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-22 07:08 |