Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2009-10-05 14:15
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 15 Regisztrált: 2009-09-27 09:34 Azonosító: 765 546 |
Tisztelt Moderátor!
Sikerült elolvasnom a borzi5 úr hozzászólását és válaszoltam is rá. Ebéd után újra át akartam tekinteni, de már nem találtam rá. Technikai malőr vagy letiltották a fórumról a két hozzászólást. Vajon miért, megtudhatom. Tisztelettel VELETE |
|
|
|
2009-10-05 14:01
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 7 218 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 130 |
Ha nem hajlandó együtt működni velem a Veszprémi Városi Bíróságon találkozik a megbízott ügyvédemmel. szerintem meg felesleges egy 1 ft-os ügyet így eszkalálni. zárják le a megfelelö értékeléssel, és a jövöben kerüljék el egymást. egy kártyaparti végén is össze lehet verekedni, vagy a jövöben egyszerüen nem osztani több lapot a játékostársnak. -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2009-10-05 13:20
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 15 Regisztrált: 2009-09-27 09:34 Azonosító: 765 546 |
Barátaim!
Komolyan gondolkodok azon, hogy töröltetni fogom magam a Vateráról. Ott ahol ilyen eset megtörténhet ott én nem érzem magam jól. A póker asztalnál ha valaki veszít és borzi5 úr veszített mert a lapja csak 1 forintot ért, és cirkuszozik, azt kiszokták zárni a játékból, vagy nem ülnek le vele játszani. Elszálltak felettem az évek, 63. évemet töltöm, sok-sok üzletet lebonyolítottam, jót,- és kevésbé jót is, de ilyen jellemtelen emberrel nem találkoztam. Bátran kimerem mondani, mert a tények engem igazolnak. Nem kérem Önöket, hogy bármilyen meggondolásból mellém álljanak, de az őszinte véleményüket elvárom. Tisztelettel: velete |
|
|
|
2009-10-05 12:44
Létrehozva:
|
|
|
Amennyiben a telefon beszélgetésünk után nem zaklat az "úr"tovább,mindennapi kettő e-maillel nem irtam volna az elvitel ellen nincs kifogásom,ugyanis azért raktam fel, de azt ne várja el senki hogy ingyen dolgozzam egy potyalesőnek ezt az árut egyébként ki dobtam volna mint ahogy volt ilye a lapomon megkellet volna kérdezni hogy postázom -e nem utólag hisztizni,fenyegetni.De záros határidőn belül bármikor átveheti az"úr".Még egyszer le írom hogy érthető legyen az árú elvihető de nem fogom postáz ni. Egyébként nem vagyok jelenleg otthon amúgy sem tudnám elküldeni,ezt az "úrral" is közöltem de ez után is zaklatott.Az ominózus levél ekkor keletkezet.Köszönöm a kedves vaterázok bizalmát hogy társuk mellé állnak de meg kellene hallgatni a másik felet is. Üdv Péter /a bank számla szám személyes nem nyilvános adat/,a címemet meg tudja. Sajnálom de borzi5 úr az igazmondásáról sem hires. Tegye fel ide minden E-mailomat és mindenki megtudja, hogy nem volt mindennapi kettő E-mail. ÖSSZESEN KETTŐ db amelyet itt az olvasók már megismerhettek és a terméklapon való kérdés amelyet szintén már ismerhetnek Csak a fizetési módot próbálta meghiusitani, mint ahogy most is teszi. Nem vagyok potyaleső, kikérem magamnak. Azt kértem tőle amit Önök már itt olvashattak. Sem cimet, sem időpontot sem fizetési módot nem volt hajlandó közölni. Itt és most közlöm vele, hogy a szállítási értesítőben közölt cimen adja, vagy adassa át és a fizetést pedig magam akaratából 10 azaz tíz forintra felemelem. Nem tudom miért titkolja az egyébként normális üzlet menethez szükséges banki adatot Ebben pedig nincs igaza: /a bank számla szám személyes nem nyilvános adat/, hacsak nem "sáros" az úr. Ha nem hajlandó együtt működni velem a Veszprémi Városi Bíróságon találkozik a megbízott ügyvédemmel. |
|
|
|
2009-10-05 12:18
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 254 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Nagy bajban lennék a 30 nap utáni pozitívval Nálam gyüjtögetnek 1 Ft-os tételekkel néha 1- 2 hónapig is hogy megérje a levelet elküldeni Általában tényleg pozitív lesz de azért vannak kivételek akik kb 1 hét után írnak egy levelet kérik az adatokat aztán semmi újabb 1 hét után írok várok pár napot hátha nem olvassa aztán újra írok Ilyenkor vérmérséklettől függően válaszol vagy nem de akkor már az első licit megnyerésétől eltelt 2 és fél hónap Ez persze azoknál nem fordul elő akik telefon , műszaki cikk kategóriákban utaznak de a gyűjteményeknél bizony elég gyakori. Ebben van igazságod. Legyen akkor 60 nap. Nekem még van februári is. Azért az már több mint fél év. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-10-05 12:04
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 254 Regisztrált: 2007-03-20 12:43 Azonosító: 962 |
Mert ez az eladónak fontos, az eladó pedig másodlagos.... Nagy bajban lennék a 30 nap utáni pozitívval Nálam gyüjtögetnek 1 Ft-os tételekkel néha 1- 2 hónapig is hogy megérje a levelet elküldeni Általában tényleg pozitív lesz de azért vannak kivételek akik kb 1 hét után írnak egy levelet kérik az adatokat aztán semmi újabb 1 hét után írok várok pár napot hátha nem olvassa aztán újra írok Ilyenkor vérmérséklettől függően válaszol vagy nem de akkor már az első licit megnyerésétől eltelt 2 és fél hónap Ez persze azoknál nem fordul elő akik telefon , műszaki cikk kategóriákban utaznak de a gyűjteményeknél bizony elég gyakori. -------------------- A tapasztalat segít minket, hogy ugyanazt a hibát legközelebb sokkal ravaszabban kövessük el. |
|
|
|
2009-10-05 11:58
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 Regisztrált: 2008-12-15 17:04 Azonosító: 355 914 |
Amennyiben a telefon beszélgetésünk után nem zaklat az "úr"tovább,mindennapi kettő e-maillel nem irtam volna az elvitel ellen nincs kifogásom,ugyanis azért raktam fel, de azt ne várja el senki hogy ingyen dolgozzam egy potyalesőnek ezt az árut egyébként ki dobtam volna mint ahogy volt ilye a lapomon megkellet volna kérdezni hogy postázom -e nem utólag hisztizni,fenyegetni.De záros határidőn belül bármikor átveheti az"úr".Még egyszer le írom hogy érthető legyen az árú elvihető de nem fogom postáz ni. Egyébként nem vagyok jelenleg otthon amúgy sem tudnám elküldeni,ezt az "úrral" is közöltem de ez után is zaklatott.Az ominózus levél ekkor keletkezet.Köszönöm a kedves vaterázok bizalmát hogy társuk mellé állnak de meg kellene hallgatni a másik felet is. Üdv Péter /a bank számla szám személyes nem nyilvános adat/,a címemet meg tudja.
|
|
|
|
2009-10-05 05:46
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 254 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Tudom... Azért kérdeztem úgy, hogy miért nem lehet? Mert ez az eladónak fontos, az eladó pedig másodlagos.... -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-10-05 00:55
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 075 Regisztrált: 2007-09-13 20:46 Innen: Onnan Azonosító: 24 900 |
|
|
|
|
2009-10-05 00:07
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Olyat miért nem lehet bevezetni visszamenőlegesen is!, hogy ha valaki nem értékel 30 napig, a rendszer automatikusan pozitívot ad helyette? Már felvetették többször is a fórumon. Reakció: 0. -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2009-10-04 23:37
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 075 Regisztrált: 2007-09-13 20:46 Innen: Onnan Azonosító: 24 900 |
Megszámoltam. 22 értékeléssel tartoznak. Szerintem teljesen jogos lenne, ha nekiállnék felrúgni a körülöttem lévő dolgokat, pl. íróasztal, szék, akvárium, stb. Na és a tányérokról sem szabad megfeledkezni, amik a konyhában vannak. Úgysem lenne profilidegen a pótlásuk. Nyugi... Ezért nem bogozom ki, hogy nekem mennyivel tartoznak. Olyat miért nem lehet bevezetni visszamenőlegesen is!, hogy ha valaki nem értékel 30 napig, a rendszer automatikusan pozitívot ad helyette? Ha semlegest vagy negatívot akar adni -gondolom- nem vár vele 30 napot. |
|
|
|
2009-10-04 22:11
Létrehozva:
|
|
Megszámoltam. 22 értékeléssel tartoznak.
Szerintem teljesen jogos lenne, ha nekiállnék felrúgni a körülöttem lévő dolgokat, pl. íróasztal, szék, akvárium, stb. Na és a tányérokról sem szabad megfeledkezni, amik a konyhában vannak. Úgysem lenne profilidegen a pótlásuk. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-10-04 21:17
Létrehozva:
|
|
Csak úgy szimplán a gyűjteménybe: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=1033623 Olvastad a semlegeseket is? Szerintem nem sokáig garázdálkodik már. 85% (Boááááááá) -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-10-04 19:51
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
-------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2009-10-03 21:15
Létrehozva:
|
|
pfff... ment a tömlöcbe. Itt pedig az emberünk: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=1112052 Újra mondom, szerencséd volt. De már az akkori hozzáállásából is látszott, hogy vagy elhúz innen a táska megvásárlása után, vagy pedig ilyesmi sorsra jut. Hát, ez utóbbit választotta. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-10-03 21:11
Létrehozva:
|
|
|
pfff... ment a tömlöcbe. Itt pedig az emberünk: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=1112052 -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2009-10-03 21:08
Létrehozva:
|
|
Ezzel a névvel csakis valami karitatív jótét lélek lehet. És mint tudjuk, a pokolra vezető út...... http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=463722 Mint pl. itt. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-10-03 19:30
Létrehozva:
|
|
Ez valamilyen szinten érthető is de mit mondasz arra az 1023-as power seller-re aki semlegest adott neki 1 hete? Vagy azt nem nézted? Ezzel a névvel csakis valami karitatív jótét lélek lehet. És mint tudjuk, a pokolra vezető út...... -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-10-03 19:23
Létrehozva:
|
|
|
Teljesen igazad van, de amikor az ember még nem tudhat kellő mennyiségű adás-vételt a háta mögött, akkor hajlamosabb a jobb értékelést beírni, mert azt hiszi, hogy akkor rendes. Töredelmesen bevallom, én is így voltam ezzel annak idején. De persze értékeléseimre azóta rányomta a bélyegét a fórumon tanult sok minden. Ez valamilyen szinten érthető is de mit mondasz arra az 1023-as power seller-re aki semlegest adott neki 1 hete? Vagy azt nem nézted? -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2009-10-03 19:15
Létrehozva:
|
|
Rég nem lenne itt ha a sok tapasztalt l(y)úzer azt adta volna amit kell http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=1093519 Páholyba vele. Teljesen igazad van, de amikor az ember még nem tudhat kellő mennyiségű adás-vételt a háta mögött, akkor hajlamosabb a jobb értékelést beírni, mert azt hiszi, hogy akkor rendes. Töredelmesen bevallom, én is így voltam ezzel annak idején. De persze értékeléseimre azóta rányomta a bélyegét a fórumon tanult sok minden. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-06-20 10:01 |