Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2013-05-03 17:40
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 644 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
|
|
|
|
2013-05-03 17:26
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 961 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Szép napot mindenkinek! Én nézegettem ezt a futár dolgot, gondoltam beveszem postázásnak. A baj, hogy nem nagyon tiszta nekem a dolog Áááá, semmiség, de tényleg. Csak leméred a magasságot, a szélességet és a hosszúságot. Plusz fél perc időráfordítás, de szerintem mindenképpen forgalomnövekedéssel jár. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-05-03 15:32
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 407 Regisztrált: 2008-08-07 19:42 Azonosító: 177 261 |
Szép napot mindenkinek!
Én nézegettem ezt a futár dolgot, gondoltam beveszem postázásnak. A baj, hogy nem nagyon tiszta nekem a dolog |
|
|
|
2013-05-03 12:26
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 961 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Úúú, kedves Benz!
Át kell írni a szállítási sablonoknál az áraimat. Minden maradna a régi, csak az ár változna. Megkérdezem, mert annyit vacakoltam vele, hogy nem akarom elrontani. Ebben az esetben betöltök egy sablont, és csak átírom a számokat? Tudom ezt menteni? Vagy új sablonokat kell csinálnom? Ráér a válasszal, mert csak este állok neki. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-05-03 05:58
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 303 Regisztrált: 2007-03-01 13:47 Innen: Budapest Azonosító: 18 |
|
|
|
|
2013-05-02 21:45
Létrehozva:
|
|
A Karinthy idézetre gondolt, ugye? Gyakran eszembe jut. Minden benne van, amit tehetnénk és amit elrontunk a mai világban. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2013-05-02 21:47 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-05-02 21:44
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 896 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
... Szóval: 1. Ha az ember az előítéleteire hallgat, akkor nagyot koppanhat és még a feje is éghet. 2. A legjobb tanítás a példamutatás, ezt tudjuk, de ez egy élő példa volt. 3. Az ilyen férfi mellett lehet nő egy nő, de nagy a valószínűsége, hogy a nő nőisége erősíti a férfi férfiasságát és fordítva, tehát azt hiszem, hogy férfiaknak és nőknek egyaránt el kellene gondolkodni (mert mindkét nem képviselőivel szoktam beszélgetni), hogy sok mindent lehet hiányolni az ellenkező nemben, de egyik hiány nincs a másik nélkül. Ugyanígy egyik jellemző nem lehet meg az ellenpólus nélkül. Már egy nap eltelt és még mindig gondolkodom a történteken, mert jó volt látni. Igen, néha csúnyán mellé lehet fogni De azért (sajnos) az előítéletek működnek az esetek túlnyomó részében... A Karinthy idézetre gondolt, ugye? -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2013-05-02 21:26
Létrehozva:
|
|
Mit látott? Ültünk a gyerekkel a vízparton, jött egy gumicsónak. Benne egy pár, kisgyerekkel. A szülők bronzbarnák voltak, látszott, hogy egész télen a szoláriumban hevertek. Na meg a kisgyerek fehér volt, tehát, ha a szín eredeti lett volna a szülőkön, akkor a kisgyerek sem világított volna. Ráadásul, bár az én fiam udvarias, de van egy határa a figyelmességének, ez kortünet, de amikor elmentünk, lenyújtotta a kezét és felsegített a földről, mert őt is megfogta a látvány. Szóval: 1. Ha az ember az előítéleteire hallgat, akkor nagyot koppanhat és még a feje is éghet. 2. A legjobb tanítás a példamutatás, ezt tudjuk, de ez egy élő példa volt. 3. Az ilyen férfi mellett lehet nő egy nő, de nagy a valószínűsége, hogy a nő nőisége erősíti a férfi férfiasságát és fordítva, tehát azt hiszem, hogy férfiaknak és nőknek egyaránt el kellene gondolkodni (mert mindkét nem képviselőivel szoktam beszélgetni), hogy sok mindent lehet hiányolni az ellenkező nemben, de egyik hiány nincs a másik nélkül. Ugyanígy egyik jellemző nem lehet meg az ellenpólus nélkül. Már egy nap eltelt és még mindig gondolkodom a történteken, mert jó volt látni. Hűűű, ha én tudnék csak úgy citromlevet csinálni, akkor nem kellene citromot venni Citrom az kell hozzá. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-05-02 21:09
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 896 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Kikapcsoltam a routert és végül sikerült. Köszönöm. Szóval olyan szépet láttam tegnap. Mit látott? Hűűű, ha én tudnék csak úgy citromlevet csinálni, akkor nem kellene citromot venni -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2013-05-02 21:05
Létrehozva:
|
|
Ez egy vezetéknélküli telefon? Ha igen, akkor az áramtalanítás miatt vlsz elfelejtette a bázisállomás a kézibeszélőt. Újra össze kellene hangolni őket. Kikapcsoltam a routert és végül sikerült. Köszönöm. Szóval olyan szépet láttam tegnap. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-05-02 20:59
Létrehozva:
|
|
Mármint, hogy kikapcsolni és vissza? Az megvolt. Az a baj, hogy csak akkor tudom birizgálni, ha valaki a vonalban van. Most képzelje el vizuálisan, a bal fülemen a mobil, a jobbon a hálózati, amit néha-néha nyomkodok, közben idegbajos módon: Anyu! Most sem hallod? ... És most? Vááá, pedig már tegnap óta el akarok itt mesélni valamit, de nincs rá időm. És akkor az ökör telefonnal... áhh.. Köszönöm, utánaolvasok. Ez egy vezetéknélküli telefon? Ha igen, akkor az áramtalanítás miatt vlsz elfelejtette a bázisállomás a kézibeszélőt. Újra össze kellene hangolni őket. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2013-05-02 20:58
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 259 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
|
|
|
|
2013-05-02 20:52
Létrehozva:
|
|
Ha akkus készülék, akkor próbálja meg újraindítani. A hibajelenségnek próbáljon utánaolvasni a neten. Többször gondoltam már én is azt, hogy valami egyedi, megmagyarázhatatlan dolgot tapasztaltam. Ilyen márpedig nincs, mindig vannak sorstársak és így meglesz a megoldás is Mármint, hogy kikapcsolni és vissza? Az megvolt. Az a baj, hogy csak akkor tudom birizgálni, ha valaki a vonalban van. Most képzelje el vizuálisan, a bal fülemen a mobil, a jobbon a hálózati, amit néha-néha nyomkodok, közben idegbajos módon: Anyu! Most sem hallod? ... És most? Vááá, pedig már tegnap óta el akarok itt mesélni valamit, de nincs rá időm. És akkor az ökör telefonnal... áhh.. Köszönöm, utánaolvasok. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-05-02 20:48
Létrehozva:
|
|
Kábé megüt a guta. Kihúztam a konnektorból a telefonomat. Hálózatit. Aztán visszadugtam, és most akárki hív, nem hallja, hogy mit mondok és akkor sem, ha én hívok valakit. Egyszer már csinálta ezt és be tudtam állítani, de vagy meszesebb lettem az elmúlt két hónapban, vagy csak úgy magamtól elfelejtettem. Már ott tartok, hogy kivágom a csukott ablakon... Ha akkus készülék, akkor próbálja meg újraindítani. A hibajelenségnek próbáljon utánaolvasni a neten. Többször gondoltam már én is azt, hogy valami egyedi, megmagyarázhatatlan dolgot tapasztaltam. Ilyen márpedig nincs, mindig vannak sorstársak és így meglesz a megoldás is -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2013-05-02 20:42
Létrehozva:
|
|
Neeeem, mi a NEM aukcióst említettük Olyan, mint a grando, csak kissé fejletlenebb Kábé megüt a guta. Kihúztam a konnektorból a telefonomat. Hálózatit. Aztán visszadugtam, és most akárki hív, nem hallja, hogy mit mondok és akkor sem, ha én hívok valakit. Egyszer már csinálta ezt és be tudtam állítani, de vagy meszesebb lettem az elmúlt két hónapban, vagy csak úgy magamtól elfelejtettem. Már ott tartok, hogy kivágom a csukott ablakon... -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-05-02 20:32
Létrehozva:
|
|
Én basszus, nem értem, mit finomkodtok... Te is, Benz is, mint a szűzlányok. Van ennek kimondható neve: nem jut eszembe a neve, egy másik oldal:) Neeeem, mi a NEM aukcióst említettük Olyan, mint a grando, csak kissé fejletlenebb Nem mentem nagyon utána ennek, amiről írtál; de azt sajna tapasztalatból tudom, hogy a naaaagy nem aukciós oldal (ahol sok a céges eladó) már pár éve felszámítja az ÁFA-különbözetet, ha onnan vásárolok. Ezt nem tudtam, mert eddig csak a német és angol leányvállallattól vásároltam A nagy vízen túliak nagy része amúgy sem hajlandó ide postázni (legalábbis könyvet). -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2013-05-02 20:15
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 644 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
|
|
|
|
2013-05-02 20:07
Létrehozva:
|
|
... Sőt, a párom is veszekszik velem: ne balhézzak, majd ő akkor érte megy. De nem tud, mert nem írok neki meghatalmazást. Hallgass a nőkre, mindig igazuk van. Most képzeld, ha elballagsz a fogyasztóvédelemhez. Szerintem a postán is van vásárlók könyve. Többre mész, ha oda írsz. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2013-05-02 20:10 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-05-02 19:59
Létrehozva:
|
|
|
Szia Surika! Én basszus, nem értem, mit finomkodtok... Te is, Benz is, mint a szűzlányok. Van ennek kimondható neve: nem jut eszembe a neve, egy másik oldal:) Ott egye a fene, inkább veszni hagyom, de kétszer nem fizetek. Ez elvi kérdés. Olyan horror díjat mondott a postás hölgy a másodszori kézbesítésre. A hozzászólást -vidaeff- szerkesztette a következő időpontban: 2013-05-02 20:00 |
|
|
|
2013-05-02 19:29
Létrehozva:
|
|
Szép napot mindenkinek. Szia Surika! Nem mentem nagyon utána ennek, amiről írtál; de azt sajna tapasztalatból tudom, hogy a naaaagy nem aukciós oldal (ahol sok a céges eladó) már pár éve felszámítja az ÁFA-különbözetet, ha onnan vásárolok. Én basszus, nem értem, mit finomkodtok... Te is, Benz is, mint a szűzlányok. Van ennek kimondható neve: nem jut eszembe a neve, egy másik oldal:) Állhatok én a fejem tetejére, ebből nem lesz semmi. Hazudnak, mint a vízfolyás. Egyébként nem lehet a sikertelent pozitívra értékelni csillagozás nélkül, de annak ugye nincs értelme. Mit csillagozzak? Bár ez értékelés érdekel a legkevésbé. Azt szerettem volna, hozzák ki újra ingyér, mert ők hibáztak. Erre nem hajlandók, csak ha még egyszer kifizetem a díjat. Vagy én menjek érte, de arról meg szó nem lehet. Szóval bögrém megy vissza az eladónak a jövő héten, - állítólag szerdáig tartják ott, azon a távoli postán - aztán megyek fogyasztóvédelemhez. Ebből azért van tanulság: kellene valami komoly konkurencia a királyinak, mert kissé elkényelmesedett. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2013-05-02 19:29 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-18 13:23 |