Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2008-02-09 17:24
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 5 671 Regisztrált: 2007-03-19 21:37 Innen: Ideg-elme Azonosító: 903 |
biztos marhára jogtiszta volt...
-------------------- mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak... ...szorgos népünk győzni fog ! . csaby |
|
|
|
2008-02-09 16:46
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2008-01-09 07:28 Azonosító: 76 196 |
Nemtudom miért kell törölni azokat a termékeket, amiket licitáltam. Pl.: A szökés 1., 2. évad. A tulaj írta hogy nem miatta törölték, kérdem akkor hogy mennek itt a dolgok?
|
|
|
|
2008-02-09 12:55
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 Regisztrált: 2007-10-23 13:26 Azonosító: 33 679 |
Csak egy érdekesség:
én jan.14 utaltam ca.20ezer Forintot nekik, amit a mai napaig nem írtak jóvá..... Azóta kapom meg minden belépéskor, hogy rendezzem a tartozásomat!!! 8x írtam és küldtem el nekik a befizetést igazoló csekket, még válaszra sem méltattak!!!!!!! Csütörtökön beszéltem két pénzügyessel telefonon, azt mondták mindjárt megnézi és visszahív....azóta is hív!!!!!(megint 48 óra) Szerintem ez a vicc kategória!!! |
|
|
|
2008-02-08 16:47
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 5 671 Regisztrált: 2007-03-19 21:37 Innen: Ideg-elme Azonosító: 903 |
a hozzászólásommal a Vatera figyelmét akartam felhívni az eladóra. valaki akkor kap ennyi semlegest, ha az adásvételek valójában lebonyolódtak. ha mégsem, akkor az az elgondolkodtató, hogy csak 12-en mertek negatívat adni. különben már rég inaktív lenne. te pedig, ha levelekkel bizonyítani tudod az igazadat, küldd el az ügyfélszolgálatnak, és kérd a negatív értékelés törlését. valószínű, hogy a több száz cucc akkor új néven fog újra megjelenni és folyik tovább az ..... üzletelés. (...= én) nem olyan régen ezt egy másik rovatban már hasonlóan nehezményezte valaki. -------------------- mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak... ...szorgos népünk győzni fog ! . csaby |
|
|
|
2008-02-08 16:37
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 6 Regisztrált: 2008-01-22 11:38 Azonosító: 88 099 |
a hozzászólásommal a Vatera figyelmét akartam felhívni az eladóra. valaki akkor kap ennyi semlegest, ha az adásvételek valójában lebonyolódtak. ha mégsem, akkor az az elgondolkodtató, hogy csak 12-en mertek negatívat adni. különben már rég inaktív lenne. te pedig, ha levelekkel bizonyítani tudod az igazadat, küldd el az ügyfélszolgálatnak, és kérd a negatív értékelés törlését. Kösz! Ezt fogom tenni. |
|
|
|
2008-02-08 16:27
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 7 218 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 130 |
Értem, hogy motor, csak nem tudom mitől megy!? Figyu! Ha valaki hibázik el kellene ismerni és nem lehülyézni a fél világot. Most itt állok letaglózva, mert az összese egy darab ügyletem egy darab negatívot jelent. Ennek ellenére átvenném a terméket, és hajlandó lennék a negatívot visszavonni, de a füle botját sem mozgatja. Ja, hogy sok a dolga. Pfuj... Nyaljon sót. a hozzászólásommal a Vatera figyelmét akartam felhívni az eladóra. valaki akkor kap ennyi semlegest, ha az adásvételek valójában lebonyolódtak. ha mégsem, akkor az az elgondolkodtató, hogy csak 12-en mertek negatívat adni. különben már rég inaktív lenne. te pedig, ha levelekkel bizonyítani tudod az igazadat, küldd el az ügyfélszolgálatnak, és kérd a negatív értékelés törlését. A hozzászólást -bambooflower- szerkesztette a következő időpontban: 2008-02-08 16:28 -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2008-02-08 16:19
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 6 Regisztrált: 2008-01-22 11:38 Azonosító: 88 099 |
Értem, hogy motor, csak nem tudom mitől megy!?
Figyu! Ha valaki hibázik el kellene ismerni és nem lehülyézni a fél világot. Most itt állok letaglózva, mert az összese egy darab ügyletem egy darab negatívot jelent. Ennek ellenére átvenném a terméket, és hajlandó lennék a negatívot visszavonni, de a füle botját sem mozgatja. Ja, hogy sok a dolga. Pfuj... Nyaljon sót. Kedvesem! Te nem voltál még úgy, hogy kétszer nyomtál? Mondjuk "Hozzászól" gombot. Mert velem ez történt. |
|
|
|
2008-02-08 16:09
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 387 Regisztrált: 2007-09-21 22:06 Azonosító: 26 224 |
Hidd el, nem szükséges " félóránként " megismételni azt, amit már egyszer leírtál. Aki akarta és akarja, az elfogja olvasni és ha lessz véleménye ( lásd: bambooflower ) írni is fog. Hogy ez neked még nem elég, esetleg nem válasz a kérdésedre, az már egy más dolog. Ha pedig túlzottan forcírozod a dolgot, " érdekessen is alakulhat még ". Nem értem az utolsó sorodat mazsolla, bár biztos bennem van a hiba. A hozzászólásod elejével teljes mértékben egyetértek, mert tényleg elég egyszer betenni egy hozzászólást, de miért ijesztgeted bilbo64-et? Megnéztem én is azokat a negatívokat és semlegeseket, amikre utalt bamboo, és azt gondolom, a hozzászólás hitelességét erősen alátámasztják.... Legalábbis az én szememben. -------------------- "Az asszonyok és a macskák azt csinálják, amihez kedvük van, a férfiaknak és a kutyáknak pihenni kell, hogy ötletet kapjanak." ( Robert A. Heinlein ) |
|
|
|
2008-02-08 16:06
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes rumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 651 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Innen: Magyarország/Budapest Azonosító: 41 |
Szóval ez egy panasz akart lenni. Vélemény, teendő? Elöször is nyugalom, biztosan foglalkozni fognak érdemben a problémáddal felesleges 20 percenként elküldened Szerintem kérdd a negatívod törlését a vaterától és küldd el nekik a bizonyítékaidat, bár az eladó értékeléseit elnézve erre talán szükség sem lesz, én kapásból nem neki adnék igazat. Tessék közben mazsolla is válaszolt A hozzászólást -blowjob- szerkesztette a következő időpontban: 2008-02-08 16:07 |
|
|
|
2008-02-08 16:04
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 1 259 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 135 |
Kedves Mindenki! Nem tudom, hogy a megfelelő helyen írok-e, majd kiderül. Van egy djhifi alias nevű "madár" aki azon túl, hogy helyesen írni sem tud rendre lehülyézi azokat a partnereket, akiket nyilvánvalóan átvert. A szándékosságot nincs módomban megállapítani. Rettenetesen irritál a fickó, mert az első vaterás ügyletem vele kapcsolatban volt. A mese ugyanaz az, mint a többi partnernél: "sok dolgom van azért nem hívtam","...ön hazug..." stb. Nekem ugyan ilyet nem írt, de a negatív értékelésemre engem is meghazudtolt. A kapcsolat felvételét én tudom hitelesen igazolni, az ellenkezőjét ő nem(freemail-os címe van Kérdésem, hogy miként lehetne ezen a sz.rrágó fickón elégtételt venni, vagyis bebizonyítani, hogy "mozigépész" (ő a hazug, vagy egyszerűen ő hibázott), vagy ismerje el ha hibázott. Egyébként az ebay használója vagyok azóta amióta nálunk elérhető, de ilyen gyökérséget amit ez a fickó megenged magának, még nem láttam. Egyébként kb.15 évvel vagyok nála idősebb, tehát vélhetőleg olyat mint ő "ettem is, ittam is", ahogy a székely bácsi mondaná. Szóval ez egy panasz akart lenni. Vélemény, teendő? Hidd el, nem szükséges " félóránként " megismételni azt, amit már egyszer leírtál. Aki akarta és akarja, az elfogja olvasni és ha lessz véleménye ( lásd: bambooflower ) írni is fog. Hogy ez neked még nem elég, esetleg nem válasz a kérdésedre, az már egy más dolog. Ha pedig túlzottan forcírozod a dolgot, " érdekessen is alakulhat még ". |
|
|
|
2008-02-08 15:58
Létrehozva:
|
|
|
Kedves Mindenki!
Nem tudom, hogy a megfelelő helyen írok-e, majd kiderül. Van egy djhifi alias nevű "madár" aki azon túl, hogy helyesen írni sem tud rendre lehülyézi azokat a partnereket, akiket nyilvánvalóan átvert. A szándékosságot nincs módomban megállapítani. Rettenetesen irritál a fickó, mert az első vaterás ügyletem vele kapcsolatban volt. A mese ugyanaz az, mint a többi partnernél: "sok dolgom van azért nem hívtam","...ön hazug..." stb. Nekem ugyan ilyet nem írt, de a negatív értékelésemre engem is meghazudtolt. A kapcsolat felvételét én tudom hitelesen igazolni, az ellenkezőjét ő nem(freemail-os címe van Kérdésem, hogy miként lehetne ezen a sz.rrágó fickón elégtételt venni, vagyis bebizonyítani, hogy "mozigépész" (ő a hazug, vagy egyszerűen ő hibázott), vagy ismerje el ha hibázott. Egyébként az ebay használója vagyok azóta amióta nálunk elérhető, de ilyen gyökérséget amit ez a fickó megenged magának, még nem láttam. Egyébként kb.15 évvel vagyok nála idősebb, tehát vélhetőleg olyat mint ő "ettem is, ittam is", ahogy a székely bácsi mondaná. Szóval ez egy panasz akart lenni. Vélemény, teendő? |
|
|
|
2008-02-08 15:49
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 7 218 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 130 |
Kedves Mindenki! Nem tudom, hogy a megfelelő helyen írok-e, majd kiderül. Van egy djhifi alias nevű "madár" aki azon túl, hogy helyesen írni sem tud rendre lehülyézi azokat a partnereket, akiket nyilvánvalóan átvert. A szándékosságot nincs módomban megállapítani. Rettenten irritál a fickó, mert az első vaterás ügyletem vele kapcsolatban volt. A mese ugyanaz az, mint a többi partnernél: "sok dolgom van azért nem hívtam","...ön hazug..." stb. Nekem ugyan ilyet nem írt, de a negatív értékelésemre engem is meghazudtolt. A kapcsolat felvételét én tudom hitelesen igazolni, az ellenkezőjét ő nem. Kérdésem, hogy miként lehetne ezen a sz.rrágó fickón elégtételt venni, vagyis bebizonyítani, hogy "mozigépész" (ő a hazug, vagy egyszerűen ő hibázott), vagy ismerje el ha hibázott. Egyébként az ebay használója vagyok azóta amióta nálunk elérhető, de ilyen gyökérséget amit ez a fickó megenged magának, még nem láttam. Egyébként kb.15 évvel vagyok nála idősebb, tehát vélhetőleg olyat mint ő "ettem is, ittam is", ahogy a székely bácsi mondaná. Szóval ez egy panasz akart lenni. Vélemény, teendő? 113 semlegesen értékelt adásvétel... azért ez elgondolkodtató -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2008-02-08 15:25
Létrehozva:
|
|
|
Kedves Mindenki!
Nem tudom, hogy a megfelelő helyen írok-e, majd kiderül. Van egy djhifi alias nevű "madár" aki azon túl, hogy helyesen írni sem tud rendre lehülyézi azokat a partnereket, akiket nyilvánvalóan átvert. A szándékosságot nincs módomban megállapítani. Rettenten irritál a fickó, mert az első vaterás ügyletem vele kapcsolatban volt. A mese ugyanaz az, mint a többi partnernél: "sok dolgom van azért nem hívtam","...ön hazug..." stb. Nekem ugyan ilyet nem írt, de a negatív értékelésemre engem is meghazudtolt. A kapcsolat felvételét én tudom hitelesen igazolni, az ellenkezőjét ő nem. Kérdésem, hogy miként lehetne ezen a sz.rrágó fickón elégtételt venni, vagyis bebizonyítani, hogy "mozigépész" (ő a hazug, vagy egyszerűen ő hibázott), vagy ismerje el ha hibázott. Egyébként az ebay használója vagyok azóta amióta nálunk elérhető, de ilyen gyökérséget amit ez a fickó megenged magának, még nem láttam. Egyébként kb.15 évvel vagyok nála idősebb, tehát vélhetőleg olyat mint ő "ettem is, ittam is", ahogy a székely bácsi mondaná. Szóval ez egy panasz akart lenni. Vélemény, teendő? |
|
|
|
2008-02-06 19:05
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 664 Regisztrált: 2008-01-17 19:54 Innen: Veszprém megye Azonosító: 83 561 |
Köszönöm, ismét egy dolog, amivel mostantól tisztában vagyok. (Bár erre én is gondolhattam volna.
-------------------- Ha tudnám is, hogy holnap elpusztul a világ, még akkor is ültetnék ma egy almafát. - Ági
|
|
|
|
2008-02-06 18:13
Létrehozva:
|
|
|
licitált áru lapjához már nem tudsz nyúlni
(képzeld el, ha lehetne - később akár a leírás, akár a fotok cseréjével micsoda visszaéléseket lehetne elkövetni.) A hozzászólást -csabau- szerkesztette a következő időpontban: 2008-02-06 18:18 -------------------- mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak... ...szorgos népünk győzni fog ! . csaby |
|
|
|
2008-02-06 17:56
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 664 Regisztrált: 2008-01-17 19:54 Innen: Veszprém megye Azonosító: 83 561 |
Lehet jobb is, hogy nem láttam, mik voltak itt... ?
Egy egyszerű, rövid kérdés a t. Modokhoz: A licitált árukat csak a "Licitált áruknál" láthatom, (erre most jöttem rá) az "Eladó áruk"-nál már nem. Egy vevő kérdése az üzenőfalon - döbbentett rá, hogy a termékleírás (nem a vevők kontójára) hibás volt. Szerettem volna kipótolni, de csak a licitált áruk-menüben van, ott azonban már nem tudok a termékleírás szövegén javítani. Erről lenne szó: http://www.vatera.hu/repulogep_makett_04220_53055779.html És csak annyi lenne a változás, hogy "Bontott - dobozában" helyett "Bontatlan - dobozában"-t kellne írni. (Tudom, mostmár ott van az érdeklődőnek írt válaszomban is, de nem minden vevő teker le odáig...) Kaphatnék segítséget? -------------------- Ha tudnám is, hogy holnap elpusztul a világ, még akkor is ültetnék ma egy almafát. - Ági
|
|
|
|
2008-02-06 16:05
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 100 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 32 |
Kedves Moderátor! Felvetettem, hogy a zárt aukciókra bebocsátást kérőhöz lehessen kérdés intézni, illetve az áruról előzetes tájékoztatást nyújtani. Hasznossága többek között, hogy már egy levélváltásból körvonalazódna az esetleg kevés-értékeléses vásárlók hozzáállása, üzleti kultúrája. (Visszaélési lehetőséget nem hiszem, hogy generálna.) Lehetséges, hogy ez megvalósulhat a közeljövőben ? Köszönettel, mindenki, aki zárttal hirdet Kedves csabau! A technikus kollégák visszajelzése alapján a jelenlegi üzenetváltó rendszer erre sajnos nem képes, így most nem lehet megvalósítani a kérést. Ez év harmadik negyedévében várható az üzenetváltó rendszer teljes átalakítása és ezzel együtt a kért szolgáltatás megvalósítása is. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2008-02-06 15:47
Létrehozva:
|
|
|
nos...itt lőttél túl a célon.
ez már személyeskedés - méghozzá sötét, gusztustalan módon. tisztában vagy egyáltalán azzal, hogy mit művelsz ? A hozzászólást -csabau- szerkesztette a következő időpontban: 2008-02-06 15:48 -------------------- mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak... ...szorgos népünk győzni fog ! . csaby |
|
|
|
2008-02-06 15:46
Létrehozva:
|
|
|
A válaszom: Putyur aláírása.
-------------------- Ha tudnám is, hogy holnap elpusztul a világ, még akkor is ültetnék ma egy almafát. - Ági
|
|
|
|
2008-02-06 15:24
Létrehozva:
|
|
|
Tudnám, mitől van neked ekkora-nagy arcod...
Hogy te is olvashass: (ne csak nézz! Putyur! (:: Szégyeld magad a 200Ft-os fenőköveiddel, amire bárki licitálhat... (....) A gyanúra alapozva téged is törölni lehet, de megtartanak a 12Ft/fenőkő jutalék okán(vagy másért?). (...)Továbbra is azt gondolom, hogy ha a gyanú elég, akkor téged is ki kell tiltani a 200Ft-os fenőkövek miatt. (...)Te pedig amit eladtál(vagy el fogsz adni) fenőkő, ott is csak jutalék kijátszásáról van szó és utánna törölve van a nagy értékű árú? ...de vannak 200Ft-nál drágább "vackaid" is... Amen. Írod: "Mindenkinek meg van az ára, csak ugyi a kövérebb malac többe kerül..." Csak egy fórumos-társ aláírását tudom ajánlani - (hirtelen nem tudom, kié, de könnyen megtalálod) - megszívlelendő: Ki mint él, úgy itél! -------------------- Ha tudnám is, hogy holnap elpusztul a világ, még akkor is ültetnék ma egy almafát. - Ági
|
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-06-19 06:34 |