Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2010-07-07 15:42
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 001 Regisztrált: 2008-07-17 12:23 Innen: Káosz birodalom Azonosító: 171 419 |
Köszike.
Beteszem az alternatívák közé. Min múlik egyébként hogy az intenzív - erős színeket hogyan kezeli a gép? Pl ugye a piros piros legyen és ne narancsos, a ciklámen ne fakó, a fekete meg ne szürke meg ilyenek. Aztán már jegelem a fényképezőgépes szenvedésemet. -------------------- "Lemondtam a sexről, az italról és a hazardírozásról! Ez volt életem legszörnyűbb negyedórája"
|
|
|
|
2010-07-07 15:36
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Kicsiiiit???!!!!Persze ha 50 rugóból kijön..... A vállszíja? Hogyne jönne ki annyiból. Erről mi a véleményetek? http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/digital..._174937596.html Akkor inkább ez. Azon. Érdeklődéssel várom, ha jön. Pedig jönni fog -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2010-07-07 15:35
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 1 018 Regisztrált: 2008-11-17 16:10 Azonosító: 300 154 |
Na közben én is felfedeztem, hogy van makró üzemmód a gépemen. Ugye milyen fejlődő képes vagyok?? Erről mi a véleményetek? http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/digital..._174937596.html Rossz nem lehet, de először próbáld ki hogy a mostani géped makróval mit produkál. Nekem is az van kb. 3 éve és nagyon szeretem (bár már kezdem kinőni). Nekem még teljesen jó, csak manuális fókuszt szeretnék rá. |
|
|
|
2010-07-07 15:31
Létrehozva:
|
|
![]() Igencsak öreg róka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 116 Regisztrált: 2009-09-02 09:51 Azonosító: 726 887 |
Melyiken is? A "hulladékon" ? Annak nagy sikere volt. Lehet jön a 2. rész Azon. Érdeklődéssel várom, ha jön. Én Panasonic LZ3-ast használok, nem egy mai darab, de ha kap rendes fényt akkor egész ügyesen tud makrózni (vakut nem használok). Ilyet már valószínűleg nem találsz, de biztos árulnak egy modernebb változatot... olyan 50k volt annak idején. Nekem is az van kb. 3 éve és nagyon szeretem (bár már kezdem kinőni). -------------------- Üdvözlettel:
Leó a Vatera oroszlánja |
|
|
|
2010-07-07 15:28
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 001 Regisztrált: 2008-07-17 12:23 Innen: Káosz birodalom Azonosító: 171 419 |
Tudom,hogy ma 1 kicsit gonosz vagyok de kérlek nézzétek el nekem. Kicsiiiit???!!!!Persze ha 50 rugóból kijön..... kepfeltoltes.hu/100707/P1020575_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Ez már nekem jó, köszike! Na közben én is felfedeztem, hogy van makró üzemmód a gépemen. Ugye milyen fejlődő képes vagyok?? Erről mi a véleményetek? http://fenykepezo-kamera.vatera.hu/digital..._174937596.html -------------------- "Lemondtam a sexről, az italról és a hazardírozásról! Ez volt életem legszörnyűbb negyedórája"
|
|
|
|
2010-07-07 15:18
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 1 018 Regisztrált: 2008-11-17 16:10 Azonosító: 300 154 |
Ohhh az én szőke agyamnak egy egyszerű "csak egy gombot megnyomok" és kész a kép- gép kellene. A többi funkció csak összezavar. Viccet félretéve, nem egy túlbonyolított gépre volna szükségem. A lényeg: a közeli képek ne legyenek homályosak (ezt most megválaszoltad, amit nagyon köszönök) a színek pedig intenzívek legyenek, mert a cikláment és a pirosat fakónak mutatja. oh és ne 6 számjegyű összegbe kerüljön, mert használt ruhák fotózására sajnálok annyi pénzt kidobni. Családi képeket nem csinálunk, még az esküvőnkön sem volt fotó..., nyaralni is gép nélkül megyünk, mi ilyen fura fazonok vagyunk. Mit is beszélek, nyaralni se szoktunk. Én Panasonic LZ3-ast használok, nem egy mai darab, de ha kap rendes fényt akkor egész ügyesen tud makrózni (vakut nem használok). Ilyet már valószínűleg nem találsz, de biztos árulnak egy modernebb változatot... olyan 50k volt annak idején. Mutatom: kepfeltoltes.hu/100707/P1020575_www.kepfeltoltes.hu_.jpg A beütések nagyjából 2,5-3mm-esek. |
|
|
|
2010-07-07 15:15
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Azon a termékleírásodon azóta is röhögök. Melyiken is? A "hulladékon" ? Annak nagy sikere volt. Lehet jön a 2. rész Ohhh az én szőke agyamnak egy egyszerű "csak egy gombot megnyomok" és kész a kép- gép kellene. A többi funkció csak összezavar. Viccet félretéve, nem egy túlbonyolított gépre volna szükségem. Erre a célra viszont tökéletesen megfele egy ilyen: h t t p://www.juzaphoto.com/shared_files/articles/canon_1d3_review/1d3-intro.jpg Tudom,hogy ma 1 kicsit gonosz vagyok de kérlek nézzétek el nekem. -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2010-07-07 15:10
Létrehozva:
|
|
|
Nem a gép teszi a mestert. Olyan közeli képeket normális világítás mellett egy teljesen amatőr gép Macro módjával is lehet csinálni, de rossz képet is lehet olyannal amin csak a lencse 6 számjegyű összegbe került. Az én képeimet ne nézzétek, én "hangulatvilágítást" használok Ohhh az én szőke agyamnak egy egyszerű "csak egy gombot megnyomok" és kész a kép- gép kellene. A többi funkció csak összezavar. Viccet félretéve, nem egy túlbonyolított gépre volna szükségem. A lényeg: a közeli képek ne legyenek homályosak (ezt most megválaszoltad, amit nagyon köszönök) a színek pedig intenzívek legyenek, mert a cikláment és a pirosat fakónak mutatja. oh és ne 6 számjegyű összegbe kerüljön, mert használt ruhák fotózására sajnálok annyi pénzt kidobni. Családi képeket nem csinálunk, még az esküvőnkön sem volt fotó..., nyaralni is gép nélkül megyünk, mi ilyen fura fazonok vagyunk. Mit is beszélek, nyaralni se szoktunk. h t t p://retronom.hu/files/images/smena01.preview.jpg Komoly??? Valami hasonló rémlik gyerekkoromból, a faternak volt smenája, mindenfélét kellett tekergetni rajta, de nagyon szép képeket csinált. De ezt hogy töltöd fel? Hogy tudod a képeket "leszedni" róla? -------------------- "Lemondtam a sexről, az italról és a hazardírozásról! Ez volt életem legszörnyűbb negyedórája"
|
|
|
|
2010-07-07 15:08
Létrehozva:
|
|
![]() Igencsak öreg róka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 116 Regisztrált: 2009-09-02 09:51 Azonosító: 726 887 |
ÁÁÁ nem olyan jók ezek. A zsibiben veszem őket fillérekért aztán lepókhálózóm, áttörölgetem, lefújom szilikonnal és mehet a piacra Ja, meg az istállóból halászod elő a meszesvödörből, ugye? Azon a termékleírásodon azóta is röhögök. A fényképeződ típusát azért elárulhatnád, iszonyú szépek a képek!Még a közeliek is (nem olyan homály paca, mint az én egyszerű gépemmel készítettek) Szerintem se gépen múlik. A múlt héten a mobilommal csináltam olyan makrót az ablaküvegen pihenő bogárról, hogy magam is meglepődtem... Jó, állítólag 5 MP-s, de attól még MOBIL.... -------------------- Üdvözlettel:
Leó a Vatera oroszlánja |
|
|
|
2010-07-07 15:02
Létrehozva:
|
|
|
Hát persze. A zsibiben....az ecserin....a józsefvárosin. Úgyis néznek ki. A fényképeződ típusát azért elárulhatnád, iszonyú szépek a képek!Még a közeliek is (nem olyan homály paca, mint az én egyszerű gépemmel készítettek)Én még azóta se vettem fényképezőt , szenvedek vele,mint disznó a jégen. Persze ha valami szuperdrága kütyü, ne merészeld ide karcolni a típusszámát... h t t p://retronom.hu/files/images/smena01.preview.jpg -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2010-07-07 15:00
Létrehozva:
|
|
|
A fényképeződ típusát azért elárulhatnád, iszonyú szépek a képek!Még a közeliek is (nem olyan homály paca, mint az én egyszerű gépemmel készítettek)É Nem a gép teszi a mestert. Olyan közeli képeket normális világítás mellett egy teljesen amatőr gép Macro módjával is lehet csinálni, de rossz képet is lehet olyannal amin csak a lencse 6 számjegyű összegbe került. Az én képeimet ne nézzétek, én "hangulatvilágítást" használok A hozzászólást -Dragunovhun- szerkesztette a következő időpontban: 2010-07-07 15:01 |
|
|
|
2010-07-07 14:57
Létrehozva:
|
|
|
ÁÁÁ nem olyan jók ezek. A zsibiben veszem őket fillérekért aztán lepókhálózóm, áttörölgetem, lefújom szilikonnal és mehet a piacra Hát persze. A zsibiben....az ecserin....a józsefvárosin. Úgyis néznek ki. A fényképeződ típusát azért elárulhatnád, iszonyú szépek a képek!Még a közeliek is (nem olyan homály paca, mint az én egyszerű gépemmel készítettek)Én még azóta se vettem fényképezőt , szenvedek vele,mint disznó a jégen. Persze ha valami szuperdrága kütyü, ne merészeld ide karcolni a típusszámát... -------------------- "Lemondtam a sexről, az italról és a hazardírozásról! Ez volt életem legszörnyűbb negyedórája"
|
|
|
|
2010-07-07 14:40
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 243 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Igen!Azt én is! A múltkor a férjem nézegette az ilyen hiper-szuper kütyüket, köztük a Maestro-ét is.(erősítőt keresett) csak ennyit hallottam: ahhh, uhhh, waow, aztaaaaa, na ilyen kéne, na olyan kéne, ezt kérem szülinapra, ohh ha ilyenem volna. Elkezdtem rá spórolni, 2-3 év és megvan a kezdő részletem rá. Ja, én meg megmutattam az enyémnek a Sirocco Goldot... hát volt hatása... ÁÁÁ nem olyan jók ezek. A zsibiben veszem őket fillérekért aztán lepókhálózóm, áttörölgetem, lefújom szilikonnal és mehet a piacra -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-07-07 14:35
Létrehozva:
|
|
|
Igen!Azt én is! A múltkor a férjem nézegette az ilyen hiper-szuper kütyüket, köztük a Maestro-ét is.(erősítőt keresett) csak ennyit hallottam: ahhh, uhhh, waow, aztaaaaa, na ilyen kéne, na olyan kéne, ezt kérem szülinapra, ohh ha ilyenem volna. Elkezdtem rá spórolni, 2-3 év és megvan a kezdő részletem rá. ÁÁÁ nem olyan jók ezek. A zsibiben veszem őket fillérekért aztán lepókhálózóm, áttörölgetem, lefújom szilikonnal és mehet a piacra -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2010-07-07 14:29
Létrehozva:
|
|
|
Ja, én nagyon gyúrok, hogy arra a szintre kerüljek, hogy a napi bevásárlásaimat nálad intézzem. Igen!Azt én is! A múltkor a férjem nézegette az ilyen hiper-szuper kütyüket, köztük a Maestro-ét is.(erősítőt keresett) csak ennyit hallottam: ahhh, uhhh, waow, aztaaaaa, na ilyen kéne, na olyan kéne, ezt kérem szülinapra, ohh ha ilyenem volna. Elkezdtem rá spórolni, 2-3 év és megvan a kezdő részletem rá. -------------------- "Lemondtam a sexről, az italról és a hazardírozásról! Ez volt életem legszörnyűbb negyedórája"
|
|
|
|
2010-07-07 13:57
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 243 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Már hogyne bírnátok, csak még nem tudjátok. Ja, én nagyon gyúrok, hogy arra a szintre kerüljek, hogy a napi bevásárlásaimat nálad intézzem. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-07-07 13:45
Létrehozva:
|
|
|
Nem tesz fel minket, nálunk jobb vevőket úgysem találna. Ha ki bírnánk fizetni a cuccait..... Ez így igaz. -------------------- "Lemondtam a sexről, az italról és a hazardírozásról! Ez volt életem legszörnyűbb negyedórája"
|
|
|
|
2010-07-07 13:44
Létrehozva:
|
|
|
Vigyázzáááááááá!Felférünk még a tiltójára! Hát nem tudom. Mostanság nagy a zsúfoltság. Pótszékeket kellett beújítanom. Nem tesz fel minket, nálunk jobb vevőket úgysem találna. Ha ki bírnánk fizetni a cuccait..... Már hogyne bírnátok, csak még nem tudjátok. -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2010-07-07 13:33
Létrehozva:
|
|
Vigyázzáááááááá!Felférünk még a tiltójára! Nem tesz fel minket, nálunk jobb vevőket úgysem találna. Ha ki bírnánk fizetni a cuccait..... A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2010-07-07 13:33 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-07-07 13:29
Létrehozva:
|
|
|
Na jó, nem szórakozom tovább, mert jön és mentálisan a fejünkre koppint. Vigyázzáááááááá!Felférünk még a tiltójára! -------------------- "Lemondtam a sexről, az italról és a hazardírozásról! Ez volt életem legszörnyűbb negyedórája"
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-06-19 04:13 |