Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2012-05-09 12:44
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 653 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
|
|
|
|
2012-05-09 12:41
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 986 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Ezt azért mindnyájan írjuk fel valahova! Köszönöm, ez végre egy szép, kerek, őszinte mondat volt. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-05-09 12:35
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 278 Regisztrált: 2008-10-12 22:50 Innen: a nagy Civis Azonosító: 234 299 |
Örülök komolyan, ha ez valakinek (főleg nektek, nyilvánvaló, hogy a ti értékítéletetek fajsúlyos számomra Nem fogom kérni a postjaim törlését, ennek több oka is van. Egyrészt nincs jogom senkit terhelni egy ilyen jellegű munka elvégzésével, tényleg nincs. Másrészt azért van benne pár egészen jó post, na és a hüyléskedések is jók, azokért is kár lenne. Olyan postom meg nincs egy sem, amit ne vállalnék, mert ha az ember tiszta lelkiismerettel él és tevékenykedik, akkor mindent felvállalhat, amit tett, mert ha tévedés is van valahol, mert a szándék nagyon fontos. És a tegnapi dolog végül el lett rendezve. Tehát teljesen felesleges ragaszkodnom a méltánytalanság érzéséhez. Az amúgy sem épít. Na vissza a bővérű grúzhoz! Ezért a tisztaságodért kedvellek, de nagyon! |
|
|
|
2012-05-09 12:30
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 274 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
|
|
|
|
2012-05-09 12:03
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 986 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
... Ui: Erre a kérdésre ! varrjatok gombot. Asszem, hazamegyek, jó sokára lesz, de első dolgom lesz a Magyar nyelv értelmező szótára-t felütni...... Mintha kicsit le lennék lassulva. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-05-09 12:07 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-05-09 11:30
Létrehozva:
|
|
Örülök komolyan, ha ez valakinek (főleg nektek, nyilvánvaló, hogy a ti értékítéletetek fajsúlyos számomra Nem fogom kérni a postjaim törlését, ennek több oka is van. Egyrészt nincs jogom senkit terhelni egy ilyen jellegű munka elvégzésével, tényleg nincs. Másrészt azért van benne pár egészen jó post, na és a hüyléskedések is jók, azokért is kár lenne. Olyan postom meg nincs egy sem, amit ne vállalnék, mert ha az ember tiszta lelkiismerettel él és tevékenykedik, akkor mindent felvállalhat, amit tett, mert ha tévedés is van valahol, mert a szándék nagyon fontos. És a tegnapi dolog végül el lett rendezve. Tehát teljesen felesleges ragaszkodnom a méltánytalanság érzéséhez. Az amúgy sem épít. Na vissza a bővérű grúzhoz! -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-05-09 11:03
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 278 Regisztrált: 2008-10-12 22:50 Innen: a nagy Civis Azonosító: 234 299 |
Kedves bijobaju! Nem teszek eleget, mert indokolatlannak látom a kérést, továbbá a moderáció részéről nincs arra kapacitás, hogy több ezer hozzászólást törölgessünk. Megfelelő indokolás esetén talán a fejlesztő kollégák meg tudnák oldani, de ebben sem vagyok biztos. Ha valaki egy nyilvános fórumon leír valamit, akkor az jó eséllyel "az idők végezetéig" olvasható marad. Erre utal a Fórum Szabályzat III/18. pontja. Kedves Benz, nagyon örülök ennek a válasznak. Én tavaly miatt jöttem ide. Az általa létrehozott szellemi folyamatért, tőkéért. Ha nem lesz, és/vagy eltűnik az itt felhalmozott tapasztalat, nekem sem lesz okom maradásra. Ez az! Ezeket a szavakat kerestem, míg írtam azt a posztot. |
|
|
|
2012-05-09 07:14
Létrehozva:
|
|
Szép reggelt mindenkinek. Kicsit döccenősen indultam neki a napnak. Bekapcsoltam az egyik stúdiómagnót, nekiálltam dolgozni. A számítógép nem a "stúdióban" van, egy szobával arrébb. Nem nagyon néztem meg, mi van összedugva mivel. Jó húsz perc után megállok, nézem a jelalakot... hát ez tuti nem az. Nagy szünetek, időnként egy kiugró jel. Belehallgatok: a reggeli családi csendélet hangjai. "Ne azt vedd fel... fogat mostál kisfiam... vidd a bérletet... indulj már, mert elkésel... mit vacakolsz eddig... hol a kávém ... hol a mittudoménmim..."" Kérem nyugdíjazásom. Ui: Erre a kérdésre ! varrjatok gombot. Beértem a suliba, jött sms, megérkezett az ösztöndíjam. Ennek annyira megörültem, hogy figyelmetlenül dzsaltam be egy helyen, nem hajoltam le eléggé és megint lehorzsoltam a hátamat a gerincemen a szokásos helyen. Mire meggyógyul, újra megteszem. Nem azért, de gyanús vagy te nekem. És pont most ittam meg a második kávémat. Megjött az sms, hogy a pluszban megbeszélt órára mégsem jönnek a lányaim. Tök feleslegesen jöttem be, maradhattam volna otthon porcelánozni. Nem baj, így meg töménytelen mennyiséget fogok gyakorolni. Amúgy pedig igazán szép reggelt mindenkinek. Itt csicsereg, ragyog, melegszik és minden, mi szemnek, szájnak ingere. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-05-09 07:03
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 653 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
Szép reggelt mindenkinek.
Kicsit döccenősen indultam neki a napnak. Bekapcsoltam az egyik stúdiómagnót, nekiálltam dolgozni. A számítógép nem a "stúdióban" van, egy szobával arrébb. Nem nagyon néztem meg, mi van összedugva mivel. Jó húsz perc után megállok, nézem a jelalakot... hát ez tuti nem az. Nagy szünetek, időnként egy kiugró jel. Belehallgatok: a reggeli családi csendélet hangjai. "Ne azt vedd fel... fogat mostál kisfiam... vidd a bérletet... indulj már, mert elkésel... mit vacakolsz eddig... hol a kávém ... hol a mittudoménmim..."" Kérem nyugdíjazásom. Ui: Erre a kérdésre ! varrjatok gombot. A hozzászólást -vidaeff- szerkesztette a következő időpontban: 2012-05-09 07:05 |
|
|
|
2012-05-08 21:58
Létrehozva:
|
|
Kedves zejopy! Továbbítottam a leírtakat a moderátor kollégának, egyben módosítottam a kérdéses hozzászólást. Kedves Benz! Köszönöm a közreműködését. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-05-08 21:54
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 925 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Kedves Benz! Én szívességet csak Öntől kérek. Eztán is. Hogy ragaszkodom-e a döntéshez, nem tudom, mikor írtam komolyan gondoltam. Méltánytalannak érzem, hogy engem a Kapcsolatfelvételhez küldenek egy fejlesztési javaslattal, másnak pedig továbbítják. Nem értem. Ez volt az indok a kérésemre. ... Kedves zejopy! Továbbítottam a leírtakat a moderátor kollégának, egyben módosítottam a kérdéses hozzászólást. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2012-05-08 21:53
Létrehozva:
|
|
Kedves zejopy! A magam részéről nem látok a törlésre elfogadható okot és ön sem írt ilyent. A technikai megvalósítást sem tudom elképzelni. Ha ragaszkodik a döntéshez, akkor legyen kedves a Kapcsolatfelvételen át leírni és majd a felelős vezető elbírálja a kérést. Kedves Benz! Én szívességet csak Öntől kérek. Eztán is. Hogy ragaszkodom-e a döntéshez, nem tudom, mikor írtam komolyan gondoltam. Méltánytalannak érzem, hogy engem a Kapcsolatfelvételhez küldenek egy fejlesztési javaslattal, másnak pedig továbbítják. Nem értem. Ez volt az indok a kérésemre. ............de sajnos nem tudom kezelni ezeket a menetrendszerűen visszatérő érthetetlen sértődéseket. Nem sértődtem meg most sem, előtte sem, nem tudom miből gondolja ezt. Ha félreérthető vagyok, elnézést kérek, nem szándékos. Nem is értem, miért lettem volna megsértődve. Jó hangulattal fórumoztam, de az megbántott, hogy csak az én fejlesztési javaslataimat nem továbbítják. Gondolom ez azért érthető. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-05-08 21:46
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 925 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Tisztelt VateraBenz/VateraMod! Elgondolkodtam a jelzés értékű történésen, és arra a következtetésre jutottam, hogy: Kérem az eddigi postjaim törlését. ... Kedves zejopy! A magam részéről nem látok a törlésre elfogadható okot és ön sem írt ilyent. A technikai megvalósítást sem tudom elképzelni. Ha ragaszkodik a döntéshez, akkor legyen kedves a Kapcsolatfelvételen át leírni és majd a felelős vezető elbírálja a kérést. Kedves Benz! Ugye nem engedi/nem engedjük, hogy zejopy töröltesse a posztjait? Ugye, Ön nem tesz eleget, ennek a kérésnek? Ha most belegondolok, hogy az említett posztok kiesnek, eltűnik az egész fórum értelme. Maradnak a sablonválaszok. Rögtön bocsánatot kérve, nem Ön és Kollegái válaszait minősítem le, távol áll tőlem, hisz ha kevésbé is, de ismeri a hozzáállásomat. Visszaemlékszem, amikor magam is kezdőként, azokon a párbeszédeken ?nőttem fel?, amik itt lezajlottak Ön/Önök és a fórumtársak között, nagy figyelemmel kísértem zejopy válaszait. Mindig higgadt, empatikus, szinte ?tanárnénisen? megnyugtató válaszokat adott. Igenis, ezek a válaszok a múltból, és az elkövetkezendő időkre gondolva, hiányoznának. A mai napig, ha bármi problémám adódik, jövök és visszaolvasok, kérdezek, zejopy és más hogyan oldotta meg. Ha konfliktusom volt/van, mindig innen, a fórumról merítettem a bátorságot és okosságot. Szükségünk van zejopyra és a posztajaira! Úgy érzem, ebben az esetben az érintettnek van igaza. Kérem Kedves Benz, legyen belátó, és ne tegyen eleget a kérésnek. Érzem a válaszát, hogy nem Önön múlik. De igen. És ha valaki, akkor ezt Ön tudja leginkább visszafordítani. Kérem, mérlegeljen, cselekedjen belátása szerint, csak remélni merem, hogy, érti a posztomat. Kedves bijobaju! Nem teszek eleget, mert indokolatlannak látom a kérést, továbbá a moderáció részéről nincs arra kapacitás, hogy több ezer hozzászólást törölgessünk. Megfelelő indokolás esetén talán a fejlesztő kollégák meg tudnák oldani, de ebben sem vagyok biztos. Ha valaki egy nyilvános fórumon leír valamit, akkor az jó eséllyel "az idők végezetéig" olvasható marad. Erre utal a Fórum Szabályzat III/18. pontja. A hozzászólása többi részével lényegében egyetértek, de sajnos nem tudom kezelni ezeket a menetrendszerűen visszatérő érthetetlen sértődéseket. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2012-05-08 21:25
Létrehozva:
|
|
|
Kedves Benz! Ugye nem engedi/nem engedjük, hogy zejopy töröltesse a posztjait? Ugye, Ön nem tesz eleget, ennek a kérésnek? Ha most belegondolok, hogy az említett posztok kiesnek, eltűnik az egész fórum értelme. Maradnak a sablonválaszok. Rögtön bocsánatot kérve, nem Ön és Kollegái válaszait minősítem le, távol áll tőlem, hisz ha kevésbé is, de ismeri a hozzáállásomat. Visszaemlékszem, amikor magam is kezdőként, azokon a párbeszédeken „nőttem fel”, amik itt lezajlottak Ön/Önök és a fórumtársak között, nagy figyelemmel kísértem zejopy válaszait. Mindig higgadt, empatikus, szinte „tanárnénisen” megnyugtató válaszokat adott. Igenis, ezek a válaszok a múltból, és az elkövetkezendő időkre gondolva, hiányoznának. A mai napig, ha bármi problémám adódik, jövök és visszaolvasok, kérdezek, zejopy és más hogyan oldotta meg. Ha konfliktusom volt/van, mindig innen, a fórumról merítettem a bátorságot és okosságot. Szükségünk van zejopyra és a posztajaira! Úgy érzem, ebben az esetben az érintettnek van igaza. Kérem Kedves Benz, legyen belátó, és ne tegyen eleget a kérésnek. Érzem a válaszát, hogy nem Önön múlik. De igen. És ha valaki, akkor ezt Ön tudja leginkább visszafordítani. Kérem, mérlegeljen, cselekedjen belátása szerint, csak remélni merem, hogy, érti a posztomat. Én tavaly miatt jöttem ide. Az általa létrehozott szellemi folyamatért, tőkéért. Ha nem lesz, és/vagy eltűnik az itt felhalmozott tapasztalat, nekem sem lesz okom maradásra. |
|
|
|
2012-05-08 20:59
Létrehozva:
|
|
|
Ajjaj, sebaj, majd én beírom neked a zöld nem is zöld az igény Nekem még levél se jött. Nem egy szerelmes darab |
|
|
|
2012-05-08 20:47
Létrehozva:
|
|
...én ki is töltöttem a kérdőívet, most aztán felmértek alaposan egyébként a szokásos infókat gyüjtik... - hogyan és honnan lépsz be a vaterára/teszveszre - mi tetszik a a változásokben, fejlesztésekben a legjobban, stb... 6-8 kérdés Ja, én itt már leírtam a véleményemet pár témában, tehát nem fontos, hogy kitöltsem. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-05-08 20:47
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 57 Regisztrált: 2012-01-23 19:56 Azonosító: 1 620 850 |
|
|
|
|
2012-05-08 20:45
Létrehozva:
|
|
-------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-05-08 20:45
Létrehozva:
|
|
|
Jött valami levél ez ügyben a postafiókomba, de most nem volt időm elolvasni és véletlenül kidobtam. ...én ki is töltöttem a kérdőívet, most aztán felmértek alaposan egyébként a szokásos infókat gyüjtik... - hogyan és honnan lépsz be a vaterára/teszveszre - mi tetszik a a változásokben, fejlesztésekben a legjobban, stb... 6-8 kérdés |
|
|
|
2012-05-08 20:44
Létrehozva:
|
|
én sokáig azt hittem Benz és zejopy ugyanaz az ember két nickkel -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-21 20:48 |