Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2009-10-10 20:13
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 961 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
-------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-10-10 20:07
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 899 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
-------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2009-10-10 20:04
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 961 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Kedves zejopy! Nem tudom ki zárta le, talán csak tévedés volt. Miután nem látok rá semmilyen okot sem, hogy így maradjon, így feloldottam. Holnap megkérdezzük oroszlánunkat is Kedves Benz! Igazán megnyugtatott. Olyannyira szokatlan volt ez az eddig megszokottól, hogy egészen megrémültem. Azt hittem, most jön a bekeményedési fokozat. zejopy A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2009-10-10 20:05 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-10-10 19:58
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 899 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Kedves Moderátorok! Az aukciós témában lezártak két "eléggé pörgős" topicot is. Szeretném megtudni, hogy milyen megfontolásból tették ezt. Hiszen az egyiknek a párja (Furcsa eladók) még működik. Bennem az a gondolat fogant meg ennek hatására, hogy az eladókra lehet panasz, míg a vevők sérthetetlenek. Persze tévedhetek is. Kérem, ha lehet, erre a kérdésre szeretnék választ kapni. Köszönöm: zejopy Kedves zejopy! Nem tudom ki zárta le, talán csak tévedés volt. Miután nem látok rá semmilyen okot sem, hogy így maradjon, így feloldottam. Holnap megkérdezzük oroszlánunkat is -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2009-10-10 16:35
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 065 Regisztrált: 2007-09-13 20:46 Innen: Onnan Azonosító: 24 900 |
Kedves Moderátorok! Az aukciós témában lezártak két "eléggé pörgős" topicot is. Szeretném megtudni, hogy milyen megfontolásból tették ezt. Hiszen az egyiknek a párja (Furcsa eladók) még működik. Bennem az a gondolat fogant meg ennek hatására, hogy az eladókra lehet panasz, míg a vevők sérthetetlenek. Persze tévedhetek is. Kérem, ha lehet, erre a kérdésre szeretnék választ kapni. Köszönöm: zejopy Ez nekem is feltűnt, csak azt hittem, ez már kitárgyalt dolog és nem akartam nagyon tájékozatlannak tűnni... |
|
|
|
2009-10-10 13:40
Létrehozva:
|
|
Kedves Moderátorok!
Az aukciós témában lezártak két "eléggé pörgős" topicot is. Szeretném megtudni, hogy milyen megfontolásból tették ezt. Hiszen az egyiknek a párja (Furcsa eladók) még működik. Bennem az a gondolat fogant meg ennek hatására, hogy az eladókra lehet panasz, míg a vevők sérthetetlenek. Persze tévedhetek is. Kérem, ha lehet, erre a kérdésre szeretnék választ kapni. Köszönöm: zejopy -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-10-10 07:28
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 254 Regisztrált: 2007-03-20 12:43 Azonosító: 962 |
Persze megkérhetjük Benzet és Leót, hogy a termékeny gondolkodás helyett a régi szellemben irtsák tovább a népet, hátha tényleg üres lesz a fórum teljesen. Tényleg mennyivel szebb és gyümölcsözőbb volt, amikor az ember csak azt nézte, hogy jaj, már megint kit tiltottak ki. Ja, boldog régi szép idők. Ezt szeretnéd?? Nem értelek....................... Többet erről nem beszélek. Szép Van aki a kitiltásra emlékszik van aki a szépre Engem nem tiltottak ki egyenlőre de ami késik arra kicsit várni kell Sokáig tépem a szám még lehet gyümölcsöző a tevékenységem ilyen téren. A Módikkal kutya bajom (vau) Csak azelőtt nem fordult elő, hogy egy szabadon csevegős topicnál fél napokig ne írjon senki sőt még csak ne is olvassa Nem a balhék hiányoznak hanem a többi Tudod ott voltál láttad, hallottad és részt vettél benne hangosan vagy halkan mindegy Amit már többször írtam : már nincs aki vegye a lapot lassan Akkor pedig a szerkesztőség sem működik sokáig ,mert nincs miért kiadni az újságot -------------------- A tapasztalat segít minket, hogy ugyanazt a hibát legközelebb sokkal ravaszabban kövessük el. |
|
|
|
2009-10-09 20:49
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 802 Regisztrált: 2007-03-23 16:34 Innen: :nennI Azonosító: 1 714 |
...................................................................... ................ Jól van, nem muszáj, csak érdeklődtem... Jó éjt mindenkinek. -------------------- "A kutyán kívül a könyv az ember legjobb barátja. A kutyán belül olyan sötét van, hogy nem lehet olvasni." "A Föld nevű űrhajónak nincsenek utasai. Mindannyian a személyzethez tartozunk." (Marshall McLuhan) |
|
|
|
2009-10-09 20:48
Létrehozva:
|
|
Mi van Veled? ...................................................................... ................ -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-10-09 20:35
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 802 Regisztrált: 2007-03-23 16:34 Innen: :nennI Azonosító: 1 714 |
Ha beköltözöm valahová, akkor a jelenlétemmel és ízlésemmel alakítom azt. Átrendeződnek a dolgok körülöttem, mert ott vagyok, ahol addig nem voltam. Új modik jöttek, beköltöztek és alakítják a környezetüket. Mert mindenki szereti a munkahelyét kissé a saját képére formálni. És ez így van rendjén. Ennyi és nem több. De nem is kevesebb. Persze megkérhetjük Benzet és Leót, hogy a termékeny gondolkodás helyett a régi szellemben irtsák tovább a népet, hátha tényleg üres lesz a fórum teljesen. Tényleg mennyivel szebb és gyümölcsözőbb volt, amikor az ember csak azt nézte, hogy jaj, már megint kit tiltottak ki. Ja, boldog régi szép idők. Ezt szeretnéd?? Nem értelek....................... Többet erről nem beszélek. Nem kéne ezen összevesznünk, de ezt a post-ot olvasva furcsa, hogy korábban még Te neveztél engem demagógnak egy más természetű vita kapcsán... Ki beszélt itt arról, hogy a régi irtást sírom vissza?! -------------------- "A kutyán kívül a könyv az ember legjobb barátja. A kutyán belül olyan sötét van, hogy nem lehet olvasni." "A Föld nevű űrhajónak nincsenek utasai. Mindannyian a személyzethez tartozunk." (Marshall McLuhan) |
|
|
|
2009-10-09 20:31
Létrehozva:
|
|
Nem akarom túldramatizálni Ha beköltözöm valahová, akkor a jelenlétemmel és ízlésemmel alakítom azt. Átrendeződnek a dolgok körülöttem, mert ott vagyok, ahol addig nem voltam. Új modik jöttek, beköltöztek és alakítják a környezetüket. Mert mindenki szereti a munkahelyét kissé a saját képére formálni. És ez így van rendjén. Ennyi és nem több. De nem is kevesebb. Persze megkérhetjük Benzet és Leót, hogy a termékeny gondolkodás helyett a régi szellemben irtsák tovább a népet, hátha tényleg üres lesz a fórum teljesen. Tényleg mennyivel szebb és gyümölcsözőbb volt, amikor az ember csak azt nézte, hogy jaj, már megint kit tiltottak ki. Ja, boldog régi szép idők. Ezt szeretnéd?? Nem értelek....................... Többet erről nem beszélek. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-10-09 20:30
Létrehozva:
|
|
Most nézem, hogy az alcím már a régire rímel, a magam részéről üdvözlöm.
Bár még nem telt le a 3 nap, és lehet, hogy a hajlékonyak vannak többségben a megkövesedett vénemberekkel szemben. A hozzászólást -mmmyki- szerkesztette a következő időpontban: 2009-10-09 20:31 -------------------- "A kutyán kívül a könyv az ember legjobb barátja. A kutyán belül olyan sötét van, hogy nem lehet olvasni." "A Föld nevű űrhajónak nincsenek utasai. Mindannyian a személyzethez tartozunk." (Marshall McLuhan) |
|
|
|
2009-10-09 20:18
Létrehozva:
|
|
Mindig a régihez ragaszkodsz, csúnya morózus, megkövesedett öregember leszel, ha itt lesz az ideje, bár félő, hogy ez hamarosan eljön. Mindig az új mozgatja a világot. A változás vitte előre az emberiséget. Bennem minden újdonság érdeklődést és figyelmet vált ki, nyitottan várom az új áramlatokat, izgalommal tölt el, a változás. Ez egy messzire nyúló filozófiai vita kezdete lehetne, de persze nem hagyjuk. Mindig az új mozgatja a világot? Ez egy olyan - igaz - közhely, amelyet meglovagolva minden korábban stabil pont mozdítható. A 25 évnél idősebb emberek mire emlékeznek jó szívvel? Évtizedeken át változatlan - és megbízható minőségű - termékekre. A ma piacából mire fogunk emlékezni? A folyamatos változásra. Az emlékünk egy pörgetett videokazetta képéhez lesz hasonló. Már beleoffoltam ebbe a topicba korábban is a Pilóta keksszel (amely most éppen még kakaósabb, és semmivel sem jobb, sőt) kapcsolatos sirámaimat. Vagy figyelgesd a Győri édes keksz csomagolását. Félévente változik rajta az "eredeti recept" és a "még több mézzel" felirat. Mi értelme van ennek? Ez kényszerváltozás, hogy a reklámáradatban felfigyeljenek a termékre. A verseny mindenben jelen van. És már mindenből annyink van, hogy egyre jobban kell hangoskodni, hogy valamit észrevegyünk. Ott van a talán legnépszerűbb közösségi portál, amely állandó fejlesztés alatt van, ennek következtében túlzsúfolt lett, a rendszer lelassult, és már rég nem a régi funkcióját tölti be. Nem akarom túldramatizálni -------------------- "A kutyán kívül a könyv az ember legjobb barátja. A kutyán belül olyan sötét van, hogy nem lehet olvasni." "A Föld nevű űrhajónak nincsenek utasai. Mindannyian a személyzethez tartozunk." (Marshall McLuhan) |
|
|
|
2009-10-09 19:29
Létrehozva:
|
|
Álltalában akkor nézek be a fórumra, amikor éppen unatkozom, vagy amúgyis van valami elintézni valóm a vaterán, és ez utóbbi egyre ritkább lesz, ha így maradnak a dolgok. Majd jövök, ha unatkozom Na és mi lesz a hegytetővel? Menjek egyedül? Mert én basszus megteszem egyedül is. Majd viszek hagymát, hogy könnyezzen a szemem, mert ha egyedül maradok, akkor igazi könnyeket nem érdemeltek. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-10-09 15:47
Létrehozva:
|
|
|
Csak olvasó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 980 Regisztrált: 2007-05-24 18:58 Innen: Juzni Front Azonosító: 11 399 |
Höhö! Én is ragaszkodom a régihez , mert jó volt Csúnya és morózus lettem ,mert ilyenné tett a mostani világ Megkövesedve még nem vagyok ( a vesémről , epémről nem nyilatkozom , mert az enyém és lehet köves ) Igen az új mozgatja a világot de vagy előre vagy hátra ki hogy látja Nem kötekszem véleményemet írtam ami kizárólag az enyém Ez még megmaradt Grobar : Tudom én is léptem egy időre és nem írok 5 másodpercenként mint azelőtt Nem "beszélgetünk" úgy, mint akkor amikor nem volt időd elolvasni mit írt a másik mert már ott volt a következő post azért néha nézz be Tisztelt Moderátor : az volt a pörgés a fórumon másnap reggel 1 órába telt mire mindent visszaolvastunk amit nem láttunk az éjszaka és bizony szakadtunk meg ( nem a feltöltési díjtól ) hanem a röhögéstől Ennyi. -------------------- Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)
SÜN, SÜN!!!! "Sünben emelték ki a tüntetőt." |
|
|
|
2009-10-09 15:40
Létrehozva:
|
|
|
Aramir fan klub tag ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 066 Regisztrált: 2007-03-01 14:15 Azonosító: 73 |
De Aramir! Kinek a vállán fogok zokogni a hegytetőn, ha te is kiszállsz? Kell egy váll, a tiéd pont megfelelőnek tűnt erre. És közben nézhettél volna szigorúan, és a hajunkat fújta volna a szél. Vagy már ebből sem lesz semmi? Álltalában akkor nézek be a fórumra, amikor éppen unatkozom, vagy amúgyis van valami elintézni valóm a vaterán, és ez utóbbi egyre ritkább lesz, ha így maradnak a dolgok. Majd jövök, ha unatkozom |
|
|
|
2009-10-09 15:30
Létrehozva:
|
|
|
Aramir fan klub tag ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 066 Regisztrált: 2007-03-01 14:15 Azonosító: 73 |
|
|
|
|
2009-10-09 14:41
Létrehozva:
|
|
Igen az új mozgatja a világot de vagy előre vagy hátra ki hogy látja Nem kötekszem véleményemet írtam ami kizárólag az enyém Lehet, hogy előre, lehet, hogy hátra, a lényeg, hogy kár elzárkózni valamitől, csak azért, mert az új és ismeretlen. Ha kiderült, hogy rossz, akkor el kell dobni. A régi jó dolgokhoz pedig ragaszkodni kellene. A FD nekem sem tetszik, azóta sem szeretem. De Aramir! Kinek a vállán fogok zokogni a hegytetőn, ha te is kiszállsz? Kell egy váll, a tiéd pont megfelelőnek tűnt erre. És közben nézhettél volna szigorúan, és a hajunkat fújta volna a szél. Vagy már ebből sem lesz semmi? Sok-sok rosszkedvű, mogorva ember forgolódik itt. Csináljatok magatokkal végre valamit, mert lassan tényleg nem érdemes benézni....................... -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-10-09 14:16
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 254 Regisztrált: 2007-03-20 12:43 Azonosító: 962 |
Ősanya a nénikéd! Mindig a régihez ragaszkodsz, csúnya morózus, megkövesedett öregember leszel, ha itt lesz az ideje, bár félő, hogy ez hamarosan eljön. Mindig az új mozgatja a világot. A változás vitte előre az emberiséget. Bennem minden újdonság érdeklődést és figyelmet vált ki, nyitottan várom az új áramlatokat, izgalommal tölt el, a változás. Höhö! Én is ragaszkodom a régihez , mert jó volt Csúnya és morózus lettem ,mert ilyenné tett a mostani világ Megkövesedve még nem vagyok ( a vesémről , epémről nem nyilatkozom , mert az enyém és lehet köves ) Igen az új mozgatja a világot de vagy előre vagy hátra ki hogy látja Nem kötekszem véleményemet írtam ami kizárólag az enyém Ez még megmaradt Grobar : Tudom én is léptem egy időre és nem írok 5 másodpercenként mint azelőtt Nem "beszélgetünk" úgy, mint akkor amikor nem volt időd elolvasni mit írt a másik mert már ott volt a következő post azért néha nézz be Tisztelt Moderátor : az volt a pörgés a fórumon másnap reggel 1 órába telt mire mindent visszaolvastunk amit nem láttunk az éjszaka és bizony szakadtunk meg ( nem a feltöltési díjtól ) hanem a röhögéstől -------------------- A tapasztalat segít minket, hogy ugyanazt a hibát legközelebb sokkal ravaszabban kövessük el. |
|
|
|
2009-10-09 14:04
Létrehozva:
|
|
Ja, jó is az, amióta átrakták a videójátékok kategóriát, azóta alig árulok itt, jönnek kéthetente a 300-350 Ft-os számlák, aminek a fele a feltöltési díj. Szóval ha ez így megy tovább, akkor nemsokára még egy régi fórumozóval lesz kevesebb. Csókoltatom az ötletgazdát Nyilván nem erre a változásra gondoltam..... Veszekedni akarsz? A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2009-10-09 14:04 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-18 23:55 |