Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2012-07-13 13:43
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 277 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Nem én vásároltam hanem apósom egy illetővel.Az az illető azt mondta nem adott meg semmien felhasználó nevet ,egyszóval szerintem ######.Na mindegy. Azt az információt kaptam,hogy feljött ide a Vaterára és megnyomta a megvásárolom gombot és elfogadta a gép.Állitólag apósom az eladónak megadta a telefonszámát és a nevét de még kapcsolatba nem kerültek. Ennek már jó pár napja. Az eladó 2012,07,01 napján aktiválta a parabola eladását és 2012,07,06-án volt vége. Ma apósom azt mondta semmijen információt nem találtak az eladóról. Ha tudna nekem egy telefonszámot vagy elérhetőséget adni nagyon megköszönném. De ne haragudjon már magam sem értem hogy após meg a másik egyén hogy bonyolitotta le ezt a vásárlást. Na mindegy ha tudna segiteni megköszönném. Tisztelettel :Cinu81 Megvan a terméklapja a parabolának? Ott meg lehetne nézni, hogy milyen néven lett megvásárolva. Egyébként Ludvig3 néven nincs eladó a Vaterán, csak ellenőrzött felhasználók vannak még hasonló néven is, tehát itt valami nagyon-nagy kavarás van. Egyébként pedig a Vatera nem ad ki elérhetőséget, azt ne is kérd. A hozzászólást -svejku- szerkesztette a következő időpontban: 2012-07-13 13:45 |
|
|
|
2012-07-13 13:34
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 10 Regisztrált: 2012-07-10 12:34 Azonosító: 1 778 733 |
Milyen illető? Legyen kedves érthetően leírni, hogy ki vásárolt és milyen felhasználónéven. Akkor most önről van szó vagy másról? A nem regisztrált felhasználók részére is generál a rendszer egy felhasználónevet. Nem én vásároltam hanem apósom egy illetővel.Az az illető azt mondta nem adott meg semmien felhasználó nevet ,egyszóval szerintem ######.Na mindegy. Azt az információt kaptam,hogy feljött ide a Vaterára és megnyomta a megvásárolom gombot és elfogadta a gép.Állitólag apósom az eladónak megadta a telefonszámát és a nevét de még kapcsolatba nem kerültek. Ennek már jó pár napja. Az eladó 2012,07,01 napján aktiválta a parabola eladását és 2012,07,06-án volt vége. Ma apósom azt mondta semmijen információt nem találtak az eladóról. Ha tudna nekem egy telefonszámot vagy elérhetőséget adni nagyon megköszönném. De ne haragudjon már magam sem értem hogy após meg a másik egyén hogy bonyolitotta le ezt a vásárlást. Na mindegy ha tudna segiteni megköszönném. Tisztelettel :Cinu81 |
|
|
|
2012-07-13 13:24
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 942 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
az illető semmien felhasználó nevet nem adott meg de az eladó Ludvig3(21) néven árulta a parabolát. és az eladó elkérte a vevő telefonszámát és nevét . Milyen illető? Legyen kedves érthetően leírni, hogy ki vásárolt és milyen felhasználónéven. Akkor most önről van szó vagy másról? A nem regisztrált felhasználók részére is generál a rendszer egy felhasználónevet. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2012-07-13 11:34
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 10 Regisztrált: 2012-07-10 12:34 Azonosító: 1 778 733 |
Tisztelt cinu81! Vásárlás után a nem regisztrált felhasználók is megkapják az eladó elérhetőségeit. Milyen felhasználónévvel vásároltak? Legyen kedves spórolni a felkiáltójelekkel és kérdőjelekkel! az illető semmien felhasználó nevet nem adott meg de az eladó Ludvig3(21) néven árulta a parabolát. az illető semmien felhasználó nevet nem adott meg de az eladó Ludvig3(21) néven árulta a parabolát. és az eladó elkérte a vevő telefonszámát és nevét . |
|
|
|
2012-07-13 11:21
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 942 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Helló mindenkinek!!! Egy kérdésem volna? Az oldal regisztációja nélkül vásároltunk meg egy parabolát. Szeretném kérdezni ilyenkor mi a teendő??? Valamelyik nap voltam már itt egy kérdéssel akkor kaptam is rá választ,csak most kiderült hogy az illető nem regisztrált erre az oldalra és csak ugy vásárolta meg a parabolát.Sajnos nincs semmi elérhetőségünk a bizonyos eladóval.Hogy tudnánk igy kapcsolatba lépni vele???? Tisztelt cinu81! Vásárlás után a nem regisztrált felhasználók is megkapják az eladó elérhetőségeit. Milyen felhasználónévvel vásároltak? Legyen kedves spórolni a felkiáltójelekkel és kérdőjelekkel! -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-07-13 11:06
Létrehozva:
|
|
|
Helló mindenkinek!!! Egy kérdésem volna? Az oldal regisztációja nélkül vásároltunk meg egy parabolát. Szeretném kérdezni ilyenkor mi a teendő??? Valamelyik nap voltam már itt egy kérdéssel akkor kaptam is rá választ,csak most kiderült hogy az illető nem regisztrált erre az oldalra és csak ugy vásárolta meg a parabolát.Sajnos nincs semmi elérhetőségünk a bizonyos eladóval.Hogy tudnánk igy kapcsolatba lépni vele????
|
|
|
|
2012-07-12 22:53
Létrehozva:
|
|
....pedig így történt. "Köszönjük levelét! Saját meglátásunk szerint amennyiben a termékleírásban nem szerepeltet kapcsolatfelvételre lehetőséget adó elérhetőségeket, és azokat a terméket ábrázoló képeken is azonosíthatatlanná téve kitakarja, az utalványok a szabályoknak megfelelően meghirdethetők. Mivel az ügyben moderátor munkatársaink szavát tartjuk döntő értékűnek, így biztos választ csak ők adhatnak, ezért a kérdését közvetlenül felteheti feléjük is a TeszVesz fórumon keresztül. ... Ha ez a levél így ment ki, akkor a második bekezdés a fórumról nyilvánvalóan tévesen került a szövegbe. Értelemszerűen az első mondat tartalmazza a releváns információt, kérjük csak azt vegye figyelembe. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-07-12 20:03
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 015 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Mivel az ügyben moderátor munkatársaink szavát tartjuk döntő értékűnek, így biztos választ csak ők adhatnak, ezért a kérdését közvetlenül felteheti feléjük is a TeszVesz fórumon keresztül. De ez a Vatera fóruma. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-07-12 17:57
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 Regisztrált: 2011-03-25 01:11 Azonosító: 1 433 658 |
....pedig így történt.
"Köszönjük levelét! Saját meglátásunk szerint amennyiben a termékleírásban nem szerepeltet kapcsolatfelvételre lehetőséget adó elérhetőségeket, és azokat a terméket ábrázoló képeken is azonosíthatatlanná téve kitakarja, az utalványok a szabályoknak megfelelően meghirdethetők. Mivel az ügyben moderátor munkatársaink szavát tartjuk döntő értékűnek, így biztos választ csak ők adhatnak, ezért a kérdését közvetlenül felteheti feléjük is a TeszVesz fórumon keresztül. Figyelmét köszönjük! Levelünkkel kapcsolatos további kérdéseit erre az üzenetre válaszolva teheti fel ügyfélszolgálatunknak. Kérjük, hogy a válaszlevél tárgy sorát ne módosítsa, ellenkező esetben válaszát nem kapjuk meg! Üdvözlettel: az Allegroup csapata www.allegroup.hu " |
|
|
|
2012-07-12 17:40
Létrehozva:
|
|
Sziasztok! Nem enged új topicot indítani,viszont kérdésem lenne. Már írtam az ügyfélszolgálatnak, Ők ide irányítottak. Tehát: Tisztelt Vatera.hu/Teszvesz.hu! Az Általános Felhasználási Feltételek 5. pontja szerint : „Tilos továbbá direkt kapcsolatfelvételre buzdító (email címet, telefonszámot, elérhetőséget tartalmazó weboldalt vagy annak nevét) termékleírást, vagy képet elhelyezni, kivéve, ha a felhasználónak a Vaterával kötött egyéb szerződése azt kifejezetten megengedi a Felhasználó számára. „ Utazási utalványainkra beváltható ajándékutalványt szeretnék aukcióra bocsájtani amin szerepel az utalványt kibocsájtó e-mail címe, honlapcíme, telefonszáma. Szabályosan szeretném feltenni az aukciót, ebben kérném segítségüket. Szíveskdjenek tájékoztatást adni, hogy milyen egyéb szerződést kell kötnünk egymás közt, hogy a Vatera.hu/Teszvesz.hu szabályosan hírdessem az utazási utalványt. Üdvözlettel: WellnessUtazas A segítséget előre is köszönöm! Tisztelt WellnessUtazas! Miért szeretne új topikot nyitni? Kizártnak tartom, hogy az Ügyfélszolgálat ezzel a kérdéssel a Vatera fórumára irányította volna. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-07-12 16:15
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 Regisztrált: 2011-03-25 01:11 Azonosító: 1 433 658 |
Sziasztok!
Nem enged új topicot indítani,viszont kérdésem lenne. Már írtam az ügyfélszolgálatnak, Ők ide irányítottak. Tehát: Tisztelt Vatera.hu/Teszvesz.hu! Az Általános Felhasználási Feltételek 5. pontja szerint : „Tilos továbbá direkt kapcsolatfelvételre buzdító (email címet, telefonszámot, elérhetőséget tartalmazó weboldalt vagy annak nevét) termékleírást, vagy képet elhelyezni, kivéve, ha a felhasználónak a Vaterával kötött egyéb szerződése azt kifejezetten megengedi a Felhasználó számára. „ Utazási utalványainkra beváltható ajándékutalványt szeretnék aukcióra bocsájtani amin szerepel az utalványt kibocsájtó e-mail címe, honlapcíme, telefonszáma. Szabályosan szeretném feltenni az aukciót, ebben kérném segítségüket. Szíveskdjenek tájékoztatást adni, hogy milyen egyéb szerződést kell kötnünk egymás közt, hogy a Vatera.hu/Teszvesz.hu szabályosan hírdessem az utazási utalványt. Üdvözlettel: WellnessUtazas A segítséget előre is köszönöm! A hozzászólást -WellnessUtazas- szerkesztette a következő időpontban: 2012-07-12 16:17 |
|
|
|
2012-07-12 12:17
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 279 Regisztrált: 2011-11-06 22:22 Azonosító: 1 562 510 |
Sziasztok! nem vagyok jártas a cserével kapcsolatban, egyszerűen úgy működik a dolog hogy elküldjük egymásnak a terméket miután leütöttem? válaszotokat előre is köszönöm Szia, Olvasd el itt, alattunk (most 3. oldal) zejopy 2012-07-01 18:36-kor írt hsz-át -------------------- Nem minden fénylik, ami arany (Manu Chao)
|
|
|
|
2012-07-12 11:57
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2012-07-12 11:54 Azonosító: 1 780 471 |
Sziasztok!
nem vagyok jártas a cserével kapcsolatban, egyszerűen úgy működik a dolog hogy elküldjük egymásnak a terméket miután leütöttem? válaszotokat előre is köszönöm |
|
|
|
2012-07-11 11:27
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 015 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Persze,de legalább legközelebb tudni fogom hogy ezt is megkell nézni:)Megtudtuk beszélni,szerintem még ideér,bár remélem nem rabolták el,mert most utalom neki át az árát Mondd már! Kell a váltságdíjra. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-07-11 11:22
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 16 Regisztrált: 2007-07-20 10:12 Azonosító: 17 103 |
Végig abban a hitben voltam, hogy te vagy a vevő... Amit írtam, az a szabályzattól független. Egyszerűen logikus, előrelátó gyakorlat. Mindettől elvonatkoztatva kétségtelen, hogy neki az áru meghirdetésével vannak kötelezettségei. Viszont a tény akkor is tény. Az ő részéről illett volna kiírni, tájékozódni, hogy hosszabb távollét esetén mik a lehetőségei, hiszen a Vatera folyamatosan változik, ami tavaly még csak ábránd volt, az ma már valóság. A te részedről pedig hasznos lett volna ránézni az eladó profiljára. Hiszen ott az utolsó belépés ezerkétszáz évvel ezelőtti dátumot mutat, ez sejteti, hogy talán nincs netközelben. Ki tudja, talán az arabok közé ment nyaralni, elrabolták a beduinok és most tevére kötözve viszik a sivatagon át. (Bocsánat, a fantáziám... vasaltam és ez egy passzív szellemi tevékenység, ilyenkor felszabadulnak a gondolataim. Persze,de legalább legközelebb tudni fogom hogy ezt is megkell nézni:)Megtudtuk beszélni,szerintem még ideér,bár remélem nem rabolták el,mert most utalom neki át az árát |
|
|
|
2012-07-11 10:50
Létrehozva:
|
|
Egy részről azt mondom hogy igazad van abban ,hogy meglehetet volna kérdezni,más részről feltételezi az ember hogy ha valaki valamit árul,azt el is akarja adni. A szabályzatban ennyit találtam: "Az eladónak és a (legmagasabb licitet adó) vevőnek a vételi ajánlat megtételét követően (aukció esetén a licitálási periódus lejártának napjától számítva) 3 (három) munkanapon belül kell felvenni a kapcsolatot egymással. Amennyiben ez a kapcsolatfelvétel nem megvalósítható a határidőn belül, úgy a Felhasználó, mint eladó jogosult a terméket újra értékesíteni. " De ugye ez az az eset, amikor a vevő nem jelentkezik. Na meg nem lenne semmi gond ha el lehetne érni, mondjuk ha nem nyomná ki a telefont. Végig abban a hitben voltam, hogy te vagy a vevő... Amit írtam, az a szabályzattól független. Egyszerűen logikus, előrelátó gyakorlat. Mindettől elvonatkoztatva kétségtelen, hogy neki az áru meghirdetésével vannak kötelezettségei. Viszont a tény akkor is tény. Az ő részéről illett volna kiírni, tájékozódni, hogy hosszabb távollét esetén mik a lehetőségei, hiszen a Vatera folyamatosan változik, ami tavaly még csak ábránd volt, az ma már valóság. A te részedről pedig hasznos lett volna ránézni az eladó profiljára. Hiszen ott az utolsó belépés ezerkétszáz évvel ezelőtti dátumot mutat, ez sejteti, hogy talán nincs netközelben. Ki tudja, talán az arabok közé ment nyaralni, elrabolták a beduinok és most tevére kötözve viszik a sivatagon át. (Bocsánat, a fantáziám... vasaltam és ez egy passzív szellemi tevékenység, ilyenkor felszabadulnak a gondolataim. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-07-11 10:52 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-07-11 10:41
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 16 Regisztrált: 2007-07-20 10:12 Azonosító: 17 103 |
Nem túl tapasztalt. A terméklapokhoz csatlakozó kiírás lehetősége eléggé új fejlesztés, sokan nem is tudják szerintem. Van, akinek nincs ismerj meg oldala sem. Nem egy aktív vaterás, lehet hogy nyaralás előtt a legkisebb gondja is nagyobb volt annál, hogy itt mi van. Az általad megvásárolt árun kívül még egy dolgot hirdet. Persze kötelezettségei vannak, ez független a szokásaitól. Egy hét viszont mindenképpen megjár neki. Én így látom. Azt viszont úgy látom, hogyha valakinek extra sürgős valami, akkor egyeztessen leütés előtt. Mondjuk így. Levelezés. Egy részről azt mondom hogy igazad van abban ,hogy meglehetet volna kérdezni,más részről feltételezi az ember hogy ha valaki valamit árul,azt el is akarja adni. A szabályzatban ennyit találtam: "Az eladónak és a (legmagasabb licitet adó) vevőnek a vételi ajánlat megtételét követően (aukció esetén a licitálási periódus lejártának napjától számítva) 3 (három) munkanapon belül kell felvenni a kapcsolatot egymással. Amennyiben ez a kapcsolatfelvétel nem megvalósítható a határidőn belül, úgy a Felhasználó, mint eladó jogosult a terméket újra értékesíteni. " De ugye ez az az eset, amikor a vevő nem jelentkezik. Na meg nem lenne semmi gond ha el lehetne érni, mondjuk ha nem nyomná ki a telefont. szerk.: külföldön van,írt smst...na így azért mindjárt más:) A hozzászólást -Zolimoto- szerkesztette a következő időpontban: 2012-07-11 10:44 |
|
|
|
2012-07-11 09:47
Létrehozva:
|
|
Hát nem tudom...én úgy vagyok vele ha valaki nyaral, az tisztelje meg annyival a vevőket hogy kiírja ,hogy ettől-eddig ,nem lesz elérhető,nem tud postázni.(Mint ahogy azt sokan teszik is).De az ,hogy valaki hirdet és ennek ellenére nem reagál, azt valahogy nem tudom elfogadni.Ma megpróbálom telefonon elérni (hívtam,de kinyomta), ha nem megy akkor így jártunk. Nem túl tapasztalt. A terméklapokhoz csatlakozó kiírás lehetősége eléggé új fejlesztés, sokan nem is tudják szerintem. Van, akinek nincs ismerj meg oldala sem. Nem egy aktív vaterás, lehet hogy nyaralás előtt a legkisebb gondja is nagyobb volt annál, hogy itt mi van. Az általad megvásárolt árun kívül még egy dolgot hirdet. Persze kötelezettségei vannak, ez független a szokásaitól. Egy hét viszont mindenképpen megjár neki. Én így látom. Azt viszont úgy látom, hogyha valakinek extra sürgős valami, akkor egyeztessen leütés előtt. Mondjuk így. Levelezés. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-07-11 09:49 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-07-11 09:42
Létrehozva:
|
|
|
Az utolsó belépése 2012/06/27 (Mondjuk ez nem szentírás). Tehát valószínű, hogy nyaral. Azért én állati gyors vagyok, de piszokul nem örülnék, ha egy nap után már írnák is be a semlegest a partnerek. Elvégre azért ez kissé irreális... Persze a telefont próbáld meg, de akár külföldön is lehet. 2-3 hét nyaralás elképzelhető. Ha pedig valami ennyire sürgős, akkor érdemes előtte a terméklapos levelezésben tisztázni ezt. Ha látod, hogy nem válaszol, akkor nem veszed meg. Szerintem ilyen esetben (pozitívtól eltérő) a rendszer nem is engedi leadni az értékelést, bár ebben nem vagyok biztos. Hát nem tudom...én úgy vagyok vele ha valaki nyaral, az tisztelje meg annyival a vevőket hogy kiírja ,hogy ettől-eddig ,nem lesz elérhető,nem tud postázni.(Mint ahogy azt sokan teszik is).De az ,hogy valaki hirdet és ennek ellenére nem reagál, azt valahogy nem tudom elfogadni.Ma megpróbálom telefonon elérni (hívtam,de kinyomta), ha nem megy akkor így jártunk. A hozzászólást -Zolimoto- szerkesztette a következő időpontban: 2012-07-11 09:43 |
|
|
|
2012-07-11 07:28
Létrehozva:
|
|
persze:) Ez lenne az. Tudom,még csak ma járt le,csak aggódom,mert a többi aukciójánál feltett régebbi kérdésre se láttam reakciót, és eddig legkésöbb este minden eladó visszaírt. Az utolsó belépése 2012/06/27 (Mondjuk ez nem szentírás). Tehát valószínű, hogy nyaral. Azért én állati gyors vagyok, de piszokul nem örülnék, ha egy nap után már írnák is be a semlegest a partnerek. Elvégre azért ez kissé irreális... Persze a telefont próbáld meg, de akár külföldön is lehet. 2-3 hét nyaralás elképzelhető. Ha pedig valami ennyire sürgős, akkor érdemes előtte a terméklapos levelezésben tisztázni ezt. Ha látod, hogy nem válaszol, akkor nem veszed meg. Szerintem ilyen esetben (pozitívtól eltérő) a rendszer nem is engedi leadni az értékelést, bár ebben nem vagyok biztos. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-24 13:29 |