Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2007-04-04 10:35
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2007-04-03 23:08 Azonosító: 3 626 |
Tiszteletem mindenkinek!
Van egy kérdésem, ha mégsem ide tartozik, akkor elnézést! Kérdés: Ha jól olvastam, teljesjogú felhasználó abban az esetben lehet valaki, ha megadja bankszámlaszámát. Miért olyan fontos ez? És akinek nincs, az vegye olybá, hogy sosem lehet teljesjogú felhasználó? Mert nekem nincs, és előreláthatólag nem is lesz. Eddig sem volt rá szükségem, minden megy postai úton, avagy személyesen. Fizetést is készpénzben adják... Szóval akkor ne számítsak arra, hogy valaha itt eladhatok? PepitaCat -------------------- "Sa-na gha-e e-goo ga-ka e-ge ga-ka wroo
E-ge ga-ka wroo-goo goo goo..." Sheba - Mike Oldfield |
|
|
|
2007-04-02 09:49
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 918 Regisztrált: 2007-03-01 14:23 Azonosító: 291 |
Üdv! Nem a témához kapcsolódik de nem akartam emiatt új topicot. Csak egy kérdés: Soxor megnéztem már,hogy egy már aktív aukciónál nem lehet a lejárat időpontját előrehozni(vagy egyáltalán megváltoztatni.) Ezt nem értem. A hirdetés feladásánál választható ez az opció, de később ha szerkeszteném a hirdetést akkor ez már nem jelenik meg. Vagy csak én nem találom? Köszi előre is hytech ha van rajta licit akkor le lehet zárni és 24 óra múlva befejeződik -------------------- nagy a baj amikor a tudás hiánya tesz értékessé vagy értéktelenné dolgokat
|
|
|
|
2007-04-02 09:29
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Üdv!
Nem a témához kapcsolódik de nem akartam emiatt új topicot. Csak egy kérdés: Soxor megnéztem már,hogy egy már aktív aukciónál nem lehet a lejárat időpontját előrehozni(vagy egyáltalán megváltoztatni.) Ezt nem értem. A hirdetés feladásánál választható ez az opció, de később ha szerkeszteném a hirdetést akkor ez már nem jelenik meg. Vagy csak én nem találom? Köszi előre is hytech -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2007-04-01 11:42
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Rendszergazda Hozzászólások: 618 Regisztrált: 2007-03-21 17:08 Azonosító: 1 334 |
Vateraforum ! Az új " változtatott " leírás itt látható: 22128763 A régihez viszonyítva " csak " az árban a 6-os helyet 5-ös lett írva. A " régi-eredeti " bármelyiknél látható. Vagyis ezt " csinálja " belőle. A 22164460 sz. aukciójának leírásával indítottunk egy teszt aukciót: 22642771. Az eredeti 999 Ft-os árat kicseréltük 111-re, így indult az aukció. Minden rendben volt. Ezután az eladó áruk közt módosítottuk a leírásban a 111-et 222-re és itt is minden rendben, lásd jelenlegi állapotot a hivatkozott 22642771 árukódon. (Egy probléma viszont látható: a 22164460 sz. aukciónál a leírásban a sortöréshez nem a br kódot használja, ezért minden sornál a <P align=center> html kód szerepel ami feleslegesen növeli a karakterszámot. Az új feltöltő lap szerkesztője firefox alatt entert ütve sortöréshez a br kódot használja.) -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2007-04-01 10:06
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 1 259 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 135 |
Elméletileg nincs ilyen gond, legalábbis egy szimpa leírást bemásolva elindítva az aukciót, majd kicserélve a példában is szereplő 1-est 2-re nem történik semmi a leírás elmentődik és az aukció már a leírásban kettessel jelenik meg. A termékkódot ahol ez a jelenség történik legyen kedves adja meg és, hogy mely szót mire cserélné a leírásban miként hol és hogyan. Megnézzük ott is. (Megjegyzés: Ha a szöveges leírásszerkesztőre kattint a korábbi termékfeltöltőnél megszokott, alkalmazott szimpla leírás mező jelenik meg.) Vateraforum ! Az új " változtatott " leírás itt látható: 22128763 A régihez viszonyítva " csak " az árban a 6-os helyet 5-ös lett írva. A " régi-eredeti " bármelyiknél látható. Vagyis ezt " csinálja " belőle. |
|
|
|
2007-04-01 09:41
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Rendszergazda Hozzászólások: 618 Regisztrált: 2007-03-21 17:08 Azonosító: 1 334 |
Jó reggelt! Kedves Vateraforum! Csak egy kérdésem lenne. "2 Vendég, 1 felhasználó, 7 anonim felhasználó" A kérdés:2 Vendég, 7 anonim felhasználó -Lehet a fórumot bejelentkezés nélkül is tallózni? Ha nem,mit jelent a 2 vendég,7 anonim felhasználó? Kösz a választ előre is. Neked is jó reggelt! Ez a funkció tudomásom szerint még nem teljesen vaterás azaz ez a funkció nincs az alap fórummotorban módosítva az igényeink szerint - a vaterán minden felhasználó nevesített, bejelentkezés nélkül nincs fórumnézegetés sem - hétfőn amonvatera kolléga megnézi és ő vagy mi közzéteszi a választ a kérdésedre, addig türelmed kérjük. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2007-04-01 09:37
Létrehozva:
|
|
|
Ha ezt csinálom, az ugyanaz, mintha egy új termékleírást készítenék. Vagyis a régit " ki " az újjat -be. Nem erröl van szó !! Miért kell egy új leírást készíteni, majd bemásolni akkor amikor tegyük fel, egy rosszul írt betűt, esetleg egy számot szeretnék módosítani ?? A " Régivel " ez nem volt gond !! Ha már létezik egy új, akkor az legyen már jobb, ne roszabb. Elméletileg nincs ilyen gond, legalábbis egy szimpa leírást bemásolva elindítva az aukciót, majd kicserélve a példában is szereplő 1-est 2-re nem történik semmi a leírás elmentődik és az aukció már a leírásban kettessel jelenik meg. A termékkódot ahol ez a jelenség történik legyen kedves adja meg és, hogy mely szót mire cserélné a leírásban miként hol és hogyan. Megnézzük ott is. (Megjegyzés: Ha a szöveges leírásszerkesztőre kattint a korábbi termékfeltöltőnél megszokott, alkalmazott szimpla leírás mező jelenik meg.) -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2007-04-01 08:52
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 1 156 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Innen: Hirtelengöröngyös-balacskó Azonosító: 39 |
Jó reggelt!
Kedves Vateraforum! Csak egy kérdésem lenne. "2 Vendég, 1 felhasználó, 7 anonim felhasználó" A kérdés:2 Vendég, 7 anonim felhasználó -Lehet a fórumot bejelentkezés nélkül is tallózni? Ha nem,mit jelent a 2 vendég,7 anonim felhasználó? Kösz a választ előre is. -------------------- Állampolgári jogom hülyének lenni. Ne vedd komolyan az életet, úgyse kerülsz ki belőle élve:) Mit te gondolsz, ki te vagy, azt hiszed, hogy kivel beszélsz? "Ne vitatkozz a hülyékkel, mert lealacsonyodsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!" "Az a baj a világgal, hogy az okosak örökké kételkednek,a hülyék meg mindig holtbiztosak mindenben." "Légy olyan ,mint a madár,mely alól ha kivágják a fát- nem zuhan le-hanem még magasabbra repül." |
|
|
|
2007-04-01 08:16
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 1 259 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 135 |
Próbálja meg a leírást ne a termékfeltöltő lapon, hanem a saját html szerkesztőben vagy word vagy egyéb más szerkesztőprogramban módosítani. A módosítás után másolja be a leírást a termékfeltöltő lap leírás mezőjébe. Kíváncsian várjuk az eredményt. Ha ezt csinálom, az ugyanaz, mintha egy új termékleírást készítenék. Vagyis a régit " ki " az újjat -be. Nem erröl van szó !! Miért kell egy új leírást készíteni, majd bemásolni akkor amikor tegyük fel, egy rosszul írt betűt, esetleg egy számot szeretnék módosítani ?? A " Régivel " ez nem volt gond !! Ha már létezik egy új, akkor az legyen már jobb, ne roszabb. |
|
|
|
2007-03-31 22:54
Létrehozva:
|
|
|
Az új feltöltő program számomra még mindig egy keresztrejtvény. Megtudná a Vaterától valaki mondani, hogy a termékleírásban CSAK egy számot szerettem volna cserélni ( egy 1-es törölni, helyette kettest beírni ). Ez csak példa az érthetőség végett. A csere utáni továbblépésnél egy része a szövegnek " szétdobálva " néhány betű pl. már nem ott ahol előtte volt, szavak " szétszedve " , stb. Az eredeti termékleírásban egy mondat aláhúzva ( ebböl, az egy szám cseréje után, a hirdetés fele aláhúzva !! ) Szívessen olvasnám a Vatera részéröl a megoldást ( orvosságot ) Természetessen mástol is szívessen elfogadom. Próbálja meg a leírást ne a termékfeltöltő lapon, hanem a saját html szerkesztőben vagy word vagy egyéb más szerkesztőprogramban módosítani. A módosítás után másolja be a leírást a termékfeltöltő lap leírás mezőjébe. Kíváncsian várjuk az eredményt. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2007-03-31 22:50
Létrehozva:
|
|
|
Hogy a Vaterától valaki átrakta ide az írományomat, sehogy sem érthető. Ugyanis Semmi köze a Vatera PST Problémához. Tehát nem IDE tartozik !! Szerintem a technikai kérdések, észrevételeknél, nem is volt rossz helyen. ( mellékessen a PST-t sosem használtam még ) Másodszor, ha már " Rakosgatta " akkor nemlehetett volna esetleg meg is válaszolni ?? Vagy, " csak ennyire " van jogosultsága ?? 1, feltöltő program - Vatera PST 2, termékfeltöltés a webes felületen - eladás vagy termékfeltöltő lap Ironikus kiegészítő hsz-a után már érthető, hogy feltöltő program alatt a termékfeltöltő lapot érti. Vissza is helyeztük a kiválasztott témába a hsz-t. Köszönjük a pontos információkat. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2007-03-31 19:19
Létrehozva:
|
|
|
Hogy a Vaterától valaki átrakta ide az írományomat, sehogy sem érthető.
Ugyanis Semmi köze a Vatera PST Problémához. Tehát nem IDE tartozik !! Szerintem a technikai kérdések, észrevételeknél, nem is volt rossz helyen. ( mellékessen a PST-t sosem használtam még ) Másodszor, ha már " Rakosgatta " akkor nemlehetett volna esetleg meg is válaszolni ?? Vagy, " csak ennyire " van jogosultsága ?? |
|
|
|
2007-03-31 16:38
Létrehozva:
|
|
|
Mivel ez az új fórum amennyire jó, annyira egyenlő egy ......
így kénytelen vagyok a Vatera gondommal ide írni. Ha valakinek nem tetszik ( értem a Vatera üzemeltetőit ) akkor átrakják, vagy törlik. A lényeg: Az új feltöltő program számomra még mindig egy keresztrejtvény. Megtudná a Vaterától valaki mondani, hogy a termékleírásban CSAK egy számot szerettem volna cserélni ( egy 1-es törölni, helyette kettest beírni ). Ez csak példa az érthetőség végett. A csere utáni továbblépésnél egy része a szövegnek " szétdobálva " néhány betű pl. már nem ott ahol előtte volt, szavak " szétszedve " , stb. Az eredeti termékleírásban egy mondat aláhúzva ( ebböl, az egy szám cseréje után, a hirdetés fele aláhúzva !! ) Szívessen olvasnám a Vatera részéröl a megoldást ( orvosságot ) Természetessen mástol is szívessen elfogadom. |
|
|
|
2007-03-31 15:28
Létrehozva:
|
|
|
T. Vatera! Reggel írtam a 'Fórum technikai problémái'-val kapcs., de talán rossz helyre írtam, ide kellett volna? Kérem, amennyiben lehetséges, válaszoljanak mielőbb! Köszönettel: Tiroland A válasz a jelzett topikban van. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2007-03-31 12:13
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2007-03-31 08:30 Azonosító: 3 056 |
T. Vatera!
Reggel írtam a 'Fórum technikai problémái'-val kapcs., de talán rossz helyre írtam, ide kellett volna? Kérem, amennyiben lehetséges, válaszoljanak mielőbb! Köszönettel: Tiroland |
|
|
|
2007-03-31 00:09
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 918 Regisztrált: 2007-03-01 14:23 Azonosító: 291 |
Kedves nemesdar! Egy felhasználótól származó pozitív visszajelzések után az értékelt összesen +1 pontot kap, negatív visszajelzések után összesen -1 -et. A semleges visszajelzések a pontszámot nem módosítják. Azonos felhasználótól érkező több visszajelzés egynek számít minden értékelési mód esetén. Oh Senkinek nincs ilyen magas fokú tolerancia szintje hogy mindenkinek szépen és pontosan válaszoljon én elküldtem olvasni.... emlékszem az eBay-t 1 évig csak olvasgattam és nem mertem még regelni sem nemhogy licitálni -------------------- nagy a baj amikor a tudás hiánya tesz értékessé vagy értéktelenné dolgokat
|
|
|
|
2007-03-31 00:06
Létrehozva:
|
|
|
Szeretném tudni, hogy az mitől vagy kitől függ, hogy a nagy többségnek nem adják hozzá a megszerzett pozitív pontokat, van akiknek pedig igen ! Na most mi van ilyenkor ? Miért sporolnak a már megszerzett pontok hozzáadásával ?! kérem szépen hogy is van ez ? elolvastuk az értékelési rendszer működését ? ha nem akkor tessék szíves lenni olvasni -------------------- nagy a baj amikor a tudás hiánya tesz értékessé vagy értéktelenné dolgokat
|
|
|
|
2007-03-30 22:24
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 999 Regisztrált: 2007-03-01 13:47 Innen: Ukrajna Azonosító: 20 |
kedves vatera!
ezt hogy fogom kifizetni???? http://www.vatera.hu/agloco_keress_penzt_n...l_22336676.html nem is tudtam, hogy ilyen is van!!! ez a tipikus esete a nesze semmi fogd meg jól-nak. üdv ferrope -------------------- ********************************************************************** ********** Engem azért foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni. |
|
|
|
2007-03-30 15:03
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 999 Regisztrált: 2007-03-01 13:47 Innen: Ukrajna Azonosító: 20 |
Üdv.Mindenkinek! Van egy hárompontos kérdésem! Hogy lehet a visszajelzési útmutatóból elöbb kitöröl(ni)tetni az eladott vagy vásárolt termékek képét? Ne csámcsogjon senki azon hogy mit vettem vagy adtam el szerintem ez magánügy,elégedjenek meg a visszajelzésék szóbeli értékelésével. Ha minden igaz a 90 napnál régebbi értékelések termékeit automatikusan törli a rendszer. Tehát mindig csak azok láthatók amik 90 napnál frissebbek. üdv ferrope -------------------- ********************************************************************** ********** Engem azért foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni. |
|
|
|
2007-03-30 15:00
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2007-03-30 14:38 Azonosító: 2 928 |
Üdv.Mindenkinek! Van egy hárompontos kérdésem! Hogy lehet a visszajelzési útmutatóból elöbb kitöröl(ni)tetni az eladott vagy vásárolt termékek képét?
Ne csámcsogjon senki azon hogy mit vettem vagy adtam el szerintem ez magánügy,elégedjenek meg a visszajelzésék szóbeli értékelésével. |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-24 07:29 |