Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2012-05-21 17:26
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 989 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Kedves Benz!
Van ez az aukcióm, illetve volt. ******************************************* És most kedves Fórumozók, találós kérdés: Mi az a három adat, amiben a férfiak leggyakrabban mondanak nagyobbat a valóságosnál? Aki eltalálja, kap egy Sport szeletet. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-05-21 17:27 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-05-21 14:55
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 989 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Szia Leó!
Látlak, hogy itt jártál. Nem jössz vizsgáztatni? Már 2 éve ígéred. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-05-21 13:30
Létrehozva:
|
|
-------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-05-21 13:25
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 926 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
-------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2012-05-21 11:11
Létrehozva:
|
|
-------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-05-20 19:31
Létrehozva:
|
|
Igen magasra növő fa, magassága elérheti a 20-25 métert, nagy árnyékot adó, gyorsan növő díszfa, magyar megnevezése amerikai tulipánfa, nem balkon növény. A virága csodálatosan szép, csak az a baj, hogy a teljes lombozattal együtt virágzik, és igy a virágokat eltakarja a levél. A szomszédomnak van ilyen fája, de még virágot nem hozott neki, a kertészetben azt mondák, hogy kb.12-15 év a virágzás ideje. Nekem is van, de az még kis csemete. Sok türelem kell hozzá, meg 12o év, hogy igazából lássuk, és élvezzük a virágzást. Köszönöm. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-05-20 19:25
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 65 Regisztrált: 2011-09-09 21:39 Azonosító: 1 543 700 |
Igen magasra növő fa, magassága elérheti a 20-25 métert, nagy árnyékot adó, gyorsan növő díszfa,
magyar megnevezése amerikai tulipánfa, nem balkon növény. A virága csodálatosan szép, csak az a baj, hogy a teljes lombozattal együtt virágzik, és igy a virágokat eltakarja a levél. A szomszédomnak van ilyen fája, de még virágot nem hozott neki, a kertészetben azt mondák, hogy kb.12-15 év a virágzás ideje. Nekem is van, de az még kis csemete. Sok türelem kell hozzá, meg 12o év, hogy igazából lássuk, és élvezzük a virágzást. |
|
|
|
2012-05-20 18:33
Létrehozva:
|
|
De az kell, meg valami laza föld, meg PET palack, csak gyanítom az 5 centi lehet kevés lesz. Hány levélpár van rajta? 5 db levél van rajta, nem párosával vannak. Felírom a nevét és veszünk egyet, mert lehet, hogy nekünk nem sikerül. Nagyon szép. Annyira, de annyira tetszik. Amúgy is szeretem a növényeket, de ez most mindent visz. Ez nagy fa lesz? Vagy esetleg erkélyen is lehet? -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-05-20 18:24
Létrehozva:
|
|
![]() Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 453 Regisztrált: 2007-11-14 20:22 Azonosító: 43 559 |
Hát, akkora, amekkora ott a képen, a kezemben. A szár talán 5 cm körül lehet. Lehet, hogy átküldöm a szembevirágboltba gyökereztetőért. De az kell, meg valami laza föld, meg PET palack, csak gyanítom az 5 centi lehet kevés lesz. Hány levélpár van rajta? -------------------- All I wanna do Is trade this life for something new Holding on to what I haven't got!
|
|
|
|
2012-05-20 18:22
Létrehozva:
|
|
Áthoztam ide, itt csak nem OFFoljuk szét! A képeden valóban egy alapfaj van, egy Liriodendron tulipifera. A gyökereztetést nálunk nem nagyon szokták csinálni, ahogy tudom, de működőképes lehet, csak nem biztos, hogy a víz a legjobb megoldás rá. Mekkora méretű a dugvány, amit kaptatok? Hát, akkora, amekkora ott a képen, a kezemben. A szár talán 5 cm körül lehet. Megdicsérem a gyereket. Nahát, milyen jó fej. (Ellenben gyanakszom, hogy nem kaptuk, hanem önnön kezével szerezte. Nagyon köszönöm. Igen, bár történelmi alapokon nyugszik. Súlyos gyerekkori trauma, és ezt nem úgy értem, hogy rámhápogott 3 kacsa, vagy letojt egy galamb. De inkább megkímélek mindenkit a részletektől. Meg a következmények ismertetésétől is. Sajnálom. Akkor a tiédnek van alapja. Az enyémnek nincs. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-05-20 18:17
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 279 Regisztrált: 2011-11-06 22:22 Azonosító: 1 562 510 |
Így gondoltam: Én viszont persze nem így értettem a kiemelést, ennyire azért vagyok jólnevelt. Ezt az is mutatja, h az előző körben már itt válaszoltam mindenre, nem pedig ott, ahova nem való. (Meg is simogattam érte azt a nagyonokos fejemet.) Ahogy én gondoltam, úgy sikerült is, úgyhogy köszönöm a képzést. Most tobzódok :-D Teljesen irreális félelem. Igen, bár történelmi alapokon nyugszik. Súlyos gyerekkori trauma, és ezt nem úgy értem, hogy rámhápogott 3 kacsa, vagy letojt egy galamb. De inkább megkímélek mindenkit a részletektől. Meg a következmények ismertetésétől is. -------------------- Nem minden fénylik, ami arany (Manu Chao)
|
|
|
|
2012-05-20 18:09
Létrehozva:
|
|
![]() Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 453 Regisztrált: 2007-11-14 20:22 Azonosító: 43 559 |
El ne menj! h ttp://kepfeltoltes.hu/view/120520/IMG_3802_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Most vízbe tette, hogy majd meggyökeresedik. Nem akartam elkeseríteni, de megpedzettem neki, hogy esetleg nem biztos, hogy ez bejön neki. Áthoztam ide, itt csak nem OFFoljuk szét! A képeden valóban egy alapfaj van, egy Liriodendron tulipifera. A gyökereztetést nálunk nem nagyon szokták csinálni, ahogy tudom, de működőképes lehet, csak nem biztos, hogy a víz a legjobb megoldás rá. Mekkora méretű a dugvány, amit kaptatok? -------------------- All I wanna do Is trade this life for something new Holding on to what I haven't got!
|
|
|
|
2012-05-20 17:16
Létrehozva:
|
|
A csicsergés más téma, rettegek az összes madártól :-S Az fóbia, mint nekem a pók. Teljesen irreális félelem. Én konkrétan nem tudok vele mit kezdeni. Évekig visszafojtottam az iszonyomat, hogy amíg a gyerek kicsi, ne tanulja el. Mostanra egész jól sikerül uralkodnom magamon. Egyszer anyósom fogott egyet a markába, egy nagy keresztest. És mutatta az összeszorított kezét nekem, amiből nyúládozott kifelé szerencsétlen jószág a sok lábával. Hát akkor majdnem elájultam, szerencsére nem szokásom. De rendesen rosszul lettem. Olyat szeretnék, mint a tiéd, hogy 1 hsz némely mondatát kiemelem, és azokra reagálok. Mindjárt letesztelem, hogy megy-e. Az idézett hozzászólásokat is lehet szerkeszteni. Kivenni, ami felesleges. Na és duplázni. Ha az ember két részére külön akar reagálni, akkor megduplázza (Ctrl c - Ctrl v) és kiszedi a felesleges részeket. Lehet benne kiemelni is színekkel, vastagítással, aláhúzással. Mérettel nem jó vacakolni, mert Benz idegbajt kap. Így gondoltam: A csicsergés más téma, rettegek az összes madártól :-S Bocs Benz, egyszerűen nem bírtam kihagyni. Na és technikailag meg lehet oldani, de nem illő, hogy az idézett hozzászólás tartalmát is módosítjuk, de ezt tényleg nagyon nem szabad. Így: A csicsergés más téma, rettegek az összes madártól :-S Olyat szeretnék, mint a tiéd, hogy 1 hsz némely mondatát kiemelem, és azokra reagálok. Mindjárt letesztelem, hogy megy-e. Ahogy nekünk pók és madárfóbiánk van, úgy irtózik svejku a sörtől. Tűzbe hányta az összes söralátétet, és soha többet nem jósol sörhabból. Meginni pedig végképp nem fogja. Most pont úgy néz ki, mintha az utolsó három mondatot te írtad volna, pedig dehogy. Bocs svejku, természetesen csak vicc volt. Azt hiszem, ma már tényleg jó leszek, mert már Benz is, svejku is ráncolja a szemöldökét. De olyan szép ez a mai nap. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-05-20 17:17 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-05-20 16:51
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 279 Regisztrált: 2011-11-06 22:22 Azonosító: 1 562 510 |
Ja, az előbb még meg volt. Nem, nem vettem gúnyolódásnak, inkább úgy éreztem, hogy valahol igazad van, azért reagáltam, hogy ne hidd, hogy nem foglalkozunk veled, de tényleg. Köszönöm a foglalkozást :-) Ígérem, azon leszek, hogy többet ne borítsam magamra a vacsorámat... Ugyan, hagyd. A napsütés alig-alig nevezhető zajkeltésnek :-D Személy szerint napsütés-függő vagyok. A csicsergés más téma, rettegek az összes madártól :-S Ha csak egyre akarsz, akkor így, ahogy most csináltad, a "válasz" gombbal. Olyat szeretnék, mint a tiéd, hogy 1 hsz némely mondatát kiemelem, és azokra reagálok. Mindjárt letesztelem, hogy megy-e. Örülök, h sikerült eloszlatni a félreértést. Tényleg (komolyan, őszintén). És ha még ezt is sikerül úgy szerkeszteni, ahogy szeretném, akkor egyenesen határtalan lészen az én örömöm. -------------------- Nem minden fénylik, ami arany (Manu Chao)
|
|
|
|
2012-05-20 14:36
Létrehozva:
|
|
Az összes többdarabos aukciója hibás, pl.: késkészlet, evőeszköz készlet, Hi-Fi, bőrdzseki nadrággal .... stb. Persze én is le vagyok tiltva, ez a legjobb megoldás, amikor jót akar az ember. Na megyek, letiltatom magamat én is. Azért beszélünk néha madárcsicsergésről, napsütésről, hogy valami jó is történjen velünk. Ugyan, hagyd. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-05-20 08:58
Létrehozva:
|
|
|
|
|
2012-05-20 08:04
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 274 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Madárcsicsergős, napsütötte jó reggelt!
|
|
|
|
2012-05-19 22:02
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 926 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
A tegnapi kérésünkön is gondolkodott még? Ha lesz még kettő megőrzésre méltó hozzászólás, akkor visszatérhetünk a kérdésre -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-05-19 21:59
Létrehozva:
|
|
Kedves zejopy! Természetesen. Gondolkodás nélkül nem múlhat el a nap A tegnapi kérésünkön is gondolkodott még? -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-05-19 21:57
Létrehozva:
|
|
Kedves Benz! Gondolkodott? Kedves zejopy! Természetesen. Gondolkodás nélkül nem múlhat el a nap -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-21 21:36 |