Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2012-04-25 14:46
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 656 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
Én is észrevettem, de nem szóltam érte, mert azt gondoltam szándékos. Pedig szerettem azt a lehetőséget. A teméklap alatti törlési lehetőségről beszélünk, ugye? Igen arról. A menüben ugyan be lehet állítani, hogy ne jelenjen meg, csak az nehézkesebb. Nagyon jó. Tulajdonképp igaza is lehetne, ha ezt a formai hibát nem másodiknak hozza. Így ez csak kekeckedés. Meg aztán lehet ezt másként. Kérem, a terméklap "állapot" ablakát hibásan töltötte ki, mert... Azt meg egyenesen imádom, mikor a másik áraival foglalkoznak. Nem kötelező semmit megvenni. A pertuzásról nem is beszélve. A fórum kötetlenebb világában csak csak, na de a terméklapon? Nekem nem szokásom. Nem megy. |
|
|
|
2012-04-25 14:14
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 997 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Ennek nagyon, és őszintén örülök. Más: én csak most vettem észre, nálam nincs törlés gomb az üziknél, csak a menüben van nem megjelenít opció. Ezt eddig nem láttam. Én is észrevettem, de nem szóltam érte, mert azt gondoltam szándékos. Pedig szerettem azt a lehetőséget. A teméklap alatti törlési lehetőségről beszélünk, ugye? -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-04-25 14:02
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 656 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
Természetesen nem erre utaltam. Ennek nagyon, és őszintén örülök. Más: én csak most vettem észre, nálam nincs törlés gomb az üziknél, csak a menüben van nem megjelenít opció. Ezt eddig nem láttam. A hozzászólást -vidaeff- szerkesztette a következő időpontban: 2012-04-25 14:06 |
|
|
|
2012-04-25 14:00
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 997 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Ha nincs értelme kimerítő választ írni nekem, az sajnálatos, mondhatni szegénységi bizonyítvány reám nézve. Ezzel nem tudok mit kezdeni, talán célszerű lenne önvizsgálatot tartanom. ... Természetesen nem erre utaltam. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-04-25 13:55
Létrehozva:
|
|
|
Írtam egy kimerítő választ, de nem. Mert nincs értelme. Értem amit mondasz, már beszéltünk is róla. Ki vagy erre hegyezve. Bijobaju is, én is sokkal árnyaltabbak vagyunk annál, hogy arról legyen szó, amire gondolsz. Nincs igazad. Illetve abban az olvasatban, ahonnan mi írtuk, nekünk van igazunk. Te pedig úgy fordítod, mintha mi degradálnánk a pasikat, mert magasabbrendűnek érezzük magunkat. Ha ezt akarod kiérezni belőle, megteheted. Csak éppen nem erről volt szó. Ha nincs értelme kimerítő választ írni nekem, az sajnálatos, mondhatni szegénységi bizonyítvány reám nézve. Ezzel nem tudok mit kezdeni, talán célszerű lenne önvizsgálatot tartanom. Ezúttal is másról van szó. Én nagyon jól tudom, valójában nem degradáljátok a pasikat és azt is, hogy nem érzitek magatokat magasabb rendűnek, csak a látszat mást mutatott és ezt nem csak én olvasom. Azok a szövegek nagyon félreérhetőek és ezen vajmi keveset segít, hogy én egyébként jóhiszemű vagyok. A valóban tiszta szándék szép, de ezek a szövegek ízekre szedve támadhatók. Abban viszont tényleg igazad van: az előítéletességre, vagy annak látszatára is, legyen az bármilyen előjelű, vagy témájú, ki vagyok hegyezve. De semmi baj, csak csevegünk kedélyesen, hisz ezért vagyunk itt néha. |
|
|
|
2012-04-25 13:41
Létrehozva:
|
|
Neked ebben igazad van, csak hogy én másra céloztam. A meglehetősen rossz szájízt keltő nemi alapú előítéletességre. Érkezzék az nőtől, vagy férfitól. Márpedig ez itt ebben az esetben a napnál világosabb volt. Hallok én ilyen általánosítást férfitársaságban is, szintúgy nem tetszenek. Írtam egy kimerítő választ, de nem. Mert nincs értelme. Értem amit mondasz, már beszéltünk is róla. Ki vagy erre hegyezve. Bijobaju is, én is sokkal árnyaltabbak vagyunk annál, hogy arról legyen szó, amire gondolsz. Nincs igazad. Illetve abban az olvasatban, ahonnan mi írtuk, nekünk van igazunk. Te pedig úgy fordítod, mintha mi degradálnánk a pasikat, mert magasabbrendűnek érezzük magunkat. Ha ezt akarod kiérezni belőle, megteheted. Csak éppen nem erről volt szó. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-04-25 13:26
Létrehozva:
|
|
|
Pedig van a férfi és a nő. És jó esetben ez nagyon más. Igazán azokkal az emberekkel jövök ki jól, akiknek vannak nemi sajátosságaik, ők szórakoztatnak igazán. Mindegy férfi-e, vagy nő, de jellegzetesen az legyen, ami. Persze ez én vagyok, egyáltalán nem biztos, hogy mindenki így működik. Szóval nekem vannak prekoncepcióim, és ez nem is baj, mert nem vagyunk egyformák. Vannak nemek szerint tipizálható viselkedési formák. És ezek nem véletlenül alakultak. Más a dolgotok nektek és más nekünk. Neked ebben igazad van, csak hogy én másra céloztam. A meglehetősen rossz szájízt keltő nemi alapú előítéletességre. Érkezzék az nőtől, vagy férfitól. Márpedig ez itt ebben az esetben a napnál világosabb volt. Hallok én ilyen általánosítást férfitársaságban is, szintúgy nem tetszenek. |
|
|
|
2012-04-25 13:11
Létrehozva:
|
|
Igazán megnyugtató, hogy akad a férfiak közt is valamire való, ha még oly ritka is, mint a fehér holló. Én férfiként korlátos képességeimmel ezt nehezen tudom megítélni; olyannyira, hogy még magamat sem tudom hová sorolni. Meg aztán felebarátaimról kreált véleményeimben nincsenek nemi alapon eldöntött prekoncepcióim. Csak úgy egyszerűen az embert nézem. Lehet ilyen is, meg olyan is. Pedig van a férfi és a nő. És jó esetben ez nagyon más. Igazán azokkal az emberekkel jövök ki jól, akiknek vannak nemi sajátosságaik, ők szórakoztatnak igazán. Mindegy férfi-e, vagy nő, de jellegzetesen az legyen, ami. Persze ez én vagyok, egyáltalán nem biztos, hogy mindenki így működik. Szóval nekem vannak prekoncepcióim, és ez nem is baj, mert nem vagyunk egyformák. Vannak nemek szerint tipizálható viselkedési formák. És ezek nem véletlenül alakultak. Más a dolgotok nektek és más nekünk. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-04-25 13:12 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-04-25 11:33
Létrehozva:
|
|
|
Csak pótolhatatlan emberek vannak. Én ezt pontosan tudom, csak egy ismert közhelyet akartam cáfolni. Óóóó, nem okoztál meglepetést Nem minden férfit tartok jelentéktelennek és mihasznának. Hisz akkor üres és mosolytalan lenne az életem. De ritka madár a fehér holló Igazán megnyugtató, hogy akad a férfiak közt is valamire való, ha még oly ritka is, mint a fehér holló. Én férfiként korlátos képességeimmel ezt nehezen tudom megítélni; olyannyira, hogy még magamat sem tudom hová sorolni. Meg aztán felebarátaimról kreált véleményeimben nincsenek nemi alapon eldöntött prekoncepcióim. Csak úgy egyszerűen az embert nézem. Lehet ilyen is, meg olyan is. |
|
|
|
2012-04-25 11:30
Létrehozva:
|
|
.... mert igenis vannak pótolhatatlan emberek. Csak pótolhatatlan emberek vannak. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-04-25 11:28
Létrehozva:
|
|
|
Szerinted mit tudnék én rád hagyni? Ez esetben az autó a férjemé lenne, a fuvolám és a laptopjaim a gyerekemé. Másom nincs. Jaj, jaj, mi lesz a vaterás raktárammal? Megegyeztünk. De tudod mit, maradj te csak köztünk. A Vatera sosem lenne nélküled az ami. Pótolhatatlan űrt hagynál magad után, mert igenis vannak pótolhatatlan emberek. |
|
|
|
2012-04-25 11:11
Létrehozva:
|
|
Ha ez a borzalom bekövetkezne, hagy rám valamit? Szerinted mit tudnék én rádhagyni? Ez esetben az autó a férjemé lenne, a fuvolám és a laptopjaim a gyerekemé. Másom nincs. Jaj, jaj, mi lesz a vaterás raktárammal? A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-04-25 11:13 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-04-25 11:06
Létrehozva:
|
|
|
A portás bácsi új reménnyel töltötte el a szívemet. Mentem beleburkolódzva a kabátomba, mint egy fagyhalálra ítélt mártír. A jégkockák is eléggé csörömpöltek bennem, ez kissé zavaróan hathatott. Ha ez a borzalom bekövetkezne, hagy rám valamit? |
|
|
|
2012-04-25 10:55
Létrehozva:
|
|
A portás bácsi új reménnyel töltötte el a szívemet.
Mentem beleburkolódzva a kabátomba, mint egy fagyhalálra ítélt mártír. A jégkockák is eléggé csörömpöltek bennem, ez kissé zavaróan hathatott. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-04-25 08:49
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 015 Regisztrált: 2008-11-22 17:28 Azonosító: 310 714 |
Kedves barátaim! Volt (van) itt ez a kebeldisputa a ruha szekció kapcsán. Van itt egy aukció! Élő példa arra, hogy frivol kebelvillantások nélkül is lehet jó terméklapot csinálni. Csinos a ruha, optikailag a jó próbababa révén minden lényeges információ nekem átjött. Ha valaki valóban vásárolni akar, nem lehet gondja. Még nekem is megfordult a licitálás gondolata fejemben, de családom hölgytagjainak a méret nem jó. De nem is ez a lényeg, tetszik az aukció. |
|
|
|
2012-04-25 08:46
Létrehozva:
|
|
Kedves barátaim! Volt (van) itt ez a kebeldisputa a ruha szekció kapcsán. Van itt egy aukció! Élő példa arra, hogy frivol kebelvillantások nélkül is lehet jó terméklapot csinálni. Csinos a ruha, optikailag a jó próbababa révén minden lényeges információ nekem átjött. Ha valaki valóban vásárolni akar, nem lehet gondja. Még nekem is megfordult a licitálás gondolata fejemben, de családom hölgytagjainak a méret nem jó. De nem is ez a lényeg, tetszik az aukció. Mert Tomcsa jó..... tényleg az. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-04-25 08:06
Létrehozva:
|
|
|
Érdekes, teljesen azt hittem, hogy a férfiak nem szoktak álmodozni. De tényleg. El is megyek, elszívok egy cigit erre a felismerésre. ÉN is jó? Kedves barátaim! Volt (van) itt ez a kebeldisputa a ruha szekció kapcsán. Van itt egy aukció! Élő példa arra, hogy frivol kebelvillantások nélkül is lehet jó terméklapot csinálni. Csinos a ruha, optikailag a jó próbababa révén minden lényeges információ nekem átjött. Ha valaki valóban vásárolni akar, nem lehet gondja. Még nekem is megfordult a licitálás gondolata fejemben, de családom hölgytagjainak a méret nem jó. De nem is ez a lényeg, tetszik az aukció. A hozzászólást -VateraMod- szerkesztette a következő időpontban: 2012-04-25 13:39 |
|
|
|
2012-04-25 08:05
Létrehozva:
|
|
Azt szabad, én is szoktam. Érdekes, teljesen azt hittem, hogy a férfiak nem szoktak álmodozni. De tényleg. El is megyek, elszívok egy cigit erre a felismerésre. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-04-25 07:57
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2012-04-25 07:35
Létrehozva:
|
|
-------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-22 20:01 |