Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2010-03-19 15:53
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 10 Regisztrált: 2010-01-25 14:48 Azonosító: 960 846 |
Leírom Én is a rövid történetemet a PPS futárszolgálattal ...(50018601)
Ami sajnos még nem ért véget ... Vásároltam a Vaterán egy telefont amit az eladó a PPS futárszolgálattal juttat(na) el hozzám ... A telefont és a futárszolgálat díját is kifizettem ... Az eladótól szerdán a futárszolgálat elvitte a telefont aminek tegnap meg kellett volna érkeznie. Tegnap többször is hívtuk a PPS-t, hogy hol a csomag még este fél6 kor is és azt mondták nyugodjunk meg ott van a futárnál hozni fogja.Ez nem történt meg.Ma reggel 8kor ismét hívtam a futárszolgálatot ahol azt mondták a mai nap fog megérkezni a csomag(nesze neked 24órás szolgáltatás).11 kor ismét hívtam Őket ma, hogy hol a csomag a hölgy megígérte visszahív, hogy mikor jön a futár.Ez TERMÉSZETESEN nem történt meg majd délbe ismét hívtam Őket, mivan a csomagommal erre azt mondja a hölgy HÉTFŐN tudják kiszállítani a csomagom.Ami ugye már nem egy nap! A legszomorúbb az egészbe, hogy sem a futár sem az ügyfélszolgálattól fel nem hívtak volna, hogy elnézést de nem tudjuk vinni a csomagot!!!Mi meg egész nap nem mentünk ezért sehova tegnap hátha jön a futár ... Kiváncsi vagyok megkapom-e a csomagot és hogy ilyenkor érvényes-e a ÁSZF " 13.8. Felelősség a postai küldemény késedelmes kézbesítéséért " pontja ... Nekem ez a szomorú tapasztalatom velük ... Remélem ez egy egyedi eset ... Ami még történt ... 1 körül írtam nekik egy hoszabb hangvitelű levelet, minden elérhetőséget beleírtam ... Sajnos eddig semmi válasz A hozzászólást -VateraBenz- szerkesztette a következő időpontban: 2010-03-19 20:15 |
|
|
|
2010-03-17 20:59
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 191 Regisztrált: 2007-03-01 14:31 Azonosító: 483 |
Tisztelt Hozzászóló ! Hívlak telefonon ! üdv Vaterafutár Tisztelt Vaterafutár! Köszönöm, a korrekt megkeresést, megtörtént. Talán ha javasolhatnám mint kiegészítő szolgáltatásként, és ha van kapacitásuk, valami féle "extra" csomag szállítás kategóriát. Nagy segítségünkre lenne a nagyobb terjedelmesebb csomagok szállításában, és mint olvastam pl. egy elektromos robogó elszállításában is megoldást nyújthatna az Önök szolgáltatása. Mint mondta nagyon sok az elégedett ügyfelük, melynek tiszta szívből örülök, de remélem, hogy a most még elégedetlenkedőknek is tudnak majd megfelelő szolgáltatást nyújtani. További munkasikereket, taki63 |
|
|
|
2010-03-16 21:27
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 155 Regisztrált: 2009-04-06 12:33 Azonosító: 603 114 |
Üdv mindenkinek! Szeretném megosztani ezt a szösszenetet minden kedves felhasználóval. Ma próbáltam először igénybe venni a Vatera futárt, de sajna nem jött össze. A történet röviden annyi, hogy egy határeseti azaz 44 kg-os csomagot csináltam, melynek mérete 90 x 60 x 60 cm. Tegnap rendeltem meg, ma reggel villám gyorsan jöttek érte. Ez igen gondoltam. Na ekkor kezdődött a probléma, mondván miután a futár birkózott egy sort a kis csomagommal, ezt nem viszi el, mert egy ember nem tudja megemelni. Mondtam természetesen segítek betenni a kocsiba, és a helyszínen pedig várják ők pedig segítenek levenni. (jelzem én sem vagyok izompacsirta de egyedül mozgattam). Mondta az nem jó, mert előbb el kell vinnie telepre, aztán felkerül Bp-re stb. és úgyis vissza küldik. Erre mondtam próbáljuk meg mégis, hátha. Erre mondta, ok. akkor Ő elviszi de biztos, hogy hétfőn vissza hozza, és fizethetem a költséget potyára. Ezt a kockázatot már nem vállaltam be inkább, ráadásul félve, hogy a tortúra alatt megsérül a csomagom, egyedül vissza vittem a garázsba, és bosszankodtam mivel a címzett pedig már várta a csomagot. Ha tisztelt illetékes is olvasni fogja levelemet, fuvarlevélszámom: 50016146 Sajnos így csak irigykedve olvasgatom az elégedett ügyfelek hozzá szólását. 30 kg-ig viszont a Posta is viszi a csomagot, még olcsóbban is. Ennek a dolognak épen ez lett volna az értelme, hogy ilyen kissé nagyobb problémásabb csomagokat is el tudjunk szállíttatni. Tisztelt Hozzászóló ! Hívlak telefonon ! üdv Vaterafutár |
|
|
|
2010-03-16 21:25
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 155 Regisztrált: 2009-04-06 12:33 Azonosító: 603 114 |
Néhány szó a vaterafutárról. Nem tudom,kinek milyen a tapasztalata,de leírom mi történt. Szerdára rendeltem futárt egy elektromos robogó szállítására. Szerdán megjelent,elvitte, külön csomagként volt az akku,szóval 2x2500 volt a fuvar. Csütörtökön meg kellett volna érkezni a címzetthez,mikor pénteken rákérdeztem,mi van azt mondták,visszaviszik,mert a raktáros úgy ítélte meg,hogy nehéz. Pénteken visszavitték a feladóhoz,de a pénzt nem adták vissza,mondván ők megpróbálták. Ez a 21.századi futárszolgálat. Úgy tűnik ebben az országban egyesek azt tesznek,amit akarnak. Csak azért írtam le,hogy okuljon belőle aki tud. Tisztelt Hozzászóló ! Igaz már beszéltünk telefonon és utaljuk vissza a fuvardíjat, de had okuljon más is az esetből. Először is elnézést kérünk , mert futárunk tévedett a csomagfelvételnél. Egy elektromos robogó nem a kiscsomag kategória, csomagolatlanul, sem kalodában, sem kitámasztással,, akváriumok , porcelánok,lámpák, világítótestek, festmények között -- azt hiszem nem igazán biztonságos és jó társ szállítás közben. És ISMÉT rögzítem-- csak akkorát tudunk szállítani amit 1 , azaz egy ember biztonsággal tud emelni, rakodni, szállítani. Én is azért írtam le, hogy mindenki okuljon. Nem azt teszik egyesek amit akarnak , hanem amit tudnak és bírnak.üdvözlettel vaterafutár |
|
|
|
2010-03-16 21:05
Létrehozva:
|
|
|
Tisztelt Vaterafutár, fűnyírót szállítanak? Ha igen, kötelező a csomagolás? Válaszát köszönöm előre is. Tisztelt érdeklődő ! Szállítunk fűnyírot, mindig kötelező a csomagolás. Ha benzines természetesen benzin nélkül kérjük feladni. Számolni kell a térfogatsúllyal ha tút könnyű. üdv Vaterafutár |
|
|
|
2010-03-13 10:32
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2010-03-13 10:11 Azonosító: 1 051 847 |
Néhány szó a vaterafutárról.
Nem tudom,kinek milyen a tapasztalata,de leírom mi történt. Szerdára rendeltem futárt egy elektromos robogó szállítására. Szerdán megjelent,elvitte, külön csomagként volt az akku,szóval 2x2500 volt a fuvar. Csütörtökön meg kellett volna érkezni a címzetthez,mikor pénteken rákérdeztem,mi van azt mondták,visszaviszik,mert a raktáros úgy ítélte meg,hogy nehéz. Pénteken visszavitték a feladóhoz,de a pénzt nem adták vissza,mondván ők megpróbálták. Ez a 21.századi futárszolgálat. Úgy tűnik ebben az országban egyesek azt tesznek,amit akarnak. Csak azért írtam le,hogy okuljon belőle aki tud. |
|
|
|
2010-03-09 09:46
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 3 Regisztrált: 2008-06-19 20:15 Azonosító: 163 748 |
Üdv Mindenkinek!
A segítségeteket szeretném kérni! Egy íróasztalt szeretnék elszállíttatni Dunaújvárosból Kaposvárra.Az eladó szerint több mint 45kg. Ismer valaki olyan szállítót aki megfizethető áron elszállítja?Előre is köszi! |
|
|
|
2010-03-07 18:29
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 249 Regisztrált: 2009-07-07 14:29 Azonosító: 663 764 |
Tisztelt Vaterafutár,
fűnyírót szállítanak? Ha igen, kötelező a csomagolás? Válaszát köszönöm előre is. |
|
|
|
2010-03-06 10:45
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 17 Regisztrált: 2008-09-25 21:40 Azonosító: 201 614 |
Az elmúlt 2 hétben 2 -szer szállítattam a Vaterafutárral,mindkétszer sikeresen.
Igaz a második alkalommal kiszálláskor közölték hogy a 4 db faszéket nem viszik el mert nincs kartonnal körbetekerve,csak ragszalaggal volt összekötve,stabilan. Másnapra megoldottam kartonnal,napközben a központ hívott hogy mi volt a probléma és hogy jönnek a cuccért. Eddig le a kalappal. A 4 db szék sem volt könnyű,de nem méregették és nem vacakoltak vele. Szerintem küldök még velük és ha ilyen marad a szolgáltatásuk maradok melletük. Az eddigi futárom 3500 Ft-ért vitt mindent,max 40-45 kg-ig. |
|
|
|
2010-03-05 21:34
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 250 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Remélem Hytech, ezt nem olvastad.
-------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-03-05 20:35
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 191 Regisztrált: 2007-03-01 14:31 Azonosító: 483 |
Üdv mindenkinek!
Szeretném megosztani ezt a szösszenetet minden kedves felhasználóval. Ma próbáltam először igénybe venni a Vatera futárt, de sajna nem jött össze. A történet röviden annyi, hogy egy határeseti azaz 44 kg-os csomagot csináltam, melynek mérete 90 x 60 x 60 cm. Tegnap rendeltem meg, ma reggel villám gyorsan jöttek érte. Ez igen gondoltam. Na ekkor kezdődött a probléma, mondván miután a futár birkózott egy sort a kis csomagommal, ezt nem viszi el, mert egy ember nem tudja megemelni. Mondtam természetesen segítek betenni a kocsiba, és a helyszínen pedig várják ők pedig segítenek levenni. (jelzem én sem vagyok izompacsirta de egyedül mozgattam). Mondta az nem jó, mert előbb el kell vinnie telepre, aztán felkerül Bp-re stb. és úgyis vissza küldik. Erre mondtam próbáljuk meg mégis, hátha. Erre mondta, ok. akkor Ő elviszi de biztos, hogy hétfőn vissza hozza, és fizethetem a költséget potyára. Ezt a kockázatot már nem vállaltam be inkább, ráadásul félve, hogy a tortúra alatt megsérül a csomagom, egyedül vissza vittem a garázsba, és bosszankodtam mivel a címzett pedig már várta a csomagot. Ha tisztelt illetékes is olvasni fogja levelemet, fuvarlevélszámom: 50016146 Sajnos így csak irigykedve olvasgatom az elégedett ügyfelek hozzá szólását. 30 kg-ig viszont a Posta is viszi a csomagot, még olcsóbban is. Ennek a dolognak épen ez lett volna az értelme, hogy ilyen kissé nagyobb problémásabb csomagokat is el tudjunk szállíttatni. |
|
|
|
2010-03-04 10:12
Létrehozva:
|
|
![]() Igencsak öreg róka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 116 Regisztrált: 2009-09-02 09:51 Azonosító: 726 887 |
Nos... Ez nem a futárnak szól!!! Kedves Vatera! Hat év alatt igyekeztem korrekt lenni oda-vissza... Nem kerestem kibúvókat, nem kavartam össze-vissza. Nagyon ritkán hirdettem másutt, de akkor sem Net-en, max. újságban... Ezt fel is tüntettem, ne legyen probláma, 2x leütés. Valaki rám akadt hirdetős-újságban. Én Posta, egyebek helyett a vatera-futárral küldtem (volna) a csomagot, de az űrlap a vevő telefonszámát nem engedi!!! Mint mondom, nem a Vaterán jött össze a dolog, ez igaz (bár kiderült, vaterázik - is) Kérdésem: - miért nem engedte a rendszer kitölteni, elküldeni (bár sejtem: mert nem itt jött össze a dolog...) - de akkor miért a sok hirdetés: "nem csak vaterásoknak???" - nekem mindegy, én csak jót akartam... Amúgy már az újságról is leszoktam, a vatera OKÉ már régóta... Üdv! Kedves Atkófazon! A PPS Futárnál jelenleg szervercsere zajlik, emiatt előfordulhatnak technikai fennakadások a megrendelőlapon. Fontos, hogy a megrendelések eljutnak a futárhoz, azonban az erről szóló visszaigazolások kiküldése a szerverprobléma miatt nem optimális. A PPS Futár természetesen nem csak a Vaterán eladott árukat veszi fel, bármilyen csomag szállítását vállalják (a megadott kereteken belül). -------------------- Üdvözlettel:
Leó a Vatera oroszlánja |
|
|
|
2010-03-03 20:28
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 7 Regisztrált: 2007-03-01 14:23 Azonosító: 299 |
Nos... Ez nem a futárnak szól!!! Kedves Vatera! Hat év alatt igyekeztem korrekt lenni oda-vissza... Nem kerestem kibúvókat, nem kavartam össze-vissza. Nagyon ritkán hirdettem másutt, de akkor sem Net-en, max. újságban... Ezt fel is tüntettem, ne legyen probláma, 2x leütés. Valaki rám akadt hirdetős-újságban. Én Posta, egyebek helyett a vatera-futárral küldtem (volna) a csomagot, de az űrlap a vevő telefonszámát nem engedi!!! Mint mondom, nem a Vaterán jött össze a dolog, ez igaz (bár kiderült, vaterázik - is)
Kérdésem: - miért nem engedte a rendszer kitölteni, elküldeni (bár sejtem: mert nem itt jött össze a dolog...) - de akkor miért a sok hirdetés: "nem csak vaterásoknak???" - nekem mindegy, én csak jót akartam... Amúgy már az újságról is leszoktam, a vatera OKÉ már régóta... Üdv! |
|
|
|
2010-03-03 16:23
Létrehozva:
|
|
![]() Igencsak öreg róka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 116 Regisztrált: 2009-09-02 09:51 Azonosító: 726 887 |
Sziasztok! Én hat év vaterázás után először vettem igénybe a PPS-t, azaz a Vatera-futárt. ... Kedves Atkófazon! A PPS Futár nevében is köszönjük a pozitív észrevételeket! -------------------- Üdvözlettel:
Leó a Vatera oroszlánja |
|
|
|
2010-03-03 14:12
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 7 Regisztrált: 2007-03-01 14:23 Azonosító: 299 |
Sziasztok!
Én hat év vaterázás után először vettem igénybe a PPS-t, azaz a Vatera-futárt. (Igaz, addig személyesen vagy postán intéztem mindent, ami max. könyv, cd volt, azaz levél-kategória...) Egy hangfalláda ment vidékre. Leadtam a megrendelőt, másnap eljöttek a cuccért és következő nap délben (!) megkapta a partner. Nálam eddig csillagos ötös! És gyors... A mostani sztori; 4 db azonos súlyú, méretű (10kg) csomag. Kíváncsian várom, elmegy-e a 4x10 kg a 2x20 kg tarifájával. Igaz, "összetrükközhetném" 2 db 20 kg-os csomaggá - ezt meg is írtam Nekik -, de nehézkes, nem teszem. Várom a válaszukat, bár megértem, ha nem megy majd... Van egy szabályzat, ugyebár. Talán ez is egy sarkallatos kérdés, darabszám és súly...! Több darab, kisebb (össz)súllyal lehet drágább! Megfontolásra érdemes, mert jelen állás szerint - ha nem buherálom a kettőt eggyé, a 40 kg nem 4000 Ft-ért, hanem 8000-ért indul(na) el... Majd kiderül. Mindenesetre én ajánlom Őket, eddig OKÉ volt és gyors! Birkás Attila / Atkófazon Szerk: Viszik a 4 ládát, összesen 2500 ft-ért vidékre! Nem rossz... A súly, nem a darabszám számít, ha egy címre megy! Hadd ne mondjam, milyen egyéb ajánlatokat láttam; horror! Én javaslom a PPS-t! (Mivel mobilom egyenlege lemerült, neteztem és gyorsan válaszoltak az email-re is.) Üdv! A hozzászólást -Vateraoroszlan- szerkesztette a következő időpontban: 2010-03-03 16:22 |
|
|
|
2010-03-03 08:59
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 250 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Szia! Nagyon köszönöm a választ. Úgy lesz a legjobb ha a két külön csomagból végülis egyet csinálok. Súlyban nem lesz gond. Szép napot. lukrecia2 Szívesen, neked is. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-03-03 07:49
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 Regisztrált: 2008-11-14 15:42 Azonosító: 294 634 |
Azt tudom, hogy küldheted külön csomagban, de amikor én így küldtem, akkor 44 kg volt, tehát a magasabb költséget fizettem, de csak egyszer, tehát nem emelte a költséget. Ja, és ez Vatera futár volt, de ha jól tudom, ez máshol is így van. Szia! Nagyon köszönöm a választ. Úgy lesz a legjobb ha a két külön csomagból végülis egyet csinálok. Súlyban nem lesz gond. Szép napot. lukrecia2 |
|
|
|
2010-03-02 21:38
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 1 018 Regisztrált: 2008-11-17 16:10 Azonosító: 300 154 |
Vagy megtehetnéd azt is, hogy becsomagolod külön a két terméket aztán a két csomagot megint becsomagolod és lesz 1 nagyobb csomagod de mégis külön. Így nem kell bonyolítani a dolgokat.
|
|
|
|
2010-03-02 21:29
Létrehozva:
|
|
Sziasztok! Teljesen kezdő vagyok Vatera futár témában. A háztól házig változatot szeretném megrendelni. Kérdésem a következő. Van két termék amit nem lehet egybe csomagolni. Az egyik sík, egy kép. A műsik meg kerámiák. A kerámik esetleg megsérhetik a képet. Tehetem e ezeket két külön csomagba, a szállitási költség megváltozása nélkül? A kettő együtt nem haladja meg azt a bizonyos 20 kg-ot- Ilyenkor mi a szokás? lukrecia2 Azt tudom, hogy küldheted külön csomagban, de amikor én így küldtem, akkor 44 kg volt, tehát a magasabb költséget fizettem, de csak egyszer, tehát nem emelte a költséget. Ja, és ez Vatera futár volt, de ha jól tudom, ez máshol is így van. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-03-02 13:19
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 Regisztrált: 2008-11-14 15:42 Azonosító: 294 634 |
Sziasztok!
Teljesen kezdő vagyok Vatera futár témában. A háztól házig változatot szeretném megrendelni. Kérdésem a következő. Van két termék amit nem lehet egybe csomagolni. Az egyik sík, egy kép. A műsik meg kerámiák. A kerámik esetleg megsérhetik a képet. Tehetem e ezeket két külön csomagba, a szállitási költség megváltozása nélkül? A kettő együtt nem haladja meg azt a bizonyos 20 kg-ot- Ilyenkor mi a szokás? lukrecia2 |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-06-19 21:36 |