Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2009-02-25 09:05
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2008-01-04 19:09 Azonosító: 73 580 |
Sziasztok.
szeretném bejelenteni hogy valaki licitált egy 50 e ft os bőrdzsekire de az nem én voltam.namost én nem vállalok felelősséget azért ha ellopták a jelszavamat.nem fogok fizertni sem a szóban forgó áruért.ha ezzel ki leszek tiltva a vateráról ám legyen.én nem tettem meg a licitet nem is állt szándékomban megvenni az árut..Köszönettel Ádám. |
|
|
|
2009-02-23 10:39
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 212 Regisztrált: 2007-08-03 22:26 Innen: Magyarország/Veszprém Azonosító: 18 631 |
Tisztelt atbalogh!
Gondolataimmal szerintem senkit sem bántottam meg..hiszen nem is annak szántam.. Véleményem szerint ezekkel a mai szabályokkal a végleges inaktiválást senki sem fogja és tudja elkerülni-ahogy én sem.. jól tudom, napjaim megszámolva-köszönöm, hogy szóltál!..-) ezért kell "harcolni", ezért bátorkodtam szóvá tenni, meg azért hogy akik majd utánunk fognak vaterázni, nekik már jobb legyen...-) Persze azt tudni kell,hogy a jelenleg érvényben lévő szabályokkal,amiket mellesleg elfogadtunk!!...a negatív értékelésen kívül sok minden másért pl helytelen termék feltöltéséért illetve trágár beszédért ugyanúgy inaktiválhatnak mint sok minden másért..na nekem pl ezekből van sok illetve 1-el több a kelleténél...-) feltételezem, hogy a nulla negatív értékeléssel 3200 adás-vétellel rendelkező ismerősödet akit kidobtak, nem a javaslatai miatt tették, hanem hasonló cipőben járt mint én, ez meg már a 4. ok,amiért próbáltam hangot adni azoknak a gondolataimnak... Üdvözlettel:Én |
|
|
|
2009-02-21 23:52
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 5 671 Regisztrált: 2007-03-19 21:37 Innen: Ideg-elme Azonosító: 903 |
Mondjuk ha mást nem is, egy értesítőt semeddig sem tartott volna dobniuk.. Ebből is látszik, hogy az eladók, milyen magas színvonalon megvannak becsülve... mindig is fel lehetett erőszakolni 135...145 körüli képet, de azért nem volt publikus (gondolom én), csak a hivatalos max. 100-120 k, mert pölö a pst-ben és némely tükör-oldalon problémásan (esetleg sehogy sem) jelenítette meg a "túlméretes" képeket. -------------------- mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak... ...szorgos népünk győzni fog ! . csaby |
|
|
|
2009-02-21 22:19
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 212 Regisztrált: 2007-08-03 22:26 Innen: Magyarország/Veszprém Azonosító: 18 631 |
http://www.vatera.hu/forum/index.php?showtopic=76992 Megtisztelne véleményével... Azt hol szabad megemlíteni, melyik tropikban, hogy már többször megfenyegetett a Vatera Ügyfélszolgálat Állítólagos Automata Rendszere (a Vatera Állítólagos Automata Rendszer által használt szókapcsolatokból nagyon így érzem) azzal kapcsolatban hogy végleg inaktiválni fognak? Mindezzel csak azért bátorkodom előhuzakodni,mert mindannyian tudjuk, hogy olykor nem könnyű a vevőkkel... és Mindannyian "voltunk" kezdők is!... elgondolkodtató kivel vannak nagyobb problémák - a probléma számát meg még nem is említettem...-) Szóval, amennyiben lehetséges, javaslom a Vatera Felelős Kolégáinak a végleg inaktiválás szabályainak felülvizsgálatát, illetve amennyiben szükséges, frissítését.. (nem az F5-re gondolok) !...-) Pl: talán érdemes lehet egy olyan szabályt bevezetni, hogy ha előbb nem is, olyan minden 100. sikeres adásvétel után törölhetnének egy régmúlt kezdőkori nevetséges figyelmeztetést, illetve amennyiben ez nem kivitelezhető, "semlegesítő pirospont" bevezetését javaslom! Mindezt nem viccnek szánom! Kérem továbbítani a Vatera Felelős Kolégái Felé, amit előre is ezúton köszönök!!! A hozzászólást -Viglen- szerkesztette a következő időpontban: 2009-02-21 22:21 |
|
|
|
2009-02-21 21:52
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 750 Regisztrált: 2007-03-21 15:09 Azonosító: 1 309 |
Mondjuk ha mást nem is, egy értesítőt semeddig sem tartott volna küldeniük.. Ebből is látszik, hogy az eladók, milyen magas színvonalon vannak megbecsülve... http://www.vatera.hu/forum/index.php?showtopic=76992 Megtisztelne véleményével... -------------------- Kérdését jelezze a kapcsolatfelvételen keresztül a megfelelő altéma kiválasztásával és a felelős kollégák megküldik a választ. Köszönjük szíves közreműködését, megértését! |
|
|
|
2009-02-21 21:51
Létrehozva:
|
|
|
Kedves Moderátor, mint azt látni lehet, igény van arra, hogy a felhasználók pontosan tudják naprakészen a friss információkat. Ezzel szemben erről semmiféle írásos tájékoztató nem szerepel a Piactéren. üdvözlettel: venirebene Mondjuk ha mást nem is, egy értesítőt semeddig sem tartott volna dobniuk.. Ebből is látszik, hogy az eladók, milyen magas színvonalon megvannak becsülve... A hozzászólást -Viglen- szerkesztette a következő időpontban: 2009-02-21 21:53 |
|
|
|
2009-02-21 21:43
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 750 Regisztrált: 2007-03-21 15:09 Azonosító: 1 309 |
Ezt jó tudni.. így már majd tudok akkora képeket is feltenni, hogy beteríti a Vaterát! Igen, ezt okvetlenül fontosnak tartottam megemlíteni! Kedves Moderátor, mint azt látni lehet, igény van arra, hogy a felhasználók pontosan tudják naprakészen a friss információkat. Ezzel szemben erről semmiféle írásos tájékoztató nem szerepel a Piactéren. üdvözlettel: venirebene -------------------- Kérdését jelezze a kapcsolatfelvételen keresztül a megfelelő altéma kiválasztásával és a felelős kollégák megküldik a választ. Köszönjük szíves közreműködését, megértését! |
|
|
|
2009-02-21 21:39
Létrehozva:
|
|
|
Ezt jó tudni.. így már majd akkora képeket is tudok feltölteni, hogy beteríti a Vaterát!
Igen, ezt okvetlenül fontosnak tartottam megemlíteni! A hozzászólást -Viglen- szerkesztette a következő időpontban: 2009-02-21 21:43 |
|
|
|
2009-02-21 21:22
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 483 Regisztrált: 2007-04-17 02:56 Azonosító: 5 690 |
|
|
|
|
2009-02-21 21:08
Létrehozva:
|
|
|
Kedves venirebene! A kérést továbbítottuk a felelős kollégák felé. Köszönöm, további jó munkát és kellemes estét kívánok Önnek. -------------------- Kérdését jelezze a kapcsolatfelvételen keresztül a megfelelő altéma kiválasztásával és a felelős kollégák megküldik a választ. Köszönjük szíves közreműködését, megértését! |
|
|
|
2009-02-21 21:07
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 100 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 32 |
Üdvözlettel, *** Ha 150 akkor legyenek kedvesek módosítani a termékfeltöltő lapot, mert az nem valós adatot tartalmaz. Üdvözlettel: venirebene Kedves venirebene! A kérést továbbítottuk a felelős kollégák felé. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2009-02-21 21:02
Létrehozva:
|
|
|
Kedves sipizoli77! Maximum kb 150kb és .jpg vagy .gif formátum lehet a kép. Üdvözlettel, a Vatera eladás oldalán a következő információk olvashatóak: A kép maximális mérete 100 kbyte és .jpg vagy .gif formátumú lehet. Az áru képének a csatolása gyors és egyszerű és segíti Önt abban, hogy termékét jóval sikeresebben adja el, mintha fotó nélkül hirdetné meg azt. Ha az áru képe a számítógépén található, kérjük csatolja a Fájl mezőbe, ha egy internetes tárhelyen található, akkor az URL mezőbe másolja be a kép elérhetőségét, url-jét. Egy termékhez maximum négy kép feltöltése engedélyezett. A kép maximális mérete 100 kbyte és .jpg vagy .gif formátumú lehet. Tessék mondani akkor most 100 vagy 150 ??? Nem mindegy.... Ha 150 akkor legyenek kedvesek módosítani a termékfeltöltő lapot, mert az nem valós adatot tartalmaz. Üdvözlettel: venirebene -------------------- Kérdését jelezze a kapcsolatfelvételen keresztül a megfelelő altéma kiválasztásával és a felelős kollégák megküldik a választ. Köszönjük szíves közreműködését, megértését! |
|
|
|
2009-02-21 20:47
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 100 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 32 |
Sziasztok! Segítsetek légyszives! Egyszerüen nem tudok fényképet feltölteni az eladni kívánt árumhoz. Fényképfeltöltés tallózás ok a kis téglalapban megjelenik a kép neve eddig is ok rányomok hogy küld és innen nincs meg a kép nem értem. Rendes JPG meg minden nem is nagy. Kedves sipizoli77! Már feltöltött, de még nem licitált termék esetében a Személyes menüjében az Eladó áruk szövegre kattintva, a kérdéses terméknél a [képek] szövegre kattintva tudja módosítani a fotókat. Maximum kb 150kb és .jpg vagy .gif formátum lehet a kép! Legjobb ellenőrzési mód ha a terméklapot tekinti meg hisz ezt látják az érdeklődők is, hogy minden rendben van e a képpel és a leírással. Nem árt frissíteni (frissítés gomb v. Ctrl+F5) a terméklapot utólagos képfeltöltés esetén mivel előfordulhat, hogy a böngésző beállításaiból adódóan elsőre nem jelenik meg a kép. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2009-02-21 18:10
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Segítsetek légyszives! Egyszerüen nem tudok fényképet feltölteni az eladni kívánt árumhoz. Fényképfeltöltés tallózás ok a kis téglalapban megjelenik a kép neve eddig is ok rányomok hogy küld és innen nincs meg a kép nem értem. Rendes JPG meg minden nem is nagy. kedves sipizoli, a tv szekrényről van szó? Menj a Személyes menü ->Eladó áruk mappába. Ott ne a szerkesztést nyisd meg, hanem a termék neve( bal oldali mező) alatt kell lennie egy képek linknek. Azt nyisd meg és onnan próbáld meg újra feltölteni őket. Az ellenőrző oldalon ha megjelennek a fotók, akkor megjelennek a képek, beküldhetőek. Ha valamilyen oknál fogva nem menne, akkor nézd meg a hibaüzenetet amit a képfeltöltéskor kapsz (legfelső mező keretben) A kép maximális mérete 100kbyte lehet. A hozzászólást -venirebene- szerkesztette a következő időpontban: 2009-02-21 18:11 -------------------- Kérdését jelezze a kapcsolatfelvételen keresztül a megfelelő altéma kiválasztásával és a felelős kollégák megküldik a választ. Köszönjük szíves közreműködését, megértését! |
|
|
|
2009-02-21 18:02
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2009-02-21 17:57 Azonosító: 494 814 |
Sziasztok! Segítsetek légyszives! Egyszerüen nem tudok fényképet feltölteni az eladni kívánt árumhoz. Fényképfeltöltés tallózás ok a kis téglalapban megjelenik a kép neve eddig is ok rányomok hogy küld és innen nincs meg a kép nem értem. Rendes JPG meg minden nem is nagy.
|
|
|
|
2009-02-20 16:55
Létrehozva:
|
|
|
Kedves Viglen! A kapcsolatfelvételen keresztül küldött levelére a továbbiakban is ügyfélszolgálatos kollégáink válaszolnak. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2009-02-20 16:50
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2009-02-20 10:52
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 10 Regisztrált: 2009-01-28 12:02 Azonosító: 438 324 |
Üdv.!
Először is jó a honlap imádom a vaterát gratula hozzá!!! Valahogy nem lehetne megoldani az értékelésben a semleges esetében hogyha az egyik fél hibázik amit el is ismer feltehetően akkor a másik fél ne kapjon semlegest?Sőt előfordul hogy hibásnak egyik fél sem hibás de az üzlet mégsem jön össze valami véletlen folytán esetleg nem is hibáztatják egymást mégis csak semlegessel értékelhető a dolog.Tudom ez nem egyszerű meg talán pont ezzel a semleges értékelésekkel van a legtöbb gond de valami megoldás nem ártana.Persze ez az én véleményem lehet hogy a többség ezzel nem ért egyet. Köszi és további jó munkát! |
|
|
|
2009-02-20 00:30
Létrehozva:
|
|
|
Kedves Moderátor! Lenne egy kérdésem,lehet,hogy nem ide kéne irnom,de segítséget szeretnék kérni... Az egyik aukciónál,ami engem is érdekelt,valaki keresett vmit. Az eladónak nem volt. Én tudom hol lehetne ezt beszerezni,de vaterán kivüli a cím. Leirhatom? Segíthetek a kérdezőnek? Nem akarok senkinek kellemetlenséget. Köszönöm szépen Jó éjt! Kriszti Kedves cico1! A termékes levelezés, elsősorban az aukcióval kapcsolatos hiányzó információk megszerzésének lehetőségét biztosítja és nem nyereségorientált vállalkozás reklámozását szolgája. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2009-02-20 00:06
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 57 Regisztrált: 2007-08-16 08:28 Azonosító: 20 585 |
Kedves Moderátor!
Lenne egy kérdésem,lehet,hogy nem ide kéne irnom,de segítséget szeretnék kérni... Az egyik aukciónál,ami engem is érdekelt,valaki keresett vmit. Az eladónak nem volt. Én tudom hol lehetne ezt beszerezni,de vaterán kivüli a cím. Leirhatom? Segíthetek a kérdezőnek? Nem akarok senkinek kellemetlenséget. Köszönöm szépen Jó éjt! Kriszti |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-06-19 22:10 |