Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2011-09-07 19:12
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 899 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
... Kérlek benneteket, adjatok tanácsot. Tisztelt zsofika61! Értékelés törlését a kapcsolatfelvételen keresztül kérheti. Kapcsolatfelvétel - Aukcióval kapcsolatos probléma - Szeretnék töröltetni egy értékelést. Az értékelés törlése nem automatikus, a kérést kollégáink a rendelkezésre álló adatok alapján bírálják el. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2011-09-07 19:11
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 320 Regisztrált: 2010-05-16 01:03 Azonosító: 1 161 927 |
|
|
|
|
2011-09-07 19:08
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 961 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Sziasztok! Nagyon bánatos és szomorú vagyok. ... Kérlek benneteket, adjatok tanácsot. Zsófika, annyira sajnálom, de tényleg. Nem mondok okosságot, mert itt van már Benz, nála jobbat úgysem tudok mondani. ÜSZ-nak írtál már? -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-09-07 19:06
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 899 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Hű, basszus, most pont olyan szigorú voltál, mint Benz! ... Igaza van. Konkrétumok nélkül nem sokat ér az egész. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2011-09-07 18:38
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 320 Regisztrált: 2010-05-16 01:03 Azonosító: 1 161 927 |
Sziasztok!
Nagyon bánatos és szomorú vagyok. 1400 adás-vétel után kaptam egy negatívot, nem jogosan. 2011.07.26.-i utalt a hölgy , két óra múlva már postáztam elsőbbségivel, ajánlottan, LNK-val. ( levélszekrénybe nem kézbesíthető) egy karkötőt. ezt kaptam: NEGATÍV " Az árut kifizettem, de nem érkezett meg hozzám.Az eladó azóta sem jelentkezett . " Nem értem , miért nekem kellene rákérdezni, hogy megkapta-e ? Közben én értékeltem pozitívan, mert muszáj volt . A válaszom: Másik fél: 07.26.-án kaptam meg az utalását, és 2 óra múlva postára is adtam a karkötőt, ajánlottan , elsőbbségivel és LNK-val.Nem nekem kellett volna jelentkeznem. A negatív értékelését sértésnek és hitelrontásnak érzem, minden eladómnak azonnal , aznap, vagy másnap reggel postázok. Email-ben megküldöm Önnek a banki utalását, a postakönyv másolatot , mindezt továbbítom a vatera biztonságiaknak. Ha jelentkezett volna, hogy nem kapta meg a terméket, a Posta kártérítést fizetett volna, viszont velem semmilyen kapcsolatba nem lépett. Az értékelő szerint az adásvétel nem jött létre. Az értékelt szerint az adásvétel létrejött. Írtam neki egy email-t amiben kértem, hogy gondolja át, töröltesse a negatív értékelését és a Posta kerestetni fogja ill. kártérítést fizet , ha nem találja meg. Mellékeltem az Ő banki utalását 26.-i és a postakönyvemet 26.-i a feladásról. Link az eladóról: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=366589 Igazán nem tudom, hogy mint becsületes, gyors eladó, hogyan kerülhetek ilyen helyzetbe. Kérlek benneteket, adjatok tanácsot. |
|
|
|
2011-09-07 18:07
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 961 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Köszi, de így ezzel nem sokra megyünk, ha szabálytalanságot gyanítasz jelezd a kapcsolatfelvételen keresztül, ha úgy gondolod, hogy megosztod gondolataidat a fórumozókkal akkor egy felhasználónevet adhatnál. Hű, basszus, most pont olyan szigorú voltál, mint Benz! Nahát, ennyi kemény pasi. Asszem el is megyek kicsit gyúrni. (Nálam a gyúrás az, amikor a porcelánnal teli lavórokat felteszem a mosogatóra, ilyenkor szokott a derekam, a hasam, a hátam, szóval a gyenge pontok meghúzódni. Na most akkor nagyon gyúrok, holnaptól én is ilyen keményen fogok postolni.) Kedves Benz, kellene egy "gyúrunk wazze" szmájli. (Jaj nagyon elnézést. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2011-09-07 18:07 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-09-07 12:46
Létrehozva:
|
|
Nagyon kedves, de maradnék a fémnél. Ezek szerint nem szeretne egy ilyen kis csinosságot nézegetni lefekvés előtt. Hiába, nem tud csalódást okozni. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-09-07 12:45
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 015 Regisztrált: 2008-11-22 17:28 Azonosító: 310 714 |
|
|
|
|
2011-09-07 12:29
Létrehozva:
|
|
Úúú, ha tudtam volna, hogy Önöknél ez menő, megvettem volna és haszon nélkül átadtam volna, még egy szép színes szalaggal is átkötöttem volna. Nagyon kedves, de maradnék a fémnél. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2011-09-07 12:23
Létrehozva:
|
|
Ez csak természetes Az egyik barátom a múltkor egy üveg 300SL-t vett egy bolhapiacon Úúú, ha tudtam volna, hogy Önöknél ez menő, megvettem volna és haszon nélkül átadtam volna, még egy szép színes szalaggal is átkötöttem volna. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-09-07 12:08
Létrehozva:
|
|
Akkor is kötelező a gumicsizma viselése, ha nem zavar, hogy nem büdös a lábam? Mert én szeretem ezt az állapotot. (Önnek is van virágmintás gumicsizmája? Ez csak természetes Jaj, nem is meséltem, heteken keresztül minden kedden eszembe jutott, mikor mentem porcelánt venni. Az egyik barátom a múltkor egy üveg 300SL-t vett egy bolhapiacon -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2011-09-07 12:05
Létrehozva:
|
|
Ez utóbbit már akartam javasolni. Ha haladni akar a korral, akkor szüksége lesz még egy nagyon drága kínai tornacipőre és a közelgő őszre való tekintettel egy szintén nem olcsó virágmintás gumicsizmára is. Ezek mindegyike vér cikinek számított még pár éve (csak az vette fel, akinek nem volt pénze normális sportcipőre vagy direkt büdös lábra vágyott), de ma már ez a trendy. Esetleg még szerezzen be néhány ionizáló (vagymi) műanyag karkötős órát is. Akkor is kötelező a gumicsizma viselése, ha nem zavar, hogy nem büdös a lábam? Mert én szeretem ezt az állapotot. (Önnek is van virágmintás gumicsizmája? Jaj, nem is meséltem, heteken keresztül minden kedden eszembe jutott, mikor mentem porcelánt venni. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-09-07 11:54
Létrehozva:
|
|
Jó, akkor én is fogom ezentúl, nehogy lemaradjak a vezető áramlatokról, na és póthaj ügyben is körülnézek. Ez utóbbit már akartam javasolni. Ha haladni akar a korral, akkor szüksége lesz még egy nagyon drága kínai tornacipőre és a közelgő őszre való tekintettel egy szintén nem olcsó virágmintás gumicsizmára is. Ezek mindegyike vér cikinek számított még pár éve (csak az vette fel, akinek nem volt pénze normális sportcipőre vagy direkt büdös lábra vágyott), de ma már ez a trendy. Esetleg még szerezzen be néhány ionizáló (vagymi) műanyag karkötős órát is. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2011-09-07 09:30
Létrehozva:
|
|
Senki sem tudja, de mindenki használja, mert nagyon trendy Jó, akkor én is fogom ezentúl, nehogy lemaradjak a vezető áramlatokról, na és póthaj ügyben is körülnézek. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-09-07 09:29
Létrehozva:
|
|
... A feature pontos jelentését persze nem tudom, ... Senki sem tudja, de mindenki használja, mert nagyon trendy -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2011-09-07 09:23
Létrehozva:
|
|
Kedves zejopy! 1. Megtörténhet, sok múlik a szövegen is. .... Köszönöm, ez fontos információ. 2. Ki lehet az a szemfüles? Nem is tudom, talán akadt egy ilyen. ... Köszönöm, a "szemfüles" nem propagál. A feature pontos jelentését persze nem tudom, csak azt, hogy ez valami cucc, amivel valahonnan valahová el lehet jutni, és én már megint nem értek hozzá, amitől önértékelési válságba taszulok. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-09-07 08:38
Létrehozva:
|
|
Kedves Benz!:) Szép reggelt. 1. Tegnap este egy postban olvastam, de már értékeléseknél is találkoztam azzal az információval, hogy a bosszúnegatív, piactérről való kizárást von maga után. Igaz ez? 2. Éjjel még törölt egy postot a technikaiban, ami amúgy érdekes volt, de értem az okát, nem ez a gond. Azt szeretném tudni, hogy a technika esetleges alkalmazása büntetéssel jár-e. Magyarul, ha valaki volt olyan szemfüles és lementette a postot, akkor tudja a módszert. Ha alkalmazza, annak vannak negatív következményei? Elnézést, hogy visszatértem rá, teljesen tudom, hogy ha valamire már úgy reagál, ahogy éjjel tette, akkor már lezártnak tekinti a kérdést. Csak annyi érdekel, hogy büntetnek-e érte. Köszönöm, ha válaszol. Kedves zejopy! 1. Megtörténhet, sok múlik a szövegen is. 2. Ki lehet az a szemfüles? -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2011-09-07 08:06
Létrehozva:
|
|
Kedves Benz!:)
Szép reggelt. 1. Tegnap este egy postban olvastam, de már értékeléseknél is találkoztam azzal az információval, hogy a bosszúnegatív, piactérről való kizárást von maga után. Igaz ez? 2. Éjjel még törölt egy postot a technikaiban, ami amúgy érdekes volt, de értem az okát, nem ez a gond. Azt szeretném tudni, hogy a technika esetleges alkalmazása büntetéssel jár-e. Magyarul, ha valaki volt olyan szemfüles és lementette a postot, akkor tudja a módszert. Ha alkalmazza, annak vannak negatív következményei? Elnézést, hogy visszatértem rá, teljesen tudom, hogy ha valamire már úgy reagál, ahogy éjjel tette, akkor már lezártnak tekinti a kérdést. Csak annyi érdekel, hogy büntetnek-e érte. Köszönöm, ha válaszol. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-09-06 16:47
Létrehozva:
|
|
Kedves Benz!:)
Örülök, hogy látom. Ő is kapott egy nicket, mint a futárok: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=1121740 Megkérdezhetem, hogy ez a nick hogyhogy ennyire "öreg"? 2 éves, pedig a "szolgáltatás" csak pár hetes. Köszönöm, ha kielégíti a kíváncsiságomat. (Küldjön egy láncot a space billentyűmnek, hátha tényleg az lenne a megoldás. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-09-06 14:32
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 048 Regisztrált: 2010-01-27 17:06 Azonosító: 964 053 |
Kedves zejopy! Nem használom azt az oldalt, de általánosságban igaz, hogy a játékoknak nagy az erőforrás igénye. Oszt lehet a farmeramának akkora igénye mint ami egy PIII-ast is szükségessé tesz. Nem az erőforráson múlik, az is Flash alapú, és annyi gond van vele,mint a Vatera képfeltöltéssel. (Én sem használom amúgy, de a nyűg elér, ha nem működik.) -------------------- Az összes kerti vetemények közül a kóbászt szeretem a legjobban!
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-19 03:24 |