Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2010-02-24 12:48
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 1 201 Regisztrált: 2007-03-23 19:08 Innen: a Tibi mellett Azonosító: 1 742 |
Szerintem kérd meg Leót nézzen utána és mondja -kiabálja üvöltse , hogy mi az amit nem jól csináltál Ha meg jó akkor azt is és akkor a remény hal ......... Kedves Leó! Megkérhetném, hogy nézzen utána az avatarnak küldött képemnek! Persze amikor van egy kis ideje!! Először nem jó méretben küldtem, de másodszor 100x100-ra szabtam. Lehet most sem lett jó? Mit csináltam rosszul? Nagyon megköszönöm, ha kapnék Öntöl tanácsot-, vagy csak türelmesnek kell lennem! Tanácstalan vagyok. |
|
|
|
2010-02-24 12:15
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 254 Regisztrált: 2007-03-20 12:43 Azonosító: 962 |
Nincs még fent. Nagyon várom már! Lehet ma mégegyszer elküldöm. Szerintem kérd meg Leót nézzen utána és mondja -kiabálja üvöltse , hogy mi az amit nem jól csináltál Ha meg jó akkor azt is és akkor a remény hal ......... -------------------- A tapasztalat segít minket, hogy ugyanazt a hibát legközelebb sokkal ravaszabban kövessük el. |
|
|
|
2010-02-24 12:09
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 1 201 Regisztrált: 2007-03-23 19:08 Innen: a Tibi mellett Azonosító: 1 742 |
|
|
|
|
2010-02-24 12:07
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 026 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Én sem sűrűn, de zebutabu avatarjára akartam rákeresni, hogy nincs-e már fent. Mivel a legelső volt, nem volt nehéz észre venni. Persze az sem mellékes, hogy ismertem a képet, mert már régebben én is lementettem. Ezt már nem menti e senki. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-02-24 11:59
Létrehozva:
|
|
|
Mérges fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 052 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Innen: Mezőberény Azonosító: 40 |
Szia! Pedig anélkül nem ér semmit. Felpezsdítetted a tegnapi napot. De lezajlott, köszi mégegyszer, én oda sosem megyek, mert nem szándékozom változtatni. Sosem derült volna ki. Én sem sűrűn, de zebutabu avatarjára akartam rákeresni, hogy nincs-e már fent. Mivel a legelső volt, nem volt nehéz észre venni. Persze az sem mellékes, hogy ismertem a képet, mert már régebben én is lementettem. A hozzászólást -scaevola- szerkesztette a következő időpontban: 2010-02-24 11:59 -------------------- Demagógiáról akkor beszélhetnénk, ha azt mondanám amivel a főnököm megbízott, hogy mondjak és azt tűzön-vízen át végrehajtanám.
Megélheted a száz évet, ha lemondasz mindarról, ami miatt megérné megélni a száz évet. (Woody Allen) |
|
|
|
2010-02-24 11:51
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 026 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
A citrom elfogyott! Szia! Pedig anélkül nem ér semmit. Felpezsdítetted a tegnapi napot. De lezajlott, köszi mégegyszer, én oda sosem megyek, mert nem szándékozom változtatni. Sosem derült volna ki. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2010-02-24 11:52 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-02-24 11:48
Létrehozva:
|
|
|
Mérges fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 052 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Innen: Mezőberény Azonosító: 40 |
Mindig én írtam. Neki a jobbakat fel szoktam olvasni, vagy lenyomom a székre, hogy nézze meg. Kettőnk közül én vagyok a bőbeszédűbb. Meg én is intézem a dolgokat, a csomagolás kivételével mindent. (De nézd meg, az értékeléseknél, 90%-ban megköszönik a gondos csomagolást És nem is jöttem volna ide, ha nem akartak volna megvezetni 2x egymás után. Jéézusom, de rég volt. Adjatok egy gintonikot! A citrom elfogyott! -------------------- Demagógiáról akkor beszélhetnénk, ha azt mondanám amivel a főnököm megbízott, hogy mondjak és azt tűzön-vízen át végrehajtanám.
Megélheted a száz évet, ha lemondasz mindarról, ami miatt megérné megélni a száz évet. (Woody Allen) |
|
|
|
2010-02-24 09:59
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 073 Regisztrált: 2007-11-21 13:17 Innen: Magyar/Szombathely Azonosító: 48 776 |
Bennem az merült fel, hogy mennyire korrekt olyan felhasználónevet választani, ami mondjuk egy konkrét üzletre utal és a keresőbe beütve simán beazonosítható, így a vaterán kívül is könnyen megtalálható. Amíg Vaterát nem zavarja, addig nem lehet tenni ellene. Rengetegen vannak, akiknek a vezeték- és keresztnevük van megadva nicknek is, és nem "tucatnevük" van. Ezt is engedik... -------------------- "Mivel úriembernek születtem, nem vívok szellemi párbajt olyannal, aki fegyvertelen."
|
|
|
|
2010-02-24 08:30
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 70 Regisztrált: 2007-05-04 15:04 Azonosító: 8 384 |
Találtam egy érdekes termékleírást és nagyon elgondolkodtam ... Az úgy szabályos, ha a termékleírásban leírom, hogy a személyes átvétel hol lehetséges, előre megbeszélt időpontban? Csak azért kérdezem, mert egy vér PROFI eladónál találtam sok-sok pozi értékeléssel! Bennem az merült fel, hogy mennyire korrekt olyan felhasználónevet választani, ami mondjuk egy konkrét üzletre utal és a keresőbe beütve simán beazonosítható, így a vaterán kívül is könnyen megtalálható. |
|
|
|
2010-02-23 23:13
Létrehozva:
|
|
-------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-02-23 23:10
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 70 Regisztrált: 2007-05-04 15:04 Azonosító: 8 384 |
|
|
|
|
2010-02-23 22:58
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 7 218 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 130 |
Megoldódni látszik a tegnap vázolt problémám. A vevő jelezte, a tapasztalatlanságának köszönhető, hogy egyből semlegest adott, illetve annak, hogy az eddigi két vásárlásának egyikénél az eladó nem méltatta válaszra sem, mikor problémája támadt. A visszautalt pénzt nem fogadja el, szóval visszautalja, hadd járjanak jól a bankok... Felajánlottam, hogy a 10 újság közül csak azokat fizesse ki, amelyek az elvárásainak megfeleltek és ebben maradtunk. Lényeg a lényeg, milyen módon tudja jelezni a vatera felé, hogy a semlegesét pozitívra akarja változtatni??? semlegest nemigen törölnek. -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2010-02-23 22:33
Létrehozva:
|
|
Megoldódni látszik a tegnap vázolt problémám. A vevő jelezte, a tapasztalatlanságának köszönhető, hogy egyből semlegest adott, illetve annak, hogy az eddigi két vásárlásának egyikénél az eladó nem méltatta válaszra sem, mikor problémája támadt. A visszautalt pénzt nem fogadja el, szóval visszautalja, hadd járjanak jól a bankok... Felajánlottam, hogy a 10 újság közül csak azokat fizesse ki, amelyek az elvárásainak megfeleltek és ebben maradtunk. Lényeg a lényeg, milyen módon tudja jelezni a vatera felé, hogy a semlegesét pozitívra akarja változtatni??? Kapcsolatfelvétel -- Aukcióval kapcsolatos probléma -- szeretnék töröltetni egy értékelést. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-02-23 22:31
Létrehozva:
|
|
|
Persze, hogy elegánsabb, de az enyém hatékonyabb. Tudod, hogy én is mindig visszautalok, de lehet, hogy változtatok a bevett gyakorlaton, nekiállok kenyeret és mennykőt gyűjtögetni. Megoldódni látszik a tegnap vázolt problémám. A vevő jelezte, a tapasztalatlanságának köszönhető, hogy egyből semlegest adott, illetve annak, hogy az eddigi két vásárlásának egyikénél az eladó nem méltatta válaszra sem, mikor problémája támadt. A visszautalt pénzt nem fogadja el, szóval visszautalja, hadd járjanak jól a bankok... Felajánlottam, hogy a 10 újság közül csak azokat fizesse ki, amelyek az elvárásainak megfeleltek és ebben maradtunk. Lényeg a lényeg, milyen módon tudja jelezni a vatera felé, hogy a semlegesét pozitívra akarja változtatni??? A hozzászólást -kormend001- szerkesztette a következő időpontban: 2010-02-23 22:32 |
|
|
|
2010-02-23 22:06
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 946 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
És kedves Benz! Kérem továbbítsa az i+ oldalt ellenőrző kollégáknak köszönetemet a gyorsaságért. Ez már a második alkalom, hogy villámgyorsak voltak. Elnézést, már nem engedte szerkeszteni. Átadom -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2010-02-23 21:54
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 209 Regisztrált: 2009-09-12 11:36 Azonosító: 741 865 |
Mindig én írtam. Neki a jobbakat fel szoktam olvasni, vagy lenyomom a székre, hogy nézze meg. Kettőnk közül én vagyok a bőbeszédűbb. Igen, ezt észrevettem! Meg én is intézem a dolgokat, a csomagolás kivételével mindent. (De nézd meg, az értékeléseknél, 90%-ban megköszönik a gondos csomagolást Már nézegettem az értékeléseket, És nem is jöttem volna ide, ha nem akartak volna megvezetni 2x egymás után. Jéézusom, de rég volt. Adjatok egy gintonikot! Azt hiszem egy gintonik most nekem is jót tenne... |
|
|
|
2010-02-23 21:44
Létrehozva:
|
|
Akkor mindenki fúj valamit? Mindig én írtam. Neki a jobbakat fel szoktam olvasni, vagy lenyomom a székre, hogy nézze meg. Kettőnk közül én vagyok a bőbeszédűbb. Meg én is intézem a dolgokat, a csomagolás kivételével mindent. (De nézd meg, az értékeléseknél, 90%-ban megköszönik a gondos csomagolást És nem is jöttem volna ide, ha nem akartak volna megvezetni 2x egymás után. Jéézusom, de rég volt. Adjatok egy gintonikot! -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-02-23 21:38
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 209 Regisztrált: 2009-09-12 11:36 Azonosító: 741 865 |
Ami a kezemben van, fuvola. És ami a férjem kezében nincs, mert éppen nem fúj, az a klarinét. És a kisfiam kezében is fuvola szokott lenni. Akkor mindenki fúj valamit? |
|
|
|
2010-02-23 21:30
Létrehozva:
|
|
Köszönöm, igazán kedves vagy, megnyugodtam. Valamikor régebben írtad hogy koncertre mész, de nem közönségként, hanem zenészként, (talán kiderült már hogy zenemániás vagyok) kíváncsi lettem, de vaksi lévén nem láttam a hangszert, lementettem a képet, felnagyítottam, megnéztem, aztán itt maradt az asztalon. Hát ilyen egyszerű a történet. Örülök hogy nem haragszol, még egyszer köszönöm! Nagy kő esett le a szívemről! Ami a kezemben van, fuvola. És ami a férjem kezében nincs, mert éppen nem fúj, az a klarinét. És a kisfiam kezében is fuvola szokott lenni. És kedves Benz! Kérem továbbítsa az i+ oldalt ellenőrző kollégáknak köszönetemet a gyorsaságért. Ez már a második alkalom, hogy villámgyorsak voltak. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-02-23 21:21
Létrehozva:
|
|
|
Hűha, megjöttem, nahát! Csaszi, nagyon örülök, hogy te voltál, és ezt a legkomolyabban mondom. És nem haragszom egyáltalán és igen, nagyon érdekel, hogy miért vagyok ott a gépeden. :blus Szóval örülök, hogy nem kell féltenem a száradó tangámat, hogy mást már ne is mondjak. És várom a történetet. Köszönöm, igazán kedves vagy, megnyugodtam. Valamikor régebben írtad hogy koncertre mész, de nem közönségként, hanem zenészként, (talán kiderült már hogy zenemániás vagyok) kíváncsi lettem, de vaksi lévén nem láttam a hangszert, lementettem a képet, felnagyítottam, megnéztem, aztán itt maradt az asztalon. Hát ilyen egyszerű a történet. Örülök hogy nem haragszol, még egyszer köszönöm! Nagy kő esett le a szívemről! A hozzászólást -csaszi66- szerkesztette a következő időpontban: 2010-02-23 21:24 |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-25 04:37 |