Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2010-04-06 10:58
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 7 218 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 130 |
Az a másik kiskapu. Tehát vagy üzletszerű csalás gyanújával kell feljelenteni, vagy kérni egy igazolást a rendőrségen, hogy elutasították a feljelentést. valamelyik értékelö írta, hogy újból regisztrált és árul. -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2010-04-06 10:52
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 969 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Az a másik kiskapu. Tehát vagy üzletszerű csalás gyanújával kell feljelenteni, vagy kérni egy igazolást a rendőrségen, hogy elutasították a feljelentést. Köszönöm a megerősítést, és főleg a pontosítást. Nem. Jól emlékszel. Tényleg volt nem is olyan rég valami ilyesmi. Igen. Jobb az ilyet fejben tartani. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-04-06 10:48
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Kedves Leó! Erről már el is feledkeztem, de nem erre gondoltam. Valaki egyszer írta, hogy azt mondták neki a rendőrségen, hogy túl kicsi az összeg, és erre írták Önök, hogy kell kérni egy papírt, hogy a rendőrség elutasította a feljelentőt. Ilyenkor mégis inkább felveszik a jegyzőkönyvet. Vagy rosszul emlékszem? Nem. Jól emlékszel. Tényleg volt nem is olyan rég valami ilyesmi. -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2010-04-06 10:47
Létrehozva:
|
|
![]() Igencsak öreg róka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 110 Regisztrált: 2009-09-02 09:51 Azonosító: 726 887 |
Kedves Leó! Erről már el is feledkeztem, de nem erre gondoltam. Valaki egyszer írta, hogy azt mondták neki a rendőrségen, hogy túl kicsi az összeg, és erre írták Önök, hogy kell kérni egy papírt, hogy a rendőrség elutasította a feljelentőt. Ilyenkor mégis inkább felveszik a jegyzőkönyvet. Vagy rosszul emlékszem? Az a másik kiskapu. Tehát vagy üzletszerű csalás gyanújával kell feljelenteni, vagy kérni egy igazolást a rendőrségen, hogy elutasították a feljelentést. -------------------- Üdvözlettel:
Leó a Vatera oroszlánja |
|
|
|
2010-04-06 10:45
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 969 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Kedves zejopy! A kiskapu lényege, hogy ha alapos gyanú van arra, hogy az illető több embert is megkárosíthatott (pl. értékelések alapján), akkor üzletszerű csalás gyanújával érdemes megtenni a feljelentést. Kedves Leó! Erről már el is feledkeztem, de nem erre gondoltam. Valaki egyszer írta, hogy azt mondták neki a rendőrségen, hogy túl kicsi az összeg, és erre írták Önök, hogy kell kérni egy papírt, hogy a rendőrség elutasította a feljelentőt. Ilyenkor mégis inkább felveszik a jegyzőkönyvet. Vagy rosszul emlékszem? -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-04-06 10:41
Létrehozva:
|
|
![]() Igencsak öreg róka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 110 Regisztrált: 2009-09-02 09:51 Azonosító: 726 887 |
Megéri. Mindenképpen. Nem a pénz, hanem az igazság miatt. Talán többen is vagytok, így már összeadódik. Van a moderátoroknak erre egy szövegük, már régen olvastam, ha el akarnak hajtani a rendőrségről, mondván, hogy kevés az összeg, akkor kell kérni tőlük egy igazolást. Kedves Leó! Látom, már itt van. Hogy is van ez pontosan? Kedves zejopy! A kiskapu lényege, hogy ha alapos gyanú van arra, hogy az illető több embert is megkárosíthatott (pl. értékelések alapján), akkor üzletszerű csalás gyanújával érdemes megtenni a feljelentést. -------------------- Üdvözlettel:
Leó a Vatera oroszlánja |
|
|
|
2010-04-06 10:33
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
-------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2010-04-06 10:33
Létrehozva:
|
|
Ti mit csinálnátok a helyemben? ...........Forduljak a rendőrséghez? Megéri ennyiér? ............... Megéri. Mindenképpen. Nem a pénz, hanem az igazság miatt. Talán többen is vagytok, így már összeadódik. Van a moderátoroknak erre egy szövegük, már régen olvastam, ha el akarnak hajtani a rendőrségről, mondván, hogy kevés az összeg, akkor kell kérni tőlük egy igazolást. Kedves Leó! Látom, már itt van. Hogy is van ez pontosan? -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-04-06 10:30
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 7 218 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 130 |
Semlegest adtál? Miért nem pozitívat, ahogyan ők is? : láttam én is, nevetséges... -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2010-04-06 10:26
Létrehozva:
|
|
|
És én még semleges értékelést adtam, mert a Vatera már sokadszor szólított fel... Köszi a véleményeteket, üdv Semlegest adtál? Miért nem pozitívat, ahogyan ők is? : Pozitív vélemény: A táskát még nem kaptam meg, de megelőlegezve is pozitív, Az értékelő szerint az adásvétel létrejött. Az értékelt szerint az adásvétel létrejött. Pozitív vélemény: Letiltott a VATERA,mert nem értékeltem! De még nem kaptam meg az árut!!!!!! Majd kiderül,hogy POZITÍV-e?! Az értékelő szerint az adásvétel létrejött. Az értékelt szerint az adásvétel létrejött. Hajrá, gratulálok az ilyen embereknek. Ezek után elgondolkodtató,hogy az egész értékelési rendszer mennyi ér... De,hogy kérdésedre is választ adjak: Mivel az összeg amivel átvertek 20e. ft alatt van a rendőség le fogja szxxni, hacsak nem jelentkeznek más károsultak is mert akkor már hivatalból intézkedniük kell. Pénzt szerintem nem fogsz látni belőle ha csak valami csoda nem történik. A hozzászólást -hytech- szerkesztette a következő időpontban: 2010-04-06 10:26 -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2010-04-06 09:15
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 Regisztrált: 2010-03-10 22:13 Azonosító: 1 046 886 |
Ti mit csinálnátok a helyemben?
Tanácsot szeretnék kérni bárkitől, minden megoldás érdekel. A story: Converse táskát vásároltam X Ft-ért, peter836 eladótól, amit el is utaltam rendre, tudva, hogy kb 20 munkanap a szállítási határidő. Letelt. Az eladó emilezett, hogy még nem érkeztek meg. Aztán, hogy vírusos lett a gépe, elvesztette a vevőcímeket. Hóakadály van. A posta késik. Nem tudja. A vámon van. Kiváltja, kifizeti a vámot, és küldi a táskát. Már nem küldi a táskát, küldi a pénzt. Most pedig már a pénzt sem küldi, hanem huppsz, elutazik holnap Dániába dolgozni másfél hónapra, nem lesz elérhető, aki várja a pénzét, másfél hónap múlva jön (?)... A vásárlásom január végén volt. Most van április ... Sokan járunk ebben a cipőben. A táska ára 4800 Ft volt. Forduljak a rendőrséghez? Megéri ennyiér? Vagy tanulópénzként írjam le és kívánjak neki jó utat, érezze jól magát a pénzünkből?! A Vatera ugyan már letiltotta, de ez édeskevés a mérgemhez képest. És én még semleges értékelést adtam, mert a Vatera már sokadszor szólított fel... Köszi a véleményeteket, üdv |
|
|
|
2010-04-06 04:05
Létrehozva:
|
|
|
Aramir fan klub tag ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 066 Regisztrált: 2007-03-01 14:15 Azonosító: 73 |
Ha jól látom, mindketten ugyanabban a városban vannak, korrekt kapcsolattartással szerintem orvosolható lett volna minden probléma. i+-ból meg néhány dolgot kiszednék, mert a vevőnek 2 héten belül kell jelentkeznie a termékért a vatera szabályzata szerint, Ön viszont 3 napot köt ki, ami szembeszegülés a vatera szabályzatával és ezt nem minden admin fogja díjazni, hogy ilyen feltételhez köti a vásárlást. Ez csak a saját véleményem és nem tükrözi az adminok álláspontját. Kevered a másik oldallal (TV), ott van két hét megadva, hogy lerendezzék az üzletet, a jelentkezésre meg egy hetet adnak ott az itteni három nappal szemben, cserébe itt nincs meghatározva az üzlet lerendezésének az ideje, a felekre van bízva (illetve van egy 40 napos értéktől függő személyes menü korlátozás). |
|
|
|
2010-04-06 01:10
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 1 018 Regisztrált: 2008-11-17 16:10 Azonosító: 300 154 |
mert a vevőnek 2 héten belül kell jelentkeznie a termékért a vatera szabályzata szerint, Ön viszont 3 napot köt ki, ami szembeszegülés a vatera szabályzatával Talán nem ugyanazt a szabályzatot olvastuk? Itt egy idézet az ÁFF-ből: "Az eladónak és a legmagasabb licitet adó vevőnek a licitálási periódus lejártának napjától számítva 3 (három) munkanapon belül kell felvenni a kapcsolatot egymással. Amennyiben ez a kapcsolatfelvétel nem megvalósítható a határidőn belül, úgy a Felhasználó, mint eladó jogosult a terméket újra aukcióra bocsátani." |
|
|
|
2010-04-06 00:25
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 189 Regisztrált: 2010-01-12 23:20 Azonosító: 936 666 |
Mit csinálnátok? A "kedves" vevő 1 ft - ért megnyert egy bélyegcsomagot, az általam meghatározott 3 nap alatt nem keresett, csak a 19. napon adott semleges értékelésem után. A megnyert terméket ajánlva, INGYEN elküldtem neki, amit a feladóvénnyel is bizonyítottam. Ez a móka nekem 305 ft - ba került amit nem fizetett ki, legalább egy köszönömöt elvártam volna. Ma meg kapok egy negatívot. Az első reakcióm az volt, hogy odamegyek és le.aszok neki egy nagy pofont. A negatívban emlegetett utalás meg hazugság -nem küldtem neki számlaszámot. Ha jól látom, mindketten ugyanabban a városban vannak, korrekt kapcsolattartással szerintem orvosolható lett volna minden probléma. i+-ból meg néhány dolgot kiszednék, mert a vevőnek 2 héten belül kell jelentkeznie a termékért a vatera szabályzata szerint, Ön viszont 3 napot köt ki, ami szembeszegülés a vatera szabályzatával és ezt nem minden admin fogja díjazni, hogy ilyen feltételhez köti a vásárlást. Ez csak a saját véleményem és nem tükrözi az adminok álláspontját. |
|
|
|
2010-04-05 23:15
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 1 018 Regisztrált: 2008-11-17 16:10 Azonosító: 300 154 |
|
|
|
|
2010-04-05 22:51
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 160 Regisztrált: 2007-03-20 15:48 Azonosító: 1 022 |
Mit csinálnátok?
A "kedves" vevő 1 ft - ért megnyert egy bélyegcsomagot, az általam meghatározott 3 nap alatt nem keresett, csak a 19. napon adott semleges értékelésem után. A megnyert terméket ajánlva, INGYEN elküldtem neki, amit a feladóvénnyel is bizonyítottam. Ez a móka nekem 305 ft - ba került amit nem fizetett ki, legalább egy köszönömöt elvártam volna. Ma meg kapok egy negatívot. Az első reakcióm az volt, hogy odamegyek és le.aszok neki egy nagy pofont. A negatívban emlegetett utalás meg hazugság -nem küldtem neki számlaszámot. |
|
|
|
2010-04-05 20:51
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 907 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Nem értem azt, hogy a képen lévő reklám miatt miért nem törölték ezt az aukciót az adminok és hogy futhatott végig licitálással egyáltalán. A felső 3 terméke olyan, ráadásul nem is 1. Pedig igazán egyszerű. A képeken lévő feliratok nem szűrhetők. Ha valaki bejelenti, akkor töröljük. Ezt nem jelentették. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2010-04-05 19:04
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 189 Regisztrált: 2010-01-12 23:20 Azonosító: 936 666 |
http://www.vatera.hu/sciphone_cect_i68_i68..._160925089.html Ez az? Miért értékelted pozitívan, ha láttad, hogy nem azt kaptad, ami a fényképen és a termékleírásban volt? Ezek után nem hiszem, hogy sokat tudsz tenni, már ha erről az aukcióról van szó. Nem értem azt, hogy a képen lévő reklám miatt miért nem törölték ezt az aukciót az adminok és hogy futhatott végig licitálással egyáltalán. A felső 3 terméke olyan, ráadásul nem is 1. A hozzászólást -Chamea- szerkesztette a következő időpontban: 2010-04-05 19:05 |
|
|
|
2010-04-05 17:08
Létrehozva:
|
|
Már írtam a vaterának, hogy töröljék az értékelésem, hiszen a problémák java az után jelentkezett, miután megírtam az értékelésem. Mindenesetre köszönöm a véleményed!! További szép napot kívánok neked! -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-04-05 17:01
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 Regisztrált: 2010-01-02 17:52 Azonosító: 916 907 |
Az a véleményem, hogy az értékeléssel elismertél egy pozitívan lezajlott vásárlást. Nem tudom, hogy ebben az esetben tudod-e foganatosítani a jogaidat. Igen, tanulságnak jó, és az is jó, hogy le írtad ide, mert talán mások okulnak belőle. Neked persze ez csekély vigasz. Talán az értékelés töröltetését megpróbálhatnád, nem tudom sikerül-e, de egy próbát mindenképpen megér. Már írtam a vaterának, hogy töröljék az értékelésem, hiszen a problémák java az után jelentkezett, miután megírtam az értékelésem. Mindenesetre köszönöm a véleményed!! További szép napot kívánok neked! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-20 01:55 |