Üdvözöllek a Fórumban!
![]() ![]() |
2012-09-24 20:13
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2012-09-24 20:08 Azonosító: 1 838 110 |
Hamis folyékony Arieleket árulnak a VATERÁN !!
A Procter and Gamble kivizsgálta a nekik elküldött termékeket, amiket larakarina202 és pitbull94 -től vettem. Ez a válaszuk: Tisztelt .... Úr! Köszönjük, hogy észrevételével hozzánk fordult. Az Ön által hozzánk eljuttatott terméket szakembereink megvizsgálták. A vizsgálat eredménye szerint a termék nem eredeti Procter & Gamble gyártmány, annak gyártásában és forgalmazásában cégünk semmilyen formában nem vett részt. Vállalatunk elkötelezett a termékhamisítás visszaszorításában. Üzleti partnereinkkel és az állami szervekkel együttműködve mindent megteszünk annak érdekében, hogy a hamisítványok gyártását és terjesztését megakadályozzuk. Kérjük, hogy kizárólag megbízható helyen, lehetőleg ismert üzletláncok boltjaiban vásárolja meg termékeinket, és kerülje a márkás termékek piacon, házalóktól vagy interneten keresztül történő megvásárlását. Az Ön által korábban megadott – a vásárlás helyére és idejére vonatkozó – információk alapján illetékes kollégáink megpróbálják beazonosítani a hamis termékek eredetét. Még egyszer köszönjük, hogy hozzánk fordult. Ha a jövőben további kérdése, észrevétele merülne fel, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal. Tisztelettel, Németh Jitka Fogyasztói Kapcsolatok Procter&Gamble Jó tudni, hogy a 2500Ft meg az alatt árult 4.9 literes Actiliftes Arielek szinte biztos hogy hamisak. Akármilyen számlát is ad az eladó mellé. |
|
|
|
2012-08-05 14:27
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2011-07-12 22:43 Azonosító: 1 538 008 |
Én csak a semleges értékeléseit néztem át, hát nem semmi... De, sok mindent nem lehet tenni, rengeteg a pozitívja, akármit is árul, én biztos nem vásárolnék tőle. Igen, én is ezt gondolom! Van neki egy szerintem egy családtagja is akivel közösen nyomják az ipart. Én jókat szoktam derülni amiket ír sokszor vissza értékelésként. Nekem is volt már a társához "szerencsém". Megnéztem majdnem az összes aukcióját, és ki volt írva, hogy RÓZSASZÍN csekken lehet nála fizetni, erre a sok értékelésnél pofátlanul visszaválaszol, hogy olvasson a kedves vásárló figyelmesebben mert fel van tüntetve. Kérdem én hol a ....csába? Értem én hogy vannak esetleg anyagi gondjai, és feltételezhető az is, hogy benne van valami slamasztikában és ezért ragaszkodik a csekkes befizetéshez, de akkor ne teremtse le a potenciális vásárlót azzal, hogy így is lehet meg úgy is lehet egyenlíteni. Ha vki kifogásolja a termékét egyből támad, vagy esetleg meggondolja magát, és nem nyáladzó semlegest ír be neki, azt is lerohanja. Kizárni nem lehet sajnos mert van aki meg van elégedve vele és portékáival. |
|
|
|
2011-12-04 03:19
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 12 Regisztrált: 2010-06-21 10:58 Azonosító: 1 222 266 |
Ez az eladó nagyon sok orosz EU hajat hirdet. A baj csak az hogy csupa kínai haj van fent neki aukción. Felismertem a csomagolásról a márkát. Csak annyi van ráírva hogy remy. Sajnos az emberek nem tudják mi a különbség az európai és az ázsiai hajak között.
Az európai hajakat sosem tincsezik előre és pláne nem csomagolják be. Ez csak egy kínai szokás. Az európai hajak festetlenek és copfban vagy kézileg tresszelve árulják őket. http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=779797 |
|
|
|
2011-11-16 21:58
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2010-07-01 14:41 Azonosító: 1 239 242 |
Sziasztok,
olvassa még valaki ezt a fórumot? tanácsot kérek, elképzelhető, h egy eladó, aki eredetinek irt parfümöt árul, ha rákérdezek, h eredeti e törli sorban a hozzászólásaimat, és nem válaszol? érdemes 4.alkalommal is megkérdezni, vagy az első 3 elég? érdemes jeleznem valahova a történteket? köszönöm |
|
|
|
2011-09-27 01:11
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2011-09-27 00:59 Azonosító: 1 545 325 |
Nemrég vettem a nejemnek egy gucci parfümöt külföldön szaküzletben.Megnéztem h itt mennyiért adják.Nem az a baj h valaki utánzatot árul hanem h ki meri írni h eredeti.Annyira hülyének nézik az embereket h az eredeti árnak még a 10%-át sem éri el az általuk megadott ár.Vannak már profi hamisítványok amit átlagember nem tud az illatmintánál megkülönböztetni és jó esetben csak azt veszed észre h 1-2 óra múlva nem érezni az illatát.Rosszabb esetben eltorzul az "illat".Egy közepes minőségű parfümnek ha reggel felfújod akkor még este is érezni az illatát.Természetesen nem állítom h csak hamisat vehettek itt de az már eleve nevetséges ha egy huszonezres parfümöt kétezerért kínálnak még akkor is ha nem egészen törvényesen jutottak hozzá.
|
|
|
|
2011-09-26 21:40
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 277 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Nekem ennek az eladónak a temékei ölég gyanúsak : http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=1171847 Én csak a semleges értékeléseit néztem át, hát nem semmi... De, sok mindent nem lehet tenni, rengeteg a pozitívja, akármit is árul, én biztos nem vásárolnék tőle. |
|
|
|
2011-09-26 19:39
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 Regisztrált: 2010-12-28 12:50 Azonosító: 1 417 389 |
Nekem ennek az eladónak a temékei ölég gyanúsak :
http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=1171847 |
|
|
|
2011-08-04 01:50
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 12 Regisztrált: 2010-06-21 10:58 Azonosító: 1 222 266 |
Én parfümmel jártam hasonló kép, életem végéig rajtam lesz a nyoma, pedig megesküdött az eladó itt a vatera-n, hogy eredeti. Persze persze. Még a legdurvább tetovák is megkopnak idővel. Ne mondd már hogy egy kis alkoholos pacsulitól életed végéig Niki Lauda leszel. Ettől a kis fogyasztói túlkapástól eltekintve tényleg sok hamisított áru van. Az olcsó MAC cuccokból két kategória van. Az egyik az eÖblös kínai szutyok, a másik meg a kanadai Wholesale oldalakról származó valóban eredeti cucc. |
|
|
|
2011-04-25 15:06
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2011-04-25 14:52 Azonosító: 1 467 169 |
Egyet értek veletek, engem is bosszantanak a hamis termékek. Főként ami kozmetikum, mert az elég veszélyes használni. Én parfümmel jártam hasonló kép, életem végéig rajtam lesz a nyoma, pedig megesküdött az eladó itt a vatera-n, hogy eredeti. Az illata nem volt tartós és ahol a ruhámhoz ért ott folt maradt. A nyakamat és a dekoltázsomat hólyagszerű kiütések borították be, amik a parfüm használatának és a Bőrgyógyász krémének köszönhetően elmúlt, de hegek maradtak a helyé. Nagyon zavaróak.
Nem tudni, hogy a Kínai hamis kozmetikumokban menyire tiszta alapanyagok vannak és, hogy egyáltalán tényleg azok-e az összetevők mint az eredetibe. Az eredeti termékekben nincsenek állati alapanyagok és összetevők a hamisakban biztos, hogy van. Jó lenne ha tényleg valami alapján kilehetne szűrni a hamis termékeket. |
|
|
|
2011-01-22 23:33
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2007-11-19 19:29 Azonosító: 47 298 |
Elsősorban a MACről szeretnék írni, mert ez talán az egyik leggyakoribb itt a hamisak között.
Ami biztos: - A MAC nem gyárt szivacsos aplikátorral palettákat - Az ecseteken mindig szerepel a cég neve és az ecset száma - Nem gyártanak ecseteket fekete "fémrésszel" - A pigmenteknek MINDIG van egy fantázianevük és nem számuk van Mellékelek egy képet is amin egy hamis ecsetkészlet látható. [img]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQrVLni-970C_sYtZSxqy6d1H5xS-os80lP3MIQmvW5q6fWV0Ms[/img] |
|
|
|
2011-01-22 23:22
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2007-11-19 19:29 Azonosító: 47 298 |
Sziasztok!
Szerintem eléggé elterjedtek itthon is a hamis dolgok és szeretném ha itt minden fórumozó vaterás segítséget kapna ahhoz, hogy ne hamis terméket válasszon és evvel visszaszorítsuk a dolgot. Példának felhozhatnám a MAC dolgait amiből több eredetiséget bizonygató aukció van. Ha esetleg lehet ezeket a dolgokat valahol jelenteni légyszives szóljatok. Addig is várom ide azokat a dolgokat ami alapján biztosra megmondható például egy MAC, Estée Lauder termékről, hogy eredeti. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-24 05:43 |