Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2008-12-09 12:32
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 7 218 Regisztrált: 2007-03-01 14:16 Azonosító: 130 |
Érdeklődnék, hogy a vóatera futár szolgáltatása megszünt????? Most vásároltam valamit és meglepődve tapasztaltam, hogy ez az opció nem elérhető meg -------------------- "Gyanítom, több dolgok vannak földön és égen, mintsem azt bármely bölcselem valaha álmodni képes." |
|
|
|
2008-12-09 12:29
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2007-08-27 12:37 Azonosító: 22 064 |
Érdeklődnék, hogy a vóatera futár szolgáltatása megszünt????? Most vásároltam valamit és meglepődve tapasztaltam, hogy ez az opció nem elérhető
|
|
|
|
2008-12-09 12:14
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 100 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 32 |
Köszönöm, hogy írtál, de : 1-Egyetlen felhasználó, egyetlen termékének a feltöltött képe sem látszik (nálam) tegnap óta. A termék leírást stb. látom, de képet nem. 2-A kb. 146 kB összesen, vagy képenként értendő? 3-A kategóriát 100%, hogy jól adtam meg. (Kiv. a dobozból a divat női táska lécet.) Ide bele kell, hogy férjen, mint termék. HIBÁSNAK JELÖLI VISSZA -A termék leírása doboz kitöltése sem lehet gond,két kerek mondat. (Mondjuk tízszer beírni már enyhén szólva is unalmas) HIBÁSNAK JELÖLI VISSZA -Szállítási, és fizetési doboz értelem szerűen kitöltve. HIBÁSNAK JELÖLI VISSZA -Eladnék egy új táskát. Bejelöltem, hogy új. HIBÁSNAK JELÖLI VISSZA *** (:Lora Kedves drschneiderne! A jelzett hibát nem tapasztaltuk, legyen kedves részletesen leírni a folyamatot, mikor és pontosan milyen hibaüzeneteket kapott, milyen böngészőt használ. Köszönjük! -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2008-12-09 11:55
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 Regisztrált: 2008-10-05 17:42 Azonosító: 222 194 |
Nincs fönn egyetlen terméked sem, így a fénykép ügyet nem tudom ellenőrizni. De korábban is előfordult, hogy ki tudja miért egy darabig kizárólag bizonyos felhasználóknál nem látszott egy-két kép. Néha a cash törlése segített, néha az se. A tíz perces darálás tipikusan akkor szokott előfordulni, ha a csatolt kép, vagy képek túl nagyok, azaz kb a 146 kB-ot meghaladják. Egyébként pedig a fejlécben egyértelműen leírja a hibát, szóval nem nehéz javítani, csak néha egy hibához két üzenetet is dob, pl. ha nem választasz terméktípust, akkro kiírja ezt is, meg azt is hogy érvénytelen választás, de nyilván ha bejelölöd ezután, hogy új vagy használt akkro mindkét üzenet eltűnik. Szóval kicsit türelmesebben szerintem fel fogod tudni tölteni. Köszönöm, hogy írtál, de : 1-Egyetlen felhasználó, egyetlen termékének a feltöltött képe sem látszik (nálam) tegnap óta. A termék leírást stb. látom, de képet nem. 2-A kb. 146 kB összesen, vagy képenként értendő? 3-A kategóriát 100%, hogy jól adtam meg. (Kiv. a dobozból a divat női táska lécet.) Ide bele kell, hogy férjen, mint termék. HIBÁSNAK JELÖLI VISSZA -A termék leírása doboz kitöltése sem lehet gond,két kerek mondat. (Mondjuk tízszer beírni már enyhén szólva is unalmas) HIBÁSNAK JELÖLI VISSZA -Szállítási, és fizetési doboz értelem szerűen kitöltve. HIBÁSNAK JELÖLI VISSZA -Eladnék egy új táskát. Bejelöltem, hogy új. HIBÁSNAK JELÖLI VISSZA Valóban, kezdő vagyok. Pár hónapja vagyok Vaterás. Vásároltam, és még szeretnék is. Divat tervezőként vagyok szabadúszó. Szeretnék néhány dolgot eladni. Sajnos nem akar összejönni. Nem szeretek másokat a saját problémáimmal zaklatni, de nincs más választásom. Ha rossz helyen adom ezt elő, hát kérlek írd meg hol tegyem. Köszönöm a türelmedet. Szép napot ! (:Lora |
|
|
|
2008-12-09 11:06
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 545 Regisztrált: 2007-04-03 19:41 Azonosító: 3 584 |
Hahóóó ! Valaki !! Csak nálam tűntek el a feltöltött áruk fotói, vagy ez most másnál is gond? Se kis képpel ,se naggyal, sem sehogy nem jönnek elő. ....és miért dobja vissza ezerszer a rendszer a feltölteni kívánt termékről megírt űrlapot? Göngyölítve írja (10 perces darálás) után, a fejlécben, hogy töttöröttö tö !! ez se jó meg semmise. Nem értem, mit csinálok rosszúl. Nincs fönn egyetlen terméked sem, így a fénykép ügyet nem tudom ellenőrizni. De korábban is előfordult, hogy ki tudja miért egy darabig kizárólag bizonyos felhasználóknál nem látszott egy-két kép. Néha a cash törlése segített, néha az se. A tíz perces darálás tipikusan akkor szokott előfordulni, ha a csatolt kép, vagy képek túl nagyok, azaz kb a 146 kB-ot meghaladják. Egyébként pedig a fejlécben egyértelműen leírja a hibát, szóval nem nehéz javítani, csak néha egy hibához két üzenetet is dob, pl. ha nem választasz terméktípust, akkro kiírja ezt is, meg azt is hogy érvénytelen választás, de nyilván ha bejelölöd ezután, hogy új vagy használt akkro mindkét üzenet eltűnik. Szóval kicsit türelmesebben szerintem fel fogod tudni tölteni. |
|
|
|
2008-12-09 01:31
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 Regisztrált: 2008-10-05 17:42 Azonosító: 222 194 |
Szia! Egy topicban is elég előadni a problémádat... Mondjuk a megfelelőben. Na, ebből én sem értem, mit csinálsz rosszul... Jó, jó. Bocs ! Lecsaptam rátok. Bárkire lecsapnék, csak mondaná meg, hogy miért nincs egyetlen fotó sem a Vaterán, egyetlen termékről sem. Tényleg. Bocs' Jó éjt... (. Lora .) |
|
|
|
2008-12-09 00:45
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 065 Regisztrált: 2007-09-13 20:46 Innen: Onnan Azonosító: 24 900 |
Hahóóó ! Valaki !! Csak nálam tűntek el a feltöltött áruk fotói, vagy ez most másnál is gond? Se kis képpel ,se naggyal, sem sehogy nem jönnek elő. ....és miért dobja vissza ezerszer a rendszer a feltölteni kívánt termékről megírt űrlapot? Göngyölítve írja (10 perces darálás) után, a fejlécben, hogy töttöröttö tö !! ez se jó meg semmise. Nem értem, mit csinálok rosszúl. Szia! Egy topicban is elég előadni a problémádat... Mondjuk a megfelelőben. Na, ebből én sem értem, mit csinálsz rosszul... |
|
|
|
2008-12-09 00:18
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 5 671 Regisztrált: 2007-03-19 21:37 Innen: Ideg-elme Azonosító: 903 |
............ pardon
A hozzászólást -csabau- szerkesztette a következő időpontban: 2008-12-09 00:20 -------------------- mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak... ...szorgos népünk győzni fog ! . csaby |
|
|
|
2008-12-09 00:00
Létrehozva:
|
|
|
Hahóóó ! Valaki !!
Csak nálam tűntek el a feltöltött áruk fotói, vagy ez most másnál is gond? Se kis képpel ,se naggyal, sem sehogy nem jönnek elő. ....és miért dobja vissza ezerszer a rendszer a feltölteni kívánt termékről megírt űrlapot? Göngyölítve írja (10 perces darálás) után, a fejlécben, hogy töttöröttö tö !! ez se jó meg semmise. Nem értem, mit csinálok rosszúl. |
|
|
|
2008-12-08 21:26
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 186 Regisztrált: 2007-06-01 12:23 Innen: Budapest Azonosító: 12 391 |
Nekem, lenne egy forradalmi javaslatom ami az oldalakkal ugyan nem tenne akkora jelentőségű változást, de látható lehetne hogy az érdeklődő akár azonnal is kaphat a felvetésére reagáló gondolatokat. Tehát: a felhasználókra vonatkozón hasznos. Egy egyszerű script -ről lenne szó. Mégpedig olyan funkcióval, hogy: ha online a felhasználó akkor zöld ha offline akkor pirosan "világít" a ...... jelző. Az ötlet jó, kérdés hogy mennyire működne, mennyire mutatná a valós állapotot. Sokan vannak, akik nem szeretnek szabályosan kilépni, csak bezárják a böngészőablakot, vagy egyszerűen elnavigálnak. Ezeket csak kb. 20 perc után "lépteti ki" automatikusan a rendszer. Mindenesetre egy próbát azért megérne... A hozzászólást -Putyur- szerkesztette a következő időpontban: 2008-12-08 21:26 -------------------- Putyur
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. Ne kezdj birkózni egy disznóval, mert mindketten sárosak lesztek, de a disznó még élvezni is fogja. |
|
|
|
2008-12-08 19:37
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 5 Regisztrált: 2007-04-23 13:54 Azonosító: 6 650 |
Nekem, lenne egy forradalmi javaslatom ami az oldalakkal ugyan nem tenne akkora jelentőségű változást, de látható lehetne hogy az érdeklődő akár azonnal is kaphat a felvetésére reagáló gondolatokat.
Tehát: a felhasználókra vonatkozón hasznos. Egy egyszerű script -ről lenne szó. Mégpedig olyan funkcióval, hogy: ha online a felhasználó akkor zöld ha offline akkor pirosan "világít" a ...... jelző. |
|
|
|
2008-12-08 18:11
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 100 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 32 |
HELP!!!!!!!!! Kedves ADMINok,vagy valaki aki Vaterás és érdemben tud reagálni, volna egy elég idegesítő problémám: Meddig kapom még az arcomba a jelszómegváltoztatós macerát a belépéskor? Ugyne nem addig erőltetik amíg bele nem rakok valami idióta karaktert? Nagypon kérem kapcsolják már ezt ki. NEm áll szándékomban megváltoztatni a jelszavam ,akármit is csinálnak. Vagy ha ennyire erőszakosak ez ügyben akkor át is mehet az ember a TESZ VESZ-re. *** Kedves artbal! A jelszó erősséget Piacterünk biztonságos használata miatt vezettük be, mely védi felhasználóinkat az esetleges jogosulatlan fiókhasználattól. Amennyiben jelszavát módosítja, úgy az Ön által jelölt figyelmeztetést nem küldi rendszerünk a továbbiakban. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2008-12-08 15:32
Létrehozva:
|
|
|
Üdv. mindenkinek. Egy kis segítséget szeretnék kérni. Az elmúlt kb. 2 hétben a vaterától semmilyen e-mail üzenetet nem kapok. Hol tudom beállítani, hogy eladóssal, licitálással, vásárlással és levelekkel kapcsolatos értesítésekről szóló leveleket kapjak? Előre is köszi a segítséget. Kedves Dundee222! Az emailek kiküldésre kerültek. Érdeklődjön email szolgáltatójánál és javasoljuk próbálja ki ha átállítja a személyes menüjében az emailcímet egy másik címre, oda megérkeznek -e a levelek. Illetve ellenőrizze, hogy nem blokkolta -e a Vaterától érkező leveleket. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2008-12-08 15:25
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2008-12-08 15:18 Azonosító: 341 814 |
Üdv. mindenkinek.
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Az elmúlt kb. 2 hétben a vaterától semmilyen e-mail üzenetet nem kapok. Hol tudom beállítani, hogy eladóssal, licitálással, vásárlással és levelekkel kapcsolatos értesítésekről szóló leveleket kapjak? Előre is köszi a segítséget. |
|
|
|
2008-12-08 12:08
Létrehozva:
|
|
|
Tisztelt Vatera, Alábbi levelem teljesen egyéni témájú, kizárólag a Vatera ügyfélkapcsolati munkatársainak címzem. Tekintettel arra, hogy Önökkel semmilyen (telefon, e-mail) kapcsolatfelvételi lehetőséget nem találtam ezért vagyok kénytelen a fórumon keresztül próbálkozni. Téma: számlázás. *** Kedves r197003! Legyen kedves részletesen leírni a problémát a Kapcsolatfelvételen keresztül a pénzügy, számlázás főtémán belül a megfelelő altéma kiválasztásával. Köszönjük! -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2008-12-08 12:03
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2007-05-10 22:22 Azonosító: 9 497 |
Tisztelt Vatera,
Alábbi levelem teljesen egyéni témájú, kizárólag a Vatera ügyfélkapcsolati munkatársainak címzem. Tekintettel arra, hogy Önökkel semmilyen (telefon, e-mail) kapcsolatfelvételi lehetőséget nem találtam ezért vagyok kénytelen a fórumon keresztül próbálkozni. Téma: számlázás. Előzmények: Pár éve vagyok vatera tag, az utóbbi időben elég aktívan vásároltam. Saját becslésem szerint (Önök ellenőrizhetik) a tranzakcióim száma megközelíti a 900-at (majdnem 100%-ban vásároltam). Ezekre a korábbi tranzakciókra partnereimtől "pozitív" minősítést kaptam, az ügyletek ellenértékét minden esetben pontosan kifizettem. Szintén személyes becslés alapon az ügyletek során a Vatera több tízezezer forint bevételre tett szert. A vatera munkájával mindig elégedett voltam. 2008. szeptember-október óta magánéleti eseményeim miatt nem tudtam a vateráre belépni, egyúttal az e-mailjaimat sem olvasni. Mai napon (2008.dec.8.) telefonon felhívott egy kedves hölgy egy adósságbehajtással foglalkozó cégtől, miszerint a vatera felé 570,- forint tartozásom, az adósságbehajtó felé további 2.406,- forint tartozásom van, összesen 2.976,- forint. A vaterával szemben fennálló tartozásomat elektronikus utalással kiegyenlítettem. A fentiekkel kapcsolatban kérdezném Önöket, tisztelt Vatera:- Az 570,- forintos tartozásomról miért egy adósságbehajtó cégtől kell értesülnöm, amikor mind a telefonszámom, mind a levelezési címem az Önök rendelkezésére áll. Egyik elérhetőségemen sem kaptam értesítést arról, hogy a számlázást Önök elindították. (Ismételten jelzem, az e-mail fiókomhoz valóban nem fértem hozzá) - A fenti előzményeimet (pozitív vaterás előéletemet) követően, megérdemlem-e azt, hogy 570,- forint tartozást (amiről nem is értesítettek) 2.976,- forintra növelve egy adósságbehajtó cég útján közöljék velem, egyúttal jogi úttal fenyegessenek? - Egyúttal sajnálattal tapasztalom, hogy Önökkel nem tudom kapcsolatot teremteni. Kérem tisztelt Vatera Ügyfélszolgálatot, a fentiek alapján az adósságbehajtó cég irányomban történő eljárását megszüntetni szíveskedjenek. Állok rendelkezésre a megjelölt telefonszámokon, illetve jelenlegi e-mail elérhetőségemet Önök számára kézséggel megadom; Üdvözlettel; r197003 |
|
|
|
2008-12-08 11:22
Létrehozva:
|
|
|
Helló! Miért tünt el a leveleim kb. fele? Az eladóktól kérdeztem és most nem tudom megtalálni az áruikat! Köszönettel, Laci Kedves 77Laci! A levelek az aukció újraindítása után törlődnek. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2008-12-08 11:21
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 5 671 Regisztrált: 2007-03-19 21:37 Innen: Ideg-elme Azonosító: 903 |
Hi. Nemrég A 108723980 számú termék eladásra került .a kérdésem az lenne , hogy ha én egy terméket 10.000,- FT ért árulok a licitlépcső 1.000,- Ft és a vevő szeretné megszerezni ezért rálicitál. majd nekem csak a 10.000,-Ft ot utalja át. Ez így rendben van???Majd amikor átadásra kelülne a termék mégsem veszi át. Mert van rajta egy pici sérülés amit ott véltem jómagam is felfedezni. Várom az állásfoglalásukat. kihámoztam. - a vevő a leütési árat köteles fizetni. - ha a pici sérülés a leírásban és a fotókon nem szerepelt, holott magad is "vélted felfedezni", nem köteles átvenni a tételt a vevő. -------------------- mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak... ...szorgos népünk győzni fog ! . csaby |
|
|
|
2008-12-08 11:15
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2008-12-06 14:10 Azonosító: 337 994 |
Helló! Miért tünt el a leveleim kb. fele? Az eladóktól kérdeztem és most nem tudom megtalálni az áruikat!
Köszönettel, Laci |
|
|
|
2008-12-08 11:13
Létrehozva:
|
|
|
mit tetszik ?
kettőször futottam neki - de halovány dunsztom sincs, miről szól a postod... -------------------- mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak... ...szorgos népünk győzni fog ! . csaby |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-22 21:19 |