Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2012-07-23 09:02
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 933 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Hasznos információ: - Az aukció lezárása után javasolt azonnal írni egy üzenetet a partnernek, ha erre 3-4 napon belül nem reagál, akkor érdemes telefonon is felvenni vele a kapcsolatot. Ha ez sem sikerül és a partner továbbra sem jelentkezik, akkor az aukció zárása után 7 nappal amennyiben nem lehet tovább várni érdemes egy üzenet írni az adásvételtől való elállásról és megadni a partnernek a megfelelő értékelést. Ezt a válaszlevelet kaptam a Vaterától, amikor jeleztem egy nem ellenőrzött vásárlóval való kommunikációhiányt. Hogyan hívjam fel telefonon,ha nem adott meg számot? Kár volt a telefonszám ellenőrzést kivenni a regisztrációból, mert legalább egy szűrő volt. Tisztelt operakedvelo! Lehet, hogy "kár" volt, viszont szükségszerű intézkedés volt. Ha nincs telefonszám, akkor nyilván az ügyfélszolgálati válaszlevél többi része hordozza a releváns információt. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2012-07-23 08:58
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 52 Regisztrált: 2010-07-07 19:10 Azonosító: 1 249 826 |
Hasznos információ:
- Az aukció lezárása után javasolt azonnal írni egy üzenetet a partnernek, ha erre 3-4 napon belül nem reagál, akkor érdemes telefonon is felvenni vele a kapcsolatot. Ha ez sem sikerül és a partner továbbra sem jelentkezik, akkor az aukció zárása után 7 nappal amennyiben nem lehet tovább várni érdemes egy üzenet írni az adásvételtől való elállásról és megadni a partnernek a megfelelő értékelést. Ezt a válaszlevelet kaptam a Vaterától, amikor jeleztem egy nem ellenőrzött vásárlóval való kommunikációhiányt. Hogyan hívjam fel telefonon,ha nem adott meg számot? Kár volt a telefonszám ellenőrzést kivenni a regisztrációból, mert legalább egy szűrő volt. |
|
|
|
2012-07-22 09:30
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 997 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Mert bizonyos esetekben hibás működést okozhat(na). Köszönöm. Így jobban áttekinthető, hogy az utolsó feltöltőoldalon vízszintesen vannak a képek. Az viszont nem jó, hogy a listázásban megjelenő kép kijelölésére szolgáló pötty tőlem függetlenül vándorol, ahová ő akar. Ha nem figyelek árgus szemekkel, hogy az első képnél legyen, akkor képes bármelyikhez odamenni magától. Így aztán még egyszer végig kell ellenőrizni az indításra váró aukcióknál, ami felesleges többletmunka. Gondolom az lenne a logikus, ha alapból az első kép lenne bejelölve, és ha valaki nem azt akarja betenni a listázásba, akkor mást jelölne meg. Szerintem a többség az első helyen feltöltött képet szeretné listázásban látni. Ez nem fejlesztési javaslat, csak egy vélemény. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-07-22 09:24
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 933 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Értem, köszönöm. Miért nem? (Csak halkan súgom a fülébe, a "Mert csak" ebben az esetben nem kielégítő válasz. Mert bizonyos esetekben hibás működést okozhat(na). -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-07-22 09:20
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 997 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Kedves zejopy! Nem igazán támogatjuk a böngészőből visszalépéseket, ilyenkor gyakran találkozhat ezzel a hibaüzenettel Értem, köszönöm. Miért nem? (Csak halkan súgom a fülébe, a "Mert csak" ebben az esetben nem kielégítő válasz. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-07-22 09:22 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-07-22 09:14
Létrehozva:
|
|
Kedves Benz! Be akartam lépni, persze ilyen korán nem tudom sosem elsőre beírni a jelszót, mert valahogy elmennek a betűk az ujjam alól, vagy valami. Kijött a szokásos, hogy kérjek új jelszót, visszafelenyíllal visszamentem és szerintem tök ügyesen beírtam a jelszót, igaz, csak másodszorra. A rendszer ezt írta ki, de én ezzel még sosem találkoztam: A kérés feldolgozásakor szabálytalan paramétereket fedezett fel a rendszer. Lehet, hogy nem szó szerint, mert ilyen korán a memóriám sem az igazi. Sőt... ...megyek megkávézom, akkor visszajönnek elvesztett képességeim, készségeim. Kedves zejopy! Nem igazán támogatjuk a böngészőből visszalépéseket, ilyenkor gyakran találkozhat ezzel a hibaüzenettel -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-07-22 08:39
Létrehozva:
|
|
Kedves Benz!
Be akartam lépni, persze ilyen korán nem tudom sosem elsőre beírni a jelszót, mert valahogy elmennek a betűk az ujjam alól, vagy valami. Kijött a szokásos, hogy kérjek új jelszót, visszafelenyíllal visszamentem és szerintem tök ügyesen beírtam a jelszót, igaz, csak másodszorra. A rendszer ezt írta ki, de én ezzel még sosem találkoztam: A kérés feldolgozásakor szabálytalan paramétereket fedezett fel a rendszer. Lehet, hogy nem szó szerint, mert ilyen korán a memóriám sem az igazi. Sőt... ...megyek megkávézom, akkor visszajönnek elvesztett képességeim, készségeim. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-07-16 22:28
Létrehozva:
|
|
Kezdő eladót akartam írni természetesen Amúgy csak tippeltem a változás okáról, de majd holnap megkérdezem. Nagyon kedves, tényleg köszönöm. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-07-16 22:25
Létrehozva:
|
|
Beeeenz! Most álljon meg egy pillanatra és nézzen mélyen a szemembe. Megvan? Akkor így a szemembe nézve mondja meg, mennyivel érthetőbb ez a megfogalmazás, mint az előző. Ha erre csak holnap kerül sor, az sem baj, de tényleg komolyan... Kezdő eladót akartam írni természetesen Amúgy csak tippeltem a változás okáról, de majd holnap megkérdezem. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-07-16 22:19
Létrehozva:
|
|
Semmi különös Csak szerintem ez így egyértelműbb az aukciós oldalt soha sem látott kezdő vásárlóknak. Beeeenz! Most álljon meg egy pillanatra és nézzen mélyen a szemembe. Megvan? Akkor így a szemembe nézve mondja meg, mennyivel érthetőbb ez a megfogalmazás, mint az előző. Ha erre csak holnap kerül sor, az sem baj, de tényleg komolyan... -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-07-16 22:12
Létrehozva:
|
|
Elmagyarázná? Miért érzem úgy, hogy ez egy változás előszele? Semmi különös Csak szerintem ez így egyértelműbb az aukciós oldalt soha sem látott kezdő vásárlóknak. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-07-16 20:21
Létrehozva:
|
|
Ez nekem is új... Értem az új elnevezés okát, azt hiszem kénytelenek leszünk megszokni. Elmagyarázná? Miért érzem úgy, hogy ez egy változás előszele? -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-07-16 20:01
Létrehozva:
|
|
Na és ma is találtam feltöltéskor újdonságot. Ennek nem annyira örülök. Mert nem látom értelmét. Pontosan arra gondolok, hogy beidegződéseket nem kellene megváltoztatni. A fix áras aukció az azt jelentette, hogy fix áras. Most az van helyette, hogy eladás. Tehát helyesen, vagy az én véleményem alapján a jó megnevezés továbbra is a Fix ár lenne, mert ennek az eladási formának a lényege, hogy a kikiáltási ár egyben a végső ár is, tehát fix. A másik megnevezéssel nincs bajom. Ez nem fejlesztési javaslat. Ja, és szólok, zejopy vagyok. Ez nekem is új... Értem az új elnevezés okát, azt hiszem kénytelenek leszünk megszokni. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-07-16 19:39
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 468 Regisztrált: 2009-08-17 11:47 Azonosító: 706 366 |
Beeenz! Köszönjük. Na és ma is találtam feltöltéskor újdonságot. Ennek nem annyira örülök. Mert nem látom értelmét. Pontosan arra gondolok, hogy beidegződéseket nem kellene megváltoztatni. A fix áras aukció az azt jelentette, hogy fix áras. Most az van helyette, hogy eladás. Tehát helyesen, vagy az én véleményem alapján a jó megnevezés továbbra is a Fix ár lenne, mert ennek az eladási formának a lényege, hogy a kikiáltási ár egyben a végső ár is, tehát fix. A másik megnevezéssel nincs bajom. Ez nem fejlesztési javaslat. Ja, és szólok, zejopy vagyok. -------------------- Nem azért hibáztál, mert többet adtál, hanem mert kevesebbet kívántál. Ha többet adsz, többet is követelhetsz. |
|
|
|
2012-07-15 13:56
Létrehozva:
|
|
Kedves Benz! Mi van akkor, ha az első indításkor az ember a TV-re is listázza az árut, és ott valaki tesz rá aukciófigyelőt, viszont lejárat után már csak a Vaterán indítja újra? Mert ha jól tudom, az aukciófigyelők megmaradnak. Ebben az esetben a TV-es aukciófigyelővel mi történik? Eltűnik, vagy megmarad? Köszönöm a választ. Kedves zejopy! Úgy tudom, hogy megmarad -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-07-15 09:32
Létrehozva:
|
|
Kedves Benz!
Mi van akkor, ha az első indításkor az ember a TV-re is listázza az árut, és ott valaki tesz rá aukciófigyelőt, viszont lejárat után már csak a Vaterán indítja újra? Mert ha jól tudom, az aukciófigyelők megmaradnak. Ebben az esetben a TV-es aukciófigyelővel mi történik? Eltűnik, vagy megmarad? Köszönöm a választ. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-07-14 17:22
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 27 Regisztrált: 2010-03-11 20:34 Innen: Egerszalók Azonosító: 1 048 866 |
|
|
|
|
2012-07-14 14:11
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 468 Regisztrált: 2009-08-17 11:47 Azonosító: 706 366 |
Beeenz!
Köszönjük. -------------------- Nem azért hibáztál, mert többet adtál, hanem mert kevesebbet kívántál. Ha többet adsz, többet is követelhetsz. |
|
|
|
2012-07-12 22:41
Létrehozva:
|
|
Ezt már a bevezetéskor jeleztem itt a fórumon, hogy rossz a második főcím szövege, ott az aukció törlésről van szó. De, hogy ez még mindig így van, azt nem gondoltam Nincs ezzel semmi gond, épp ideje volt, hogy Valaki észrevegye, hogy ez a téves szöveg még mindig ott van! Mindig azt hiszitek, hogy a ti hibajelzésetek az első. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-07-12 22:32
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 274 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Mégse tért vissza semmi. Remélem, kibírom, hogy ma már ne nyilvánuljak meg többet... Nincs ezzel semmi gond, épp ideje volt, hogy Valaki észrevegye, hogy ez a téves szöveg még mindig ott van! A hozzászólást -svejku- szerkesztette a következő időpontban: 2012-07-12 22:33 |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-22 20:50 |