IPB

Üdvözöllek a Fórumban!

> Fontos tudnivaló

A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.

56 Oldal V  « < 9 10 11 12 13 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Vaterafutár - Pps - Gtr - Hdt - Mpl
ppsfutar
hozzászólás 2012-07-09 14:33
Létrehozva: #201

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2009-04-06 12:33
Azonosító: 603 114

Tisztelt comicLM

A fuvardíj ilyen esetben 4530 ft, mert egy küldeményről van szó, az nem baj, ha több darabos. Biztosítva minden küldemény 10.000 ft-ig van, ezen a darabszám szintén nem változtat. A címzett a csomagokat egyszerre kapja meg.

Üdvözlettel:
Németh Gellért
PPS futárszolgálat
Go to the top of the page

+Quote Post
comicLM
hozzászólás 2012-07-05 09:09
Létrehozva: #202

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2010-02-24 21:55
Azonosító: 1 021 606

Tisztelt PPS futár!

Ha 2, egyenként 32 kg-os csomagot/dobozba csomagolt terméket szeretnék elszállíttatni, az mennyibe kerül? Ugyanis nekem nem egyértelmű: egyszer szerepel a 2990/csomag ár, másrészt, ha kitöltöm a csomag adatait, akkor 2990+28*55=4530 Ft jön ki. Melyik a helyes? Illetve ilyen esetben 1 szállítással megy a 2 csomag és egyszerre kapja meg a címzett? Hogyan számolják ennek a biztosítási értékét (ami 10000 Ft)? Csomagonként, vagy a szállítmány együttes értékét veszik alapul?

Köszönettel!

+Quote Post
ppsfutar
hozzászólás 2012-07-04 14:43
Létrehozva: #203

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Tisztelt Vatera felhasználók!

06.02-án (hétfő) cégünk átállt az elektronikus számlázásra. A futár nem visz a fuvarlevél mellé készpénzes számlát a csomagok feladóihoz, hanem a megrendelésben megadott e-mail címre küldjük őket, amit szükség esetén le lehet tölteni.

Szintén 06.02. óta lehetőség van a fuvardíj bankszámláról történő elutalására, az új opció szerepel a megrendeléskezelő felületen.

Üdvözlettel:
Németh Gellért
PPS futárszolgálat

+Quote Post
matykooo
hozzászólás 2012-06-29 22:36
Létrehozva: #204

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-12-23 14:46
Azonosító: 70 201

Ugyanez mint a nagy többség ellopták a csomagom, és nem is érdekli őket!

Rendőrségi feljelentést tettem ellenük, de az a baj vele hogy ez év április 15.től a 20ezres értékhatárt 50re emelték és csak innen számít bűncselekménynek... viszont azt tanácsolták a rendőrségen, hogy minnél többen kellene lépni az ügyben, mert akkor így rájuk lehet bizonyítani, hogy ez nem csak 1-1 alkalom hanem rendszeres és bevált dolog náluk!

Aki tudja vegye fel velem a kapcsolatot!

+Quote Post
mela08
hozzászólás 2012-06-13 14:59
Létrehozva: #205

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-03-09 22:55
Azonosító: 125 760

IDÉZET(ppsfutar @ 2012-06-07 16:59) *
Tisztelt mela08,

Levelére válaszolva szeretném jelezni, hogy ahhoz, hogy káreseményt térítsünk, - Ön gyári csomagolásra hivatkozva kérte ezt- be kell kérnünk, máskülönben nem tudjuk befogadni a kártérítési igényt. Szabályrendszerek szerint működünk. A probléma az Önök esetében az, hogy a csomagon nem volt sérült kód jelzés, a csomag kívülről sértetlen állapotban volt, a kiszállítási igazolást anélkül írta alá címzettje, hogy jelezte volna a futárnak, hogy a csomag sérült, mert abban ebben az esetben, ha ezt jelzik, a futárnak kötelessége jegyzőkönyvet felvenni. Ez nem történt meg. Levelére, melyet küldött, kollégánk rövidesen válaszol,

Tisztelettel:
PPS Futár

Tisztelt PPS futár!

Van azért néhány érdekes dolog a történtekben:
1; A futár állandóan rohan. Nincs ideje megvárni amíg átnézi a címzett a csomagot.
2; A gyári dobozboz bele volt téve még egy buborékos borítékba. Így összepéréselődhetett úgy, hogy nem látszott a csomagoláson kívülről semmi.
3; A káreseményt azonnal bejelentettem.
4; Az ügyintéző azzal hitegett az elején hogy minden rendben csak egy dokumentumot szerezzünk be a gyári csomagolásról. Miután a forgalmazó nem tudott vagy akart ilyet adni, és én feszegetni kezdtem a kérdéses dokumentum szükségességét, változtattak álláspontjukon és zárkóztak el a kártérítés fizetése elől.

A fogyasztóvédelem eldönti majd ki a hibás, és az itt leírtakból leendő ügyfeleik is tanulhatnak.

+Quote Post
megeszlek
hozzászólás 2012-06-11 23:15
Létrehozva: #206

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2012-06-11 22:58
Azonosító: 1 756 370

IDÉZET(Csillamponi11 @ 2012-04-24 20:35) *
Üdv! Ne küldjetek a GTR-el csomagot!
...

Gyakorlatilag pontosan ugyanígy jártam. Ugyanúgy telefon, ugyanúgy kedden feladva, ugyanúgy eltűnve. Számomra egyszerűen felfoghatatlan volt egy ideig, hogy a 80 km-re lévő célhoz hogy képesek elkeverni a csomagot, még csak nem is kell 77 raktáron áthurcolni. Aztán ezeket a kommenteket olvasva egyértelművé kezd válni, hogy itt bizony valami más van a dologban. Biztos vagyok benne, hogy nem a GTR-nél van központilag rendeletbe adva a bevételkiegészítés, de hogy valaki nagyon jól el tudja pusmogni ezeket bármiféle jogi következmény nélkül, az is világosan látszik. Nekem ne mondják már azt, hogy 3 nap alatt feladják a keresést és tesznek rá, hogy az áru nem lesz kiszállítva, a vevő háborogni fog és még fizetni is kell neki... Nyilván tudják, hogy valaki ezeket zsebre tette, nem először fordul elő ilyen és éppen ezért felesleges keresni. Vagy a másik verzió, hogy nem vigyáztak rá, péppé zúzódott és ez még egy jobb sztori, minthogy tönkretettük (bár szerintem nem). Igaz, hogy én "csak" 10e-t buktam miattuk, de elképesztően felháborít a dolog. Főleg az, hogy még egy hét sem telt el és ki van jelentve, hogy a cucc nem lesz meg. Én is bejelentem a Fogyasztóvédelemnél és a Rendőrségen is tervezem, volt már aki bármit is el tudott érni ezzel?

+Quote Post
ppsfutar
hozzászólás 2012-06-07 16:59
Létrehozva: #207

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(mela08 @ 2012-06-06 12:11) *
Az én problémám is hasonló. Egy alaposan becsomagolt (gyári doboz + buborékos boríték) új készüléket készüléket törtek össze szállítás közben. A káresemény bejelentése megtörtént. Olyan dokumentumot kérnek tőlem (ISO csomagbiztosítási tanúsítvány) ami sem a kiskereskedőnek (ahol vásároltam), sem a nagykereskedőnek (már őt is megkerestem) nincs. Arra hivatkoznak hogy alvállalkozójuk csak így kártériti Önöket. Már nem értem az egészet, én a PPS futárral kötöttem szerződést nem az alvállakozóval. Ezt a kérdést feszegető legutóbbi levelemre már nem is válaszolt az ügyintéző. Ez csak időhúzás. Meg fogom tenni a szükséges jogi lépéseket.

Tisztelt mela08,

Levelére válaszolva szeretném jelezni, hogy ahhoz, hogy káreseményt térítsünk, - Ön gyári csomagolásra hivatkozva kérte ezt- be kell kérnünk, máskülönben nem tudjuk befogadni a kártérítési igényt. Szabályrendszerek szerint működünk. A probléma az Önök esetében az, hogy a csomagon nem volt sérült kód jelzés, a csomag kívülről sértetlen állapotban volt, a kiszállítási igazolást anélkül írta alá címzettje, hogy jelezte volna a futárnak, hogy a csomag sérült, mert abban ebben az esetben, ha ezt jelzik, a futárnak kötelessége jegyzőkönyvet felvenni. Ez nem történt meg. Levelére, melyet küldött, kollégánk rövidesen válaszol,

Tisztelettel:
PPS Futár

+Quote Post
mela08
hozzászólás 2012-06-06 12:11
Létrehozva: #208

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-03-09 22:55
Azonosító: 125 760

Az én problémám is hasonló. Egy alaposan becsomagolt (gyári doboz + buborékos boríték) új készüléket készüléket törtek össze szállítás közben. A káresemény bejelentése megtörtént. Olyan dokumentumot kérnek tőlem (ISO csomagbiztosítási tanúsítvány) ami sem a kiskereskedőnek (ahol vásároltam), sem a nagykereskedőnek (már őt is megkerestem) nincs. Arra hivatkoznak hogy alvállalkozójuk csak így kártériti Önöket. Már nem értem az egészet, én a PPS futárral kötöttem szerződést nem az alvállakozóval. Ezt a kérdést feszegető legutóbbi levelemre már nem is válaszolt az ügyintéző. Ez csak időhúzás. Meg fogom tenni a szükséges jogi lépéseket.

+Quote Post
ketpeter
hozzászólás 2012-05-10 15:15
Létrehozva: #209

Új fórumozó

Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Regisztrált: 2012-05-10 15:10
Azonosító: 1 734 016

Én egy 40.000 forint utánvételes telefont postáztam a GTR-el és április 25-én feladtam, május 8-ra elveredett a csomag, úgyhogy adnak a 40.000 helyett tízezer kártérítést.Jó biznisz.Ellopják az értéknyílvánítás nélkül küldött, de megjelölten értékes dolgokat rejtő csomagokat.A GTR egy ilyen cég.Tehát értékesebb dolgot adtok fel akkor költsetek még pár ezret az értékbiztosításra mert egy vonalkódos zárt rendszer nem elég biztonságos.Természetesen a médikhoz fordulok, a Média és Hírközlési felügyelethez valamint büntető feljelentést teszek a rendőrségen.

+Quote Post
ppsfutar
hozzászólás 2012-05-10 12:10
Létrehozva: #210

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(Feroli @ 2012-05-10 11:46) *
Tisztelt PPS futár szolgálat!

A szolgáltatással ezidáig semmi problémám nem volt. Viszont a legutóbbi alkalommal a következő történt. Eladtam egy horgászbotot és az önök cégével szállíttattam. A bot másnap (ahogy ígérték) meg is érkezett. A probléma csak annyi volt az egésszel hogy karcosan és a szállító cső amiben küldtem darabokra volt törve. Korábbi rendeléseimnél én simán papírba betekerve kaptam több horgászbotot is és semmi hibája nem volt egyiknek sem. Én (mivel nem szerettem volna a véletlenre bízni) az általam eladott botot műanyag (direkt botok szállítására kitalált) szállító csőben küldtem el. Bízva benne hogy így sokkal nagyobb védelemmel van ellátva. Ez sajnos nem így történt. A futár az átadáskor csak annyit mondott hogy ő a központban ezt így vette át. Jegyzőkönyvet nem volt hajlandó írni róla mert ő nagyon siet ! Azóta folyamatosan ígérgeti a vevőmnek hogy megírják (már személyesen ismerik egymást mert töbször rendelt futárral). A szállító levélen szerepel egy biztosítási összeg ami 10.000-ft. Ez még a bot árát sem fedezné valójában de ennyi volt a vételi ár. Gondolom ez az az összeg amit meg kellene téríteniük. Ezt nem tudom hogy ki intézi ( a PPS vagy egy biztosító cég), de szinte felháborító hogy nem is foglalkozik senki a dologgal. Én az adásvételeim során törekszem arra hogy mindent jól csináljak (valószínűleg ezért is vagyok mind a vaterán mind a tesz veszen 100 %-os) . Önök miért nem foglalkoznak azokkal az emberekkel akikből élnek ? Ha nem lennének vevők és eladók nem lenne szállítás sem. Vagyis ha az ilyen akcióknak híre megy sok ember kiábrándul a cégből és mással vagy máshogyan szállíttat. Én úgy gondolom hogy egy ekkora kárt kisebb veszteség megtéríteni mint kb 10 ember szimpátiáját elveszíteni amiből akár több száz szállítás is összejöhet.
Szóval nem ragozom a dolgokat mert nem a lejáratás miatt írtam ezeket a sorokat csak választ szerettem volna kapni mit tudok tenni ez esetben.
Várom válaszát.

Üdv Feroli.

Tisztelt Feroli!

Levelét továbbítom a kártérítésekkel feglalkozó ügyosztályunk felé. Kérem, a szállítás beazonosítása érdekében írja meg a fuvarlevélszámot vagy a feladó ill. címzett nevét az info@ppsfutar.hu e-mail címre. Hamarosan keresni fogja Önt az illetékes kolléganőm. Addig is elnézést kérünk a kellemetlenségért, nem áll szándékunkban elhanyagolni jogosnak tűnő panaszát.

Üdvözlettel:
Németh Gellért
PPS futárszolgálat

+Quote Post
Feroli
hozzászólás 2012-05-10 11:46
Létrehozva: #211

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2012-05-10 11:02
Azonosító: 1 733 975

Tisztelt PPS futár szolgálat!

A szolgáltatással ezidáig semmi problémám nem volt. Viszont a legutóbbi alkalommal a következő történt. Eladtam egy horgászbotot és az önök cégével szállíttattam. A bot másnap (ahogy ígérték) meg is érkezett. A probléma csak annyi volt az egésszel hogy karcosan és a szállító cső amiben küldtem darabokra volt törve. Korábbi rendeléseimnél én simán papírba betekerve kaptam több horgászbotot is és semmi hibája nem volt egyiknek sem. Én (mivel nem szerettem volna a véletlenre bízni) az általam eladott botot műanyag (direkt botok szállítására kitalált) szállító csőben küldtem el. Bízva benne hogy így sokkal nagyobb védelemmel van ellátva. Ez sajnos nem így történt. A futár az átadáskor csak annyit mondott hogy ő a központban ezt így vette át. Jegyzőkönyvet nem volt hajlandó írni róla mert ő nagyon siet ! Azóta folyamatosan ígérgeti a vevőmnek hogy megírják (már személyesen ismerik egymást mert töbször rendelt futárral). A szállító levélen szerepel egy biztosítási összeg ami 10.000-ft. Ez még a bot árát sem fedezné valójában de ennyi volt a vételi ár. Gondolom ez az az összeg amit meg kellene téríteniük. Ezt nem tudom hogy ki intézi ( a PPS vagy egy biztosító cég), de szinte felháborító hogy nem is foglalkozik senki a dologgal. Én az adásvételeim során törekszem arra hogy mindent jól csináljak (valószínűleg ezért is vagyok mind a vaterán mind a tesz veszen 100 %-os) . Önök miért nem foglalkoznak azokkal az emberekkel akikből élnek ? Ha nem lennének vevők és eladók nem lenne szállítás sem. Vagyis ha az ilyen akcióknak híre megy sok ember kiábrándul a cégből és mással vagy máshogyan szállíttat. Én úgy gondolom hogy egy ekkora kárt kisebb veszteség megtéríteni mint kb 10 ember szimpátiáját elveszíteni amiből akár több száz szállítás is összejöhet.
Szóval nem ragozom a dolgokat mert nem a lejáratás miatt írtam ezeket a sorokat csak választ szerettem volna kapni mit tudok tenni ez esetben.
Várom válaszát.

Üdv Feroli.

+Quote Post
ppsfutar
hozzászólás 2012-05-04 12:15
Létrehozva: #212

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(tulipan76 @ 2012-05-03 08:58) *
Sziasztok.Már bocs,hogy itt kérdezem,de fűnyírót hogyan lehet elküldeni futárral?Nem tudom hány kg,be kell-e csomagolni vagy ilyesmi?Köszi a választ.

Kedves Tulipan76!

Fűnyírót akkor tudunk szállítani, ha nem nagyobb 60x60x60 cm-nél és nem nehezebb 36 kilónál. A kiterjedése állhat más paraméterekből is (pl.: 120x60x30 cm) de a 216.000 köbcentis maximum térfogatot nem haladhatja meg. Csomagolni kartondobozba kellene. Szállítási feltételeinkről részletesen is tájékozódhat a www.vatera.hu/vaterafutar oldalon a PPS futárszolgálat ikonjára kattintva.

Üdvözlettel:
Németh Gellért
PPS futárszolgálat

+Quote Post
tulipan76
hozzászólás 2012-05-03 08:58
Létrehozva: #213

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-07-06 13:00
Azonosító: 168 360

Sziasztok.Már bocs,hogy itt kérdezem,de fűnyírót hogyan lehet elküldeni futárral?Nem tudom hány kg,be kell-e csomagolni vagy ilyesmi?Köszi a választ.

+Quote Post
Csillamponi11
hozzászólás 2012-04-24 20:35
Létrehozva: #214

Új fórumozó

Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Regisztrált: 2012-04-24 20:16
Azonosító: 1 717 551

Üdv! Ne küldjetek a GTR-el csomagot!
Vettem egy telefont itt vaterán, és ugyebár elküldtem a pénzt minden, múlt hét kedden azaz 17.-én kaptam egy e-mailt az eladótól hogy volt a futár a csomagért és valószínű másnap itt is lesz nálam! Örültem is, mondtam az otthoniaknak figyeljenek mert jönni fog a csomag! Nem jött! Gondoltam másnap! Ismét semmi! Írtam egy e-mailt az eladónak hogy nem jött még a csomag, nézzen utána! Pénteken azzal hívtak fel a Gartrans-tól hogy a csomagom ELKEVEREDETT! Nem értettem hogy ez most mi mondták utánanéznek merre lehet és hívnak szombaton mert ugye munkanap! Vártam a hívásukat de nem hívtak fel! Kerestem őket vasárnap de nem vette fel snki egyik számon se, gondoltam persze hát vasárnap! Hétfőn ismét felhívtam őket hogy mi van a csomagommal, erre az volt a válasz hogy ismét ELKEVEREDETT! Mondtam nekik hogy marha gyorsan kerítsék elő mert nem 2ft volt! Azt mondták hogy megkérdezik a telephelyeket! Mondtam rendben, erre ma ezt z e-mailt kaptam: "Utánanézettünk a küldeménynek, sajnos a csomag elkeveredett a raktárunkban, nem áll módunkban kiszállítani. A feladóval felvesszük a kapcsolatot a kártérítéssel kapcsolatban." Mi az hogy elkeveredett a raktárukban??? Ilyen nincs! Magától egy csomag nem szívódik fel! És ha az a raktárukban van akkor miért nem találják? Bíztam a futárszolgálatban, gondoltam biztonságosabb a postánál, de egyáltalán nem! Nem a pénzre van szükségem hanem a csomagom tartalmára! 1 hete idegeskedek a telefon miatt! Ez elfogadhatatlan! A fogyasztóvédőkhöz mindenképp bejelentem ezt az esetet és nem hagyom annyiban!

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2012-04-19 16:33
Létrehozva: #215

Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos!

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-03-25 16:08
Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :)
Azonosító: 128 349

IDÉZET(profectuscat @ 2012-04-19 15:01) *
Ezek szerint egyik futár se vállal kanapé szállítást sad.gif

Nem hiszem. Sajnálom. De volt itt a Vaterán valami szállítócégnek az aukciója, azért emlékszem, mert vitatkoztunk is róla, hogy szabálytalan-e, vagy sem. Most jutott eszembe. Valahogy keress rá.

--------------------
"Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát."
(Ron Cristian)

+Quote Post
profectuscat
hozzászólás 2012-04-19 15:01
Létrehozva: #216

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2011-03-06 20:50
Azonosító: 1 429 874

IDÉZET(zejopy @ 2012-04-19 07:56) *
Én csak ezzel a csapattal szállíttatok (PPS). wub.gif
Viszont nem tudom, hogy GTR hogyan van.smile.gif

Ezek szerint egyik futár se vállal kanapé szállítást sad.gif

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2012-04-19 07:56
Létrehozva: #217

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(profectuscat @ 2012-04-19 07:41) *
Köszönöm szépen!
Láttam, van GTR futár is, nekik más paramétereik, áraik vannak.
Az tetszik is. Ugyan úgy működik, mint a PPS? Tehát megrendeli az ember, jönnek, viszik, hozzák?
Köszönöm! Közben én is megtaláltam! smile.gif
GTR futár jobban tetszik, úgy tűnik, nagyobb dolgokat is szállítanak.

Én csak ezzel a csapattal szállíttatok (PPS). wub.gif
Viszont nem tudom, hogy GTR hogyan van.smile.gif

A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-04-19 07:57

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
profectuscat
hozzászólás 2012-04-19 07:41
Létrehozva: #218

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2011-03-06 20:50
Azonosító: 1 429 874

IDÉZET(zejopy @ 2012-04-18 22:22) *
Úgy tudom, nem. Csak olyan dolgot visznek, amit egy ember tud mozgatni. Ezt egy ember nem tudja.smile.gif

Köszönöm szépen!
Láttam, van GTR futár is, nekik más paramétereik, áraik vannak.
Az tetszik is. Ugyan úgy működik, mint a PPS? Tehát megrendeli az ember, jönnek, viszik, hozzák?

IDÉZET(svejku @ 2012-04-18 22:14) *

Köszönöm! Közben én is megtaláltam! smile.gif
GTR futár jobban tetszik, úgy tűnik, nagyobb dolgokat is szállítanak.

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2012-04-18 22:22
Létrehozva: #219

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(profectuscat @ 2012-04-18 22:04) *
Kedves Fórumozók!

Ne kövezetek meg, nem találtam meg a PPS futárral kapcsolatos információkat, ezért szeretnék egy egyszerű kérdést feltenni!
200x80-as kanapét tudnak szállítani? becsomagolja az eladó.

Köszönöm a választ

Szép estét
Profectuscat

Úgy tudom, nem. Csak olyan dolgot visznek, amit egy ember tud mozgatni. Ezt egy ember nem tudja.smile.gif

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
svejku
hozzászólás 2012-04-18 22:14
Létrehozva: #220

Lelkes virgonc

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-05-27 22:37
Innen: Magyar/Győr
Azonosító: 156 696

IDÉZET(profectuscat @ 2012-04-18 22:04) *
Kedves Fórumozók!

Ne kövezetek meg, nem találtam meg a PPS futárral kapcsolatos információkat, ezért szeretnék egy egyszerű kérdést feltenni!
200x80-as kanapét tudnak szállítani? becsomagolja az eladó.

Köszönöm a választ

Szép estét
Profectuscat

http://www.vatera.hu/vaterafutar/ smile.gif

+Quote Post

56 Oldal V  « < 9 10 11 12 13 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (2 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió A pontos idő: 2013-05-20 19:36