Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
Tegnap, 21:12
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 214 Regisztrált: 2013-03-12 21:23 Azonosító: 2 024 803 |
Tisztelt basa80! Vagy licitáljon a kollégája vagy a telefonon megbeszélt valós ár legyen a fix ár, erre állítsa át az aukciót. Feltéve, ha még nincs rajta licit. Köszönöm a tanácsát kedves Benz! Kérdezte mennyit ér meg nekem, de nem tudtam rögtön mondani neki árat, és nyilván régi a cucc de működőképes, ezért nem is tudom mennyi lehet. Úgy vagyok vele lesz amennyi lesz, kinek mit ér meg. -------------------- Yours sincerely
basa80 |
|
|
|
Tegnap, 20:17
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 13 082 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Sziasztok! Felraktam pár aukciót 1 Ft-ért és az egyik ismerősöm rafi25 olyan üzenetet írt, hogy kell neki a cucc, zárjam le most!!! Köszönöm ha válaszoltok. Tisztelt basa80! Vagy licitáljon a kollégája vagy a telefonon megbeszélt valós ár legyen a fix ár, erre állítsa át az aukciót. Feltéve, ha még nincs rajta licit. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
Tegnap, 20:16
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 214 Regisztrált: 2013-03-12 21:23 Azonosító: 2 024 803 |
-------------------- Yours sincerely
basa80 |
|
|
|
Tegnap, 20:14
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 354 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
|
|
|
|
Tegnap, 20:02
Létrehozva:
|
|
Sziasztok!
Felraktam pár aukciót 1 Ft-ért és az egyik ismerősöm rafi25 olyan üzenetet írt, hogy kell neki a cucc, zárjam le most!!! Köszönöm ha válaszoltok. -------------------- Yours sincerely
basa80 |
|
|
|
2013-06-17 07:30
Létrehozva:
|
|
Hát nagyon köszönöm a megosztást. És mi a szomorú? Hogy nem értékelhet? Hogy három év múlva nem kerül elő a semmiből és nem vág be egy negát? Nem ez nem az volt. Ő ugyanúgy inaktív még, tőle anno vásároltam. Ő benne van a listában. Egy webcamerát adtam el egy felhasználónak, de a 60 nap, 2-3 napja telt le és mivel én pozitívra értékeltem mert utalt, ő meg nem értékelt abszolút aztán így ő részéről nem lehet tudni minden rendben volt-e. Bár gondolom biztosan, hiszen akkor tuti megkeresett volna. Szomorú az, hogy én értékeltem, ő meg annyira trehány volt, hogy egyáltalán még április 28 óta sem lépett fel a Vaterára. Vannak értékeletlen aukciói így is ahogyan láttam. Nem baj zejopy, többi 4-5 értékelésem nem adom le ahogyan beszéltük, szépen várok, míg ő leadja hiszen ő a vevő. Ha nem, jön a semleges. -------------------- Yours sincerely
basa80 |
|
|
|
2013-06-17 06:08
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 243 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Köszönöm még egyszer, sajnos egy értékelőm eltűnt a listából, persze ő volt még az utolsó akit először értékeltem eladó létemre Hát nagyon köszönöm a megosztást. És mi a szomorú? Hogy nem értékelhet? Hogy három év múlva nem kerül elő a semmiből és nem vág be egy negát? -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-06-16 23:10
Létrehozva:
|
|
Szia! Jó reggelt. A személyes menüdben az értékeléseknél van a "be nem érkezett értékelések". Amíg ott van valaki, addig értékelhet még. Ha onnan eltűnik, akkor már nem. Mindig figyelem magamnál, mert én sem szeretek tartozni. Köszönöm még egyszer, sajnos egy értékelőm eltűnt a listából, persze ő volt még az utolsó akit először értékeltem eladó létemre A hozzászólást -basa80- szerkesztette a következő időpontban: 2013-06-16 23:12 -------------------- Yours sincerely
basa80 |
|
|
|
2013-06-13 21:00
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 13 082 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Köszönöm szépen, de ha a levelezés másolatait a fenti címre elküldöm akkor nem indítok el azzal valamit? Vagy oda mindig lehet küldeni egy levelezési másolatot? Konkrétan bármilyen esetben ha egy termék leütése utáni levelezés van másolatokat lehet küldeni, hogy én miket írok, és ő mit válaszol? Vagy elég akkor másolatot elküldeni ha már "baj" van? Továbbítani tudom azt a két levelet amit küldtem ma és tegnap a felhasználónak. Köszönöm válaszát. Bármikor bármit küldhet, nem indít el vele semmit sem. A másolatokat célszerű mindig az eredeti levéllel együtt küldeni. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2013-06-13 20:53
Létrehozva:
|
|
Az e-mail megkereséseket küldje el mindig másolatban a biztonsag@allegroup.hu címre. Ha negatívot kana a fentiek miatt, akkor ez segíthet a törlésnél. Köszönöm szépen, de ha a levelezés másolatait a fenti címre elküldöm akkor nem indítok el azzal valamit? Vagy oda mindig lehet küldeni egy levelezési másolatot? Konkrétan bármilyen esetben ha egy termék leütése utáni levelezés van másolatokat lehet küldeni, hogy én miket írok, és ő mit válaszol? Vagy elég akkor másolatot elküldeni ha már "baj" van? Továbbítani tudom azt a két levelet amit küldtem ma és tegnap a felhasználónak. Köszönöm válaszát. -------------------- Yours sincerely
basa80 |
|
|
|
2013-06-13 20:38
Létrehozva:
|
|
Köszönöm tisztelt Benz a válaszát, telefonon ma már hívni is próbáltam de "előfizető nem kapcsolható" hangot mond a telefon, a tegnapi sms-emet persze így nem is kapta meg. Tegnapi levelemre nem jött válasz, pedig hamar utalt nekem, most azt hiszi, hogy én vagyok szemtelen és nem küldöm a terméket, ezt csak gondolom, de valójában címet sem küldött még ahová mehetne a termék. Ma írtam neki másik levelet is sürgősként, bár ebben sem vagyok biztos, hogy ezt olvassa el előbb, ha egyáltalán olvas levelet. Egy nagy kérdésem ilyen esetre, ha behúz nekem egy negatívot, hogy szemét módon nem küldtem a terméket, azzal elég bajok lehetnének, bár persze nem minősítem a vevőt, csak egy elgondolás, mert 10-én utalt már. Nyilván a két email, sms, hívás próbálkozás, a telefonba mind-mind ott van bizonyítható, de remélem nem lesz ilyen meggondolatlan, és előtte kérdez. Bízom benne, hogy ez is megoldódik, és nem lesz semmi baj, hiszen a pozitív értékelést leadnám már neki, de persze megvárom amíg ő nyilatkozik. Szép estét mindenkinek. Az e-mail megkereséseket küldje el mindig másolatban a biztonsag@allegroup.hu címre. Ha negatívot kana a fentiek miatt, akkor ez segíthet a törlésnél. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2013-06-13 20:26
Létrehozva:
|
|
Tisztelt basa80! Ha a telefont és az e-mail-t próbálta, akkor nincs további teendője. Várjon és majd a vevő jelentkezik, ha hiányzik neki a termék. Köszönöm tisztelt Benz a válaszát, telefonon ma már hívni is próbáltam de "előfizető nem kapcsolható" hangot mond a telefon, a tegnapi sms-emet persze így nem is kapta meg. Tegnapi levelemre nem jött válasz, pedig hamar utalt nekem, most azt hiszi, hogy én vagyok szemtelen és nem küldöm a terméket, ezt csak gondolom, de valójában címet sem küldött még ahová mehetne a termék. Ma írtam neki másik levelet is sürgősként, bár ebben sem vagyok biztos, hogy ezt olvassa el előbb, ha egyáltalán olvas levelet. Egy nagy kérdésem ilyen esetre, ha behúz nekem egy negatívot, hogy szemét módon nem küldtem a terméket, azzal elég bajok lehetnének, bár persze nem minősítem a vevőt, csak egy elgondolás, mert 10-én utalt már. Nyilván a két email, sms, hívás próbálkozás, a telefonba mind-mind ott van bizonyítható, de remélem nem lesz ilyen meggondolatlan, és előtte kérdez. Bízom benne, hogy ez is megoldódik, és nem lesz semmi baj, hiszen a pozitív értékelést leadnám már neki, de persze megvárom amíg ő nyilatkozik. Szép estét mindenkinek. -------------------- Yours sincerely
basa80 |
|
|
|
2013-06-13 12:48
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 243 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Üdv mindenkinek! Az lenne a kérdésem, hogy a lejárt aukciókra, hogy lehet rákeresni? Egy idelye már sehol sem találom ezt a funkciót. Ha rag, akkor mindig j. Idő a szótő. A részletes keresővel érdemes próbálkozni. Egy bizonyos ideig visszakereshetőek. Szép neved van. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-06-12 15:57
Létrehozva:
|
|
Így van, különböző értesítő jön fixáras "megrendelés" és licitálással nyerés esetén. Régebben szó volt róla, hogy egységesítik. Amúgy ha az értesítőben van cím, akkor sem árt egy megerősítő E-mailt kérni a vevőtől, mert volt már abból probléma, hogy nem jó, vagy régebbi cím volt megadva. Konkrét esetedben pedig tényleg csak várni tudsz, kétnaponta E-mail érdeklődés mellett. További szép napot! Köszönöm a válaszod, igen egységesíteni jobb lenne, bár tény, hogy a címet mindenféleképp el kell kérni még akkor is ha megkapom, bár én úgy vagyok vele, hogy a postás is ha engem keres, az én nevemre hoznak valamit az, az a cím ahol lakom. Szóval nem is értem azt, hogy teljesen fals cím van megadva, pláne rossz, lejárt, nem működő telefonszám, így hogyan küldjek, hogyan beszéljem meg a dolgokat. Ahogyan a személyi igazolványban is ott a lakcímem az sem kamu stb. Vártam, hogy jön egy levél a vevőtől legalább annyi, hogy hová küldjem de semmi még. Várok aztán csak lesz valami. -------------------- Yours sincerely
basa80 |
|
|
|
2013-06-12 15:30
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 354 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Azt szeretném kérdezni, hogy ha licitál valaki, és ő nyeri meg a terméket akkor a Vatera értesítőben nem lesz benne a vevő címe, irányítószáma stb. így nem tudom pl. automatikusan küldeni neki a terméket, éppen ilyen cipőben járok most. Ha fix áras terméket üt le, akkor meglesz az a cím amit megadott, és ez az értesítőben benne is lesz... Így van, különböző értesítő jön fixáras "megrendelés" és licitálással nyerés esetén. Régebben szó volt róla, hogy egységesítik. Amúgy ha az értesítőben van cím, akkor sem árt egy megerősítő E-mailt kérni a vevőtől, mert volt már abból probléma, hogy nem jó, vagy régebbi cím volt megadva. Konkrét esetedben pedig tényleg csak várni tudsz, kétnaponta E-mail érdeklődés mellett. További szép napot! |
|
|
|
2013-06-12 13:40
Létrehozva:
|
|
Sziasztok! Talán kérdeztem már de nem vagyok benne biztos. Azt szeretném kérdezni, hogy ha licitál valaki, és ő nyeri meg a terméket akkor a Vatera értesítőben nem lesz benne a vevő címe, irányítószáma stb. így nem tudom pl. automatikusan küldeni neki a terméket, éppen ilyen cipőben járok most. Ha fix áras terméket üt le, akkor meglesz az a cím amit megadott, és ez az értesítőben benne is lesz. Szóval utalt nekem 10-én , de nem tudom küldeni a terméket mert nincs cím, ma kérdeztem meg tőle, hogy hová postázzam. Tudom ezt meg szokták kérdezni, illetve le szokták írni, de a vevő semmilyen levelet nem küldött csak utalt és kész. Neki kellett volna írni, hogy a pénzt elutaltam, erre és erre a címre küldjem a terméket. Írtam neki sms-t is, bár telefonja lehet ki van kapcsolva. emailre lehet később válaszol csak akkor a posta is bezár már és nem tudom ma feladni neki a cuccot. Köszönöm a válaszotokat. Tisztelt basa80! Ha a telefont és az e-mail-t próbálta, akkor nincs további teendője. Várjon és majd a vevő jelentkezik, ha hiányzik neki a termék. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2013-06-12 13:37
Létrehozva:
|
|
Sziasztok!
Talán kérdeztem már de nem vagyok benne biztos. Azt szeretném kérdezni, hogy ha licitál valaki, és ő nyeri meg a terméket akkor a Vatera értesítőben nem lesz benne a vevő címe, irányítószáma stb. így nem tudom pl. automatikusan küldeni neki a terméket, éppen ilyen cipőben járok most. Ha fix áras terméket üt le, akkor meglesz az a cím amit megadott, és ez az értesítőben benne is lesz. Szóval utalt nekem 10-én , de nem tudom küldeni a terméket mert nincs cím, ma kérdeztem meg tőle, hogy hová postázzam. Tudom ezt meg szokták kérdezni, illetve le szokták írni, de a vevő semmilyen levelet nem küldött csak utalt és kész. Neki kellett volna írni, hogy a pénzt elutaltam, erre és erre a címre küldjem a terméket. Írtam neki sms-t is, bár telefonja lehet ki van kapcsolva. emailre lehet később válaszol csak akkor a posta is bezár már és nem tudom ma feladni neki a cuccot. Köszönöm a válaszotokat. -------------------- Yours sincerely
basa80 |
|
|
|
2013-06-12 08:29
Létrehozva:
|
|
Kedves Benz! Ha a licitkorlátozásnál a Meghívottak listájába kérés nélkül berakok egy felhasználót és elküldöm a meghívót, akkor már tud licitálni, mert nincs korlátozva, ugye? Vagy rosszul tudom? Kedves Hathor14! Igen, ennek így működnie kell. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2013-06-11 22:15
Létrehozva:
|
|
![]() Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 685 Regisztrált: 2011-06-10 06:38 Innen: Budapest Azonosító: 1 524 248 |
Tisztelt tramp222! Nyilván azért nem kapott, mert az érdeklődők nem kattintottak az engedélykérő linkre. Kedves Benz! Ha a licitkorlátozásnál a Meghívottak listájába kérés nélkül berakok egy felhasználót és elküldöm a meghívót, akkor már tud licitálni, mert nincs korlátozva, ugye? Vagy rosszul tudom? -------------------- Aki tud, tanít. Aki szeret, átad.
|
|
|
|
2013-06-11 22:03
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 Regisztrált: 2013-06-07 22:49 Azonosító: 2 042 170 |
Ilyen esetben az új licitáló kap egy értesítést a licit megtételekor, hogy egy másik felhasználónak pont ekkora levédett ajánlata van, tehát a licitje érvénytelen. Ha nem tesz újabb licitet, akkor marad a te addig is érvényes licited, méghozzá az első, tehát 1 forint. Köszi a választ, na, ezt se így gondoltam volna.. vagy legalábbis ha az enyém nyer, arra gondolnék, hogy akkor már a 251-el nyerném meg, hiszen másvalaki is adott volna érte annyit legalább, tehát a licit felugrik automatikusan arra a licitre... de nem :-)))) Köszönöm még egyszer! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-06-19 04:39 |