Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2013-03-20 00:25
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 38 Regisztrált: 2009-03-09 15:02 Azonosító: 531 554 |
Szép jóestét!
Felkeltette a figyelmem némi anomália két és fél felhasználóval kapcsolatban. gjanosne72 (eladó) és a néhai giannibalogh (vevő) elég sokat üzleteltek, különféle termékek kapcsán, a porcelántól a "teszteletlen" számítógépes alktrészekig. Előbbihez nem értek, viszont utóbbiak ára általában eléggé fel lett verve, majd különféle értékelések születtek, random. A fura, hogy abszolút negatívok után még mindig szóba álltak egymással...míg lehetett. Azóta giannibalogh-ot felváltotta giannibalogh01, felvéve az elvesztett fonalat. gjanosne72 nálam a minap vevő volt, hibás számtech-cuccomra licitál most is. Egy csapat "fémhulladék-kereskedő" jött az alaplapért, s természetesen érdekelte őket, mim van még... ...gondolom, ebből lesznek a "teszteletlen" holmik, Gianni pedig talán amolyan jóárasító szerepet tölt be. Egyik ilyen szuper vétel levelezése még, ami érdekes: http://epitkezes-otthon.vatera.hu/konyha_k...1710528374.html Igazából tökéletesen kusza a dolog, bele is bonyolódtam, de talán érdemes rájuk vetni egy pillantást. Köszönöm! A hozzászólást -SPComputer- szerkesztette a következő időpontban: 2013-03-20 00:29 |
|
|
|
2013-03-19 22:28
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 254 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Tisztelt boutet! Megnézzük, köszönjük. Hát ez gyorsan ment. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-03-19 22:19
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 13 085 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Köszönöm szépen kedves Benz. Arra jutottam, hogy írok megint neki egy levelet és várok még picit. Megpróbálok minden tőlem telhetőt megpróbálni, nagyon nem szívesen adok negatív értékelést a partnernek. Igaz 1 Ft-os az áru, szinte jutalékot sem fizetek érte de ha licitált akkor írhatta volna, hogy téves, visszavontam volna. Nem csinálok ebből akkora gondot mert nem több ezer, akár tízezer forintos termékről van szó, mert ott már nem kevés a jutalék és ha nem fizetik ki az árut az már nem kis baj. Várok még és jelentkezem majd kedves Benz, hogy mire jutottam. Remélem megoldódik a probléma. Szép estét, jó éjszakát neked. Tisztelt basa80! Felhívnám a szíves figyelmét, hogy sorozatosan 2007-es hozzászólásokra válaszolgat. Ennek nem sok értelme van. ... Jó lenne utánajárni a dolognak, mert ha tényleg átverés az egész, akkor nagyon gyorsan komoly kárt tud okozni az illető. Tisztelt boutet! Megnézzük, köszönjük. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2013-03-19 21:57
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 94 Regisztrált: 2010-06-10 12:51 Azonosító: 1 205 526 |
Kedves Benz! Régebben olvastam valamelyik hozzászólásban, hogy a Vaterának megvannak az eszközei, hogy a csalókat, ügyeskedőket kiszűrje. Azt hiszem, itt az alkalom a bevetésükre (egyben elnézést kérek, hogy nem a szabálytalan aukciók bejelentése pontot használom, de nem tudom, szabálytalan-e a dolog). http://gyujtemeny.vatera.hu/egyeb/befektet...1725455066.html a dolog kísértetiesen hasonlít a többszörösen becsődölt Aranyközpont Zrt módszereire, ti. előbb fizetsz, aztán kapsz aranyat, már ha kapsz egyáltalán, itt egy jó összefoglaló sorozat a Zrt károsultjairól homar.blog.hu/tags/arany Jó lenne utánajárni a dolognak, mert ha tényleg átverés az egész, akkor nagyon gyorsan komoly kárt tud okozni az illető. Jobban megnéztem, a kép is a netről szedett, az Angor Heraeus oldaláról. A google képkeresőbe az Angor Heraeus-t begépelve az első sorban ott a termék mellé felhelyezett kép. Érdekes, hogy a képre klikkelve a svájci cég oldalára jutunk, ahol már mincs fenn a kép, tehát feltehetőleg a google cache őrizte meg. A vaterás kép pixelre megegyezik a cache-ével, mindkettő 259x194-es. Furcsa, hogy egy befektetési aranyat kínáló cégnek nincs kéznél egy pici aranytömb se, amit lefényképezhetne, a netről kell keresnie egyet... Az egész tényleg amolyan "palifogónak" tűnik, kiváltképp, hogy a termékleírás egyfajta reklám is, jóval drágább aranyrudakat kínálva. Mint egy 1 forintos kamuárverés, üsd le, és vehetsz tőlem bármit |
|
|
|
2013-03-19 21:54
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 254 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
... Jó lenne utánajárni a dolognak, mert ha tényleg átverés az egész, akkor nagyon gyorsan komoly kárt tud okozni az illető. Egyetlen eladásból származó pozitív értékelése van... Az is más. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-03-19 21:36
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 94 Regisztrált: 2010-06-10 12:51 Azonosító: 1 205 526 |
Kedves Benz!
Régebben olvastam valamelyik hozzászólásban, hogy a Vaterának megvannak az eszközei, hogy a csalókat, ügyeskedőket kiszűrje. Azt hiszem, itt az alkalom a bevetésükre (egyben elnézést kérek, hogy nem a szabálytalan aukciók bejelentése pontot használom, de nem tudom, szabálytalan-e a dolog). http://gyujtemeny.vatera.hu/egyeb/befektet...1725455066.html a dolog kísértetiesen hasonlít a többszörösen becsődölt Aranyközpont Zrt módszereire, ti. előbb fizetsz, aztán kapsz aranyat, már ha kapsz egyáltalán, itt egy jó összefoglaló sorozat a Zrt károsultjairól homar.blog.hu/tags/arany Jó lenne utánajárni a dolognak, mert ha tényleg átverés az egész, akkor nagyon gyorsan komoly kárt tud okozni az illető. |
|
|
|
2013-03-19 21:02
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 217 Regisztrált: 2013-03-12 21:23 Azonosító: 2 024 803 |
Ha a vevő továbbra sem jelentkezik vagy nem kívánja átvenni az árut és ön nem kíván tovább várni, akkor érdemes egy üzenetet írni az adásvételtől való elállásról és megadni a partnernek a megfelelő értékelést. Előtte esetleg írjon neki még egy utolsó felszólítást, ezt küldje el másolatként a biztonsag@vatera.com címre is. Ezt a levelében a címzettnek is említse meg, kilátásba helyezve a megfelelő értékelést, amennyiben nem jelentkezik. Az automata válaszban kapott azonosítót mentse el, mivel az alapján esetleges bonyodalmak esetén igazolni lehet, hogy ez az utolsó felszólító üzenet kiküldésre került. Köszönöm szépen kedves Benz. Arra jutottam, hogy írok megint neki egy levelet és várok még picit. Megpróbálok minden tőlem telhetőt megpróbálni, nagyon nem szívesen adok negatív értékelést a partnernek. Igaz 1 Ft-os az áru, szinte jutalékot sem fizetek érte de ha licitált akkor írhatta volna, hogy téves, visszavontam volna. Nem csinálok ebből akkora gondot mert nem több ezer, akár tízezer forintos termékről van szó, mert ott már nem kevés a jutalék és ha nem fizetik ki az árut az már nem kis baj. Várok még és jelentkezem majd kedves Benz, hogy mire jutottam. Remélem megoldódik a probléma. Szép estét, jó éjszakát neked. -------------------- Yours sincerely
basa80 |
|
|
|
2013-03-19 19:04
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 13 085 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Köszönöm mindenkinek a segítségét, kérlek Benz segíts ha tudsz, ha látod esetleg, hogy nem korrekt a felhasználó, írd meg mit tegyek. Én negatív értékelést nem adtam senkinek, nem is akarok hiszen addig próbálok valamit kitalálni amíg lehet. Megpróbálok mindent, hogy megegyezzünk de ha már az én káromra megy az már rossz érzés.. Ha a vevő továbbra sem jelentkezik vagy nem kívánja átvenni az árut és ön nem kíván tovább várni, akkor érdemes egy üzenetet írni az adásvételtől való elállásról és megadni a partnernek a megfelelő értékelést. Előtte esetleg írjon neki még egy utolsó felszólítást, ezt küldje el másolatként a biztonsag@vatera.com címre is. Ezt a levelében a címzettnek is említse meg, kilátásba helyezve a megfelelő értékelést, amennyiben nem jelentkezik. Az automata válaszban kapott azonosítót mentse el, mivel az alapján esetleges bonyodalmak esetén igazolni lehet, hogy ez az utolsó felszólító üzenet kiküldésre került. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2013-03-19 17:37
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 217 Regisztrált: 2013-03-12 21:23 Azonosító: 2 024 803 |
Ajánlom a megfelelő helyre. http://www.vatera.hu/user/rating/rating.ph...feedback_type=2 Elég sok negatív értékelése van. Inaktívvá kell tenni mert csak csinálja a problémákat a korrekt Vaterásoknak szerintem. Adi81: Nem akarlak bántani de,hogy lehetsz ennyire kezdő? Ilyen ember termékére minek licitálsz? Kihívtad magad ellen a sorsot és csodálkozol? Nem értem. Azokat az amatőröket sem értem akik a sandiskshop nevű f*sz*pó termékeire licitáltak. itt : <a href="http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=66055" target="_blank">http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=66055</a> Nem volt gyanús a 3. negatív után,hogy csaló? Mit akart az aki látta az 56. negatívot? Hátha az 57. majd pozitív lesz és az pont ő lesz? atyaég. Olyan ember cuccára akinek 10-ből 1 negatívja van(az 100 teméknél már 10 negatív!!!) már nem is licitálnék csak nagyon alapos vizsgálat után. Mégis mit vártok az ilyenektől? hátha majd nektek korrekt cuccot küld, ha egyáltalán küld valamit? Sajnálom aki pórul járt de is tehet róla. Az nem jut eszembe a neve, egy másik oldal:)-en itt sokan meghalnának a naivitásuk miatt. Hozzászólásom kijózanító szándékkal és építő jelleggel íródott. További sikeres kereskedést Üdv hytech Ott a pont!! Végre valaki aki úgy látja a dolgokat mint én. :-) Erről beszéltem én is csak a radicsovics50 nevű felhasználóról is. Amikor valaki negatív az nem azért van mert szórakozásból lehúzták. Persze van olyan is de azt simán ki lehet szűrni a sok-sok felhasználó pozitív értékeléseiből. Látszik az is ki adja azt a negatívot. Csodálkozom, hogy utána a rendőrséget és a Vaterát szidják miért nem inaktív. Rögtön nem tud az lenni egy felhasználó. Körültekintően kell licitálni és ne tévesszen meg senkit, hogy 1 Ft-os aukció vagy brutál alacsony áron adja. Szerintem a feltöltött képeket is jól szemügyre kell venni, mert lehet sok esetben csak egy kép elforgatva stb. a háttér sem változik akkor látszik, hogy nem is az ő termékeiről feltöltött kép stb. Rengeteg ilyet látok, hogy a feltöltő nem a saját képeit teszi fel a termékről. Pedig valójában ezt sem szabadna. Köszi hytech ez nagy pont amiket írtál. Sziasztok, szép délutánt mindenkinek! Van egy felhasználó akit napok óta nem érek el, sms-t küldtem neki de nem kapja meg, az előbb hívtam de a hangpostája jelentkezik. Email-re nem válaszol de ő nyerte a számológépet tőlem. http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=3891102 Kérem aki tud segítsen mit tegyek, negatív értékelést már érdemelne hiszem egy Vaterás értesítő is jön neki amit én írtam, hogy 3 napon belül vegye fel velem a kapcsolatot stb. Nos ennek ellenére semmi válasz, pedig tegnap is itt volt a Vaterán. Köszönöm mindenkinek a segítségét, kérlek Benz segíts ha tudsz, ha látod esetleg, hogy nem korrekt a felhasználó, írd meg mit tegyek. Én negatív értékelést nem adtam senkinek, nem is akarok hiszen addig próbálok valamit kitalálni amíg lehet. Megpróbálok mindent, hogy megegyezzünk de ha már az én káromra megy az már rossz érzés.. -------------------- Yours sincerely
basa80 |
|
|
|
2013-03-19 16:51
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 Regisztrált: 2007-06-22 21:39 Azonosító: 14 682 |
Ajánlom a megfelelő helyre.
http://www.vatera.hu/user/rating/rating.ph...feedback_type=2 |
|
|
|
2013-03-18 23:23
Létrehozva:
|
|
... Megint rendőrség? Elég volt ebből az egészből! (mindig megszívom...ez így már 42ezer bukta a vaterán Tisztelt anita8202! Ha nincs más megoldás, akkor indokolt esetben jogi úton érvényesítheti a kárigényét. Ez azért sok! Valóban sok. A két kínai telefon árából tudott volna venni egy használható márkás készüléket. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2013-03-18 20:54
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 42 Regisztrált: 2011-02-10 12:45 Azonosító: 1 425 251 |
Sziasztok!
Vettem egy mobilt február 27.-én, 28-án itt is volt! (ez már abból is adódik,hogy még decemberben átvertek szintén egy telefonnal és bukta volt 20ezrem bánta meg, és rendőrségi eljárás folyiik a kedves eladó ellen!) Most mi a fenét csináljak már megint? Se pénz se telefon! Megint rendőrség? Elég volt ebből az egészből! (mindig megszívom...ez így már 42ezer bukta a vaterán |
|
|
|
2013-03-17 21:39
Létrehozva:
|
|
Tisztelt e.lajos! A felhasználót kizártuk, köszönjük. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2013-03-17 21:32
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 Regisztrált: 2007-06-22 21:39 Azonosító: 14 682 |
|
|
|
|
2013-03-16 01:35
Létrehozva:
|
|
![]() Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 460 Regisztrált: 2007-11-14 20:22 Azonosító: 43 559 |
Értem, igen igazad van. Jó tudom elrontottam azt utólag én is látom csak siettem az írással. Nem akartam már válaszolni (lehet nem is kéne), mert tulajdonképpen az eredeti hozzászólásodban nem is kérdeztél semmit, de újra rákattantál a témára. Van egy rossz tapasztalatod, aztán jó magyar szokás szerint általánosítasz, hogy minden vállalkozó csaló. Ismerős hozzáállás. Meg az embertipus is. -------------------- All I wanna do Is trade this life for something new Holding on to what I haven't got!
|
|
|
|
2013-03-16 00:50
Létrehozva:
|
|
|
Aramir fan klub tag ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 066 Regisztrált: 2007-03-01 14:15 Azonosító: 73 |
De itt miért nem? Maradjunk annyiban, hogy nem véletlenül van leretusálva a pendrive oldaláról a DT310-es felirat Jól látszik a helye a képen, ott nem zajos a kép, ahol törölték a feliratot, és hát a tipusra googléban rákeresve kapásból az első találatnál bukik a dolog. Nem likelem, mert úgy is törölnék. |
|
|
|
2013-03-15 23:30
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 356 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Nekem ezt Benz mondta, ő pedig a technikusoktól kérdezte meg. Tudom. De attól még nem biztos, hogy úgy van. Tudom. De attól még nem biztos, hogy úgy van. Ezt már azért jó olvasni, hogy a vásárlók egy része óvatos, egészségesen bizalmatlan: Itt és Itt is, De itt miért nem? A hozzászólást -svejku- szerkesztette a következő időpontban: 2013-03-15 23:33 |
|
|
|
2013-03-15 22:14
Létrehozva:
|
|
Ezt a pontot tapasztalatból cáfolom. Ki lehet próbálni, késleltetett időpontban indított aukcióm, melyet többször módosítgattam, csinosítottam, és ugye indulásig senki más nem "látogathatta", 8-10 látogató jelzéssel indult. Nekem ezt Benz mondta, ő pedig a technikusoktól kérdezte meg. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2013-03-15 22:09
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 356 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Na először a számláló: ... 2. A látogatószámláló nem számolja a saját belépett állapotunkban elvégzett módosításokat akár a képeknél, akár a termékleírásban, akár egyéb módosítás során (kiemelés, ár, szállítási, garanciális változtatás) ... Ezt a pontot tapasztalatból cáfolom. Ki lehet próbálni, késleltetett időpontban indított aukcióm, melyet többször módosítgattam, csinosítottam, és ugye indulásig senki más nem "látogathatta", 8-10 látogató jelzéssel indult. |
|
|
|
2013-03-15 22:03
Létrehozva:
|
|
-------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-06-20 11:03 |