IPB

Üdvözöllek a Fórumban!

> Fontos tudnivaló

A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.

974 Oldal V  « < 961 962 963 964 965 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Technikai Kérdések, Problémák, Hibajelzések, észrevételek - KIZÁRÓLAG TECHNIKAI jellegű témákban!
shazam
hozzászólás 2007-06-05 16:38
Létrehozva: #19241

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-05-15 07:16
Azonosító: 10 038

IDÉZET(shazam @ 2007-05-15 07:28) *
sziasztok.

több mint két hónapja a vatera kiállított nekem egy számlát, azaz összeadta, hogy mennyivel tartozom nekik az adásvételekből, és megadtak X napos határidőt, hogy befizessem az összeget, mely természetesen időben meg is történt.
viszont a számlát a mai napig nem kaptam kézhez.
első levelemre azt válaszolták, hogy már intézik.
pár héttel később azt válaszolták, hogy kicsit csúszásban vannak, ezért késik.
de a(z állítólagos) kiállítás óta több mint két hónap telt el, és még mindig semmi.
persze ha én a következő alkalommal nem fizetek X napon belül, biztos vagyok benne, hogy le fognak tiltani.

"ördögi kör, kerékbe tör" ?

mivel azóta sem kaptam választ, gondoltam újra felszínre hozom problémámat, ami már csak azért is aktuális, mert épp most érkezett meg az értesítés, miszerint: "Önnek a mai napon számlát állítottunk ki sikeresen lezárt aukciói után..."

dehát könyörgöm, a hónapokkal ezelőtti számlámat sem kaptam még meg!!!
Go to the top of the page

+Quote Post
fercsibercsi
hozzászólás 2007-06-05 16:29
Létrehozva: #19242

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-06-05 16:19
Azonosító: 12 844

Mitől van az hogy valamire licitálok egymásután 7 szer és mégis elém kerül egy licit. Az az üzenet jelenik meg, hogy egy levédett licitáló magasabbat ajánlott. Honnan tudom meg a licit tetejét, ha minden alkalommal ezt irja ki? Igy sosem kerülök helyzetbe, vagy addig kell felnyomni, amig ki nem fogyok?
Üdv.

+Quote Post
pkonsti
hozzászólás 2007-06-05 14:14
Létrehozva: #19243

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-06-05 14:09
Azonosító: 12 831

Tisztelt Vatera

Két esetben is olyan értékelést kaptam, ami nem felel meg a valóságnak, illetve személyeskedő. Erről önöket tájékoztattam is, de most nem felel meg a szabványlevelük (főleg, hogy a szabványlevelükön kívül az utóbbi időben konkrét lépést nem tesznek).
Kérem, intézkedjenek mindkét esetben. Minden információ a rendelkezésükre áll. Folyamatosan informáltam önöket az egyik esetben a vevő jelentkezésének elmaradásáról (többszöri próbálkozás ellenére sem reagált, illetve mikor végül igen, akkor az ígért telefonhívás is elmaradt), illetve az egyel korábbi esetben a vevő személyeskedő szöveges értékelése is egyértelmű, mégsem intézkedtek.

Előre is köszönöm.

A hozzászólást -pkonsti- szerkesztette a következő időpontban: 2007-06-05 14:15

+Quote Post
szahara
hozzászólás 2007-06-05 12:13
Létrehozva: #19244

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-04-04 15:59
Azonosító: 3 718

Hello!

Kb. 2 hete átutaltam a Vatera számlájára a 6%-ok utáni összeget és még mindig nem írták jóvá. Közben meg küldtek egy csekket. Ilyenkor mi a teendő?

Köszi, szahara

+Quote Post
CellaTel
hozzászólás 2007-06-04 23:38
Létrehozva: #19245

Agyhalott

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 14:17
Innen: Hungary-Baja
Azonosító: 148

....

bocs.. benéztem valamit.. ezért szerkeztettem

A hozzászólást -CellaTel- szerkesztette a következő időpontban: 2007-06-04 23:40

--------------------
--==CellaTel==--

+Quote Post
styyw
hozzászólás 2007-06-04 22:00
Létrehozva: #19246

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-05-27 20:55
Azonosító: 11 804

[Szeva Csiszi, én már megtettem a rendőrségi feljelentést UsaTech "barátunk" ellen. Nem adtál címet, ezért légyszi írjál nekem együt háthat többre megyünk... Üdv

+Quote Post
4narina
hozzászólás 2007-06-04 21:24
Létrehozva: #19247

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-04-15 21:03
Azonosító: 5 540

IDÉZET(jaszy1 @ 2007-06-04 10:03) *
A garanciajegyet is lopta hozzá? smile.gif ne viccelj.
A lopott cucchoz álltalában semmi sincs.....gondolom.

Gondolom már nincsmeg a blokkja.....előfordulhat.

Nem, de valami gond van a blokkal ha nem kuldi...

+Quote Post
satman
hozzászólás 2007-06-04 13:58
Létrehozva: #19248

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-20 15:11
Azonosító: 1 007

IDÉZET(4narina @ 2007-06-02 18:12) *
Hello!
A segitsegeteket szeretnem kerni hogy ti mit csinalnatok a helyembe.
Szoval az tortent h majus 12.-en vettem itt a vateran egy eredeti apple ipod nanot, amit 1 het utan postan meg is kaptam.Az ipod ugy volt meghirdetve hogy 1 ev garancia jar hozza.A garancia jegyet meg is kaptam hozza(ami a kecskemeti tescoba lett ervenyesitve), de blokkot nem.Es megerdeklottem h magyarorszagon a garancia csak ugy ervenyes ha a a gari jegyhez a blokk is hozza van csatolva.Blokk nelkul pedig legkozelebb Becsbe ervenyes a garanciam.Ahol minden bevitt ipodnal a gepen a szama alapjan ellenorzik h lopott e.(Es ugye ha nincsen hozza blokk eleg valoszinu h lopott.)Felhivtam az eladot par napra ra miutan megkaptam az ipodot hogy hianyolom a blokkot,elnezesr kert es megnyugtatott arrol hogy a blokkot postan kuldi.Ennek 1,5honapja.Tobbszor irtam neki e-mailt h mar szeretnem megkapni a blokkot de o nem kulni.Az elo par e-mailemre valaszolt h elfelejtette kuldeni.....stb.De a legutolso e-mailomra mar nem valaszolt amikor irtam neki h valoszinuleg lopott az ipod ha nem kuldi a blokkot.Mit tehetek ebben az ugyben szerintetek?

Nem szeretnélek elkeseríteni, de ismerve az Apple magyarországi szervízhálózatát, jobban jársz, ha javíttatni kiviszed. Ami itthon van, az siralomház...

+Quote Post
Vatera_Fórum_Mod...
hozzászólás 2007-06-04 13:56
Létrehozva: #19249

Öreg róka:)

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 13:48
Azonosító: 32

IDÉZET(pentzkriszta @ 2007-06-04 13:40) *
Sziasztok!Valaki segítsen nekem legyen kedves!Mit tegyek ha már több,mint két hete kifizettem az arut és még mindig nem kaptam meg!Ha kérdezek az eladótól nagy ritkán visszajelez,de akkor is hárít csak!Segítsetek légyszi,h mit lehet ilyenkor tenni!

Kedves pentzkriszta!

Írjon az ügyfélszolgálatnak a kapcsolatfelvételen keresztül.

--------------------
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
pentzkriszta
hozzászólás 2007-06-04 13:40
Létrehozva: #19250

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-05-25 10:55
Azonosító: 11 489

Sziasztok!Valaki segítsen nekem legyen kedves!Mit tegyek ha már több,mint két hete kifizettem az arut és még mindig nem kaptam meg!Ha kérdezek az eladótól nagy ritkán visszajelez,de akkor is hárít csak!Segítsetek légyszi,h mit lehet ilyenkor tenni!

+Quote Post
jaszy1
hozzászólás 2007-06-04 10:03
Létrehozva: #19251

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-21 18:45
Azonosító: 1 350

A garanciajegyet is lopta hozzá? smile.gif ne viccelj.
A lopott cucchoz álltalában semmi sincs.....gondolom.

Gondolom már nincsmeg a blokkja.....előfordulhat.

IDÉZET(4narina @ 2007-06-02 18:12) *
Hello!
Szoval az tortent h majus 12.-en vettem itt a vateran egy eredeti apple ipod nanot, amit 1 het utan postan meg is kaptam.Az ipod ugy volt meghirdetve hogy 1 ev garancia jar hozza.A garancia jegyet meg is kaptam hozza(ami a kecskemeti tescoba lett ervenyesitve), de blokkot nem.Es megerdeklottem h magyarorszagon a garancia csak ugy ervenyes ha a a gari jegyhez a blokk is hozza van csatolva.Blokk nelkul pedig legkozelebb Becsbe ervenyes a garanciam.Ahol minden bevitt ipodnal a gepen a szama alapjan ellenorzik h lopott e.(Es ugye ha nincsen hozza blokk eleg valoszinu h lopott.)Felhivtam az eladot par napra ra miutan megkaptam az ipodot hogy hianyolom a blokkot,elnezesr kert es megnyugtatott arrol hogy a blokkot postan kuldi.Ennek 1,5honapja.Tobbszor irtam neki e-mailt h mar szeretnem megkapni a blokkot de o nem kulni.Az elo par e-mailemre valaszolt h elfelejtette kuldeni.....stb.De a legutolso e-mailomra mar nem valaszolt amikor irtam neki h valoszinuleg lopott az ipod ha nem kuldi a blokkot.Mit tehetek ebben az ugyben szerintetek?

--------------------
Szeva

+Quote Post
4narina
hozzászólás 2007-06-02 18:12
Létrehozva: #19252

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-04-15 21:03
Azonosító: 5 540

Hello!

+Quote Post
Dodi54
hozzászólás 2007-06-02 06:03
Létrehozva: #19253

Vatera felhasználó

Csoport:
Csak olvasó

Regisztrált: 2007-03-01 13:47
Innen: Biatorbágy
Azonosító: 5

Tisztelt Vatera Csapat!

Nem volna itt az ideje, hogy a fórum funkcióit kevésbé lekorlátozva használhassuk? (naptár, szerkesztés, idézet, stb.)
Volt egy nagyon elavult fórum. Utánna léptetek, és korszerűt kaptunk teljesen lebutítva. Aki nem ért hozzá, annak még ez is nagyon sok Aki viszont nem csak a Vaterán használ ilyet, annak ez felháborító. Így mit ér? Azt, hogy szinesebb lett új felülettel, és több a ki nem használható lehetőség!
Haladhatnátok egy picit a korral?
Szerintem kis hazánkban az a rohadt nagy baj:

1.A szabályokat úgy hozzák, hogy nem a normális többséget veszik alapul. ( Szoktatok kérdezni?)
A sumákolókat veszik etalonnak ( elmagyarázva nekünk, hogy a Vatera felhasználói érdekében történik mind ez) és ehhez idomítjátok védekező szabályozásaitokat, illetve a rendeleteket.
2. Holnap!

--------------------
Dodi

+Quote Post
Vatera_Fórum_Mod...
hozzászólás 2007-06-01 18:07
Létrehozva: #19254

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(TJucus @ 2007-06-01 18:03) *
Sziasztok.
Még csak most leszek teljes jogú tag a 100ft-ot szerdán utaltam át.
Van rá esély, hogy hétvégén már tudok eladásra terméket fel rakni.

Köszönettel!

Kedves TJucus!

A tapasztalatok szerint az átutalást követően a harmadik, negyedig munkanapon válik teljes jogúvá az igénylő.
Hétvégén és egyéb munkaszüneti napokon banki forgalom nincs, így ezek a munkaszüneti napok növelik feldolgozás idejét.

--------------------
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
TJucus
hozzászólás 2007-06-01 18:03
Létrehozva: #19255

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-06-01 14:17
Azonosító: 12 405

Sziasztok.
Még csak most leszek teljes jogú tag a 100ft-ot szerdán utaltam át.
Van rá esély, hogy hétvégén már tudok eladásra terméket fel rakni.

Köszönettel!

+Quote Post
Vatera_Fórum_Mod...
hozzászólás 2007-06-01 17:54
Létrehozva: #19256

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(bdave8 @ 2007-06-01 17:52) *
Üdv!
Új vagyok még itt, és láttam egy tök jó dolgot, amit szeretnék "megvenni" de amikor licitálok akkor hiába, az eredeti érték emelkedik, de nem az enyém a termék, szóval még azé akié a licitem előtt volt így csak a termék árát emeltem meg 3 szor licitáltam egymás után szóval nem lehet, hogy a másik is fenn van és másodpercenként túllicitál.... holnap este jár csak le...
nincs villámár, se minimálár, hogy kell licitálni?

Kedves bdave8!

Ez akkor fordulhat elő ha egy másik felhasználónak levédett ajánlata van. A levédett ajánlatról a Segítség - Licitálás, vásárlás - A licit megtétele előtt rovatban olvashat.

--------------------
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
bdave8
hozzászólás 2007-06-01 17:52
Létrehozva: #19257

Új fórumozó

Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Regisztrált: 2007-06-01 17:44
Azonosító: 12 431

Üdv!
Új vagyok még itt, és láttam egy tök jó dolgot, amit szeretnék "megvenni" de amikor licitálok akkor hiába, az eredeti érték emelkedik, de nem az enyém a termék, szóval még azé akié a licitem előtt volt így csak a termék árát emeltem meg 3 szor licitáltam egymás után szóval nem lehet, hogy a másik is fenn van és másodpercenként túllicitál.... holnap este jár csak le...
nincs villámár, se minimálár, hogy kell licitálni?

+Quote Post
csiszi07
hozzászólás 2007-06-01 10:15
Létrehozva: #19258

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-06-01 09:55
Azonosító: 12 372

Sziasztok!

Akinek UsaTech barátunkkal van problémája azt kérem keressen meg együtt remélem többre jutunk.
Én még 1 hetet adtam neki, hogy rendzze az üzletet. (2007.06.08-ig) utána feljelentem a rendőrségen.

üdv,Csiszi

+Quote Post
Vatera_Fórum_Mod...
hozzászólás 2007-06-01 10:11
Létrehozva: #19259

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(Chesterfield14 @ 2007-06-01 10:06) *
Sziasztok! Valaki legyen olyan kedves, írja meg, hogyan tudok törölni, vagy töröltetni egy eladóhoz intézett kérdést!

Kedves Chesterfield14!

Csak az eladó tudja törölni a terméklapon feltett kérdést.

--------------------
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
Chesterfield14
hozzászólás 2007-06-01 10:06
Létrehozva: #19260

Új fórumozó

Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Regisztrált: 2007-06-01 09:56
Azonosító: 12 373

Sziasztok! Valaki legyen olyan kedves, írja meg, hogyan tudok törölni, vagy töröltetni egy eladóhoz intézett kérdést!

+Quote Post

974 Oldal V  « < 961 962 963 964 965 > » 
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
3 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (3 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió A pontos idő: 2013-05-24 13:29