Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2011-09-27 22:06
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 282 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
|
|
|
|
2011-09-27 21:54
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 048 Regisztrált: 2010-01-27 17:06 Azonosító: 964 053 |
Egyetértek, volt már a kezemben olyan Sony gép, amelyik napfényben rettenetesen túlexponált képeket csinált, tehát nem beállítási problémája volt. Fehér egyensúly beállítás, és happyness... (White balance, ha angol a menüje) -------------------- Az összes kerti vetemények közül a kóbászt szeretem a legjobban!
|
|
|
|
2011-09-27 19:18
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 802 Regisztrált: 2007-03-23 16:34 Innen: :nennI Azonosító: 1 714 |
Ez most nekem egy icipici elégtétel:) Ugye nem baj? Nem, de azóta sikerült megegyeznünk: értékeltem a bátorságot, de teljesen nem hagytam magam hülyére venni. Azt hiszem, végül mindenki jól járt. -------------------- "A kutyán kívül a könyv az ember legjobb barátja. A kutyán belül olyan sötét van, hogy nem lehet olvasni." "A Föld nevű űrhajónak nincsenek utasai. Mindannyian a személyzethez tartozunk." (Marshall McLuhan) |
|
|
|
2011-09-27 19:15
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 030 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Nna, két nappal azután, hogy nem értettünk egyet alku-kérdésben, befutott egy olyan ajánlat, hogy még nekem is kikerekedett a szemem. Keressük a megoldást, de tény, hogy most nekem is inkább a vérnyomásom emelkedett, mint a hangulatom. Ez most nekem egy icipici elégtétel:) Ugye nem baj? Köszönöm a választ, és nem, még nem jöttem rá. Most már tudom. Nem a negatív értékelésért kértem bocsánatot, hanem azért, mert valóban nem beszéltem Vele előtte. Most is negatívot adnék. Az általa adott válasz-negatívokból kiindulva akkor elég sok igazságtalanság érheti. Egyébként írtam, hogy nem a kapott negatív értékeléssel van problémám, az Ő oldaláról meg is értem, csak nem tudtam, hogy csak úgy VALAKI eldöntheti, a tények ismerete nélkül, hogy mi a jogos negatív, és mi nem az. Valaki????? Nem valaki, hanem a Vaterának az esettől független dolgozója, aki nap mint nap ezzel foglalkozik. Csak nagyon nyomós indokkal törölnek értékelést. Ha az az ember, aki törölte az értékelést, úgy látta, hogy részedről nem volt jogos, akkor az 10000%, hogy nem is volt igazságos. Mert inkább bennhagynak egyet, minthogy felelőtlenül töröljenek. Ezt bizony tapasztaltam számtalanszor, amikor olyan emberek jöttek panaszkodni, akiket ismerünk, korrektek, jó fejek, de aztán be kellett látni, hogy sajnos nem voltak egyértelműek a bizonyítékok. Most is negát adnál? Szomorú. Mert hibázni lehet, de a hibákból nem tanulni eléggé elkeserítő. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-09-27 18:40
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 015 Regisztrált: 2008-11-22 17:28 Azonosító: 310 714 |
Nem a negatív értékelésért kértem bocsánatot, hanem azért, mert valóban nem beszéltem Vele előtte. Most is negatívot adnék. Szerintem meg picinyke amnéziában szenvedsz. Konkétan ezt írtad a válaszodban az eladónak: " Elnézést kell kérnem, a terméket nem magamnak rendeltem, és nem én fizettem ki. Az értékelést sem én írtam, de mivel az én nevem alatt futott, én kérek bocsánatot a negatív értékelésért. Valóban gyors és figyelmes volt. BOCSÁNAT! " A hozzászólást -98tomcsa- szerkesztette a következő időpontban: 2011-09-27 18:42 |
|
|
|
2011-09-27 18:20
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2011-09-27 06:45 Azonosító: 1 545 328 |
Tudod minek nem volt értelme, az igazságtalan negatívodnak. És ha eddig még nem jöttél volna rá ezeket a vatera törli. Nem is értem minek jöttél ide ezzel a kérdéseddel, hisz az értékelésre adott válaszban már te is elismerted, hogy ezt igencsak benézted. Köszönöm a választ, és nem, még nem jöttem rá. Most már tudom. Nem a negatív értékelésért kértem bocsánatot, hanem azért, mert valóban nem beszéltem Vele előtte. Most is negatívot adnék. Az általa adott válasz-negatívokból kiindulva akkor elég sok igazságtalanság érheti. Egyébként írtam, hogy nem a kapott negatív értékeléssel van problémám, az Ő oldaláról meg is értem, csak nem tudtam, hogy csak úgy VALAKI eldöntheti, a tények ismerete nélkül, hogy mi a jogos negatív, és mi nem az. |
|
|
|
2011-09-27 16:34
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 802 Regisztrált: 2007-03-23 16:34 Innen: :nennI Azonosító: 1 714 |
Nna, két nappal azután, hogy nem értettünk egyet alku-kérdésben, befutott egy olyan ajánlat, hogy még nekem is kikerekedett a szemem. Keressük a megoldást, de tény, hogy most nekem is inkább a vérnyomásom emelkedett, mint a hangulatom. -------------------- "A kutyán kívül a könyv az ember legjobb barátja. A kutyán belül olyan sötét van, hogy nem lehet olvasni." "A Föld nevű űrhajónak nincsenek utasai. Mindannyian a személyzethez tartozunk." (Marshall McLuhan) |
|
|
|
2011-09-27 16:25
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 282 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Különben lehet, hogy ez csak egy beállítási probléma, de én nem merném megkockáztatni, hogy megvegyem, mert ha mégsem lehet beállítani, akkor ott állok egy félig használhatatlan fényképezővel, és még nem is panaszkodhatok, hiszen a termékleírásban ott volt, hogy nem jó. Egyetértek, volt már a kezemben olyan Sony gép, amelyik napfényben rettenetesen túlexponált képeket csinált, tehát nem beállítási problémája volt. |
|
|
|
2011-09-27 14:49
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 030 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Bocsánat, cserélem! Itt a szöveg: Itt egy S......... gépre licitálhatsz,működőképes hiszen az összes feltöltött termékemet ezzel a gépel fényképeztem,csak valamiért kint nem csinál túl jó képet, csíkos meg túl világos,de bent lakásban meg este tökéletes képeket csinál. Videófelvételt is csinál tökéletesen működik! Semmi baj, nem tudhattad. A gép tök jó, csak nem lehet vele fényképezni. Különben lehet, hogy ez csak egy beállítási probléma, de én nem merném megkockáztatni, hogy megvegyem, mert ha mégsem lehet beállítani, akkor ott állok egy félig használhatatlan fényképezővel, és még nem is panaszkodhatok, hiszen a termékleírásban ott volt, hogy nem jó. De talán jön pár ember, aki nálam jobban ért a dologhoz. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-09-27 14:40
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 18 Regisztrált: 2011-04-07 09:51 Azonosító: 1 443 890 |
Szia, ezt az avatart már más használja, aki ritkán jön, de ide járó. A hirdetésről légyszi tegyél be linket, nem mindegy a szövegkörnyezet. Bocsánat, cserélem! Itt a szöveg: Itt egy S......... gépre licitálhatsz,működőképes hiszen az összes feltöltött termékemet ezzel a gépel fényképeztem,csak valamiért kint nem csinál túl jó képet, csíkos meg túl világos,de bent lakásban meg este tökéletes képeket csinál. Videófelvételt is csinál tökéletesen működik! |
|
|
|
2011-09-27 12:55
Létrehozva:
|
|
Véleményt szeretnék: hogy értelmezhető ez a hirdetés: digitális fényképezőről van szó! "....lakásban meg este jó képeket csinál" Szia, ezt az avatart már más használja, aki ritkán jön, de ide járó. A hirdetésről légyszi tegyél be linket, nem mindegy a szövegkörnyezet. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-09-27 12:47
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 18 Regisztrált: 2011-04-07 09:51 Azonosító: 1 443 890 |
Véleményt szeretnék: hogy értelmezhető ez a hirdetés: digitális fényképezőről van szó!
"....lakásban meg este jó képeket csinál" |
|
|
|
2011-09-27 10:12
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 015 Regisztrált: 2008-11-22 17:28 Azonosító: 310 714 |
... csak azt szeretném kérdezni, minek kell visszajelzést készíteni, ha van akinek nem is látszik a negatívja. Így nincs értelme az egésznek. Nem? Tudod minek nem volt értelme, az igazságtalan negatívodnak. És ha eddig még nem jöttél volna rá ezeket a vatera törli. Nem is értem minek jöttél ide ezzel a kérdéseddel, hisz az értékelésre adott válaszban már te is elismerted, hogy ezt igencsak benézted. |
|
|
|
2011-09-27 09:10
Létrehozva:
|
|
Sziasztok! Kérdezni szeretnék valamit, mert sehogy sem jövök rá, hogy ez hogy lehet. Az történt, hogy vásároltam valamit, minden rendben volt, kivéve, hogy lemaradt valami( egy ajándék) ezt szóvá téve negatív értékelést adtam, és kaptam is, ami érthető is. Nem is ezzel van problémám, de ma megnéztem az értékeléseket, nálam ott a negatív, de a partner oldalán véletlen sincs, csak annyi, hogy én még nem értékeltem az adás-vételt. Megnéztem az összes általa adott negatív értékelést, és egyikre sincs válasz, véletlenül egyiknél sem válaszolt a másik fél. Még egyszer mondom nem a kapott negatív értékeléssel van problémám, csak azt szeretném kérdezni, minek kell visszajelzést készíteni, ha van akinek nem is látszik a negatívja. Így nincs értelme az egésznek. Nem? Az eladó valószínűleg töröltette az igazságtalan értékelést. A negatívra adott válaszodból kiderült, hogy elnézést kérsz. Tanulság, ne add kölcsön a profilodat, mert könnyen ez lehet a vége. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-09-27 09:05
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2011-09-27 06:45 Azonosító: 1 545 328 |
Sziasztok!
Kérdezni szeretnék valamit, mert sehogy sem jövök rá, hogy ez hogy lehet. Az történt, hogy vásároltam valamit, minden rendben volt, kivéve, hogy lemaradt valami( egy ajándék) ezt szóvá téve negatív értékelést adtam, és kaptam is, ami érthető is. Nem is ezzel van problémám, de ma megnéztem az értékeléseket, nálam ott a negatív, de a partner oldalán véletlen sincs, csak annyi, hogy én még nem értékeltem az adás-vételt. Megnéztem az összes általa adott negatív értékelést, és egyikre sincs válasz, véletlenül egyiknél sem válaszolt a másik fél. Még egyszer mondom nem a kapott negatív értékeléssel van problémám, csak azt szeretném kérdezni, minek kell visszajelzést készíteni, ha van akinek nem is látszik a negatívja. Így nincs értelme az egésznek. Nem? |
|
|
|
2011-09-27 06:46
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 303 Regisztrált: 2007-03-01 13:47 Innen: Budapest Azonosító: 18 |
Rövid pályafutása volt:( |
|
|
|
2011-09-26 11:30
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 14 Regisztrált: 2010-05-03 21:53 Azonosító: 1 141 250 |
|
|
|
|
2011-09-26 08:39
Létrehozva:
|
|
Köszönöm!!! levendula121(23) az inaktív ő lenne, a másik pedig ijaszmester(12) Akkor írok neki, hátha jelentkezik..., remélem, mert jó cuccokat nyertem Köszi még egyszer a segítséget! Szép napot! Üdv. Hááát, levendula121-el bármi is lehet, mert cuccai sincsenek fent, ha az inaktiválás átmeneti, akkor nem szedik le az aukciókat. De ezt Benz tudja csak. ijaszmester pedig 22.-én lépett be utoljára, tehát lehet, hogy csinált egy hosszú szabad hétvégét még, amíg szép idő van, vagy valami hasonló. Szóval ez utóbbival még szerintem babázz egy kicsit, ha kell tényleg a cucc, az elsőnél nem tudok mit mondani. Én hagynám, nem keresném a bajt, mert hogy ebből zökkenőmentes üzletmenet nem lesz, az biztos. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-09-26 07:43
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 9 Regisztrált: 2010-08-23 00:04 Azonosító: 1 317 586 |
Szia! 1. Írj egy utolsó figyelmeztetést a megadott e-mail címre, hogy amennyiben nem veszi fel veled a kapcsolatot (szabj egy reális határidőt, pl. szerda), negatívval zárod az adásvételt. A levél másolatát küldd el a biztonsag@vatera.com-ra. 2. Hááát, jó lenne tudni, ki az eladó, esetleg betennél egy linket, abból, ha mi nem is, de Benz biztosan meg tudná mondani, hogy véglegesen inaktív-e, vagy csak időszakosan. (Ez utóbbit úgy szokta kifejezni, hogy "bizonyos feltételek teljesítése után még lehet aktív".) Ha véglegesen inaktív, akkor felejtsd el. Ha még lehet aktív, akkor én nem örülnék a helyedben, mert tapasztalataim szerint a felhőállások azt mutatják, hogy gyakran inaktívvá váló egyedekkel való üzletkötés viharos időszakot hozhat az ember életébe. Köszönöm!!! levendula121(23) az inaktív ő lenne, a másik pedig ijaszmester(12) Akkor írok neki, hátha jelentkezik..., remélem, mert jó cuccokat nyertem Köszi még egyszer a segítséget! Szép napot! Üdv. |
|
|
|
2011-09-25 20:59
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-25 18:57 |