IPB

Üdvözöllek a Fórumban!

> Fontos tudnivaló

A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.

1275 Oldal V  « < 257 258 259 260 261 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Érdekes, Problémás Felhasználók, Figyelmeztesse felhasználótársait!
zejopy
hozzászólás 2011-10-16 18:22
Létrehozva: #5161

Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos!

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-03-25 16:08
Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :)
Azonosító: 128 349

IDÉZET(profectuscat @ 2011-10-16 17:39) *
......

Egyébként kicsit független ettől, de mikor raktok valakit inaktívba? ........

Nem mi rakjuk, hanem a Vatera.smile.gif
Amikor az értékeléseinek a 20%-a negatív, és minimum 2 van belőle.

IDÉZET(profectuscat @ 2011-10-16 17:55) *
olyan gondom lenne, hogy nem találom vagy legalábbis nem látom az ő számlaszámát.. a számlatörténetben nincs benne.
írjak neki levelet hogy küldje el nekem? mert nem fogja megtenni!!! csak a címét küldi el max...

Jó az is, ha a lakáscímére küldöd a pénzt. Ha nem látod a számlaszámát, akkor nem utalt, hanem készpénzes befizetést csinált.

--------------------
"Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát."
(Ron Cristian)
Go to the top of the page

+Quote Post
profectuscat
hozzászólás 2011-10-16 17:55
Létrehozva: #5162

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2011-03-06 20:50
Azonosító: 1 429 874

IDÉZET(profectuscat @ 2011-10-16 17:39) *
Annyira örülök, hogy Rád/tok mindig lehet számítani!
Hálás köszönet, hogy segítettél dönteni, hogy mit tegyek!
Tiltólistára tettem az értékelés után, és küldtem neki ma emailt, hogy vissza utalom a pénzét a postával együtt!

Egyébként kicsit független ettől, de mikor raktok valakit inaktívba? én már most letiltatnám, szerintem épp elég zürt csinált 2 hónapon keresztül.
Persze ez az én véleményem, hogy ez már sok..

Még egyszer köszönöm szépen! Nagyon segítőkészek vagytok smile.gif

További kellemes hétvégét smile.gif

olyan gondom lenne, hogy nem találom vagy legalábbis nem látom az ő számlaszámát.. a számlatörténetben nincs benne.
írjak neki levelet hogy küldje el nekem? mert nem fogja megtenni!!! csak a címét küldi el max...

+Quote Post
profectuscat
hozzászólás 2011-10-16 17:39
Létrehozva: #5163

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(zejopy @ 2011-10-16 17:20) *
Ez a dolog már nagyon régóta tart. Amikor megírtad nekünk, hogy megadtad a negát, akkor arra gondoltam, hogy talán túl szigorú vagy, de aztán elolvastam a szöveget és be kellett látnom, hogy teljesen igazad van. Mégpedig a kulcs ez:
"...de ÉN NEM AKAROM(!!!), hogy mással is ugyan ez történjen..."
Én még vártam volna, mert sajnáltam a vevőt, aki duplán járt pórul. Egyrészt a barátnője visszaélt a bizalommal, ez nagyon súlyos dolog az én szememben. Másrészt lehetetlenül sokat dolgozik. De bármi is az ok, semmi sem garantálja, hogy a többi eladóval nem így fog eljárni. Szóval be kellett látnom, hogy a türelmed példaértékű volt, és nem adtad túl korán a minősítést.
A pénzzel kapcsolatban két dolgot tehetsz:
1. Kéred az értékelés törlését. (Nem biztos, hogy a történtek után ezt kellene tenned.)
2. Visszaküldöd/utalod a pénzt, amelyikre módod van. Ha utalt, akkor a bankodban meg tudod nézni, milyen számlaszámról jött az utalás. Ha készpénzbefizetéssel kaptad meg az összeget, akkor postai úton a címére visszajuttathatod.
Tudom, hogy plusz munka, de én megtenném.

A többivel ne törődj. Fenyegetve ne érezd magad. Az értékelések megvannak, nincs több dolgotok egymással. Tedd a leveleződben spam szűrőbe, és itt a Vaterán tiltólistára.smile.gif

Annyira örülök, hogy Rád/tok mindig lehet számítani!
Hálás köszönet, hogy segítettél dönteni, hogy mit tegyek!
Tiltólistára tettem az értékelés után, és küldtem neki ma emailt, hogy vissza utalom a pénzét a postával együtt!

Egyébként kicsit független ettől, de mikor raktok valakit inaktívba? én már most letiltatnám, szerintem épp elég zürt csinált 2 hónapon keresztül.
Persze ez az én véleményem, hogy ez már sok..

Még egyszer köszönöm szépen! Nagyon segítőkészek vagytok smile.gif

További kellemes hétvégét smile.gif

A hozzászólást -profectuscat- szerkesztette a következő időpontban: 2011-10-16 17:39

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2011-10-16 17:20
Létrehozva: #5164

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(profectuscat @ 2011-10-16 15:54) *
.......
most mit csináljak?????
Szinte megzsarolva és fenyegetve érzem magam sad.gif
.......

Ez a dolog már nagyon régóta tart. Amikor megírtad nekünk, hogy megadtad a negát, akkor arra gondoltam, hogy talán túl szigorú vagy, de aztán elolvastam a szöveget és be kellett látnom, hogy teljesen igazad van. Mégpedig a kulcs ez:
"...de ÉN NEM AKAROM(!!!), hogy mással is ugyan ez történjen..."
Én még vártam volna, mert sajnáltam a vevőt, aki duplán járt pórul. Egyrészt a barátnője visszaélt a bizalommal, ez nagyon súlyos dolog az én szememben. Másrészt lehetetlenül sokat dolgozik. De bármi is az ok, semmi sem garantálja, hogy a többi eladóval nem így fog eljárni. Szóval be kellett látnom, hogy a türelmed példaértékű volt, és nem adtad túl korán a minősítést.
A pénzzel kapcsolatban két dolgot tehetsz:
1. Kéred az értékelés törlését. (Nem biztos, hogy a történtek után ezt kellene tenned.)
2. Visszaküldöd/utalod a pénzt, amelyikre módod van. Ha utalt, akkor a bankodban meg tudod nézni, milyen számlaszámról jött az utalás. Ha készpénzbefizetéssel kaptad meg az összeget, akkor postai úton a címére visszajuttathatod.
Tudom, hogy plusz munka, de én megtenném.

A többivel ne törődj. Fenyegetve ne érezd magad. Az értékelések megvannak, nincs több dolgotok egymással. Tedd a leveleződben spam szűrőbe, és itt a Vaterán tiltólistára.smile.gif

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
profectuscat
hozzászólás 2011-10-16 16:00
Létrehozva: #5165

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(profectuscat @ 2011-10-16 15:54) *
Értékeltem, és aztán kaptam ezt:

Uhha nagyképűségből írtad iPhone..Az én telefonom is van olyan jó mint a tied...xD
Különben meg nem szégyellem,h nem vagyok olyan gazdag mint te!Sajnálom,h nem szorult benned együttérzés...Én elküldtem a pénz és a dupláját küldtem,tehát el kell küldened nekem! az mind 1,h mikor küldöd,de én a pénzel kárpótltalak...ha 1 év múlva is küldöd,de el kell küldened...amúgy az elején kedvesebb voltál...ja és még 1 x köszönöm,h lenézel:)Olyan kedves tőled...Tudod én megdolgozom a pénzért,nem a szüleim pénzelnek
Amúgy nem tudom,h miért pöccentél be ennyire...én megírtam,h elküldöm,ha nem is én rendeltem...sajnlom a sok galibát de a pénzt megkaptad...és nem csak amennyiért le lett ütve...
Én széggyellem mit tettem...de megbocsájtás is létezik...de te tudod...
most mit csináljak?????

Üdv Profectuscat

ui.: az iphone-omon van egy olyan, hogyha telefonról küldök emailt akkor mellé írja: Iphone készülékemről küldve
és NEM én írtam oda. Csak ezért kifogásol mindent. A pénzt elküldte, de én vissza szeretném utalni...
Már nem akarok szenvedni. Vagy küldjem el?
negatívat adtam, és megérdemelte, ahhoz képest még én szégyelljem magam?!.............

IDÉZET(profectuscat @ 2011-10-16 15:59) *
ui.: az iphone-omon van egy olyan, hogyha telefonról küldök emailt akkor mellé írja: Iphone készülékemről küldve
és NEM én írtam oda. Csak ezért kifogásol mindent. A pénzt elküldte, de én vissza szeretném utalni...
Már nem akarok szenvedni. Vagy küldjem el?
negatívat adtam, és megérdemelte, ahhoz képest még én szégyelljem magam?!.............

ezt írtam neki:
Erteles utan kar kuldeni. En nem javaslom.

Tovabbi sikeres adas-vetelt...

Az iPhone készülékemről küldve

+Quote Post
profectuscat
hozzászólás 2011-10-16 15:54
Létrehozva: #5166

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(hytech @ 2011-10-11 10:04) *
Jól tetted, hogy csak az ő értékelése után értékeltél.
Ha megfogadod a tanácsom a jövőben is tegyél így attól függetlenül mennyire volt kedves, szimpatikus, gyorsan fizető, korrekt stb. a vevőd.
Tapasztalat amit pár jelen lévő nálam sokkal nagyobb eladó is megerősít(het).
Természetesen ez csak akkor korrekt ha te egyébiránt 100%-ban teljesítettél mindent és a termék is 100%-ban megegyezett azzal amit hirdettél.

Sok vevő pár nappal/héttel az adásvétel után "bolondul" meg és vagdalkózik abszurd dolgokkal.
(pld. a tv képcsöves lett holott tőled cd állványt vett, a számítógép egérben lemerült az elem pedig vezetékes egeret adtál el neki, vagy az 1962-es balonkabát mégsem vadonatúj...)

Nem vicc ettől cifrábbak is vannak. 83.gif

Értékeltem, és aztán kaptam ezt:

Uhha nagyképűségből írtad iPhone..Az én telefonom is van olyan jó mint a tied...xD
Különben meg nem szégyellem,h nem vagyok olyan gazdag mint te!Sajnálom,h nem szorult benned együttérzés...Én elküldtem a pénz és a dupláját küldtem,tehát el kell küldened nekem! az mind 1,h mikor küldöd,de én a pénzel kárpótltalak...ha 1 év múlva is küldöd,de el kell küldened...amúgy az elején kedvesebb voltál...ja és még 1 x köszönöm,h lenézel:)Olyan kedves tőled...Tudod én megdolgozom a pénzért,nem a szüleim pénzelnek
Amúgy nem tudom,h miért pöccentél be ennyire...én megírtam,h elküldöm,ha nem is én rendeltem...sajnlom a sok galibát de a pénzt megkaptad...és nem csak amennyiért le lett ütve...
Én széggyellem mit tettem...de megbocsájtás is létezik...de te tudod...

most mit csináljak?????

Üdv Profectuscat

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2011-10-16 15:29
Létrehozva: #5167

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(simineni_v @ 2011-10-16 15:21) *
Lassan egy hónapja vettem elmovilága nevű felhasználótól egy számítógépet amit a mai napig nem kaptam meg, mint látom már 2 sorstársam is van. Kaptam tőle egy szándéknyilatkozatot, hogy nincs meg a gép, de dec 31-ig visszautalja az árát. Rendőrségi feljelentést tettem, remélem a többiek is.
Mi a tapasztalat, buktam 43000-et, vagy van még remény?

Jól tetted, hogy bejelentetted a rendőrségen. Volt már, aki visszakapta a pénzét, ez az "eladón" múlik. De szerintem legalább annyian elbukták a dolgot.

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
simineni_v
hozzászólás 2011-10-16 15:21
Létrehozva: #5168

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2011-01-11 14:01
Azonosító: 1 419 725

Lassan egy hónapja vettem elmovilága nevű felhasználótól egy számítógépet amit a mai napig nem kaptam meg, mint látom már 2 sorstársam is van. Kaptam tőle egy szándéknyilatkozatot, hogy nincs meg a gép, de dec 31-ig visszautalja az árát. Rendőrségi feljelentést tettem, remélem a többiek is.
Mi a tapasztalat, buktam 43000-et, vagy van még remény?

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2011-10-16 10:58
Létrehozva: #5169

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(Bigdept @ 2011-10-16 10:41) *
Talán túlreagálta, mert ezt nem szabad itt megmondani, lehet megijedt.
Ez úgy megy, hogy ha a megjelölt hely belefér, akkor leütöd.
Ettől meglesz az elérhetőség is, ha meg eztán nem tetszik, akkor
nem kell megvenni, az eladó visszatöltheti az árút.

Szerintem nem szerette volna a személyes átvételt. Nézd meg a semlegeseit.smile.gif
http://www.vatera.hu/user/rating/rating.ph...feedback_type=1

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
Bigdept
hozzászólás 2011-10-16 10:41
Létrehozva: #5170

Lelkes fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2010-01-27 17:06
Azonosító: 964 053

IDÉZET(bubuska33 @ 2011-10-16 09:59) *
Sziasztok!
Nekem egy Seafight nevű eladóval kapcsolatban lenne néhány észrevételem. Egy nike cortez cipőt néztem ki magamnak, ami nagyon is tetszett, rákérdeztem, hgoy esetleg át tudnám-e venni személyesen is. Igen volt rá lehetőség. nem nagyon voltam gépközelben és mire felléptem már lejárt a licit. Megtaláltam és rákérdezte,hogy elkelt-e vagy még megvan a cipő. Ő újból feltette. most megakartam kérdezni,hogy akkor személyesen pontosan hol tudom átveni mert akkor letütöm és már meg is vettem volna. de nagy meglepetésemre letiltott. Én csak nem értem hogy miért. Miért jó neki, ha elesik az egyetlen embertől aki érdeklődött a cipő után. Mert hát ha annyira tolongtak volna érte akkor már réges régen elvittél volna. szóval szerintem így elbuktak az egyetlen vevőjét.
már nagyon sokat vásároltam a vaterán, és sosem tiltott le senki és sosem volt rám panasz. szóval én ezt nem értem.

Talán túlreagálta, mert ezt nem szabad itt megmondani, lehet megijedt.
Ez úgy megy, hogy ha a megjelölt hely belefér, akkor leütöd.
Ettől meglesz az elérhetőség is, ha meg eztán nem tetszik, akkor
nem kell megvenni, az eladó visszatöltheti az árút.

--------------------
Az összes kerti vetemények közül a kóbászt szeretem a legjobban!

+Quote Post
bubuska33
hozzászólás 2011-10-16 09:59
Létrehozva: #5171

Új fórumozó

Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Regisztrált: 2011-10-16 09:49
Azonosító: 1 549 219

Sziasztok!
Nekem egy Seafight nevű eladóval kapcsolatban lenne néhány észrevételem. Egy nike cortez cipőt néztem ki magamnak, ami nagyon is tetszett, rákérdeztem, hgoy esetleg át tudnám-e venni személyesen is. Igen volt rá lehetőség. nem nagyon voltam gépközelben és mire felléptem már lejárt a licit. Megtaláltam és rákérdezte,hogy elkelt-e vagy még megvan a cipő. Ő újból feltette. most megakartam kérdezni,hogy akkor személyesen pontosan hol tudom átveni mert akkor letütöm és már meg is vettem volna. de nagy meglepetésemre letiltott. Én csak nem értem hogy miért. Miért jó neki, ha elesik az egyetlen embertől aki érdeklődött a cipő után. Mert hát ha annyira tolongtak volna érte akkor már réges régen elvittél volna. szóval szerintem így elbuktak az egyetlen vevőjét.
már nagyon sokat vásároltam a vaterán, és sosem tiltott le senki és sosem volt rám panasz. szóval én ezt nem értem.

+Quote Post
Bigdept
hozzászólás 2011-10-15 22:06
Létrehozva: #5172

Lelkes fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2010-01-27 17:06
Azonosító: 964 053

IDÉZET(danopeti75 @ 2011-10-14 18:23) *
IDÉZET
IDÉZET(vaterapecs @ 2011-10-06 12:44) *
Sziasztok!

Szeretném mindenki figyelmét felhívni "levego31" nevű felhasználóra. NAV alkalmazott és a munkáját végzi itt a piactéren!
Magyarul: Apeh-os és próbavásárlásokat csinál, magánszemélyeknél is!

Ezek a férgek még itt sem nyugszanak!!!!

No, és mire megy a próba vásárlásokkal?
Jaj, csak vásárolna tőlem is egyet-kettőt próbából, hogy lehet felbőszíteni? mosking.gif
smile.gif

A hozzászólást -Bigdept- szerkesztette a következő időpontban: 2011-10-15 22:06

--------------------
Az összes kerti vetemények közül a kóbászt szeretem a legjobban!

+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2011-10-15 11:13
Létrehozva: #5173

Customer Service

Csoport:
M O D E R Á T O R

Regisztrált: 2009-09-04 15:11
Azonosító: 730 465

IDÉZET(ercsi71 @ 2011-10-15 11:07) *
Tisztelt VateraBenz!

A cipő teljesen új és nem kopott,sőt még a bőr sem redőzött. Ez a képeken is jól látszik.
Még egy s.Oliver linket is küldtem a Kedves Vásárlónak,amit ha kinagyít is látszanak a foltok körbe a talp és a sarokrészen.
De,ha egy cipő járófelülete el van kopva,akkor nincs szándékomban visszaküldeni, mert jó, tetszik?
Nem ellent mondásos egy kicsit?
3500ft-ért megvenné és a fennmaradó összeget utaljam vissza?

A Vatera az aukció zárása után nem vett részt az adásvételben, ezért nem áll módjában véleményt formálni a leírtakról és eldönteni az egyes felhasználók vélt vagy valós igazát.

IDÉZET(powerloop @ 2011-10-15 10:44) *
Sziasztok!

Kérném a tanácsotokat,hogy mi tévő legyek?Pár hete licitáltam egy termékre itt a vaterán.Az eladóval(rubenke) fel is vettem a kapcsolatot emailben és a pénzt is átutaltam a számlára.Kb. 2-3hete semmi,tehát se pénz se posztó.Azóta a felhasználót inaktiválták,mert mást is átvert és ő nem fizetett.Sajnos van egy olyan sejtésem,hogy a felhasználónak és a pénznek(10ezer ft.),bottal üthetem a nyomát.Gondolom a rendőrségen kellene feljelentést tennem ismeretlen személy ellen,de nem tudom hogy van-e értelme?Gondolom a vatera hivatalból nem fog eljárni vagy lépni ez ügyben.Ha valakinek van valami jó ötlete,akkor azt szívesen venném.Köszönöm.

Üdv powerloop

Tisztelt powerloop!

Amennyiben a vételárat Ön már átutalta és a partner nem küldi a terméket, nem ad hírt magáról, nem jelentkezik, hosszabb ideje nem érhető el, akkor értesítse az eladót, hogy ha ésszerű határidőn belül nem jelentkezik és nem rendezi az adásvételt, akkor Ön a rendőrségen tesz feljelentést.
A felszólítólevél sikertelensége esetén, javasoljuk, hogy a feljelentést valóban tegye meg! Mint megkárosított félnek a lakóhelye szerinti illetékes rendőrkapitányságon célszerű feljelenést tennie ismeretlen tettes ellen.
A feljelentéshez javasoljuk mellékelni nyomtatott formában a terméklapot, az illetővel folytatott levelezést és minden egyéb dokumentumot, amely az adásvétellel kapcsolatban az Ön rendelkezésére áll.
Amennyiben a feljelentés után elindítják a nyomozást, a nyomozóhatóság általában hivatalos megkereséssel fordul a Vaterához azért, hogy a nyomozás sikere érdekében szükséges és még hiányzó adatokat beszerezzék. Ilyen esetben a Vatera a lehető legteljesebb tájékoztatást adja, hiszen a nyomozás eredményes lezárása és az elkövető kézre kerítése közös érdekünk.

--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
ercsi71
hozzászólás 2011-10-15 11:07
Létrehozva: #5174

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2009-02-12 22:10
Azonosító: 475 294

IDÉZET(VateraBenz @ 2011-10-15 10:43) *
Tisztelt ercsi71!

A vevő udvarias, higgadt hangvételű levelet írt - ez nem mondható el az ön válaszáról.
A cipőnek gyárilag "a talpán a járófelület teljesen le van kopva" ?

Tisztelt VateraBenz!

A cipő teljesen új és nem kopott,sőt még a bőr sem redőzött. Ez a képeken is jól látszik.
Még egy s.Oliver linket is küldtem a Kedves Vásárlónak,amit ha kinagyít is látszanak a foltok körbe a talp és a sarokrészen.
De,ha egy cipő járófelülete el van kopva,akkor nincs szándékomban visszaküldeni, mert jó, tetszik?
Nem ellent mondásos egy kicsit?
3500ft-ért megvenné és a fennmaradó összeget utaljam vissza?

+Quote Post
powerloop
hozzászólás 2011-10-15 10:44
Létrehozva: #5175

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2009-10-08 00:01
Azonosító: 783 245

Sziasztok!

Kérném a tanácsotokat,hogy mi tévő legyek?Pár hete licitáltam egy termékre itt a vaterán.Az eladóval(rubenke) fel is vettem a kapcsolatot emailben és a pénzt is átutaltam a számlára.Kb. 2-3hete semmi,tehát se pénz se posztó.Azóta a felhasználót inaktiválták,mert mást is átvert és ő nem fizetett.Sajnos van egy olyan sejtésem,hogy a felhasználónak és a pénznek(10ezer ft.),bottal üthetem a nyomát.Gondolom a rendőrségen kellene feljelentést tennem ismeretlen személy ellen,de nem tudom hogy van-e értelme?Gondolom a vatera hivatalból nem fog eljárni vagy lépni ez ügyben.Ha valakinek van valami jó ötlete,akkor azt szívesen venném.Köszönöm.

Üdv powerloop

+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2011-10-15 10:43
Létrehozva: #5176

Customer Service

Csoport:
M O D E R Á T O R

Regisztrált: 2009-09-04 15:11
Azonosító: 730 465

IDÉZET(ercsi71 @ 2011-10-15 10:27) *
...
Mit tennétek Ti a helyemben?

Tisztelt ercsi71!

A vevő udvarias, higgadt hangvételű levelet írt - ez nem mondható el az ön válaszáról.
A cipőnek gyárilag "a talpán a járófelület teljesen le van kopva" ?

--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
ercsi71
hozzászólás 2011-10-15 10:27
Létrehozva: #5177

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2009-02-12 22:10
Azonosító: 475 294

Szép napot Mindenkinek!
Igyekszem mindig gyorsan és maximálisan korrekten állni a dolgokhoz.Ez esetben sem történt másként,még is ezt az email-t kaptam:
Kedves Erika,
megkaptam a csomagot, de van egy kis problémám. Azt írtad a vaterán, hogy a cipő teljesen új, ami a valóságnak nem felel meg. A képen ugyan látszik az oldalán néhány világosabb folt, de mivel teljesen újnak írtad, azt gondoltam, a vaku fénye. Így is megvettem volna, de nem ennyiért, max. 3500-ért. Hogy oldjuk meg ezt a dolgot? (nem szeretnék negatívot adni).
Üdv.: Nelli

Kedves Nelli,
kikérem magamnak, ha egyszer azt írom,hogy új a termék,akkor az is!
Amennyiben bemennél egy márkaboltba és megmutatnád az eladónak,talán elgondolkodnál ezen a kijelentésen:)
Én soha nem csaptam be senkit,nem így működöm.
De,a csomagon szereplő címre kérlek küld vissza és utalom a vételárat. Legyen szép napod!

Üdv,Erika

Kedves Erika,
a cipő oldalán a gumi rész és a talpán a járófelület teljesen le van kopva.
Nincs szándékomban visszaküldeni, mert jó, tetszik, de nem új.

http://www.vatera.hu/s_oliver_36_os_csini_...1482052526.html

Nem akar negatívot adni? És ugyan miért is adna? A tudatlansága miatt? Mert nem ismeri a márkákat és nem tudja,hogy ez a cipő gyárilag olyan amilyen? Elvan kopva teljesen és Neki még is tetszik? Mégsem akarja visszaküldeni??
Lehet,hogy bennem van a hiba? De,aki ismer Engem és már vásárolt tőlem tudja,hogy nem így működöm.
El jön egyszer ez az idő is,amikor belefutsz egy olyan vásárlóba aki negatívan értékel...és nem érted MIÉRT??
Valaki homályosítsa már fel,hogy ez a cipő gyárilag ilyen:)))

Mit tennétek Ti a helyemben?

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2011-10-14 22:49
Létrehozva: #5178

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(vinczeg11 @ 2011-10-14 22:42) *
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni, mert még nem találkoztam hasonlóval.
Nagyjából 2 hete vásároltam egy műszaki terméket. Az eladó kérdésemre gyorsan válaszolt, értékelései jók, így mivel a termék kikiáltási ára és a villámár között 2000 Ft volt, leütöttem villámáron. Szállítási költségnek a személyes átvétel kivételével 1 Ft volt megadva. A kapcsolatfelvétel gyorsan ment, a csomag a hét elején meg is érkezett ám ekkor ért a meglepetés! A csomag átvételekor fizetni kell még 2970 Ft-ot! Kiderült hogy a csomag -garantált kézbesítésű,értékbiztosított,törékeny és szállítási költséget a címzett fizeti-ként lett feladva! Természetesen ha a szállítási költség fel van tüntetve az összköltség alapján döntök és azt a vételárral együtt küldöm és nem fizetek a postának pluszban 800 Ft-ot az utólagos szállítási költség rendezése miatt!
Meg is kerestem az eladót e-mailban ennek tisztázására, de válaszra sem méltatott!
Azt szeretném kérdezni, hogy csak én gondolom, hogy egy eladónak a megadott költségeket tartani kell, vagy ez így is van?
Tehetek-e valamit?

A válaszokat előre is köszönöm.

Természetesen az eladó csak azt az árat kérheti, amennyit megjelölt.
Gondold át, akarsz-e balhézni. Sok esélyed nincs visszakapni a pénzedet. Azt hiszem én egy nagyon higgadt levelet írnék, hogy két lehetősége van:
1. Visszautalja a különbözetet, ez esetben semleges (És akkor még úr voltál, mert a szállítási feltételek alapján pont 1 Ft-ot kellene fizetned.)
2. Nem utal és megy a negatív.
Brrr... nem tetszik ez, inkorrekt és gusztustalan. unsure.gif

A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2011-10-14 22:53

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
vinczeg11
hozzászólás 2011-10-14 22:42
Létrehozva: #5179

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2010-05-31 20:59
Azonosító: 1 189 186

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni, mert még nem találkoztam hasonlóval.
Nagyjából 2 hete vásároltam egy műszaki terméket. Az eladó kérdésemre gyorsan válaszolt, értékelései jók, így mivel a termék kikiáltási ára és a villámár között 2000 Ft volt, leütöttem villámáron. Szállítási költségnek a személyes átvétel kivételével 1 Ft volt megadva. A kapcsolatfelvétel gyorsan ment, a csomag a hét elején meg is érkezett ám ekkor ért a meglepetés! A csomag átvételekor fizetni kell még 2970 Ft-ot! Kiderült hogy a csomag -garantált kézbesítésű,értékbiztosított,törékeny és szállítási költséget a címzett fizeti-ként lett feladva! Természetesen ha a szállítási költség fel van tüntetve az összköltség alapján döntök és azt a vételárral együtt küldöm és nem fizetek a postának pluszban 800 Ft-ot az utólagos szállítási költség rendezése miatt!
Meg is kerestem az eladót e-mailban ennek tisztázására, de válaszra sem méltatott!
Azt szeretném kérdezni, hogy csak én gondolom, hogy egy eladónak a megadott költségeket tartani kell, vagy ez így is van?
Tehetek-e valamit?

A válaszokat előre is köszönöm.

+Quote Post
danopeti75
hozzászólás 2011-10-14 18:23
Létrehozva: #5180

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2011-09-26 19:25
Azonosító: 1 545 282

IDÉZET(vaterapecs @ 2011-10-06 12:44) *
Sziasztok!

Szeretném mindenki figyelmét felhívni "levego31" nevű felhasználóra. NAV alkalmazott és a munkáját végzi itt a piactéren!
Magyarul: Apeh-os és próbavásárlásokat csinál, magánszemélyeknél is!

Ezek a férgek még itt sem nyugszanak!!!!

+Quote Post

1275 Oldal V  « < 257 258 259 260 261 > » 
Reply to this topicStart new topic
5 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (5 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió A pontos idő: 2013-06-19 05:26