Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2008-03-13 16:17
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 100 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 32 |
Készítettem egy értékelést. Sajnso hamarabb, minth ahogy a vásárolt terméket tüzetesen megnéztem volna. A minősítésen nem szeretnék változtatni, de kommentbe beírnék még egy mondatot. Erre van valamilyen mód? Kedves panszil! Az értékelés utólagos kiegészítésére nincs lehetőség. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2008-03-13 12:05
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 Regisztrált: 2008-03-13 11:41 Azonosító: 126 313 |
Készítettem egy értékelést. Sajnso hamarabb, minth ahogy a vásárolt terméket tüzetesen megnéztem volna. A minősítésen nem szeretnék változtatni, de kommentbe beírnék még egy mondatot. Erre van valamilyen mód?
|
|
|
|
2008-03-11 16:01
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 918 Regisztrált: 2007-03-01 14:23 Azonosító: 291 |
Az újraindításkor az aukció ugyanúgy, ugyanazokkal a paraméterekkel indul, ahogy korábban meg lett hirdetve. Amennyiben valaki változtatni szeretne rajta pl. termékkiemelések nélkül induljon, akkor megjelöli a megfelelő helyen és kiemelések nélkül indul az aukció. Akkor ujraindításkor végülis lehet. Köszönöm. Most úgy oldottam meg hogy ne listázzam ujra a kiemelésekkel (mert mindig elfelejtem ugyanis sok lejárt tételnél nem veszem észre) hogy 1 forintra tettem a kikiáltási árat, így biztosan elviszik és nem lesz ujralistázás. Mivel 3 év alatt ezzel a problémával sokszor találkoztam jó lenne ha valakit érdekelne a vateránál hogy miért és miért kellene megváltoztani ezzel kapcsolatban. Üdvözlettel, draglion -------------------- nagy a baj amikor a tudás hiánya tesz értékessé vagy értéktelenné dolgokat
|
|
|
|
2008-03-11 15:44
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 100 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 32 |
Kedves Vatera, Miért nincs lehetőség ? Ha törölni akarom a tételt arra van lehetőség ? 3 tételt kell töröljek úgy hogy nem is fogom tudni ujra indítani azért mert félek hogy ujra fogom listázni 1000 forintos kiemeléssel 3x3 hétre Nem kellene a felhasználók érdekeit is figyelembe venni ? Az újraindításkor az aukció ugyanúgy, ugyanazokkal a paraméterekkel indul, ahogy korábban meg lett hirdetve. Amennyiben valaki változtatni szeretne rajta pl. termékkiemelések nélkül induljon, akkor megjelöli a megfelelő helyen és kiemelések nélkül indul az aukció. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2008-03-11 15:33
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 918 Regisztrált: 2007-03-01 14:23 Azonosító: 291 |
Kedves draglion! A kiemelések visszavonására/megszüntetésére nincs lehetőség. Kedves Vatera, Miért nincs lehetőség ? Ha törölni akarom a tételt arra van lehetőség ? 3 tételt kell töröljek úgy hogy nem is fogom tudni ujra indítani azért mert félek hogy ujra fogom listázni 1000 forintos kiemeléssel 3x3 hétre Nem kellene a felhasználók érdekeit is figyelembe venni ? -------------------- nagy a baj amikor a tudás hiánya tesz értékessé vagy értéktelenné dolgokat
|
|
|
|
2008-03-11 15:30
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 253 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 43 |
Miért ilyen " katasztrófa " még mindig a Vatera számlavezetése ??
Ma, 2008-Március 11. - e kb. 14:00 óráig csak a figyelmeztetés eltávolítása után ( ami " nem fizetésért viritott " ) lehetett az oldalaimra belépni. Mint irtam: Ma 14:00 - ig. Most már nincs ott, de a fizetés jóváírása a kimutatás szerint már tegnap, vagyis 2008-Március 10.-én le lett náluk könyvelve ! Tisztelt Vatera ! Mikor várható már javulás ezen a téren ? |
|
|
|
2008-03-11 15:25
Létrehozva:
|
|
|
Kedves Vatera, Ha egy tétel kiemeléseit törölni akarom akkor miért nem tehetem ? Nem jogos hogy a bejelöléseket nem lehet ''kijelölni''. Kérem írják meg a kiemelések megszüntetésénenk legegyszerűbb módját. Üdvözlettel, draglion Kedves draglion! A kiemelések visszavonására/megszüntetésére nincs lehetőség. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2008-03-11 15:15
Létrehozva:
|
|
|
Kedves Vatera,
Ha egy tétel kiemeléseit törölni akarom akkor miért nem tehetem ? Nem jogos hogy a bejelöléseket nem lehet ''kijelölni''. Kérem írják meg a kiemelések megszüntetésénenk legegyszerűbb módját. Üdvözlettel, draglion -------------------- nagy a baj amikor a tudás hiánya tesz értékessé vagy értéktelenné dolgokat
|
|
|
|
2008-03-07 23:29
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 186 Regisztrált: 2007-03-20 20:57 Azonosító: 1 108 |
|
|
|
|
2008-03-07 20:13
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 157 Regisztrált: 2007-03-19 11:02 Azonosító: 808 |
Feladó: Vatera.hu Kft Tartalma: 1 db csekk (névvel,címmel,befizetendő összeggel) Fizetési határidő: 2008.03.03 Postára adás dátuma: 2008.03.04 De ez még mind semmi!! Ez a tétel már több mint 2 hete be lett fizetve, és 02.26-án jóvá is lett írva ! |
|
|
|
2008-03-07 20:06
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 186 Regisztrált: 2007-06-01 12:23 Innen: Budapest Azonosító: 12 391 |
Üdv Mindenkinek! http://www.vatera.hu/david_bischoff_a_sark...t_56361398.html Van egy termékem melyre 3 licit érkezett, mégis a kikiáltási áron maradt. Kérem nézzétek meg.??? A magyarázat egyszerű: ugyanaz a felhasználó tett rá három licitet (védett ajánlatot). -------------------- Putyur
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. Ne kezdj birkózni egy disznóval, mert mindketten sárosak lesztek, de a disznó még élvezni is fogja. |
|
|
|
2008-03-07 19:31
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 186 Regisztrált: 2007-03-20 20:57 Azonosító: 1 108 |
Üdv Mindenkinek!
http://www.vatera.hu/david_bischoff_a_sark...t_56361398.html Van egy termékem melyre 3 licit érkezett, mégis a kikiáltási áron maradt. Kérem nézzétek meg.??? |
|
|
|
2008-03-07 01:54
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Nem ellenőrzött felhasználó Hozzászólások: 36 Regisztrált: 2007-03-20 18:49 Azonosító: 1 067 |
Éljen az új szerver..
(hatalmas lehet a terhelés rajta így éjjel fél1 körül,megértem..) ERROR The requested URL could not be retrieved While trying to retrieve the URL: http://www.vatera.hu/szamitastechnika_retr..._c1747.html?p=9 The following error was encountered: * Unable to forward this request at this time. This request could not be forwarded to the origin server or to any parent caches. The most likely cause for this error is that: * The cache administrator does not allow this cache to make direct connections to origin servers, and * All configured parent caches are currently unreachable. Your cache administrator is info@vatera.hu. Generated Thu, 06 Mar 2008 23:51:12 GMT by www1.vatera.hu (squid/2.6.STABLE5) |
|
|
|
2008-03-06 23:05
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 14 Regisztrált: 2007-11-20 18:34 Azonosító: 48 096 |
Üdv Mindenkinek!!!!!!!!
Lehet, hogy Én vagyok műszaki analfabéta, minden esetre akárhányszor az "utolsó lehetőség" címszóra kattintok, mindig az derül ki, hogy már arról is lemaradtam, kb. 4-5 percel!!! Ez normális vagy az Én gépem képtelen egy adott "időkapun" át csatlakozni a kiszolgálóhoz???? Ha nem így van, akkor szerintem ezen van mit javítani, bőven!!! Mindenkinek szép napot! Üdv, sutikam |
|
|
|
2008-03-06 21:00
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 601 Regisztrált: 2007-03-01 14:23 Azonosító: 312 |
Kedves Vatera Mod !
Arra szeretném kérni Önöket, hogy az értékeléseknél a " többszörös értékelés"-t ne csak pozitív esetkre lehessen használni. Ez a sok tételt, de kis értéken forgalmazóknak jelentene könyebbséget ... Példa : papplanya felhasználó 24 tételemet vásárolta (?) meg... Miután összevártuk, szépen felszívódott, telefonja kikapcsolva, mail üzenetekre nem reagál ... Most minősíthetem 24szer egymás után negatívan ... A negatív minősítéssel történő visszaéléseket el lehetne hárítani azzal is, ha a korlátozást nem az adásvétel, hanem a minősített személyek darabszámának 1re történő korlátozásával tennék Önök lehetővé ... Tudom, a kevés általunk befizetett jutalék alapján nem mi vagyunk a legfontosabbak ... De nem tűnik logikusnak, hogy ha valaki a 24-ből az egyiket nem veszi át, akkor a többit sem ??? Kérem, legalább gondolkodjanak el rajta ... Köszönettel : Ottó -------------------- Az erőszak a gyengék végső menedéke. (by Ájszek Aszimov) |
|
|
|
2008-03-06 18:46
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 5 671 Regisztrált: 2007-03-19 21:37 Innen: Ideg-elme Azonosító: 903 |
ez tényleg remek húzás volt...
és ha a képeket is lenyomná 100 k-ra, el lehtne felejteni egy-két tételhez a pst-t. -------------------- mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak... ...szorgos népünk győzni fog ! . csaby |
|
|
|
2008-03-06 18:27
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 664 Regisztrált: 2008-01-17 19:54 Innen: Veszprém megye Azonosító: 83 561 |
Hogy ne csak panaszkodjunk:
A tegnap esti sikeres árufeltöltés után "biztos, ami biztos"- alapon (én kis hitetlen gyaúr) ma korábban elkezdtem az árulistázást. Arra gondoltam, hogy valamiért megtáltosodott ugyan a feltöltés gyorsasága, de ki tudja... mi lesz ma. És nagy meglepetés ért. A feltöltési oldalon van egy új rész: Aukció indulása: Feltöltéskor induljon Saját dátumot adok meg Beállítottam arra az időre, ami (a rögeszmém szerint) a legideálisabb a vevők számára, és - szintén alig fél perc alatt!!! - megjelent az eladó áruk között, azzal az aukciókezdési időponttal, amit én bejelöltem. Nem akarok én most itt nyáladzani, de komolyan... ez annyira meglepett, annyira jól érintett, és úgy megkönnyíti a "munkámat", hogy szavakat alig találok. Szeretném megköszönni a Vatera illetékeseinek, hogy odafigyelnek a nyavalygásainkra, gondunkra-bajunkra, problémáinkra, és....izé... köszi, na! -------------------- Ha tudnám is, hogy holnap elpusztul a világ, még akkor is ültetnék ma egy almafát. - Ági
|
|
|
|
2008-03-06 13:40
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 22 Regisztrált: 2007-04-24 20:51 Azonosító: 6 905 |
Kedves DEALTECH! A licitkorlátozás a teljes jogú felhasználókra nem vonatkozik. Csak kivételes esetekben és csak akkor tudjuk az ajánlatot törölni, ha még nem zárult le az aukció. Ha a licitáló üzenetet küldött Önnek ezzel kapcsolatban és Ön azt elfogadja vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje az ajánlat eltávolítását. Csak akkor távolítjuk el a licitet ha mindkét fél kérése/engedélye a termékes levelezésben olvasható, ennek hiányában nem teszünk eleget a licittörlésnek. Üdv a Vaterának! Őszintén megmondom, köpni-nyelni nem tudok - Ennek tükrében - már ne is haragudjatok -, de ennek semmi értelme.... Ha ez a funkció úgy működne ahogy annak kellene és értelmes, akkor nem esnétek el egy rahedli pénztől, amit a "soknegatívos" emberkék generálnak nem átvétellel, komolytalan licitekkel stbstb.... Olyan, mintha magatok ellen dolgoznátok.... Akkor én most itt javaslom, hogy ez a funkció igenis mindenkire vonatkozzon!!!!!!!!!![size="4"][/size] üdv: DEALTECH |
|
|
|
2008-03-06 12:12
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 186 Regisztrált: 2007-06-01 12:23 Innen: Budapest Azonosító: 12 391 |
... A licitkorlátozás a teljes jogú felhasználókra nem vonatkozik. ... De miért nem??? 100 Ft-ért meg lehet váltani a büntetlenséget...? Nem jól van ez így... -------------------- Putyur
Ne vitatkozz hülyékkel, mert lehúznak a szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. Ne kezdj birkózni egy disznóval, mert mindketten sárosak lesztek, de a disznó még élvezni is fogja. |
|
|
|
2008-03-06 11:55
Létrehozva:
|
|
|
Tisztelt Vatera! Gyors reakciót kérnék Tőletek! Előre is köszönöm....! Mai napon lejáró 56623401 termékszámú aukciómon a jelenlegi nyertes 75%-os minősítésű - a kérdésem az lenne, hogy a jelenlegi nyertes egyáltalán hogyan tudott licitálni a termékemre, mivel a személyes menümben a licitkorlátozás 95%-ra van beállítva??????? Ezt a beállítást már vagy egy hónapja eszközöltem és most leellenőrízve is 95%-ot mutat.... Kérnék egy gyors választ illetve esetlegesen egy licittörlést a 75%-os versenyző ellen... Köszönöm - DEALTECH Kedves DEALTECH! A licitkorlátozás a teljes jogú felhasználókra nem vonatkozik. Csak kivételes esetekben és csak akkor tudjuk az ajánlatot törölni, ha még nem zárult le az aukció. Ha a licitáló üzenetet küldött Önnek ezzel kapcsolatban és Ön azt elfogadja vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje az ajánlat eltávolítását. Csak akkor távolítjuk el a licitet ha mindkét fél kérése/engedélye a termékes levelezésben olvasható, ennek hiányában nem teszünk eleget a licittörlésnek. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
![]() ![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-21 09:20 |