Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2010-09-19 20:27
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 955 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
-------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2010-09-19 20:19
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 037 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
-------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-09-19 20:17
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 955 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
-------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-09-19 20:13
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 037 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Nem tudom, lesz-e tömeges átmozgatás. Ez ügyben a kategóriamanager kollégák az illetékesek lent a kategóriás topikban. Viszont ha jól értem, akkor itt inkább a kategória specifikus tulajdonságok kitöltéséről van szó, amit mi nem tehetünk meg az eladók helyett. Mindenkinek csak azt tudjuk javasolni, hogy a már futó aukcióinál ezt egy módosítással tegye meg. Ha átküldi a koncertnaptárát, akkor természetesen legközelebb megpróbálunk alkalmazkodni Persze, hogy jól érti, hiszen lassan a gondolataimban olvas. A naptárat küldöm a zsebkendőkkel együtt. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2010-09-19 20:13 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-09-19 19:57
Létrehozva:
|
|
Max visszaállítod, ha nem jó, annyira nincs sok opció, hogy elfelejtsd hogy álltak Aramir, te ezek szerint nem ismersz engem. El tudom felejteni. Ezt el. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-09-19 19:50
Létrehozva:
|
|
|
Aramir fan klub tag ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 066 Regisztrált: 2007-03-01 14:15 Azonosító: 73 |
Aramir! Köszi, de nem nyúlok hozzá, nekem most így a helyes időt mutatja. Max visszaállítod, ha nem jó, annyira nincs sok opció, hogy elfelejtsd hogy álltak |
|
|
|
2010-09-19 19:38
Létrehozva:
|
|
Na, akkor szerintem ez lesz a probléma: vezérlőpult, fórumbeállítások, az "Automatikus DST beállítás?" elöl szedd ki a pipát, ekkor megjelenik alatta a "Nyári időszámítás?" opció, az pipáld ki, lent frissítés gomb. Ha ez nincs kipipálva nálam, akkor nekem is csak +2-vel jó, úgyhogy zejopy is nézzen rá, hátha nála is megjavul. Aramir! Köszi, de nem nyúlok hozzá, nekem most így a helyes időt mutatja. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-09-19 19:31
Létrehozva:
|
|
|
Aramir fan klub tag ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 066 Regisztrált: 2007-03-01 14:15 Azonosító: 73 |
Ahogy Zejopy is írta ezen már tól vagyok. Érdekes, hogy GMT +1 -el kellene pontosnak lennie de nem az. Zejopy-nak Dél Afrikával működik GMT +2 -vel. (Ez hogy a fenében lehet azt sem tudom) Nekem egyikkel sem jó. Tényleg adviceless vagyok Na, akkor szerintem ez lesz a probléma: vezérlőpult, fórumbeállítások, az "Automatikus DST beállítás?" elöl szedd ki a pipát, ekkor megjelenik alatta a "Nyári időszámítás?" opció, az pipáld ki, lent frissítés gomb. Ha ez nincs kipipálva nálam, akkor nekem is csak +2-vel jó, úgyhogy zejopy is nézzen rá, hátha nála is megjavul. |
|
|
|
2010-09-19 19:22
Létrehozva:
|
|
Kedves zejopy! Igazán nincs mit. Hétvégén is haladnak az ügyek, még ha lassabban is. Azért azt hiszem a hálálkodós topik némileg túlzás lenne, de köszönjük Nem hálálkodós, csak köszönömös. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-09-19 19:16
Létrehozva:
|
|
Kedves Benz! Kérem, köszönje meg a nevemben az i+ oldalt aktiváló kollégának... hisz vasárnap délután van, gondolom neki is (na jó, nekem sem, de azért neki lehetett volna). Ehhez kapcsolódóan, kérem szépen, sőt "nagyonszépenkéremszépen" ( Úgy érzem, van egy csomó alkalom, amikor köszönetet mondhatunk Önöknek, akár fórumos, akár negatív törlés, akár piacos témában. Nyugodtan megtehetnénk ezt egy erre kialakított helyen. A technikai témában szinte állandóan szidják a Vaterát valamilyen formában, az aukciós témában 600x megkapják, hogy a Vatera nem tesz semmit. Úgy gondolom, van elég dolog, amit meg is köszönhetünk. Kérem, fontolja meg, vagy ha a lányos szemérem zavarja ebben, akkor egy adott időpontban oldja fel a tilalmat és megnyitom én. További szép vasárnapot. zejopy Kedves zejopy! Igazán nincs mit. Hétvégén is haladnak az ügyek, még ha lassabban is. Azért azt hiszem a hálálkodós topik némileg túlzás lenne, de köszönjük -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-09-19 17:38
Létrehozva:
|
|
Kedves Benz!
Kérem, köszönje meg a nevemben az i+ oldalt aktiváló kollégának... hisz vasárnap délután van, gondolom neki is (na jó, nekem sem, de azért neki lehetett volna). Ehhez kapcsolódóan, kérem szépen, sőt "nagyonszépenkéremszépen" ( Úgy érzem, van egy csomó alkalom, amikor köszönetet mondhatunk Önöknek, akár fórumos, akár negatív törlés, akár piacos témában. Nyugodtan megtehetnénk ezt egy erre kialakított helyen. A technikai témában szinte állandóan szidják a Vaterát valamilyen formában, az aukciós témában 600x megkapják, hogy a Vatera nem tesz semmit. Úgy gondolom, van elég dolog, amit meg is köszönhetünk. Kérem, fontolja meg, vagy ha a lányos szemérem zavarja ebben, akkor egy adott időpontban oldja fel a tilalmat és megnyitom én. További szép vasárnapot. zejopy -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-09-19 15:46
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Szia, sajnos a már leírtakon kívül nekem sincs jobb ötletem. Esetleg hétfőn megkérdezhetem a IT kollégákat, hátha tudnak vmi okosat mondani... Azért köszönöm. -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2010-09-19 15:32
Létrehozva:
|
|
Szia Benz, A segítségedet kérném egy apró - ám zavaró - dologban. Pár hete jöttem haza Angliából ahol az időeltolódás miatt átállítottam a notebook-om óráját. Hazajöttem, visszaállítottam de a Vatera órája nem működik rendesen. Nem magyarázom a hibát azt hiszem látni fogod elsőre: h ttp://kepkezelo.com/images/vpgxybbwh1fny7k45sit.jpg Mi lehet a hiba? Szia, sajnos a már leírtakon kívül nekem sincs jobb ötletem. Esetleg hétfőn megkérdezhetem a IT kollégákat, hátha tudnak vmi okosat mondani... -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-09-19 13:49
Létrehozva:
|
|
Ahogy Zejopy is írta ezen már tól vagyok. Érdekes, hogy GMT +1 -el kellene pontosnak lennie de nem az. Zejopy-nak Dél Afrikával működik GMT +2 -vel. (Ez hogy a fenében lehet azt sem tudom) Nekem egyikkel sem jó. Tényleg adviceless vagyok Szerintem Benz sem tud segíteni. Ezt is a maximalizmusodnak köszönheted, mert nem kellett volna átállítanod, csak neked mindig a tökéletes a minimálisan megfelelő. Ami egyébként egyáltalán nem baj, sőt... viszont most meg itt van a helyzet. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-09-19 13:40
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Fórum vezérlőpult, Fórum beállítások, Módosíthatod az alap időzónát, GMT +1-en van? Már ha arra gondolsz, hogy egy óra eltolódás van a fórum és a te órád között. Ahogy Zejopy is írta ezen már tól vagyok. Érdekes, hogy GMT +1 -el kellene pontosnak lennie de nem az. Zejopy-nak Dél Afrikával működik GMT +2 -vel. (Ez hogy a fenében lehet azt sem tudom) Nekem egyikkel sem jó. Tényleg adviceless vagyok -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2010-09-19 13:34
Létrehozva:
|
|
Fórum vezérlőpult, Fórum beállítások, Módosíthatod az alap időzónát, GMT +1-en van? Már ha arra gondolsz, hogy egy óra eltolódás van a fórum és a te órád között. Azt már nézte, azzal kezdte, de most megnéztem, ahogy mondtad, és nekem +2-n van, Dél-Afrikán. Szerintem Hytech-nek addig kellene ezzel a beállítással játszania, amíg véletlenül el nem találj a pontos időt... eléggé idegölő "játék". A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2010-09-19 13:38 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-09-19 13:26
Létrehozva:
|
|
|
Szia Benz, A segítségedet kérném egy apró - ám zavaró - dologban. Pár hete jöttem haza Angliából ahol az időeltolódás miatt átállítottam a notebook-om óráját. Hazajöttem, visszaállítottam de a Vatera órája nem működik rendesen. Nem magyarázom a hibát azt hiszem látni fogod elsőre: h ttp://kepkezelo.com/images/vpgxybbwh1fny7k45sit.jpg Mi lehet a hiba? Fórum vezérlőpult, Fórum beállítások, Módosíthatod az alap időzónát, GMT +1-en van? Már ha arra gondolsz, hogy egy óra eltolódás van a fórum és a te órád között. |
|
|
|
2010-09-19 13:01
Létrehozva:
|
|
|
Szia Benz, A segítségedet kérném egy apró - ám zavaró - dologban. Pár hete jöttem haza Angliából ahol az időeltolódás miatt átállítottam a notebook-om óráját. Hazajöttem, visszaállítottam de a Vatera órája nem működik rendesen. Nem magyarázom a hibát azt hiszem látni fogod elsőre: h ttp://kepkezelo.com/images/vpgxybbwh1fny7k45sit.jpg Mi lehet a hiba? -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2010-09-19 09:34
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 650 Regisztrált: 2010-02-05 12:24 Innen: Kesztölc Azonosító: 980 507 |
Ez nagyon nagy! A huszonnyolcas nagyon jó. Tegyél rá 25-ös hengerfejet - a nagyobb átömlés miatt - és azzal még jobb lesz. Ajánlották már és el is gondolkodtam rajta, de egy BMW-mágus lebeszélt róla. Azt mondta, hogy akkor a computerét is át kell írni, akkor ér igazán valamit. Már nem emlékszem arra hogy miket mondott pontosan alkatrészekkel kapcsolatban, de azok is fals jelet küldenek emiatt. A végére hagyta a poént: azért mert hátsókerekes és erős, nem kell hogy a kilincsek is muslincásak legyenek. No meg elég ez így is nekem, ez az első hátsókerekesem és erős autóm. A hozzászólást -Torrenteee- szerkesztette a következő időpontban: 2010-09-19 09:34 -------------------- Korán keltem, hol az arany?
|
|
|
|
2010-09-19 09:18
Létrehozva:
|
|
|
Hytech, majdnem olyan jó hangja van mint a huszonnyolcasomnak! Azt hiszem ez tetszhet Neked: Nem szégyen a futás! h ttp://kepfeltoltes.hu/view/100919/bmw1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Ez nagyon nagy! A huszonnyolcas nagyon jó. Tegyél rá 25-ös hengerfejet - a nagyobb átömlés miatt - és azzal még jobb lesz. -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-26 03:18 |