Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2007-08-12 20:25
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 755 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 30 |
|
|
|
|
2007-08-12 19:59
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 783 Regisztrált: 2007-03-01 13:58 Azonosító: 62 |
Ergó a bankszámla sem elég .....
|
|
|
|
2007-08-12 19:58
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 783 Regisztrált: 2007-03-01 13:58 Azonosító: 62 |
Sajnálom ... Nem elég a címre jövő kód sem ... Megad6om akár 5 szomszédom, vagy barátnőm címét, akik szívességi okból öszejátszanak velem ... NINCS tökéletes biztonság !!!!! Így van, s megkérhetem akár 5 szomszédom vagy barátnőm is, akik összejátszanak velem, hogy fáradjanak be a R bankba ingyenes számlavezetési díjjal bíró alapszámlát nyitni, és utaljanak egy százast a vaterának ...... |
|
|
|
2007-08-12 19:24
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 601 Regisztrált: 2007-03-01 14:23 Azonosító: 312 |
Nézd én ragaszkodok hogy saját helyemen legyek eltemetve, mivel az ismerőseimnek tem.vállalatjuk van. Így rengeteg pénzt takarítanék meg! Komoly a szlogenuk is: Szép az élet szebb a halál, temetkezz a Kovácséknál! Hát lehet ennek ellen állni? +győztél ... -------------------- Az erőszak a gyengék végső menedéke. (by Ájszek Aszimov) |
|
|
|
2007-08-12 19:13
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 40 Regisztrált: 2007-05-29 03:10 Azonosító: 11 933 |
Mi bajod van a budapesti temetőkkel ???? Nem láttad még a Temetkezési Zrt reklámját a TV-ben ??? A Te helyedben agyonlövetés után sírva könyörögnék azért, hogy a kedves középkorúnál kissé idősebb Hölgy által bemutatott környezetben nyugodhassak ... Vannak emberek, akiknek már semmi sem elég .. Nézd én ragaszkodok hogy saját helyemen legyek eltemetve, mivel az ismerőseimnek tem.vállalatjuk van. Így rengeteg pénzt takarítanék meg! Komoly a szlogenuk is: Szép az élet szebb a halál, temetkezz a Kovácséknál! Hát lehet ennek ellen állni? A hozzászólást -MobilTomi- szerkesztette a következő időpontban: 2007-08-12 19:13 |
|
|
|
2007-08-12 19:00
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 601 Regisztrált: 2007-03-01 14:23 Azonosító: 312 |
Nem lehetne inkább helyben, mert nekem Bp nagyon messze van! Költséges lenne a haza szállíttatásom, még a végén ott lennék eltemetve! Mi bajod van a budapesti temetőkkel ???? Nem láttad még a Temetkezési Zrt reklámját a TV-ben ??? A Te helyedben agyonlövetés után sírva könyörögnék azért, hogy a kedves középkorúnál kissé idősebb Hölgy által bemutatott környezetben nyugodhassak ... Vannak emberek, akiknek már semmi sem elég .. -------------------- Az erőszak a gyengék végső menedéke. (by Ájszek Aszimov) |
|
|
|
2007-08-12 18:45
Létrehozva:
|
|
|
Tökéletes, kijátszhatatlan nincs, csak egyszerűbb, olyan, mint pl. az általad említett szomszéd oldalon. Bankszámla megadása helyett címre megy a kód. Bőven elég! Mikor a bankszámlás regisztrációt bevezették, én akkor is azt javasoltam, hogy jöjjön címre egy kód, ha már szigorítani akarnak, az épp elég. Le lettem hurrogva, hogy a bankszámlás ilyen, meg olyan nagy biztonságot fog adni. S hű de nagy biztonságban lesznek a vevők, mert a csalókat fülön lehet csípni ..... etc, etc, etc ........ a címes regisztrációnál meg nem lehet, mertugye bárki címét megadhatod ...... bankszámlaszámodnál meg csak a sajátodat ...... Ahogy látom, bankszámlás regisztrációtól sem következett nagy megtisztulás. A csalók csalnak ezerrel....... S a szégyenfal telik ..... Ezért írtam ama költői hozzászólásomat azok utén, hogy lejáratásról volt szó, meg becsülettelen eladókról, meg ....... Sajnálom ... Nem elég a címre jövő kód sem ... Megad6om akár 5 szomszédom, vagy barátnőm címét, akik szívességi okból öszejátszanak velem ... NINCS tökéletes biztonság !!!!! -------------------- Az erőszak a gyengék végső menedéke. (by Ájszek Aszimov) |
|
|
|
2007-08-12 16:39
Létrehozva:
|
|
|
Egyébként te hogy terveznéd meg a TÖKÉLETES, KIJÁTSZHATATLAN regisztrációt? Tökéletes, kijátszhatatlan nincs, csak egyszerűbb, olyan, mint pl. az általad említett szomszéd oldalon. Bankszámla megadása helyett címre megy a kód. Bőven elég! Mikor a bankszámlás regisztrációt bevezették, én akkor is azt javasoltam, hogy jöjjön címre egy kód, ha már szigorítani akarnak, az épp elég. Le lettem hurrogva, hogy a bankszámlás ilyen, meg olyan nagy biztonságot fog adni. S hű de nagy biztonságban lesznek a vevők, mert a csalókat fülön lehet csípni ..... etc, etc, etc ........ a címes regisztrációnál meg nem lehet, mertugye bárki címét megadhatod ...... bankszámlaszámodnál meg csak a sajátodat ...... Ahogy látom, bankszámlás regisztrációtól sem következett nagy megtisztulás. A csalók csalnak ezerrel....... S a szégyenfal telik ..... Ezért írtam ama költői hozzászólásomat azok utén, hogy lejáratásról volt szó, meg becsülettelen eladókról, meg ....... |
|
|
|
2007-08-12 16:15
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 755 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 30 |
|
|
|
|
2007-08-12 16:14
Létrehozva:
|
|
|
Hacsak be nem fárad a R. bankba, nem nyit egy alapszámlát a szomszédnéni/öcsike/bátyus/barátnő ...... etc ...... nevére, s nem regisztrál be ujra ..... Egyébként ki az az eldó? Ott meg sok az egyforintos meghívó/recept/vicc, amivel helyre lehett billenteni az aktivitáshoz szügséges átlagot, tehát nem zárják ki. Nemtudom, itt van-e ilyen? PlBalazs |
|
|
|
2007-08-12 16:11
Létrehozva:
|
|
|
Sőt, ha neki nincs ott saját számlája, saját nevére is nyithat egy ilyet ....
|
|
|
|
2007-08-12 16:10
Létrehozva:
|
|
|
Amúgy a konkurrenciánal még mindig aktív az általam már korábban (egy hete?) említett -2es eladó. Viszont itt már nem lenne az. Hacsak be nem fárad a R. bankba, nem nyit egy alapszámlát a szomszédnéni/öcsike/bátyus/barátnő ...... etc ...... nevére, s nem regisztrál be ujra ..... Egyébként ki az az eldó? Ott meg sok az egyforintos meghívó/recept/vicc, amivel helyre lehett billenteni az aktivitáshoz szügséges átlagot, tehát nem zárják ki. Nemtudom, itt van-e ilyen? |
|
|
|
2007-08-12 15:30
Létrehozva:
|
|
|
Állítólag volt itt egy bankszámlás regisztráció, ami alapján szűrögetnek, nagy reményekkel indult ...... Csak nem az a helyzet, hogy nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket? Őszintén szólva, meg vagyok döbbenve ..... Amúgy a konkurrenciánal még mindig aktív az általam már korábban (egy hete?) említett -2es eladó. Viszont itt már nem lenne az. |
|
|
|
2007-08-12 14:50
Létrehozva:
|
|
|
Nekem pedig ezzel az eljárással pusztán annyi a bajom, hogy ezek a tisztességtelen eladók lejáratják az összes többi becsületes normális eladót is. Ez a hozzáállás rombolja a többiek üzletét és a Vatera hírnevét. Aki egyszer belefut egy ilyen eladóba az legközelebb háromszor is meggondolja, hogy vásárol-e. Az ilyenekkel szemben nagyon keményen el kellene járnia a Vatera csapatának. Akár úgy is, hogy az IP cím alapján szűri ki azokat akik a kitiltás után újra és újra visszakúsznak a szemétszámba menő áruikkal és a tisztességtelen hozzáállásukkal. Az ilyen eladók hihetetlen károkat okoznak a többieknek és a Vaterának is. Ha ilyen történeteket olvasok még úgy is nagyon rossz érzést kelt bennem, hogy én szerencsére eddig csupa tisztességes, becsületes eladóval, és szép áruval kerültem kapcsolatba. Lehet, hogy ha így átvernek többet nem lesz kedvem itt vásárolni. Állítólag volt itt egy bankszámlás regisztráció, ami alapján szűrögetnek, nagy reményekkel indult ...... Csak nem az a helyzet, hogy nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket? Őszintén szólva, meg vagyok döbbenve ..... |
|
|
|
2007-08-12 11:19
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 40 Regisztrált: 2007-05-29 03:10 Azonosító: 11 933 |
Ha ilyen történeteket olvasok még úgy is nagyon rossz érzést kelt bennem, hogy én szerencsére eddig csupa tisztességes, becsületes eladóval, és szép áruval kerültem kapcsolatba. Lehet, hogy ha így átvernek többet nem lesz kedvem itt vásárolni. Kedves Sau! Régen tök nagy szó volt, hogy vaterázik az ember, aztán már csak a sok csalódás jött és mára már csak elmosolyognak az emberek, ha valamidre azt mondod, hogy a vaterán vetted. Gondolom neked is feltünt, hogy mindenkinek van a vaterával kapcsolatban egy-két sztorija, csak az a baj, hogy ez általában negatív! Régen egyre többen és többen jöttek a vatera táborába, most egyre többen és többen mennek,- menekülnek el innen a korrekt emberek közül. Mára már minden vevő kételkedve bizalmatlanul áll az eladókhoz ami köszönhető a milliónyi csalódásnak amiket in korrekt eladók szereztek az embereknek. A hozzászólást -MobilTomi- szerkesztette a következő időpontban: 2007-08-12 11:19 |
|
|
|
2007-08-12 10:20
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 1 786 Regisztrált: 2007-03-01 14:41 Azonosító: 655 |
Nekem pedig ezzel az eljárással pusztán annyi a bajom, hogy ezek a tisztességtelen eladók lejáratják az összes többi becsületes normális eladót is. Ez a hozzáállás rombolja a többiek üzletét és a Vatera hírnevét. Aki egyszer belefut egy ilyen eladóba az legközelebb háromszor is meggondolja, hogy vásárol-e. Az ilyenekkel szemben nagyon keményen el kellene járnia a Vatera csapatának. Akár úgy is, hogy az IP cím alapján szűri ki azokat akik a kitiltás után újra és újra visszakúsznak a szemétszámba menő áruikkal és a tisztességtelen hozzáállásukkal. Az ilyen eladók hihetetlen károkat okoznak a többieknek és a Vaterának is.
Ha ilyen történeteket olvasok még úgy is nagyon rossz érzést kelt bennem, hogy én szerencsére eddig csupa tisztességes, becsületes eladóval, és szép áruval kerültem kapcsolatba. Lehet, hogy ha így átvernek többet nem lesz kedvem itt vásárolni. -------------------- Ahol az akarat, ott az út! |
|
|
|
2007-08-11 00:16
Létrehozva:
|
|
|
Kivégzés után felpofozni mind a kettőt a Citadella fokán !!!! Nem lehetne inkább helyben, mert nekem Bp nagyon messze van! Költséges lenne a haza szállíttatásom, még a végén ott lennék eltemetve! Visszatérve az én kínomhoz: az eladó írt nekem, kérte, hogy adjak pozitívot és levásárolhatom a három hulladék előlapomat. Igazi gavallér! CellaTel: azért vettem ezeket a tartozéknak nem nevezhető hulladésk tárgyakat, mert egy vevőm kisfiának ilyenre volt szüksége és gondoltam meglepem vele. Természetesen a végén én lepődtem meg. Ez van! Nem akarok senkit megbántani, de ilyen lett mára a vatera. Eddig tartott a bankszámlás regezés visszatartó ereje, vagyis a "talán így nem csal majd az eladó". Dehogy nem, ahogy a telefonkártyáikat váltogatják úgy cserélik a számlaszámaikat is. Nem régóta vagyok itt, de már most látok pár olyat akit hetente dobnak ki a vateráról és mindig vissza tér új névvel, ugyan azzal az áruval és terméklappal. A hozzászólást -MobilTomi- szerkesztette a következő időpontban: 2007-08-11 00:18 |
|
|
|
2007-08-10 19:13
Létrehozva:
|
|
|
Helyszíni kivégzést javaslok mindkettőjük számára! Kivégzés után felpofozni mind a kettőt a Citadella fokán !!!! -------------------- Az erőszak a gyengék végső menedéke. (by Ájszek Aszimov) |
|
|
|
2007-08-10 18:52
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes újonc ![]() ![]() Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 216 Regisztrált: 2007-06-12 07:56 Azonosító: 13 591 |
amugy nyugodtan követeld a pénz visszafizetését. kereskedöként kötelezö lenne neki visszadni.(merthogy ekkora eladással és ekkora termékpalettával csak az lehet) pláne hogy a terméklapon nem volt feltüntetve hogy karcos. ergo még etikátlan is. arrol nem is beszélve hogy jutalékot játszotattok ki. ez meg még a vatera szabályaiba is ütközik. Helyszíni kivégzést javaslok mindkettőjük számára! |
|
|
|
2007-08-10 18:31
Létrehozva:
|
|
|
Agyhalott ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 236 Regisztrált: 2007-03-01 14:17 Innen: Hungary-Baja Azonosító: 148 |
ezzel az erövel a kinai piacon is megvehted volna ..csak ott 80ft-ba kerül darabja.. és szintén karcos. ... nemhiába .... fö mottom csak az eredeti elölap az elölap... enyiért gyári nokiát adtam volna neked akkor... és tedd össze a 2 kezed hogy nincs ráirva hogy nokia.. mert akkor még vámot is kapnál nem csak koszt meg karcot... tudom essö után köpönyeg. gondolom nemrég kezdted a mobilozást. ha körbenézel itt is a vaterán árulnak páran eredetit. annál többe hamisat. nem sok különbség van az ár között... és rövid uton megtérül mert nem cuccolja az apeh meg a vpop rád a boltot... ha megfogadsz egy tanácsot. (több mint 10 éve mobilozok... ) soha nem veszel gagyi nem igazolhato eredetiségü telefon tartozékot... nagyon harap a hatoság a gagyira. pláne gsmbe... nem akartam senkit szidni.. azok amit megvettél azok csak arra jok hogy vegyél 1 darabot jo esetben 2 zsebe rakás után lehuljon a telefonrol utána eldösd hogy csak az eredeti a jo. (ergo tanulopénz) (ami nálad drágára sikeredett) amugy nyugodtan követeld a pénz visszafizetését. kereskedöként kötelezö lenne neki visszadni.(merthogy ekkora eladással és ekkora termékpalettával csak az lehet) pláne hogy a terméklapon nem volt feltüntetve hogy karcos. ergo még etikátlan is. arrol nem is beszélve hogy jutalékot játszotattok ki. ez meg még a vatera szabályaiba is ütközik. -------------------- --==CellaTel==-- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-19 06:29 |