Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2010-01-19 11:01
Létrehozva:
|
|
|
Mérges fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 052 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Innen: Mezőberény Azonosító: 40 |
Na annak legalább a működésével is tisztában vagyok. Iratkozz be hozzám, egy éven belül orvosolhatjuk ezt a problémát. Talán rokkantsági nyugdíjas akarsz lenn? -------------------- Demagógiáról akkor beszélhetnénk, ha azt mondanám amivel a főnököm megbízott, hogy mondjak és azt tűzön-vízen át végrehajtanám.
Megélheted a száz évet, ha lemondasz mindarról, ami miatt megérné megélni a száz évet. (Woody Allen) |
|
|
|
2010-01-19 10:55
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 251 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Jól tudom, hogy milyen elven működik a fuvola, de értelmes dallamot nem hiszem ,hogy ki tudnák csalni belőle! Na annak legalább a működésével is tisztában vagyok. Iratkozz be hozzám, egy éven belül orvosolhatjuk ezt a problémát. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-01-19 10:55
Létrehozva:
|
|
|
Mérges fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 052 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Innen: Mezőberény Azonosító: 40 |
... Ha jól tudom itt az [ url] és [ img] kódokat letiltották. (amik külső forrás felé mutatnak) Lopni sem szabad, mégis lopnak! -------------------- Demagógiáról akkor beszélhetnénk, ha azt mondanám amivel a főnököm megbízott, hogy mondjak és azt tűzön-vízen át végrehajtanám.
Megélheted a száz évet, ha lemondasz mindarról, ami miatt megérné megélni a száz évet. (Woody Allen) |
|
|
|
2010-01-19 10:53
Létrehozva:
|
|
|
Nagyon sok mindent használunk, aminek a működésével nem vagyunk tisztában. De olyan nagy a világ, és annyi minden megismerni való van benne, hogy mindenre úgysem jut idő, főleg akkor, ha van pár olyan dolog, amiben igazán elmélyed az ember. A tanuláshoz rövid az élet és vannak dolgok, amik nagyon fontosak, mégsem sikerül minden oldalról megismerni. Na jól van, eldugulok. Jól tudom, hogy milyen elven működik a fuvola, de értelmes dallamot nem hiszem ,hogy ki tudnák csalni belőle! -------------------- Demagógiáról akkor beszélhetnénk, ha azt mondanám amivel a főnököm megbízott, hogy mondjak és azt tűzön-vízen át végrehajtanám.
|
|
|
2010-01-19 08:12
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 251 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Bizony! Különben nem mondanánk 5 perc múlva, hogy méééééég. Na ezt már tudom.....legalább 10 percet várok. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-01-19 08:05
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 339 Regisztrált: 2009-11-10 00:09 Azonosító: 831 765 |
|
|
|
|
2010-01-18 22:07
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 13 084 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
... Ha jól tudom itt az [ url] és [ img] kódokat letiltották. (amik külső forrás felé mutatnak) Így igaz. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2010-01-18 21:59
Létrehozva:
|
|
Már megszoktam. Egy hasonlat: több millióan vezetnek gépjárművet Mo.-n, de ha megkérdezed "mi az a lambdaszonda" jó ha 100-ból 1 ember tudja, pedig minden katalizátoros kocsiban van. Nagyon sok mindent használunk, aminek a működésével nem vagyunk tisztában. De olyan nagy a világ, és annyi minden megismerni való van benne, hogy mindenre úgysem jut idő, főleg akkor, ha van pár olyan dolog, amiben igazán elmélyed az ember. A tanuláshoz rövid az élet és vannak dolgok, amik nagyon fontosak, mégsem sikerül minden oldalról megismerni. Na jól van, eldugulok. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-01-18 21:54
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 070 Regisztrált: 2007-03-19 11:01 Innen: Magyarország/Győr Azonosító: 804 |
Kb. ezt olvastam a barátomban, és alapvetően értettem is, amennyire az ember egy olyan valamit érthet, amit nem ismer. De nagy komoly számítógépes ismereteket oktató iskolába kellene elmenni..... Egyébként furcsának találom, hogy használok egy csomó programot, nagyon komolyakat is, és gőzöm sincs az egész rendszer működéséről. De nem ez a dráma, hanem az, hogy a gyerekek, akik pont azért tanulják, hogy ne ilyenek legyenek, mint én, ők sem tudják. Mert tevét etetnek informatika órán, meg a közösségi oldalakon járnak és sok más ilyesmit csinálnak, amik köztudottan nem a valós ismereteket fejlesztik. Már megszoktam. Egy hasonlat: több millióan vezetnek gépjárművet Mo.-n, de ha megkérdezed "mi az a lambdaszonda" jó ha 100-ból 1 ember tudja, pedig minden katalizátoros kocsiban van. -------------------- ..... egy fehér szellem a sötét múltból ......
|
|
|
|
2010-01-18 21:43
Létrehozva:
|
|
A BB Code egy korlátozott formázásokat lehetővé tévő leíró nyelv. Elsősorban internetes fórumokon használják, ha az üzemeltető biztonsági okból nem engedélyezi a HTML kódok közvetlen bevitelét a hozzászólásokba. Ekkor a bevitt kódot a fórummotor alakítja HTML kódokká. Ha jól tudom itt az [ url] és [ img] kódokat letiltották. (amik külső forrás felé mutatnak) Kb. ezt olvastam a barátomban, és alapvetően értettem is, amennyire az ember egy olyan valamit érthet, amit nem ismer. De nagy komoly számítógépes ismereteket oktató iskolába kellene elmenni..... Egyébként furcsának találom, hogy használok egy csomó programot, nagyon komolyakat is, és gőzöm sincs az egész rendszer működéséről. De nem ez a dráma, hanem az, hogy a gyerekek, akik pont azért tanulják, hogy ne ilyenek legyenek, mint én, ők sem tudják. Mert tevét etetnek informatika órán, meg a közösségi oldalakon járnak és sok más ilyesmit csinálnak, amik köztudottan nem a valós ismereteket fejlesztik. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-01-18 21:35
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 070 Regisztrált: 2007-03-19 11:01 Innen: Magyarország/Győr Azonosító: 804 |
Kedves Matiz! Akkor most mindent bevallok... Amikor ezt olvastam, erős fejvakarásba kezdtem volna, ha nem épp a fodrásztól jöttem volna. De gondoltam, nem fogsz ki rajtam, az utolsó két óra kamara. Válogatott gyerekek jönnek, többen egyszerre, fiúk, lányok vegyesen, a legfiatalabb 11.-es, de van egyetemista is közöttük. Magamban dörzsölgettem a kezemet, hogy majd ezek az ifjú titánok felvilágosítanak engem, aki csak használom a gépet, de nem értem. (Ők ugyanis évek óta tanulnak valami ilyesmi tantárgyat a suliban.) A hangolás után feltettem a nagy kérdést. Aztán körülnéztem, nagy kerek szemeket láttam magam körül. Volt egy gyenge próbálkozás, miszerint a BB a Big Brader házra utalhat, de ez csak egy sápadt poén volt. Szóval ennek tükrében be merem vallani, hogy dunsztom sincs, mi a BB cod, ami nélkül kellene..... A BB Code egy korlátozott formázásokat lehetővé tévő leíró nyelv. Elsősorban internetes fórumokon használják, ha az üzemeltető biztonsági okból nem engedélyezi a HTML kódok közvetlen bevitelét a hozzászólásokba. Ekkor a bevitt kódot a fórummotor alakítja HTML kódokká. Ha jól tudom itt az [ url] és [ img] kódokat letiltották. (amik külső forrás felé mutatnak) -------------------- ..... egy fehér szellem a sötét múltból ......
|
|
|
|
2010-01-18 21:30
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 1 201 Regisztrált: 2007-03-23 19:08 Innen: a Tibi mellett Azonosító: 1 742 |
Kedves Matiz! Akkor most mindent bevallok... Szóval ennek tükrében be merem vallani, hogy dunsztom sincs, mi a BB cod, ami nélkül kellene..... Remélem, nem csalódtál bennem ezek után túl nagyot. Mi az hogy csak benned? Itt majdnem mindenki, úgy műveli ezt műfajt, mintha az anyatejjel szívták volna magukba, kódokban cseverésznek, meg 111001100-ban |
|
|
|
2010-01-18 21:21
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Kizárt Hozzászólások: 1 201 Regisztrált: 2007-03-23 19:08 Innen: a Tibi mellett Azonosító: 1 742 |
|
|
|
|
2010-01-18 21:14
Létrehozva:
|
|
Próbáld meg a BB cod nélkül, ezen a fórumon tiltott..... Kedves Matiz! Akkor most mindent bevallok... Amikor ezt olvastam, erős fejvakarásba kezdtem volna, ha nem épp a fodrásztól jöttem volna. De gondoltam, nem fogsz ki rajtam, az utolsó két óra kamara. Válogatott gyerekek jönnek, többen egyszerre, fiúk, lányok vegyesen, a legfiatalabb 11.-es, de van egyetemista is közöttük. Magamban dörzsölgettem a kezemet, hogy majd ezek az ifjú titánok felvilágosítanak engem, aki csak használom a gépet, de nem értem. (Ők ugyanis évek óta tanulnak valami ilyesmi tantárgyat a suliban.) A hangolás után feltettem a nagy kérdést. Aztán körülnéztem, nagy kerek szemeket láttam magam körül. Volt egy gyenge próbálkozás, miszerint a BB a Big Brader házra utalhat, de ez csak egy sápadt poén volt. Szóval ennek tükrében be merem vallani, hogy dunsztom sincs, mi a BB cod, ami nélkül kellene..... Remélem, nem csalódtál bennem ezek után túl nagyot. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-01-18 21:10
Létrehozva:
|
|
|
-------------------- ..... egy fehér szellem a sötét múltból ......
|
|
|
|
2010-01-18 21:07
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010-01-18 21:06
Létrehozva:
|
|
Azt hiszem indítok aukciókat a vaterás jövedelmek bevallásáról és adózásáról... Tulajdonképpen megfordult a fejemben, hogy a nevedet megint a számra vegyem, de aztán gondoltam, úgyis rájössz, hogy ezt te tudod a legjobban. Höhöhö Azért piros a szőke nő köldöke mert vannak szőke férfiak is -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-01-18 20:46
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 254 Regisztrált: 2007-03-20 12:43 Azonosító: 962 |
Most miért háborogtok ? Ahogy vannak buta nők, úgy vannak buta férfiak is. Az egyikről feltételezik, a másikról tudjuk..... Höhöhö Azért piros a szőke nő köldöke mert vannak szőke férfiak is -------------------- A tapasztalat segít minket, hogy ugyanazt a hibát legközelebb sokkal ravaszabban kövessük el. |
|
|
|
2010-01-18 20:31
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 073 Regisztrált: 2007-11-21 13:17 Innen: Magyar/Szombathely Azonosító: 48 776 |
Menj el egy könyvelőhöz, ha nem igazodsz el a szakzsargonban, ezt nem cinizmusból mondom, hanem komolyan. (Én is elmentem. Ha elmagyarázod neki, hogy mi az a Vatera, már nyert ügyed van. Azt hiszem indítok aukciókat a vaterás jövedelmek bevallásáról és adózásáról... -------------------- "Mivel úriembernek születtem, nem vívok szellemi párbajt olyannal, aki fegyvertelen."
|
|
|
|
2010-01-18 17:58
Létrehozva:
|
|
|
A tisztelt társaságnak szebb napot kívánok, mint kint van!
Ma nagyon duli-fulik vagytok! Vigyázat! ma nálam is jönnek, mennek a frontok. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-06-20 01:35 |