Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2011-08-06 21:02
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 13 082 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
...ezértjó a paypal. Bármikor meg tudom állítani a lóvémat ha bizonytalan az árú megérkezése. Azért ez nem egészen így működik. Egyébként dolgozunk egy hasonló fizetési rendszeren. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2011-08-06 20:59
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 12 Regisztrált: 2011-08-03 14:44 Azonosító: 1 539 722 |
Vitriolos társadnak nem véletlenül ez a mellékneve. Nem tudom, mit kellene a Vaterának tennie. Tulajdonképpen megkérhetjük a Vaterát, dolgozik ott pár jó testfelépítésű pasi, hátha megteszik a kedvedért, hogy kimennek házhoz, szarrá verik a delikvens fejét, elhordanak a lakásából különböző dolgokat 110 ezer Ft összértékben. Kedves Benz! Az meg egyszerűen felháborító, hogy a Vatera ki meri adni a számlatartozást behajtó cég felé. Ezen a gyakorlaton igazán rögtön, de azonnal változtassanak. Azt gondolom, hogy az új ügyvezető igazgatónő kellően bájos egyén, és feltételezem, vannak még mosolygós hölgyek Önöknél. Na most, a minimum, hogy ők kocsiba vágják magukat, elautóznak (természetesen saját költségen) a tartozással rendelkező felhasználókhoz, ha nem találják otthon őket, akkor akár többször is, és szépen simulékonyan megkérik őket, hogy guberálják már a markukba a hiányzó 310 Ft-ot. Igen. Így kell ezt. Máris forradalmasítottam a Vatera pénzügyi problémáit. A jó pasik verekednek, a csinos hölgyek pedig könyörögnek a számlák kiegyenlítéséért. Benzem, Ön ne menjen sehová, mert nem tudjuk nélkülözni felemelő társaságát. De hogy Ön se maradjon ki a szórásból, azt gondolom, a munkakörét bővíteni kellene. Hogy mivel? És hogy még kevésbé legyek szimpatikus: Vannak piros hullámvonalak. Az nem a sorminta, bár kétségtelen, hogy bizonyos postoknál úgy tűnhet a gyakori megjelenés miatt. Amelyik szó alatt kunkorodik a piros vonal, azt érdemes javítani. Ha nem megy egyből, lehet többször próbálkozni. Egyszer csak sikerül és megszületik a nyelvtani szempontból hibátlan post. Természetesen nem a helyesírásodat kritizáltam, mert azt tiltja a fórumszabályzat, csak aggódom, hogy esetleg zavar a sok piros a hozzászólásodban és segíteni szerettem volna, növelve ezzel a komfortérzetedet. Legkedvesebb Benz! Kérem, ha lehet ne törölje ezt a postot, nem biztos, hogy hamar össze tudok hozni ennyi komoly ötletet az elkövetkezendő hetekben. Szimpatikus a Vitriolos név , de akkor minden irányban legyen az , ne csak egy irányban.. Tetszett a zöldséges szösszenet és valami ilyesmire gondoltam . A verőemberek kizárva. Élvezze mindenki a napot -ameddig még van. |
|
|
|
2011-08-06 18:32
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 243 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Egyébként gondoltam, hogy korrekt. Több mint 1000 eladás, profi státusz.. Talán csak kicsúszott a számla befizetési határidejéből. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-08-06 18:31
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 3 Regisztrált: 2008-11-25 14:17 Azonosító: 316 574 |
Egyébként gondoltam, hogy korrekt. Több mint 1000 eladás, profi státusz..
|
|
|
|
2011-08-06 13:50
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 3 Regisztrált: 2008-11-25 14:17 Azonosító: 316 574 |
Nálam nem látszik, hogy inaktív lenne, pedig többször is frissítettem. Ha a cuccai fennmaradtak, akkor csak számlatartozás, vagy ilyesmi, nem kell vele foglalkozni. Amúgy is eléggé korrektnek tűnik a számadatok alapján. Végleges inaktiválás esetén a futó aukciókat is törlik. Abban az esetben a licitek természetesen érvényüket vesztik. OK, már tényleg nem inaktív. Köszi. Egyszer előfordult, akkor az eladóval együtt tényleg licitemet is törölték. |
|
|
|
2011-08-06 13:28
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 243 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Üdv! Licitálás után vettem észre, hogy az eladó inaktív. http://www.vatera.hu/c_c_catch_dvd_1470147465.html Most akkor mi van? Érvénytelen, vagy megy minden, mintha aktív lenne? Nálam nem látszik, hogy inaktív lenne, pedig többször is frissítettem. Ha a cuccai fennmaradtak, akkor csak számlatartozás, vagy ilyesmi, nem kell vele foglalkozni. Amúgy is eléggé korrektnek tűnik a számadatok alapján. Végleges inaktiválás esetén a futó aukciókat is törlik. Abban az esetben a licitek természetesen érvényüket vesztik. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-08-06 13:00
Létrehozva:
|
|
|
Üdv!
Licitálás után vettem észre, hogy az eladó inaktív. http://www.vatera.hu/c_c_catch_dvd_1470147465.html Most akkor mi van? Érvénytelen, vagy megy minden, mintha aktív lenne? |
|
|
|
2011-08-05 17:41
Létrehozva:
|
|
Tisztelt Vatera-zók ! Arra lennék kíváncsi ha a vatera ilyen hatékonyan tudja a maga pénzét behalytani / bármekkora összeg is /, akkor miért nem tudom én behajtani , csak hosszas perekedés után annak az árunak az összegét , amit kifizettem de soha nem kaptam meg ?? Az én esetemben 110.000ft nem 310 ft.Azóta a telefonja is megszünt tomyxo társunknak, akiről mint kiderűlt már többször több néven is bebukott.. Vitriolos szimpatikus társam mindenre tud megoldást , várom erre is . a Vatera miért és én miért nem? Jogsegély a vatera részéről nekem ?? A rendőrségi feljelentésre való lehetőségemről szóló levelet meg kaptam. De ismét kérdem , a vatera miért hajt végre hogy beszedje a sajátját, amit mi vettünk meg azutáni részét. Ha mi nem vásárolunk neki sem lessz pénze. Minél többen vásárolunk biztonságosan annál jobb a vatera-nak is.. Nagyon jónak tartom a vatera és égyébb ...***..stb...de valami olyasmire gondoltam mint a paypal . ha nincs árú nincs lóvé.. üdvözlettel Vitriolos társadnak nem véletlenül ez a mellékneve. Nem tudom, mit kellene a Vaterának tennie. Tulajdonképpen megkérhetjük a Vaterát, dolgozik ott pár jó testfelépítésű pasi, hátha megteszik a kedvedért, hogy kimennek házhoz, szarrá verik a delikvens fejét, elhordanak a lakásából különböző dolgokat 110 ezer Ft összértékben. Kedves Benz! Az meg egyszerűen felháborító, hogy a Vatera ki meri adni a számlatartozást behajtó cég felé. Ezen a gyakorlaton igazán rögtön, de azonnal változtassanak. Azt gondolom, hogy az új ügyvezető igazgatónő kellően bájos egyén, és feltételezem, vannak még mosolygós hölgyek Önöknél. Na most, a minimum, hogy ők kocsiba vágják magukat, elautóznak (természetesen saját költségen) a tartozással rendelkező felhasználókhoz, ha nem találják otthon őket, akkor akár többször is, és szépen simulékonyan megkérik őket, hogy guberálják már a markukba a hiányzó 310 Ft-ot. Igen. Így kell ezt. Máris forradalmasítottam a Vatera pénzügyi problémáit. A jó pasik verekednek, a csinos hölgyek pedig könyörögnek a számlák kiegyenlítéséért. Benzem, Ön ne menjen sehová, mert nem tudjuk nélkülözni felemelő társaságát. De hogy Ön se maradjon ki a szórásból, azt gondolom, a munkakörét bővíteni kellene. Hogy mivel? És hogy még kevésbé legyek szimpatikus: Vannak piros hullámvonalak. Az nem a sorminta, bár kétségtelen, hogy bizonyos postoknál úgy tűnhet a gyakori megjelenés miatt. Amelyik szó alatt kunkorodik a piros vonal, azt érdemes javítani. Ha nem megy egyből, lehet többször próbálkozni. Egyszer csak sikerül és megszületik a nyelvtani szempontból hibátlan post. Természetesen nem a helyesírásodat kritizáltam, mert azt tiltja a fórumszabályzat, csak aggódom, hogy esetleg zavar a sok piros a hozzászólásodban és segíteni szerettem volna, növelve ezzel a komfortérzetedet. Legkedvesebb Benz! Kérem, ha lehet ne törölje ezt a postot, nem biztos, hogy hamar össze tudok hozni ennyi komoly ötletet az elkövetkezendő hetekben. A hozzászólást -VateraBenz- szerkesztette a következő időpontban: 2011-08-05 17:48 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-08-05 17:14
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 12 Regisztrált: 2011-08-03 14:44 Azonosító: 1 539 722 |
Tisztelt Vatera-zók !
Arra lennék kíváncsi ha a vatera ilyen hatékonyan tudja a maga pénzét behalytani / bármekkora összeg is /, akkor miért nem tudom én behajtani , csak hosszas perekedés után annak az árunak az összegét , amit kifizettem de soha nem kaptam meg ?? Az én esetemben 110.000ft nem 310 ft.Azóta a telefonja is megszünt tomyxo társunknak, akiről mint kiderűlt már többször több néven is bebukott.. Vitriolos szimpatikus társam mindenre tud megoldást , várom erre is . a Vatera miért és én miért nem? Jogsegély a vatera részéről nekem ?? A rendőrségi feljelentésre való lehetőségemről szóló levelet meg kaptam. De ismét kérdem , a vatera miért hajt végre hogy beszedje a sajátját, amit mi vettünk meg azutáni részét. Ha mi nem vásárolunk neki sem lessz pénze. Minél többen vásárolunk biztonságosan annál jobb a vatera-nak is.. Nagyon jónak tartom a vatera és égyébb ...***..stb...de valami olyasmire gondoltam mint a paypal . ha nincs árú nincs lóvé.. üdvözlettel |
|
|
|
2011-08-05 16:31
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 001 Regisztrált: 2008-07-17 12:23 Innen: Káosz birodalom Azonosító: 171 419 |
Sziasztok!
Hoztam egy erősen tiltólistára javallott vásárlót. ezabiztos a felhasználó neve. -------------------- "Lemondtam a sexről, az italról és a hazardírozásról! Ez volt életem legszörnyűbb negyedórája"
|
|
|
|
2011-08-04 13:32
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 16 Regisztrált: 2009-06-02 18:12 Azonosító: 654 242 |
|
|
|
|
2011-08-04 09:29
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 13 082 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
"Gyűjtők" figyelmébe ajánlom az urat: Booking Egy forintos aukciókra specializálódott, viszont valószínűleg döbbenetesen elfoglalt felhasználó. A felhasználót kizártuk. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2011-08-04 00:15
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 16 Regisztrált: 2009-06-02 18:12 Azonosító: 654 242 |
"Gyűjtők" figyelmébe ajánlom az urat:
Booking Egy forintos aukciókra specializálódott, viszont valószínűleg döbbenetesen elfoglalt felhasználó. |
|
|
|
2011-08-03 17:05
Létrehozva:
|
|
Nála a semlegesek 1-2 kivétellel nem arról szólnak, hogy nem jelentkezett a termékért. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-08-03 17:04
Létrehozva:
|
|
Kedves Benz!:) És őt miért nem? Nála a semlegesek 1-2 kivétellel nem arról szólnak, hogy nem jelentkezett a termékért. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2011-08-03 16:27
Létrehozva:
|
|
A felhasználót kizártuk. Kedves Benz!:) És őt miért nem? -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-08-03 16:09
Létrehozva:
|
|
A felhasználót kizártuk. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2011-08-03 16:01
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 33 Regisztrált: 2011-06-24 17:07 Azonosító: 1 533 148 |
|
|
|
|
2011-08-03 14:17
Létrehozva:
|
|
Szerintem sokan nem nézik az i+ oldalt, vagy csak figyelmen kívül hagyják. Láttam már olyan a terméklapot, ahol külön kiemelte az eladó, hogy nézzék meg. A Vaterának, ha jól emlékszem, az a hivatalos álláspontja, hogy ami a terméklapon van, az szent. Azaz, arra leget hivatkozni. Ami az i+ oldalon van, arra vitás esetben nem hivatkozhatunk, mert a vevő nem köteles elolvasni. (Én megnézem, ha van, mert az eladó jellemére, intelligenciájára is lehet következtetni. Fontos a megfogalmazás, a stílus. Van, akitől azért nem veszek, mert az i+ oldala nem keltette fel a bizalmamat. Az nem baj, ha keménykedik, mert tudom, hogy amint küldi az adatokat, rögtön utalok. A problémám azzal van, ha igénytelen, ha túlzottan haverkodik, és ha nem tetszik a stílusa. ( Ügyes vagy. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2011-08-03 14:11
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 33 Regisztrált: 2011-06-24 17:07 Azonosító: 1 533 148 |
3. Ja, az örök nagy kérdőjel, a legnehezebb dolog, amin a többség elbukik, hogy a harmadik kívülálló fél számára egyértelmű legyen, hogy tényleg jó fej voltam. Ezen én is izgultam, pedig tudtam, hogy nem én vagyok a ludas, hanem a vevő. És örülök, hogy sikerült. IDÉZET Pedig ott van az i+ oldalamon, hogy sem időm, sem energiám az árut házhoz vinni. Szerintem sokan nem nézik az i+ oldalt, vagy csak figyelmen kívül hagyják. Láttam már olyan a terméklapot, ahol külön kiemelte az eladó, hogy nézzék meg. ( A hozzászólást -majorbalazs74- szerkesztette a következő időpontban: 2011-08-03 14:13 |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-06-19 00:11 |