IPB

Üdvözöllek a Fórumban!

> Fontos tudnivaló

A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.

1275 Oldal V  « < 285 286 287 288 289 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Érdekes, Problémás Felhasználók, Figyelmeztesse felhasználótársait!
VateraBenz
hozzászólás 2011-08-06 21:02
Létrehozva: #5721

Customer Service

Csoport:
M O D E R Á T O R

Regisztrált: 2009-09-04 15:11
Azonosító: 730 465

IDÉZET(cecaceca_v @ 2011-08-06 20:59) *
...ezértjó a paypal. Bármikor meg tudom állítani a lóvémat ha bizonytalan az árú megérkezése.

Azért ez nem egészen így működik. Egyébként dolgozunk egy hasonló fizetési rendszeren.

--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu
Go to the top of the page

+Quote Post
cecaceca_v
hozzászólás 2011-08-06 20:59
Létrehozva: #5722

Újonc
*

Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Regisztrált: 2011-08-03 14:44
Azonosító: 1 539 722

IDÉZET(zejopy @ 2011-08-05 17:41) *
Vitriolos társadnak nem véletlenül ez a mellékneve. Nem tudom, mit kellene a Vaterának tennie. Tulajdonképpen megkérhetjük a Vaterát, dolgozik ott pár jó testfelépítésű pasi, hátha megteszik a kedvedért, hogy kimennek házhoz, szarrá verik a delikvens fejét, elhordanak a lakásából különböző dolgokat 110 ezer Ft összértékben.

Kedves Benz! smile.gif Gerő úr mint volt ügyvezető igazgató, ma tanácsadó, és Csupor úr úgyszintén kellően férfias jelenség. Ők azok, akiknek a képeit fel lehet lelni a neten, ahogy elnézem őket, mindketten alkalmasak fizikai erőszakra. Kérem, továbbítsa a legújabb kívánságot feléjük, hogy puszta testükkel szálljanak ringbe a megkárosított vevők oldalán. Elvégre ez a minimum, hiszen ha a piacon odaadom az eladónak az őszibarack árát, ő fityiszt mutatva elfut, akkor a piac fenntartója nem a rendőrséget javasolja majd, hanem hosszas kergetőzésbe kezd az őszibarackárussal. Igen. Ez így életszerű és általánosan bevett gyakorlat.
Az meg egyszerűen felháborító, hogy a Vatera ki meri adni a számlatartozást behajtó cég felé. Ezen a gyakorlaton igazán rögtön, de azonnal változtassanak.
Azt gondolom, hogy az új ügyvezető igazgatónő kellően bájos egyén, és feltételezem, vannak még mosolygós hölgyek Önöknél. Na most, a minimum, hogy ők kocsiba vágják magukat, elautóznak (természetesen saját költségen) a tartozással rendelkező felhasználókhoz, ha nem találják otthon őket, akkor akár többször is, és szépen simulékonyan megkérik őket, hogy guberálják már a markukba a hiányzó 310 Ft-ot. Igen. Így kell ezt. Máris forradalmasítottam a Vatera pénzügyi problémáit.
A jó pasik verekednek, a csinos hölgyek pedig könyörögnek a számlák kiegyenlítéséért. Benzem, Ön ne menjen sehová, mert nem tudjuk nélkülözni felemelő társaságát. De hogy Ön se maradjon ki a szórásból, azt gondolom, a munkakörét bővíteni kellene. Hogy mivel? biggrin.gif A magasröptű, maradandó értéket képviselő postokat kézírással, gyöngy betűkkel (kódex író pap módjára) lemásolja, majd a Vaterának az e célra kialakított barkácsműhelyében bekeretezi, beüvegezi, végül százas szöggel felszögeli a Vatera irodáiban.

És hogy még kevésbé legyek szimpatikus: Vannak piros hullámvonalak. Az nem a sorminta, bár kétségtelen, hogy bizonyos postoknál úgy tűnhet a gyakori megjelenés miatt. Amelyik szó alatt kunkorodik a piros vonal, azt érdemes javítani. Ha nem megy egyből, lehet többször próbálkozni. Egyszer csak sikerül és megszületik a nyelvtani szempontból hibátlan post. Természetesen nem a helyesírásodat kritizáltam, mert azt tiltja a fórumszabályzat, csak aggódom, hogy esetleg zavar a sok piros a hozzászólásodban és segíteni szerettem volna, növelve ezzel a komfortérzetedet. thank_you.gif

Legkedvesebb Benz! Kérem, ha lehet ne törölje ezt a postot, nem biztos, hogy hamar össze tudok hozni ennyi komoly ötletet az elkövetkezendő hetekben.

Szimpatikus a Vitriolos név , de akkor minden irányban legyen az , ne csak egy irányban..
Tetszett a zöldséges szösszenet és valami ilyesmire gondoltam . A verőemberek kizárva. mad.gif Ha azok akik behajtják a 310 forintot , a vevőkre is fordítanának egy kis energiát , lehet visszatérne a bizalom a vaterára . És még egy észrevétel. Ha valakinek álltalában nincs kb10 pozitívja akkor csak előreutalás után kapja meg -vagy nem - az árut. Nem lehet az eladókra is ezt rákényszeríteni? ha még nem adtál el , nincs előreutalás sem . ezértjó a paypal. Bármikor meg tudom állítani a lóvémat ha bizonytalan az árú megérkezése.

Élvezze mindenki a napot -ameddig még van.

good2.gif good2.gif

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2011-08-06 18:32
Létrehozva: #5723

Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos!

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-03-25 16:08
Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :)
Azonosító: 128 349

IDÉZET(MscKalman @ 2011-08-06 18:31) *
Egyébként gondoltam, hogy korrekt. Több mint 1000 eladás, profi státusz..

Talán csak kicsúszott a számla befizetési határidejéből. smile.gif

--------------------
"Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát."
(Ron Cristian)

+Quote Post
MscKalman
hozzászólás 2011-08-06 18:31
Létrehozva: #5724

Új fórumozó

Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Regisztrált: 2008-11-25 14:17
Azonosító: 316 574

Egyébként gondoltam, hogy korrekt. Több mint 1000 eladás, profi státusz..

+Quote Post
MscKalman
hozzászólás 2011-08-06 13:50
Létrehozva: #5725

Új fórumozó

Csoport:
Ellenőrzött vásárló

IDÉZET(zejopy @ 2011-08-06 13:28) *
Nálam nem látszik, hogy inaktív lenne, pedig többször is frissítettem. Ha a cuccai fennmaradtak, akkor csak számlatartozás, vagy ilyesmi, nem kell vele foglalkozni. Amúgy is eléggé korrektnek tűnik a számadatok alapján.smile.gif
Végleges inaktiválás esetén a futó aukciókat is törlik. Abban az esetben a licitek természetesen érvényüket vesztik.

OK, már tényleg nem inaktív. Köszi.
Egyszer előfordult, akkor az eladóval együtt tényleg licitemet is törölték.

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2011-08-06 13:28
Létrehozva: #5726

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(MscKalman @ 2011-08-06 13:00) *
Üdv!

Licitálás után vettem észre, hogy az eladó inaktív.

http://www.vatera.hu/c_c_catch_dvd_1470147465.html

Most akkor mi van? Érvénytelen, vagy megy minden, mintha aktív lenne?

Nálam nem látszik, hogy inaktív lenne, pedig többször is frissítettem. Ha a cuccai fennmaradtak, akkor csak számlatartozás, vagy ilyesmi, nem kell vele foglalkozni. Amúgy is eléggé korrektnek tűnik a számadatok alapján.smile.gif
Végleges inaktiválás esetén a futó aukciókat is törlik. Abban az esetben a licitek természetesen érvényüket vesztik.

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
MscKalman
hozzászólás 2011-08-06 13:00
Létrehozva: #5727

Új fórumozó

Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Üdv!

Licitálás után vettem észre, hogy az eladó inaktív.

http://www.vatera.hu/c_c_catch_dvd_1470147465.html

Most akkor mi van? Érvénytelen, vagy megy minden, mintha aktív lenne?

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2011-08-05 17:41
Létrehozva: #5728

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(cecaceca_v @ 2011-08-05 17:14) *
Tisztelt Vatera-zók !

Arra lennék kíváncsi ha a vatera ilyen hatékonyan tudja a maga pénzét behalytani / bármekkora összeg is /, akkor miért nem tudom én behajtani , csak hosszas perekedés után annak az árunak az összegét , amit kifizettem de soha nem kaptam meg ?? Az én esetemben 110.000ft nem 310 ft.Azóta a telefonja is megszünt tomyxo társunknak, akiről mint kiderűlt már többször több néven is bebukott.. Vitriolos szimpatikus társam mindenre tud megoldást , várom erre is . a Vatera miért és én miért nem? Jogsegély a vatera részéről nekem ??
A rendőrségi feljelentésre való lehetőségemről szóló levelet meg kaptam. De ismét kérdem , a vatera miért hajt végre hogy beszedje a sajátját, amit mi vettünk meg azutáni részét. Ha mi nem vásárolunk neki sem lessz pénze. Minél többen vásárolunk biztonságosan annál jobb a vatera-nak is.. Nagyon jónak tartom a vatera és égyébb ...***..stb...de valami olyasmire gondoltam mint a paypal . ha nincs árú nincs lóvé..

üdvözlettel

good2.gif good2.gif

Vitriolos társadnak nem véletlenül ez a mellékneve. Nem tudom, mit kellene a Vaterának tennie. Tulajdonképpen megkérhetjük a Vaterát, dolgozik ott pár jó testfelépítésű pasi, hátha megteszik a kedvedért, hogy kimennek házhoz, szarrá verik a delikvens fejét, elhordanak a lakásából különböző dolgokat 110 ezer Ft összértékben.

Kedves Benz! smile.gif Gerő úr mint volt ügyvezető igazgató, ma tanácsadó, és Csupor úr úgyszintén kellően férfias jelenség. Ők azok, akiknek a képeit fel lehet lelni a neten, ahogy elnézem őket, mindketten alkalmasak fizikai erőszakra. Kérem, továbbítsa a legújabb kívánságot feléjük, hogy puszta testükkel szálljanak ringbe a megkárosított vevők oldalán. Elvégre ez a minimum, hiszen ha a piacon odaadom az eladónak az őszibarack árát, ő fityiszt mutatva elfut, akkor a piac fenntartója nem a rendőrséget javasolja majd, hanem hosszas kergetőzésbe kezd az őszibarackárussal. Igen. Ez így életszerű és általánosan bevett gyakorlat.
Az meg egyszerűen felháborító, hogy a Vatera ki meri adni a számlatartozást behajtó cég felé. Ezen a gyakorlaton igazán rögtön, de azonnal változtassanak.
Azt gondolom, hogy az új ügyvezető igazgatónő kellően bájos egyén, és feltételezem, vannak még mosolygós hölgyek Önöknél. Na most, a minimum, hogy ők kocsiba vágják magukat, elautóznak (természetesen saját költségen) a tartozással rendelkező felhasználókhoz, ha nem találják otthon őket, akkor akár többször is, és szépen simulékonyan megkérik őket, hogy guberálják már a markukba a hiányzó 310 Ft-ot. Igen. Így kell ezt. Máris forradalmasítottam a Vatera pénzügyi problémáit.
A jó pasik verekednek, a csinos hölgyek pedig könyörögnek a számlák kiegyenlítéséért. Benzem, Ön ne menjen sehová, mert nem tudjuk nélkülözni felemelő társaságát. De hogy Ön se maradjon ki a szórásból, azt gondolom, a munkakörét bővíteni kellene. Hogy mivel? biggrin.gif A magasröptű, maradandó értéket képviselő postokat kézírással, gyöngy betűkkel (kódex író pap módjára) lemásolja, majd a Vaterának az e célra kialakított barkácsműhelyében bekeretezi, beüvegezi, végül százas szöggel felszögeli a Vatera irodáiban.

És hogy még kevésbé legyek szimpatikus: Vannak piros hullámvonalak. Az nem a sorminta, bár kétségtelen, hogy bizonyos postoknál úgy tűnhet a gyakori megjelenés miatt. Amelyik szó alatt kunkorodik a piros vonal, azt érdemes javítani. Ha nem megy egyből, lehet többször próbálkozni. Egyszer csak sikerül és megszületik a nyelvtani szempontból hibátlan post. Természetesen nem a helyesírásodat kritizáltam, mert azt tiltja a fórumszabályzat, csak aggódom, hogy esetleg zavar a sok piros a hozzászólásodban és segíteni szerettem volna, növelve ezzel a komfortérzetedet. thank_you.gif

Legkedvesebb Benz! Kérem, ha lehet ne törölje ezt a postot, nem biztos, hogy hamar össze tudok hozni ennyi komoly ötletet az elkövetkezendő hetekben.

A hozzászólást -VateraBenz- szerkesztette a következő időpontban: 2011-08-05 17:48

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
cecaceca_v
hozzászólás 2011-08-05 17:14
Létrehozva: #5729

Újonc
*

Csoport:
Ellenőrzött vásárló

Regisztrált: 2011-08-03 14:44
Azonosító: 1 539 722

Tisztelt Vatera-zók !

Arra lennék kíváncsi ha a vatera ilyen hatékonyan tudja a maga pénzét behalytani / bármekkora összeg is /, akkor miért nem tudom én behajtani , csak hosszas perekedés után annak az árunak az összegét , amit kifizettem de soha nem kaptam meg ?? Az én esetemben 110.000ft nem 310 ft.Azóta a telefonja is megszünt tomyxo társunknak, akiről mint kiderűlt már többször több néven is bebukott.. Vitriolos szimpatikus társam mindenre tud megoldást , várom erre is . a Vatera miért és én miért nem? Jogsegély a vatera részéről nekem ??
A rendőrségi feljelentésre való lehetőségemről szóló levelet meg kaptam. De ismét kérdem , a vatera miért hajt végre hogy beszedje a sajátját, amit mi vettünk meg azutáni részét. Ha mi nem vásárolunk neki sem lessz pénze. Minél többen vásárolunk biztonságosan annál jobb a vatera-nak is.. Nagyon jónak tartom a vatera és égyébb ...***..stb...de valami olyasmire gondoltam mint a paypal . ha nincs árú nincs lóvé..

üdvözlettel

good2.gif good2.gif

+Quote Post
Sprinkler1
hozzászólás 2011-08-05 16:31
Létrehozva: #5730

Lelkes fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-07-17 12:23
Innen: Káosz birodalom
Azonosító: 171 419

Sziasztok!

Hoztam egy erősen tiltólistára javallott vásárlót.

ezabiztos a felhasználó neve.

--------------------
"Lemondtam a sexről, az italról és a hazardírozásról! Ez volt életem legszörnyűbb negyedórája"

+Quote Post
AlanFord
hozzászólás 2011-08-04 13:32
Létrehozva: #5731

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2009-06-02 18:12
Azonosító: 654 242

IDÉZET(VateraBenz @ 2011-08-04 09:29) *
A felhasználót kizártuk.

Köszönöm!

+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2011-08-04 09:29
Létrehozva: #5732

Customer Service

Csoport:
M O D E R Á T O R

IDÉZET(AlanFord @ 2011-08-04 00:15) *
"Gyűjtők" figyelmébe ajánlom az urat:
Booking

Egy forintos aukciókra specializálódott, viszont valószínűleg döbbenetesen elfoglalt felhasználó.

A felhasználót kizártuk.

--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
AlanFord
hozzászólás 2011-08-04 00:15
Létrehozva: #5733

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2009-06-02 18:12
Azonosító: 654 242

"Gyűjtők" figyelmébe ajánlom az urat:
Booking

Egy forintos aukciókra specializálódott, viszont valószínűleg döbbenetesen elfoglalt felhasználó.

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2011-08-03 17:05
Létrehozva: #5734

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(VateraBenz @ 2011-08-03 17:04) *
Nála a semlegesek 1-2 kivétellel nem arról szólnak, hogy nem jelentkezett a termékért.

smile.gif Köszönöm a választ.

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2011-08-03 17:04
Létrehozva: #5735

Customer Service

Csoport:
M O D E R Á T O R

IDÉZET(zejopy @ 2011-08-03 16:27) *
Kedves Benz!:)
És őt miért nem? smile.gif

Nála a semlegesek 1-2 kivétellel nem arról szólnak, hogy nem jelentkezett a termékért.

--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2011-08-03 16:27
Létrehozva: #5736

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(VateraBenz @ 2011-08-03 16:09) *
A felhasználót kizártuk.
IDÉZET(zejopy @ 2011-07-26 21:02) *

Kedves Benz!:)
És őt miért nem? smile.gif

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
VateraBenz
hozzászólás 2011-08-03 16:09
Létrehozva: #5737

Customer Service

Csoport:
M O D E R Á T O R

IDÉZET(majorbalazs74 @ 2011-08-03 16:01) *

A felhasználót kizártuk.

--------------------
Üdvözlettel:
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
majorbalazs74
hozzászólás 2011-08-03 16:01
Létrehozva: #5738

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2011-06-24 17:07
Azonosító: 1 533 148

http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=11330332

Ez szép blink.gif Lassan 3 év alatt.

+Quote Post
zejopy
hozzászólás 2011-08-03 14:17
Létrehozva: #5739

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(majorbalazs74 @ 2011-08-03 14:11) *
Szerintem sokan nem nézik az i+ oldalt, vagy csak figyelmen kívül hagyják. Láttam már olyan a terméklapot, ahol külön kiemelte az eladó, hogy nézzék meg.

A Vaterának, ha jól emlékszem, az a hivatalos álláspontja, hogy ami a terméklapon van, az szent. Azaz, arra leget hivatkozni. Ami az i+ oldalon van, arra vitás esetben nem hivatkozhatunk, mert a vevő nem köteles elolvasni.
(Én megnézem, ha van, mert az eladó jellemére, intelligenciájára is lehet következtetni. Fontos a megfogalmazás, a stílus. Van, akitől azért nem veszek, mert az i+ oldala nem keltette fel a bizalmamat. Az nem baj, ha keménykedik, mert tudom, hogy amint küldi az adatokat, rögtön utalok. A problémám azzal van, ha igénytelen, ha túlzottan haverkodik, és ha nem tetszik a stílusa.smile.gif)

IDÉZET(majorbalazs74 @ 2011-08-03 14:11) *
( 011.gif Végre rájöttem, hogy kell így idézni laugh1.gif )

Ügyes vagy. good2.gif

--------------------
(Ron Cristian)

+Quote Post
majorbalazs74
hozzászólás 2011-08-03 14:11
Létrehozva: #5740

Újonc
*

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2011-06-24 17:07
Azonosító: 1 533 148

IDÉZET(zejopy @ 2011-08-03 13:49) *
3. Ja, az örök nagy kérdőjel, a legnehezebb dolog, amin a többség elbukik, hogy a harmadik kívülálló fél számára
egyértelmű legyen, hogy tényleg jó fej voltam.

Ezen én is izgultam, pedig tudtam, hogy nem én vagyok a ludas, hanem a vevő. És örülök, hogy sikerült.

IDÉZET
Pedig ott van az i+ oldalamon, hogy sem időm, sem energiám az árut házhoz vinni.

Szerintem sokan nem nézik az i+ oldalt, vagy csak figyelmen kívül hagyják. Láttam már olyan a terméklapot, ahol külön kiemelte az eladó, hogy nézzék meg.
( 011.gif Végre rájöttem, hogy kell így idézni! Roppant büszke vagyok magamra laugh1.gif )

A hozzászólást -majorbalazs74- szerkesztette a következő időpontban: 2011-08-03 14:13

+Quote Post

1275 Oldal V  « < 285 286 287 288 289 > » 
Reply to this topicStart new topic
5 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (5 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió A pontos idő: 2013-06-19 00:11