Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2012-01-15 11:55
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 015 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Betudom bizonyítani az összes tranzakciót,sőt a felhasználónevem mellett is ott van mennyi vásárlásom volt az elmúlt 9hónapban! Többet nem írok,értelme úgy látom nem sok,többet nem vaterázok ennyi!! Holnap reggel megteszem a feljelentést!!! Elbeszéltek egymás mellett. Hytech rád keresett és valamiért nem találta a többi tranzakciót. Nem azt mondta, hogy nem vásároltál, csak azt, hogy nem találja. Azért, mert egy csalóval kerültél kapcsolatba, nem jelenti azt, hogy mindenki ilyen, de ha nem akarsz ezentúl vaterázni, akkor nem fogsz. Kicsit olyan ez, mintha azt mondanád, hogy azért, mert vannak balesetek az utakon, te nem ülsz többet autóba, és az utcára sem mész ki. Értelme pedig volt annak, hogy írtál, mert felhívtad egy esetre a figyelmet. A legjobb viszont valóban az, hogy megteszed a feljelentést. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-01-15 11:48
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 5 Regisztrált: 2012-01-14 17:10 Azonosító: 1 613 810 |
[quote name='hytech' date='2012-01-15 10:44' post='1378287']
Ezt a vaterától kellene megkérdezni. Ugyanis az ön neve alatt az elmúlt 90 napban ennyi megnyert vagy licitált aukciót lát a rendszer: http://www.vatera.hu/listings/index.php?ob...tmpsb=Keres%E9s Na EZÉRT mondom! [/q Betudom bizonyítani az összes tranzakciót,sőt a felhasználónevem mellett is ott van mennyi vásárlásom volt az elmúlt 9hónapban! Többet nem írok,értelme úgy látom nem sok,többet nem vaterázok ennyi!! Holnap reggel megteszem a feljelentést!!! |
|
|
|
2012-01-15 11:44
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
. . . Egy kivételével az összes linket megtaláltam amit vásároltam. Nem értem ön miért mondja 1 tranzakcióm volt!! Ezt a vaterától kellene megkérdezni. Ugyanis az ön neve alatt az elmúlt 90 napban ennyi megnyert vagy licitált aukciót lát a rendszer: http://www.vatera.hu/listings/index.php?ob...tmpsb=Keres%E9s Na EZÉRT mondom! -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2012-01-15 11:41
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 5 Regisztrált: 2012-01-14 17:10 Azonosító: 1 613 810 |
. Ez nem igaz,elküldöm önnek miket vásároltam!! http://www.vatera.hu//michael_jackson_emle...1508440115.html http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=1469266918 http://www.vatera.hu//nike_taska_fekete_3_...1477694944.html http://www.vatera.hu//noi_converse_pulover...1476736618.html http://www.vatera.hu//eredeti_lonsdale_noi...1465272142.html http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=1465680787 http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=1464998193 http://www.vatera.hu//nike_noi_cipo_1527369842.html Egy kivételével az összes linket megtaláltam amit vásároltam. Nem értem ön miért mondja 1 tranzakcióm volt!! Tisztelt Evy811! A felhasználót január 11-én kizártuk. Megteszem a szükséges rendőri intézkedést!! |
|
|
|
2012-01-15 11:35
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 015 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
.... U.I. Valami változhatott, régebben ez gördülékenyekebb volt. Lehet személycsere, vagy annyira sok a törlési kérelem, hogy képtelenség még átnézni is, nem tudom, és nem is fogjuk megtudni Szerintem nem egy ember van az ÜSZ-on, hanem sok. Én is észrevettem amit írtál, nagyon nehéz, de van, amikor végül sikerül érdemi választ kapni. Igazából nem tudom, mi lenne az optimális megoldás, hogy a Vatera is kezelni tudja a dolgot, de mi is elégedettek vagyunk. Az egyértelmű bosszúnegatívokat régebben mindig törölték, pontosan azért, hogy a szenvedő alany a későbbiekben is reálisan értékeljen. Hiszen egy bennmaradt bosszúnegatív erősen elgondolkodtatja az embert, hogy máskor is adjon negát, még akkor is, ha az megalapozott és reális. Ezzel a tendenciával az a baj, hogy sokkal tovább itt maradnak közöttünk azok a felhasználók, akik nem ide valók. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-01-15 11:20
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 942 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Elnézést igazad van! itt a termék linkje is! http://www.vatera.hu//abercrombie_fitch_fe...1509550745.html HannaP Tisztelt Evy811! A felhasználót január 11-én kizártuk. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2012-01-15 11:19
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 048 Regisztrált: 2010-01-27 17:06 Azonosító: 964 053 |
Kértem, hogy olvassák el a levelezést, amiben egyértelműen benne van, hogy 3 hétig vártam, ahol válaszolt az emailekre, amiket állítólag - a negatív értékelése - szerint meg se kapott. Maximálisan megértelek, én is így jártam nemrég. Ráadásul én előre semlegessel zártam le a dolgot. Többször próbáltam magyarázni a bizonyítványom, és végső válasz az volt, hogy amennyiben mindkét fél kéri, akkor törlik. Ez nekem eléggé paradoxálisnak tűnt, hiszen el nem tudnám képzelni, hogy a bosszúszomjas vevő majd megbánást tanúsít... Kis öröm az ürömben, hogy lehetőség van válaszolni a negatív értékelésre, tedd meg, írd meg ott a frankót, hogy aki nézi az értékeléseid, az képben legyen. U.I. Valami változhatott, régebben ez gördülékenyekebb volt. Lehet személycsere, vagy annyira sok a törlési kérelem, hogy képtelenség még átnézni is, nem tudom, és nem is fogjuk megtudni A hozzászólást -Bigdept- szerkesztette a következő időpontban: 2012-01-15 11:21 -------------------- Az összes kerti vetemények közül a kóbászt szeretem a legjobban!
|
|
|
|
2012-01-15 11:14
Létrehozva:
|
|
|
Légy szíves pontosítsad a felhasználónevet, mert nekem erre nem jön be semmi. Elnézést igazad van! itt a termék linkje is! http://www.vatera.hu//abercrombie_fitch_fe...1509550745.html HannaP |
|
|
|
2012-01-15 11:02
Létrehozva:
|
|
Sziasztok! November 19.-én rendeltem egy pulóvert,az eladó 15-20 munkanapot mondott a termék megérkezéséig. Karácsonyi ajándéknak szántam.Január 3.án azt mondta,úton van a pulóver,én bíztam benne.Ő nem tájékoztatott ha én nem érdeklődöm,infót sem kapok!Majd 14.én kaptam egy levelet,hogy nem lesz pulóver,de a pénzem sem utalja vissza. és ezt írta: "A levelekre válaszolni a továbbiakban sajnos nem tudok"170 tranzakciója volt,amiből 80% nem kapott semmilyen terméket,sem pénzt vissza!!!sokan vagyunk Kérek mindenkit akit (HannaP170) megkárosított ,írjon együtt többre megyünk!!Rendőrségi feljelentést megteszem,nem hagyom annyiban!!!Egyik átvert ügyfele jelezte ,hogy másik felhasználónéven is ő van fent (Lasercrome)néven!!!Szomorú vagyok és csalódott! Légy szíves pontosítsad a felhasználónevet, mert nekem erre nem jön be semmi. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-01-15 10:59
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! November 19.-én rendeltem egy pulóvert,az eladó 15-20 munkanapot mondott a termék megérkezéséig.
Karácsonyi ajándéknak szántam.Január 3.án azt mondta,úton van a pulóver,én bíztam benne.Ő nem tájékoztatott ha én nem érdeklődöm,infót sem kapok!Majd 14.én kaptam egy levelet,hogy nem lesz pulóver,de a pénzem sem utalja vissza. és ezt írta: "A levelekre válaszolni a továbbiakban sajnos nem tudok"170 tranzakciója volt,amiből 80% nem kapott semmilyen terméket,sem pénzt vissza!!!sokan vagyunk Kérek mindenkit akit (HannaP170) megkárosított ,írjon együtt többre megyünk!!Rendőrségi feljelentést megteszem,nem hagyom annyiban!!!Egyik átvert ügyfele jelezte ,hogy másik felhasználónéven is ő van fent (Lasercrome)néven!!!Szomorú vagyok és csalódott! |
|
|
|
2012-01-15 10:58
Létrehozva:
|
|
![]() Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 672 Regisztrált: 2011-06-10 06:38 Innen: Budapest Azonosító: 1 524 248 |
.... pár embernek kellett volna fix áron a jelen termék, nem értékeltem az illetőt, és tudom hogy mivel nem értékeltem negatívval mielőtt újra feltettem a melegítőt így a jutalékot sem kapom vissza de a nagyobb problémám hogy a vatera felszólított, hogy 10napon belül értékelnem kell, különben nem használhatom a személyes menümben csak az értékelés menüpontot. Nemrég kezdtem a vaterázást, és nagyon nem szeretnék kapni egy negatívot és biztos vagyok benne ha én negatívval vagy semlegessel értékelem bosszúértékelést kapok. Ilyen esetben mi a teendő? Pozitív értékelés? Köszönöm szépen előre is! Megértem a problémádat, de... Szerintem nem túl etikus egy terméket újra feltölteni, mielőtt 100%-ig meg nem győződtél arról, hogy a vevőnek nem kell a termék vagy legalább értékelést adhattál volna, ezzel egyértelműsítve, hogy a dolog ezen részét lezártad. -------------------- Aki tud, tanít. Aki szeret, átad.
|
|
|
|
2012-01-15 10:54
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 942 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
sziaasztok kisskatica666 nevezetű felhasználó 5db terméket vásárolt nálam 48.000t-értékben. emailt írt hogy nagyon sürgős hétfőn küldjem utánvéttel. (hahahahhahaha) felhívtam, a számon nem ismerték. budapesti címét meg akartam keresni a térképen, olyan utca abban a kerületben nincs is. ... Tisztelt cicababi! A felhasználót felszólítottuk a megadott adatok módosítására. ...Ilyen esetben mi a teendő? Pozitív értékelés? Köszönöm szépen előre is! Ha önnek ez pozitív élmény volt, akkor pozitív értékelés. Egyéb esetben nincs rá oka. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2012-01-15 10:44
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 660 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
|
|
|
|
2012-01-15 10:41
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 10 Regisztrált: 2011-12-04 23:59 Azonosító: 1 582 290 |
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék, feltettem karácsony környékén egy melegítőt 1ft-ra, 8000ft-ért ment el, a vevőmnek 1értékelése volt akkor, írtam neki eltelt kb 1hét, megint, a végén 2.5hétnél és 3 levélnél tartottam, mikor meguntam és feltettem megint a terméket, (azt hozzáteszem hogy időközben begyűjtött 3 értékelést és mind pozitiv tehát csak az én termékem nem kellett neki) akkoriban egy pár embernek kellett volna fix áron a jelen termék, nem értékeltem az illetőt, és tudom hogy mivel nem értékeltem negatívval mielőtt újra feltettem a melegítőt így a jutalékot sem kapom vissza de a nagyobb problémám hogy a vatera felszólított, hogy 10napon belül értékelnem kell, különben nem használhatom a személyes menümben csak az értékelés menüpontot. Nemrég kezdtem a vaterázást, és nagyon nem szeretnék kapni egy negatívot és biztos vagyok benne ha én negatívval vagy semlegessel értékelem bosszúértékelést kapok. Ilyen esetben mi a teendő? Pozitív értékelés? Köszönöm szépen előre is! |
|
|
|
2012-01-15 10:39
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 660 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
Ez sablonválasz. Addig írj, amíg nem látod, hogy rendesen végigolvasták a levelezést. Én elfogadom, |
|
|
|
2012-01-15 10:34
Létrehozva:
|
|
![]() Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 672 Regisztrált: 2011-06-10 06:38 Innen: Budapest Azonosító: 1 524 248 |
Kértem, hogy olvassák el a levelezést, amiben egyértelműen benne van, hogy 3 hétig vártam, ahol válaszolt az emailekre, amiket állítólag - a negatív értékelése - szerint meg se kapott. Próbáld meg újra, ott is "csak" emberek dolgoznak. Elsőre egy sablon választ kaptál, de ütni kell a vasat, ahogy hytech írta. Más témában ugyan, de elsőre én is sablon választ kaptam az ügyfélszolgálattól, másodjára már kimerítő válasz jött, nem sablon levél. -------------------- Aki tud, tanít. Aki szeret, átad.
|
|
|
|
2012-01-15 10:25
Létrehozva:
|
|
A vatera ezzel az indokkal nem törölte a bosszúnegatívot.: A kapott információk alapján nem áll módunkban megállapítani, hogy az jogos vagy jogtalan, hiszen az adásvétel során nem voltunk jelen, személyesen nem láttuk a terméket, így annak minőségéről sem tudunk véleményt nyilvánítani. Amennyiben partnerével megbeszélik, közös kérésüknek eleget téve töröljük Ez azért vicces, mert át se vette, az értékelésben semmilyen minőségi kifogás nem volt. Azért kapta tőlem a negatívot, mert nem vette át, hogy kerül ide a minőség????? Ez sablonválasz. Addig írj, amíg nem látod, hogy rendesen végigolvasták a levelezést. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-01-15 10:21
Létrehozva:
|
|
|
Újonc ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 48 Regisztrált: 2009-09-11 14:05 Azonosító: 740 445 |
Pedig ez bőven elegendő bizonyíték a többivel együtt. A vatera ezzel az indokkal nem törölte a bosszúnegatívot.: A kapott információk alapján nem áll módunkban megállapítani, hogy az jogos vagy jogtalan, hiszen az adásvétel során nem voltunk jelen, személyesen nem láttuk a terméket, így annak minőségéről sem tudunk véleményt nyilvánítani. Amennyiben partnerével megbeszélik, közös kérésüknek eleget téve töröljük Ez azért vicces, mert át se vette, az értékelésben semmilyen minőségi kifogás nem volt. Azért kapta tőlem a negatívot, mert nem vette át, hogy kerül ide a minőség????? |
|
|
|
2012-01-15 10:19
Létrehozva:
|
|
Így éri meg valósan értékelni a partnert. Nekem is adnom kellett volna egy semlegest és akkor nem járok pórul. Igaz így lehetősége lesz másokat is becsapni, de legalább én nem kaptam volna ilyen bosszú negatívot. Írj újra, válaszolj addig, amíg nem olvassák el érdemben a levelet és nem arra válaszolnak. HA megint sablont kapsz, megint válaszolj és újra. Persze ne legyél goromba, vagy ilyesmi, de ne hagyd annyiban a dolgot. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-01-15 10:17
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Próbáltam felhívni, de a megadott szám nem kapcsolható, vagyis hamis. Ennyit erről Pedig ez bőven elegendő bizonyíték a többivel együtt. A hozzászólást -hytech- szerkesztette a következő időpontban: 2012-01-15 10:17 -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-24 16:59 |