Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2009-11-19 17:44
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Tippelhetek? Borsod? Egyébként szerintem max zárt aukciózni tudsz, ha ilyen kivánságaid vannak, nemhiszem, hogy ezt a megyénkénti szelektálást bevezetnék. Hideg. Nem Borsod. Várom a további tippeket. (Grobarnak nem ér mert ő tudja) -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2009-11-19 17:40
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Kedves hytech! Érdekes ötlet, de erre jelenleg nincs lehetőség. Az egy jó kérdés, hogy ez beleírható-e a leírásba vagy diszkriminációnak számít. Utánanézek. Egyébként szerintem én nyernék, ha azon versenyeznénk, hogy ki tud durvább dolgokat mesélni Köszönöm Benz előre is! Gondoltam,hogy nem 2 perc egy ilyen megyénkénti szűrést aktiválni így inkább a termékleírásba szánt kitétel ami jobban érdekelne. Egy hideg téli estén benne vagyok egy sztorizgatásban. Ha szeretitek a pezsgőt akkor bontunk egyet - ki ki ahol van - és belecsapunk a húrokba. Szerintem nem fogunk unatkozni. -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2009-11-19 17:31
Létrehozva:
|
|
|
Aramir fan klub tag ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 066 Regisztrált: 2007-03-01 14:15 Azonosító: 73 |
Vannak sztorijaim de sosem untattam velük senkit,ahogy azt észrevehetted. Pedig páran a fejüket fognák az biztos, többek között a modik is. A legegyszerűbb az lenne ha a tiltólistának lenne egy olyan opciója ahol a megyét meg lehet adni. Így egyetlen mozdulattal egy komplett megye mehetne a levesbe. Tippelhetek? Borsod? Egyébként szerintem max zárt aukciózni tudsz, ha ilyen kivánságaid vannak, nemhiszem, hogy ezt a megyénkénti szelektálást bevezetnék. |
|
|
|
2009-11-19 17:11
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 13 085 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Kedves Benz! Segíts nekem. Ezentúl nem szeretném ha egy bizonyos megyéből vásárolna tőlem bárki is. ... Kedves hytech! Érdekes ötlet, de erre jelenleg nincs lehetőség. Az egy jó kérdés, hogy ez beleírható-e a leírásba vagy diszkriminációnak számít. Utánanézek. Vannak sztorijaim de sosem untattam velük senkit,ahogy azt észrevehetted. Pedig páran a fejüket fognák az biztos, többek között a modik is. ... Egyébként szerintem én nyernék, ha azon versenyeznénk, hogy ki tud durvább dolgokat mesélni -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2009-11-19 16:48
Létrehozva:
|
|
|
Nem biztos,hogy unalmas lenne. A megfelelő következtetéseket levonnánk belőle. Ha néha jólesne, oszd meg velünk bátran!Ha nem akarod, természtesen azt is megértem. Jó volna néha szelektálgatni!Amikor műszaki cikket teszek fel hirdetni, kiemelkedően sok arrogáns és marha írogat. El tudom képzelni a helyzeted!!!Nem csodálom, ha szelektálgatnál. Hogy mi diszkriminatív és mi nem?Nem tudom.Elég tágan lehet ezt értelmezni! Szerintem joga van az eladónak a saját eladása terhére leválogatni az ügyfélkörét.Ezzel maximum magát károsítja.Illetve a zsebét. Én is így gondolom! -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2009-11-19 16:45
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 001 Regisztrált: 2008-07-17 12:23 Innen: Káosz birodalom Azonosító: 171 419 |
Vannak sztorijaim de sosem untattam velük senkit,ahogy azt észrevehetted. Pedig páran a fejüket fognák az biztos, többek között a modik is. A legegyszerűbb az lenne ha a tiltólistának lenne egy olyan opciója ahol a megyét meg lehet adni. Így egyetlen mozdulattal egy komplett megye mehetne a levesbe. Nem biztos,hogy unalmas lenne. A megfelelő következtetéseket levonnánk belőle. Ha néha jólesne, oszd meg velünk bátran!Ha nem akarod, természtesen azt is megértem. Jó volna néha szelektálgatni!Amikor műszaki cikket teszek fel hirdetni, kiemelkedően sok arrogáns és marha írogat. El tudom képzelni a helyzeted!!!Nem csodálom, ha szelektálgatnál. Hogy mi diszkriminatív és mi nem?Nem tudom.Elég tágan lehet ezt értelmezni! Szerintem joga van az eladónak a saját eladása terhére leválogatni az ügyfélkörét.Ezzel maximum magát károsítja.Illetve a zsebét. -------------------- "Lemondtam a sexről, az italról és a hazardírozásról! Ez volt életem legszörnyűbb negyedórája"
|
|
|
|
2009-11-19 16:29
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 254 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Vannak sztorijaim de sosem untattam velük senkit,ahogy azt észrevehetted. Pedig páran a fejüket fognák az biztos, többek között a modik is. A legegyszerűbb az lenne ha a tiltólistának lenne egy olyan opciója ahol a megyét meg lehet adni. Így egyetlen mozdulattal egy komplett megye mehetne a levesbe. Ez szerintem megoldható lenne, de akkor jön valaki más, aki az összes nullást szeretné tiltóra tenni, és biztosan végtelen a variációk száma. Szerintem ez a vágyad nem fog teljesülni, de drukkolok Neked. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-11-19 16:25
Létrehozva:
|
|
|
Háááát érdekes sztorikkal rendelkezhetsz!!!! Kíváncsi vagyok sikerül-e megoldani, minden esetre drukkolok..... Vannak sztorijaim de sosem untattam velük senkit,ahogy azt észrevehetted. Pedig páran a fejüket fognák az biztos, többek között a modik is. A legegyszerűbb az lenne ha a tiltólistának lenne egy olyan opciója ahol a megyét meg lehet adni. Így egyetlen mozdulattal egy komplett megye mehetne a levesbe. -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2009-11-19 16:22
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 001 Regisztrált: 2008-07-17 12:23 Innen: Káosz birodalom Azonosító: 171 419 |
Ezentúl nem szeretném ha egy bizonyos megyéből vásárolna tőlem bárki is. SENKI! Ha a villámár dupláját adja akkor sem. Háááát érdekes sztorikkal rendelkezhetsz!!!! Kíváncsi vagyok sikerül-e megoldani, minden esetre drukkolok..... -------------------- "Lemondtam a sexről, az italról és a hazardírozásról! Ez volt életem legszörnyűbb negyedórája"
|
|
|
|
2009-11-19 15:47
Létrehozva:
|
|
|
Kedves Benz! Segíts nekem. Ezentúl nem szeretném ha egy bizonyos megyéből vásárolna tőlem bárki is. SENKI! Ha a villámár dupláját adja akkor sem. Negatív megkülönböztetés e ha beleírom a termékpalba,hogy onnan senki ne licitáljon mert az árut nem fogom elküldeni, negatív és tiltólista? Hosszú évek alatt ért meg ez bennem de most betelt a pohár. Ha ez így nem megy akkor légyszíves mondj egy olyan módszert amivel szabályosan le tudom tiltani a konkrét megye összes vásárlóját. Köszi hytech -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2009-11-17 21:51
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 254 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Kedves zejopy! Sajnos ez nagy valószínűséggel így is marad Már több alkalommal előjött a téma, a fejlesztő kollégák is foglalkoztak vele. Ez is a fórum motor egyik gyengesége. Hosszabb távon elképzelhető, hogy váltunk, de addig együtt kell élni ezzel és még néhány kisebb hibával. Kedves Benz! Csak azt nem értem, Hytech-et miért engedi betenni, mert emlékezve az Ön próbálkozására, én is kipróbáltam őt, és nekem is sikerült. Ráadásul nekem már volt más is régebben bent. Persze, van amivel kénytelenek vagyunk megalkudni. Ja, és persze kicsit később megtaláltam azt a szöveget is, amit Hytech idézett, csak először rossz helyen kerestem. Köszönöm a választ! -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-11-17 21:38
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 13 085 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Kedves Benz, vagy Leó! Csatlakoznék Hytech panasz szavához, annyi különbséggel, hogy nekem nem ír ki semmit. Egyszerűen nem történik semmi. Én csinálok valamit rosszul? Kedves zejopy! Sajnos ez nagy valószínűséggel így is marad Már több alkalommal előjött a téma, a fejlesztő kollégák is foglalkoztak vele. Ez is a fórum motor egyik gyengesége. Hosszabb távon elképzelhető, hogy váltunk, de addig együtt kell élni ezzel és még néhány kisebb hibával. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2009-11-17 21:19
Létrehozva:
|
|
Kedves Benz/Oroszlán, Sajnos nem működik a fórumos tiltólistám. Nem tudok betenni új nevet mert mindíg ezt a hibaüzenetet írja ki: " ***** nem adható a listához. Ennek több oka is lehet: Lehet hogy a felhasználó már szerepel a listádon vagy csoporttagsága miatt nem vehető fel a listára, de lehet hogy nincs is ilyen felhasználó." Kedves Benz, vagy Leó! Csatlakoznék Hytech panasz szavához, annyi különbséggel, hogy nekem nem ír ki semmit. Egyszerűen nem történik semmi. Én csinálok valamit rosszul? -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-11-16 18:02
Létrehozva:
|
|
Az ember nem mindig a legsimulékonyabb modorában reagál, ha felhúzzák. Azt hiszem, erről azért Te is tudnál mesélni. Nem is tudom miről beszélsz. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-11-16 17:30
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 803 Regisztrált: 2007-03-23 16:34 Innen: :nennI Azonosító: 1 714 |
Ne hozd ezt a nyuszika kérdést. Az ismerj+ oldalra 24 óra van. Ma munkakezdés óta 6 óra telt el, szerintem ha holnap délelőtt meglesz, az sem késő. Annak meg csak örülj szerintem, hogy nem kaptál választ, mert cinikus voltál és arrogáns. Ha én lennék a moderátor, nem úsztad volna meg hallgatással. Minimum témarombolásnak minősítettem volna a postjaidat, mert csak nyomtad a süketet, minden kompromisszumra való hajlandóság nélkül. A megkritizált "kérés" nem hiszem, hogy a kompromisszum-képtelenségemet mutatja. Az ember nem mindig a legsimulékonyabb modorában reagál, ha felhúzzák. Azt hiszem, erről azért Te is tudnál mesélni. Ez viszont nem magyarázza azt, hogy miért nem kapok választ arra az egyszerű kérdésre, hogy az ajánlott levélnél miért nem tud megjelenni az, hogy "nincs megadva". A segítségedet köszönöm, ezúton is. -------------------- "A kutyán kívül a könyv az ember legjobb barátja. A kutyán belül olyan sötét van, hogy nem lehet olvasni." "A Föld nevű űrhajónak nincsenek utasai. Mindannyian a személyzethez tartozunk." (Marshall McLuhan) |
|
|
|
2009-11-16 14:45
Létrehozva:
|
|
Á, csak most olvasom! Ha nem fogalmazom meg a kérést, akkor meg az a baj, hogy csak pattogok, de semmi megoldási javaslat. Nyuszika és a sapka... De sebaj. Viszont válasz azóta sincs, ahogy ismerj+ oldalam sem. Ne hozd ezt a nyuszika kérdést. Az ismerj+ oldalra 24 óra van. Ma munkakezdés óta 6 óra telt el, szerintem ha holnap délelőtt meglesz, az sem késő. Annak meg csak örülj szerintem, hogy nem kaptál választ, mert cinikus voltál és arrogáns. Ha én lennék a moderátor, nem úsztad volna meg hallgatással. Minimum témarombolásnak minősítettem volna a postjaidat, mert csak nyomtad a süketet, minden kompromisszumra való hajlandóság nélkül. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-11-16 14:36
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 803 Regisztrált: 2007-03-23 16:34 Innen: :nennI Azonosító: 1 714 |
Á, csak most olvasom!
Ha nem fogalmazom meg a kérést, akkor meg az a baj, hogy csak pattogok, de semmi megoldási javaslat. Nyuszika és a sapka... De sebaj. Viszont válasz azóta sincs, ahogy ismerj+ oldalam sem. Ui.: Az előtted álló zajos sikerekhez természetesen én is gratulálok. Ezek után, hogy itt pattogtál, mint kecskeszar a száraz deszkán, még van képed kérni??
Na itt a baj, nem a Vera reklámnál. Jézus!! A hozzászólást -mmmyki- szerkesztette a következő időpontban: 2009-11-16 14:37 -------------------- "A kutyán kívül a könyv az ember legjobb barátja. A kutyán belül olyan sötét van, hogy nem lehet olvasni." "A Föld nevű űrhajónak nincsenek utasai. Mindannyian a személyzethez tartozunk." (Marshall McLuhan) |
|
|
|
2009-11-16 12:12
Létrehozva:
|
|
Már csak három!!! Gratulálok így előre is! Köszönöm! És milyen csúcs lesz, ha utána kapok egy negát, akkor a következő pozitívnál jöhet az újabb pezsgő. (Na ezt inkább nem. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2009-11-16 12:01
Létrehozva:
|
|
![]() Igencsak öreg róka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 116 Regisztrált: 2009-09-02 09:51 Azonosító: 726 887 |
Hajjajjjjjjj! Nagyon gyorsan el kell menni valami szuperfinom pezsgőt venni, közeledem erősen az 500 +hoz. Gyorsan be a hűtőbe, aztán a kellő pillanatban benyakalni ... Már csak három!!! Gratulálok így előre is! -------------------- Üdvözlettel:
Leó a Vatera oroszlánja |
|
|
|
2009-11-16 11:34
Létrehozva:
|
|
Hajjajjjjjjj!
Nagyon gyorsan el kell menni valami szuperfinom pezsgőt venni, közeledem erősen az 500 +hoz. Gyorsan be a hűtőbe, aztán a kellő pillanatban benyakalni Most már bármikor megtörténhet velem, hiszen kb. 20-an még mindig tartoznak, ha ők megtáltosodnak, akkor két üveggel kell meginni, mert a második csillagot is meg akarom ünnepelni. ( -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-06-20 10:31 |