Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2012-06-18 22:53
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 015 Regisztrált: 2008-11-22 17:28 Azonosító: 310 714 |
Köszönöm. El kellene menni aludni, de nem megy. Nyár van és bennem tombolnak a hormonok. De azt hiszem a pasikban is. Na ilyen hozzászólást sem fogtok tőlem többet olvasni. |
|
|
|
2012-06-18 22:49
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 955 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
-------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-06-18 22:47
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 015 Regisztrált: 2008-11-22 17:28 Azonosító: 310 714 |
|
|
|
|
2012-06-18 22:37
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 955 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Szívből Gratulálok! Nagyon ügyes vagy!:) Köszönöm, de igazából semmi különöset nem csináltam, csak valahogy így sikerült. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-06-18 22:29
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 405 Regisztrált: 2008-08-07 19:42 Azonosító: 177 261 |
Ezt a kérdést régóta jegelem, és azt hiszem, Benz már szólt az érdekünkben, úgyhogy most nem. És amúgy is, elhalasztom júliusra. Na ezt az egyetemes dumát nekem bedobhatnák, ebben a félévben minden tantárgyból ötösre zártak le, úgyhogy csak elküldeném a képernyőfotót az illetőnek. Szívből Gratulálok! Nagyon ügyes vagy!:) |
|
|
|
2012-06-18 22:25
Létrehozva:
|
|
Természetes a gratula Bignek jár! Én csak szenvedő alany voltam. Ajaj látom gyűjtögetsz legyen mivel fogadnod fórum mesterünket. Aminek nagyon örülnék, ha a csillagozás eltűnne. Tudom azért van, hogy mi okoljunk belőle, de sajna ez nem megy. A nagy tesónál nem a csillagozáson élik ki magukat a vevők. Pl egy személyes átadás után minden csillag 4, megkérdeztem a miért? Válasz "minden okés volt, de az egyetemen is rengeteget kell az asztalra tenni mire 5-t kapok" Dobtam egy hátast és nem válaszoltam. Ezt a kérdést régóta jegelem, és azt hiszem, Benz már szólt az érdekünkben, úgyhogy most nem. És amúgy is, elhalasztom júliusra. Na ezt az egyetemes dumát nekem bedobhatnák, ebben a félévben minden tantárgyból ötösre zártak le, úgyhogy csak elküldeném a képernyőfotót az illetőnek. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-06-18 22:21
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 405 Regisztrált: 2008-08-07 19:42 Azonosító: 177 261 |
Igen, olvastam, mondtam, hogy Big egy kincs itt nálunk. Szerintem nem mer válaszolni, mert azt hiszi, az kapcsolatfelvétel. Nem baj, kivárom. De az biztos, hogy ez egy csomagban nem fog elmenni. A visszatérő vevő jó dolog, csak az a baj vele, hogy nem jelentkezik az értékelése a profilban. Természetes a gratula Bignek jár! Én csak szenvedő alany voltam. Ajaj látom gyűjtögetsz legyen mivel fogadnod fórum mesterünket. Aminek nagyon örülnék, ha a csillagozás eltűnne. Tudom azért van, hogy mi okoljunk belőle, de sajna ez nem megy. A nagy tesónál nem a csillagozáson élik ki magukat a vevők. Pl egy személyes átadás után minden csillag 4, megkérdeztem a miért? Válasz "minden okés volt, de az egyetemen is rengeteget kell az asztalra tenni mire 5-t kapok" Dobtam egy hátast és nem válaszoltam. |
|
|
|
2012-06-18 22:10
Létrehozva:
|
|
Két kezem ökölbe, hogy teljes legyen a siker. Mondjuk kicsit fura, hogy nem válaszolt, de optimistán kell nézni a dolgot, lehet csak lusta válaszolni. Hála ég ma nekem is volt eladásom visszatérő vevőnek. Amúgy olvastad a teljes sikeremet? Persze, hogy olvastad Igen, olvastam, mondtam, hogy Big egy kincs itt nálunk. Szerintem nem mer válaszolni, mert azt hiszi, az kapcsolatfelvétel. Nem baj, kivárom. De az biztos, hogy ez egy csomagban nem fog elmenni. A visszatérő vevő jó dolog, csak az a baj vele, hogy nem jelentkezik az értékelése a profilban. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-06-18 21:58
Létrehozva:
|
|
|
http://www.vatera.hu/listings/index.php?td...;ob=2&obd=1 Képzeljétek el, elkezdett nálam vásárolni. Írtam neki levelet, nem válaszolt, csak tovább vásárolt. Most eddig úgy tűnik, 17 cuccomat vette meg. Azért az nálam nem kevés, gondoljatok bele, van benne leveses tál is, meg tortatál... furcsa. És nagyon nem is illenek össze a cuccok. A többdarabos aukciókból még véletlenül sem ütött le többet, hanem csak egyet mindegyikből. Szóval olyan szokatlan. Bár nem szimatolok bajt, csak ... nem is tudom. (Volt egyszer egy ilyen vevőm, nullás volt, de ő csak egy típust vett, fehéret, és a cakkos szélűt, leginkább az Inkát. Aztán nagyon sokáig visszajárt hozzám, most már elmaradt, talán náluk sem törnek a porcelánok. Két kezem ökölbe, hogy teljes legyen a siker. Mondjuk kicsit fura, hogy nem válaszolt, de optimistán kell nézni a dolgot, lehet csak lusta válaszolni. Hála ég ma nekem is volt eladásom visszatérő vevőnek. Amúgy olvastad a teljes sikeremet? Persze, hogy olvastad |
|
|
|
2012-06-18 21:50
Létrehozva:
|
|
http://www.vatera.hu/listings/index.php?td...;ob=2&obd=1
Képzeljétek el, elkezdett nálam vásárolni. Írtam neki levelet, nem válaszolt, csak tovább vásárolt. Most eddig úgy tűnik, 17 cuccomat vette meg. Azért az nálam nem kevés, gondoljatok bele, van benne leveses tál is, meg tortatál... furcsa. És nagyon nem is illenek össze a cuccok. A többdarabos aukciókból még véletlenül sem ütött le többet, hanem csak egyet mindegyikből. Szóval olyan szokatlan. Bár nem szimatolok bajt, csak ... nem is tudom. (Volt egyszer egy ilyen vevőm, nullás volt, de ő csak egy típust vett, fehéret, és a cakkos szélűt, leginkább az Inkát. Aztán nagyon sokáig visszajárt hozzám, most már elmaradt, talán náluk sem törnek a porcelánok. Ja és csak azért tízet láttok még csak, mert a többi az "időlyukban" van. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-06-18 21:53 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-06-18 19:29
Létrehozva:
|
|
|
Ez arra utal, hogy nincs belőve a magyar nyelvi szótár. Ha tényleg rendesen telepítve van (Beviteli szöveges ablakon jobb egérgomb, és helyi megjelenő menüben a nyelvek alatt ott a pötty a magyar előtt, akkor: About configos lap, ahonnan a fentieket kimásoltad... Jobb egérgomb, megjelenő menüben: ÚJ-> Karakterlánc a neve ez legyen: spellchecker.dictionary a következő panelen, ami megjelenik, és ugyanúgy néz ki, add meg ezt az értéket: hu A változtatások a Firefox újraindítása után élnek majd. Ott nem is fog. Az ellenőrzést ugyanis ki lehet kapcsolni az oldalba épített Html kóddal, és mivel annak a szerkesztőnek van saját ellenőrzőkéje, hát ki van kapcsolva az FF ellenőre. Evan. Ez ellen nem lehet tenni semmit. |
|
|
|
2012-06-18 19:05
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 048 Regisztrált: 2010-01-27 17:06 Azonosító: 964 053 |
Köszönöm Nagyon aranyos vagy! Ha nem indul az autóm találja ki a szerelő extensions.spellcheck.inline.max-misspellings layout.spellcheckDefault services.sync.prefs.sync.layout.spellcheckDefault services.sync.prefs.sync.spellchecker.dictionary ezek vannak. Ez arra utal, hogy nincs belőve a magyar nyelvi szótár. Ha tényleg rendesen telepítve van (Beviteli szöveges ablakon jobb egérgomb, és helyi megjelenő menüben a nyelvek alatt ott a pötty a magyar előtt, akkor: About configos lap, ahonnan a fentieket kimásoltad... Jobb egérgomb, megjelenő menüben: ÚJ-> Karakterlánc a neve ez legyen: spellchecker.dictionary a következő panelen, ami megjelenik, és ugyanúgy néz ki, add meg ezt az értéket: hu A változtatások a Firefox újraindítása után élnek majd. Ja és már feltöltésnél sem ellenőriz. Ott nem is fog. Az ellenőrzést ugyanis ki lehet kapcsolni az oldalba épített Html kóddal, és mivel annak a szerkesztőnek van saját ellenőrzőkéje, hát ki van kapcsolva az FF ellenőre. Evan. Ez ellen nem lehet tenni semmit. -------------------- Az összes kerti vetemények közül a kóbászt szeretem a legjobban!
|
|
|
|
2012-06-18 18:53
Létrehozva:
|
|
Ja, de amikor megtalálja az aktuális topikot, akkor nem egy üres ablak jelenik meg, hogy nosza, írjá', hanem ott virít legfelül az Ő kérdése, szinte szóról szóra, és az általad becitált szakszerű válasz is. Ha nem így lett volna, tehát csak egy kicsit is vissza kellett volna olvasnia, akkor másképp válaszoltunk volna. Igazából nekem is eszembe jutott, hogy az első postom megírása előtt hetekig olvastam. Itt ömlik a hőség a betonból, csókoltassuk Benzt, reméljük valami tengerpart hűs szellő lengeti az esernyőt a koktéljában. Hát a koktélt azt kétlem, más esernyőre pedig remélem nem lesz szüksége. Milyen jó is a fórummodiknak. A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-06-18 18:53 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-06-18 18:47
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 259 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
Hát, nem is tudom. Ja, de amikor megtalálja az aktuális topikot, akkor nem egy üres ablak jelenik meg, hogy nosza, írjá', hanem ott virít legfelül az Ő kérdése, szinte szóról szóra, és az általad becitált szakszerű válasz is. Ha nem így lett volna, tehát csak egy kicsit is vissza kellett volna olvasnia, akkor másképp válaszoltunk volna. ********** Itt ömlik a hőség a betonból, csókoltassuk Benzt, reméljük valami tengerpart hűs szellő lengeti az esernyőt a koktéljában. A hozzászólást -svejku- szerkesztette a következő időpontban: 2012-06-18 18:49 |
|
|
|
2012-06-18 18:41
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 642 Regisztrált: 2008-12-09 15:58 Azonosító: 343 894 |
Szia! Egyesek írni tudnak csak, olvasni nem? Ebben van valami, ám tovább gondoltam, azaz eszembe jutott valami. Erről, de nem ezzel kapcsolatban, mert ez valóban nem őrdöngős manőver, A cégek úgy általában és mostanában egyre inkább szeretik ingyen cselédként foglalkoztatni az ügyfeleiket, ami lássuk be, elég pimasz dolog. Főleg, mert belőlünk élnek. És még milyen fényesen. Az energiaszolgáltatók pl. rábízzák az óra leolvasás és jelentés (neten, telefonon) munkáját ingyér arra, aki kenyéradó gazdájuk. Havi kétszer negyedóra robot. Önmagában nem sok, de éves szinten nem kevés. Hab a tortán, a gázszolgáltató új rendszerre tért, a regelés a csapnivaló rendszer miatt több alkalommal együttesen órákba került. Ki fizet nekem ezért? Az ingyen leves megszűnt, mindig ezt dörgölik a népek orra alá. Nálam is! És akkor még lelkifurdalásom is van, mivel ha ezt mind "önként" és ingyen vállalom, kvázi támogatom a munkanélküliséget. Én nagyon jól elvoltam a leolvasóval. Bejött, nézett, írt, elment, meg sem mozdultam és ő is megélt valamiből. Más dolgom nem volt, mind elpazarolni temérdek energiát és azt borsos áron megfizetni. Kérem a leolvasó fizetését. |
|
|
|
2012-06-18 18:30
Létrehozva:
|
|
Szia! Egyesek írni tudnak csak, olvasni nem? Hát, nem is tudom. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-06-18 18:07
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes virgonc ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 3 259 Regisztrált: 2008-05-27 22:37 Innen: Magyar/Győr Azonosító: 156 696 |
|
|
|
|
2012-06-18 17:56
Létrehozva:
|
|
-------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-06-18 16:47
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 895 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Persze, teljesen ráér, na és ha nyaralásból kifolyólag van külföldön, akkor nagyon jó pihenést kívánok (valahogy úgy érzem, nagyon megérdemli -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2012-06-18 16:07
Létrehozva:
|
|
|
Köszönöm Nagyon aranyos vagy! Ha nem indul az autóm találja ki a szerelő extensions.spellcheck.inline.max-misspellings layout.spellcheckDefault services.sync.prefs.sync.layout.spellcheckDefault services.sync.prefs.sync.spellchecker.dictionary ezek vannak. Ja és már feltöltésnél sem ellenőriz. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-18 07:31 |