Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2012-10-30 14:21
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 414 Regisztrált: 2008-08-07 19:42 Azonosító: 177 261 |
Itt is hideg van, bár amióta süt a nap, azóta jobb. De még mindig jobb, mintha hurrikán lenne. A nap sütés annyit segített, hogy száraz hideg van és nem a ködös nyálkás. Jaj hurrikánt ne is mond! Nagyon sajnálom őket! Neked is. Bevallom nekem ma nyugis. |
|
|
|
2012-10-30 14:16
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 965 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
-------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-10-30 14:14
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 414 Regisztrált: 2008-08-07 19:42 Azonosító: 177 261 |
Szép és nyugodt napot Mindenkinek!
|
|
|
|
2012-10-30 14:05
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 24 965 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
dehogynem fázok. elérte a veszélyes keletet ez a hidegfront. gyűjtok is befelé a kazánban... Itt is hideg van, bár amióta süt a nap, azóta jobb. De még mindig jobb, mintha hurrikán lenne. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-10-30 13:51
Létrehozva:
|
|
![]() Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 514 Regisztrált: 2008-11-24 19:06 Azonosító: 314 976 |
dehogynem fázok. elérte a veszélyes keletet ez a hidegfront. gyűjtok is befelé a kazánban...
|
|
|
|
2012-10-30 12:09
Létrehozva:
|
|
Van, amit Ön mégsem mondhat ki.
Egyszer régen ígértem Önnek egy fél kilós radírt. Esküszöm kerestem, de sehol sem találtam. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-10-30 09:40
Létrehozva:
|
|
Jó reggelt kívánok, hölgyek urak! Neked is jó reggelt Surika! -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-10-30 09:05
Létrehozva:
|
|
![]() Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 514 Regisztrált: 2008-11-24 19:06 Azonosító: 314 976 |
Jó reggelt kívánok, hölgyek urak!
|
|
|
|
2012-10-29 23:59
Létrehozva:
|
|
![]() Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 453 Regisztrált: 2007-11-14 20:22 Azonosító: 43 559 |
Jaj, hát a sorok mögött lehetett olvasni. Szerinte ez az opció a NAV kedvéért lett kitalálva. Egészen mélyen nem értem az összefüggéseket, de a csalódottság és a méltánytalan büntetés, ami a barátot érte, na és a már többször említett bűnbakkeresés már teljessé teszi a képet. Az a sztori ott nagyon-nagyon nem kerek. -------------------- All I wanna do Is trade this life for something new Holding on to what I haven't got!
|
|
|
|
2012-10-29 23:01
Létrehozva:
|
|
Nem volt olyan régen, talán 2-3 éve. Volt egy időszak, amikor a személyes menüben az eladónak kellett áthelyezgetni a kategóriaváltásban érintett aukciókat. Akkor azt én is elbénáztam, vagy nem volt az én kategóriám még átalakítva. Még nyomokban sem emlékszem. A fórum nem erre való Olyan szigorú. Tényleg nagyon érdekelne a válasz Jaj, hát a sorok mögött lehetett olvasni. Szerinte ez az opció a NAV kedvéért lett kitalálva. Egészen mélyen nem értem az összefüggéseket, de a csalódottság és a méltánytalan büntetés, ami a barátot érte, na és a már többször említett bűnbakkeresés már teljessé teszi a képet. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-10-29 22:56
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 901 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Pedig a helyes besorolás a jó eladást segíti elő. Szerintem. Ez a lehetőség mikor volt? Még előttem? Mert nem emlékszem rá. (Akkor így nem továbbítom. Nem volt olyan régen, talán 2-3 éve. Volt egy időszak, amikor a személyes menüben az eladónak kellett áthelyezgetni a kategóriaváltásban érintett aukciókat. Kedves Benzünk. Na jó, be kell látnom, nem megy nekem ez a királyi többes. Szóval szerintem nem baj az, ha a fórumot olvasó emberek tájékozottak. És sokan olvasnak ám. Nem feltétlenül jelentést kell minden esetben érteni ez alatt. Sokszor inkább érdeklődést. Értem én, hogy Ön nem postás, teljesen rendben van az az igénye, hogy napi 3 órát ne ezzel töltsön, de tényleg. Valami áthidaló megoldás jó lenne, hogy a szabálytalan aukciók felismerésében való jártasság is fejlődhessen, de Ön se olyannal foglalkozzon, ami nem feltétlenül dolga. Nem kritika, tudja. A fórum nem erre való Mondtam már, hogy szeretem a humorát? Tényleg nagyon érdekelne a válasz -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2012-10-29 22:48
Létrehozva:
|
|
Kedves zejopy! c.) elvileg jó lenne, de a gyakorlatban már nem annyira Régebben volt ilyen, "régi kategorizáltak" néven. Amit oda betettünk, az az idők végezetéig ott penészedett Sajnos, igen kevesen éreztek késztetést a megfelelő helyre történő önkéntes áthelyezésre... Kár, mert nekünk is egyszerűbb lenne. Pedig a helyes besorolás a jó eladást segíti elő. Szerintem. Ez a lehetőség mikor volt? Még előttem? Mert nem emlékszem rá. (Akkor így nem továbbítom. Ha valaki a jól ismert kérésünk ellenére is a fórumon kívánja jelentgetni a szabálytalan aukciókat, akkor a link törlése is egy lehetséges eszköz a helyes út megmutatására Kedves Benzünk. Na jó, be kell látnom, nem megy nekem ez a királyi többes. Szóval szerintem nem baj az, ha a fórumot olvasó emberek tájékozottak. És sokan olvasnak ám. Nem feltétlenül jelentést kell minden esetben érteni ez alatt. Sokszor inkább érdeklődést. Értem én, hogy Ön nem postás, teljesen rendben van az az igénye, hogy napi 3 órát ne ezzel töltsön, de tényleg. Valami áthidaló megoldás jó lenne, hogy a szabálytalan aukciók felismerésében való jártasság is fejlődhessen, de Ön se olyannal foglalkozzon, ami nem feltétlenül dolga. Nem kritika, tudja. És mire jutott a gondolkodással? Miért született?! Mondtam már, hogy szeretem a humorát? A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2012-10-29 22:50 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-10-29 22:40
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 901 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
... Kérem, mondjon egy: a.) Jól van, okos a feje kedves zejopy, írja meg a fejlesztési javaslatot. b.) Mi van ivott? Tökhülyeség. (Szabad a választás. Kedves zejopy! c.) elvileg jó lenne, de a gyakorlatban már nem annyira Régebben volt ilyen, "régi kategorizáltak" néven. Amit oda betettünk, az az idők végezetéig ott penészedett Sajnos, igen kevesen éreztek késztetést a megfelelő helyre történő önkéntes áthelyezésre... Kár, mert nekünk is egyszerűbb lenne. Oké, de ez egy eset volt. Viszont én már többször láttam, hogy kiszedte a linket bizonyos postokból. Nem csak ilyen jellegűekből, hanem olyanból is, amikor más szabálytalanságról volt szó. Vagy az csak egyedi eset volt? Ne mondja, hogy mondjak példát. Ha valaki a jól ismert kérésünk ellenére is a fórumon kívánja jelentgetni a szabálytalan aukciókat, akkor a link törlése is egy lehetséges eszköz a helyes út megmutatására -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-10-29 21:51
Létrehozva:
|
|
Fúúú, Beeenz! Annyira gáz.
Szóval arra gondoltam, hogy amikor egy kategória megújul, akkor áttennék az aukciót egy helyre. (A személyes menüben az eladásoknál, mondjuk: "Még nem átalakított aukciók" néven, de biztosan van jobb.) Ettől függetlenül az aukció futna, de az eladó ráérő lyukas órájában, vagy két rántáskeverés közben egyet-egyet megcsinálna. Ha a módosítás megtörtént, akkor természetesen kikerülne innen az aukció. Aztán egyszer csak elfogynának. Az ember akkor lenne nyugodt, ha ez a hely üres lenne. Önöknek is felszabadulna egy csomó energiájuk, ráadásul az eladó jár rosszul, ha rossz kategóriába kerül a cucc, tehát nyugodtan megcsinálhatja magának a saját felelősségére. Attól még persze Önök ellenőriznék a szokott módon. Mindenképpen ez más menüpont kellene, hogy legyen, mint a most már használatban lévő módosításra váró aukciók, mert az ok, - amiért odakerül - sem ugyanaz. Azoknak lenne ez nagy segítség, akik sokat listáznak, mint pl én is. Nem lehet normális időn belül átnézni a dolgaimat, mert nem ez a főállásom, bár az aukcióim számától akár lehetne is. Azért el tudom képzelni, hogy a vázákat keresgélő emberek miket gondolhattak rólam, mikor a fókákat meglátták. Kérem, mondjon egy: a.) Jól van, okos a feje kedves zejopy, írja meg a fejlesztési javaslatot. b.) Mi van ivott? Tökhülyeség. (Szabad a választás. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-10-29 19:48
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2012-10-29 18:16
Létrehozva:
|
|
Így már érthető Oké, de ez egy eset volt. Viszont én már többször láttam, hogy kiszedte a linket bizonyos postokból. Nem csak ilyen jellegűekből, hanem olyanból is, amikor más szabálytalanságról volt szó. Vagy az csak egyedi eset volt? Ne mondja, hogy mondjak példát. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-10-29 18:12
Létrehozva:
|
|
Megvan a gond. Az óraátállítás csak félig sikerült. Így már érthető -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-10-29 18:04
Létrehozva:
|
|
Ott volt eddig is Megvan a gond. Az óraátállítás csak félig sikerült. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2012-10-29 18:02
Létrehozva:
|
|
-------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2012-10-29 18:01
Létrehozva:
|
|
Nézze meg újra, bent hagytam Honnan vitte át a postot? Nem látom. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-19 19:14 |