Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2010-12-22 15:43
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 009 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Köszönöm, hogy itt vagy.Persze megpróbálom úgy intézni ,hogyne legyen belőle semmi vita,sértődés. Ilyenkor meg kell várnom hogy visszaküldje és utána visszautalok? Persze még nem tudom , hogy dönt, mert nem válaszolt. Negatívot csak nem ad remélem emiatt Te mit csinálnál? .. és köszönöm neked... Nincs mit, tényleg nincs. Az a baj, hogy más árfekvésben dolgozunk. Én egy-két ezer forintig semmit sem várok, rögtön felajánlom a pénz (postaköltséggel együtt) teljes visszautalását. Felajánlok hasonló értékben cserét. De ez egy-két ezer forintig jó. 5-6000-nél már meggondolnám. Sok függene a partner eddigi üzleteitől, tehát az értékelésektől, a hangvételtől. Az visszapostát átvállalnám, és az új áru szállítási díját is, mert ezekből szokott a legtöbb bonyodalom lenni. Bár, ha jók az információim, akkor ebben az esetben a vevőt terheli, de én nem foglalkoznék vele. Pontosan azért, mert ritkán fordul elő. Mondd meg neki (csak szerintem, egyáltalán nem biztos, hogy én jól csinálnám), hogy válasszon valami mást hasonló árfekvésben és amint visszaérkezik hozzád az általa vásárolt áru, küldöd a másikat. Vagy, ha nem talál, ez is előfordulhat, akkor írd meg neki, hogy visszautalod a pénzt, amint megkapod a cuccot. Mert ez csak pénz. Persze, ezért hajtunk, meg dolgozunk, de akkor is csak pénz. Vannak dolgok, amik sokkal többet érnek. Ne akadj ki, ne vedd magadra, egyszerűen arról van szó, hogy valami nem tetszett neki. Ez nem minősít téged, sem az árudat. (Kaphatunk egy linket?) Különös, mert szép dolgaid vannak. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-12-22 15:32
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 320 Regisztrált: 2010-05-16 01:03 Azonosító: 1 161 927 |
Óóó, rengeteg a variációs lehetőség. Hogy szeretnéd intézni? Én javaslom azt a megoldást, ami szerint ő elégedetten jön ki a dologból, még akkor is, ha te kicsit ráfizetsz. Nálam ez a módszer bejött, mert ilyenkor nincsenek ellenséges indulatok. Ez nekem sokat jelent. Ne sírj, nem tetszik mindenkinek minden. Az ilyen simán előfordulhat bárkinél. Köszönöm, hogy itt vagy.Persze megpróbálom úgy intézni ,hogyne legyen belőle semmi vita,sértődés. Ilyenkor meg kell várnom hogy visszaküldje és utána visszautalok? Persze még nem tudom , hogy dönt, mert nem válaszolt. Negatívot csak nem ad remélem emiatt Te mit csinálnál? .. és köszönöm neked... |
|
|
|
2010-12-22 15:23
Létrehozva:
|
|
![]() Vigyázz! Veszélyes Vitrioltulajdonos! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 25 009 Regisztrált: 2008-03-25 16:08 Innen: Szüfrazsettkiképző Főállomás :) Azonosító: 128 349 |
Sziasztok! Végre megvagyok a postázásokkal , feladtam mindenkinek. Erre jött egy email , nem tetszik neki a termék. Nagyon szomorú vagyok, ilyen még nem fordult elő velem. Mit kell ilyenkor csinálnom? Megkérdeztem miért nem tetszik? Most mi lesz? Lehet , hogy a hölgynek akinek vette, annak tetszene! Pfuj de rossz kedvem van Óóó, rengeteg a variációs lehetőség. Hogy szeretnéd intézni? Én javaslom azt a megoldást, ami szerint ő elégedetten jön ki a dologból, még akkor is, ha te kicsit ráfizetsz. Nálam ez a módszer bejött, mert ilyenkor nincsenek ellenséges indulatok. Ez nekem sokat jelent. Ne sírj, nem tetszik mindenkinek minden. Az ilyen simán előfordulhat bárkinél. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-12-22 15:07
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 320 Regisztrált: 2010-05-16 01:03 Azonosító: 1 161 927 |
Sziasztok!
Végre megvagyok a postázásokkal , feladtam mindenkinek. Erre jött egy email , nem tetszik neki a termék. Nagyon szomorú vagyok, ilyen még nem fordult elő velem. Mit kell ilyenkor csinálnom? Megkérdeztem miért nem tetszik? Most mi lesz? Lehet , hogy a hölgynek akinek vette, annak tetszene! Pfuj de rossz kedvem van |
|
|
|
2010-12-22 11:20
Létrehozva:
|
|
Szép jó reggelt! Sajnos, már órák óta fenn vagyok...továbbra is sok a munka. Bocsánat, azt hittem szombat van. Jó munkát. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-12-22 10:57
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 940 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Jóó reggelt! Most kelt? Én igen. Nekem akkor sincs ekkora türelmem. Szép jó reggelt! Sajnos, már órák óta fenn vagyok...továbbra is sok a munka. -------------------- Üdvözlettel:
a Vatera csapata www.vatera.hu |
|
|
|
2010-12-22 10:43
Létrehozva:
|
|
Nekem is csak akkor van, ha amúgy nem sietős az a letöltés Jóó reggelt! Most kelt? Én igen. Nekem akkor sincs ekkora türelmem. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-12-22 10:42
Létrehozva:
|
|
![]() Customer Service ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: M O D E R Á T O R Hozzászólások: 12 940 Regisztrált: 2009-09-04 15:11 Azonosító: 730 465 |
Jaaa?? Olyanom nekem nincs. Szeretem, ha valami működik. Nekem is csak akkor van, ha amúgy nem sietős az a letöltés -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-12-22 00:21
Létrehozva:
|
|
Kell néha egy fajta sztoikus nyugalom, amikor negyed óra alatt töltődik le egy oldal Jaaa?? Olyanom nekem nincs. Szeretem, ha valami működik. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-12-22 00:18
Létrehozva:
|
|
... Ezt elhiszem. Bár nekem a mobilnettel nem jók a tapasztalataim. Azt hiszem, rossz nálunk a lefedettség, vagy valami ilyesmi. Kell néha egy fajta sztoikus nyugalom, amikor negyed óra alatt töltődik le egy oldal -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-12-22 00:14
Létrehozva:
|
|
Még vannak kisebb feladatok, de a javán már túl vagyunk. Teljesen önként Mindkettőnek örülök. A másodiknak azért, mert jó, ha az ember szereti a munkáját. Akkor nem is munka. Kezdő tanárként furcsa volt, hogy fizetést is kapok a játékért. Plusz, ha itt vagyok, akkor egyidejűleg bárhol máshol is lehetek. Ha tudná, hogy már milyen távoli vagy lehetetlen helyekről, milyen szituációkban is végeztem a dolgomat... A mobilkommunikáció csodás találmány Ezt elhiszem. Bár nekem a mobilnettel nem jók a tapasztalataim. Azt hiszem, rossz nálunk a lefedettség, vagy valami ilyesmi. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-12-22 00:06
Létrehozva:
|
|
Tulajdonképpen a kérdésem titkosan arra irányult, hogy befejeződött-e a nász ahogy azt szerették volna. Még vannak kisebb feladatok, de a javán már túl vagyunk. Benz mindig itt van. Szinte mindig. Teljesen önként Plusz, ha itt vagyok, akkor egyidejűleg bárhol máshol is lehetek. Ha tudná, hogy már milyen távoli vagy lehetetlen helyekről, milyen szituációkban is végeztem a dolgomat... A mobilkommunikáció csodás találmány -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-12-22 00:00
Létrehozva:
|
|
Kedves zejopy! Ez egy jó kérdés A fórumon leszek minden nap a megszokott módon (nem ússzák meg A többi tennivalót megosztom majd a kollégákkal, így azokat nem kell minden nap intéznem. Ez is valami. Tulajdonképpen a kérdésem titkosan arra irányult, hogy befejeződött-e a nász ahogy azt szerették volna. Itt próbálkoztam. Akkor kivételesen belefutottam most egybe, mert eddig akit itt kerestem mindig megtaláltam, bár bevallom nem sűrűn keresgélek e téren.. Tényleg Zejopy kérdésére adott válasz engem is érdekelne. Mármint, ha néha ide pillantunk a fa alól találkozunk Önnel? Megelőzött Benz mindig itt van. Szinte mindig. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-12-21 23:58
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 015 Regisztrált: 2008-11-22 17:28 Azonosító: 310 714 |
Kedves 98tomcsa! Itt vagy a piactéren? Ha itt, akkor ne csodálkozzon. Nem sok mindenre jó a fórummotor keresője... Itt próbálkoztam. Akkor kivételesen belefutottam most egybe, mert eddig akit itt kerestem mindig megtaláltam, bár bevallom nem sűrűn keresgélek e téren.. Tényleg Zejopy kérdésére adott válasz engem is érdekelne. Mármint, ha néha idepillantunk a fa alól, találkozunk Önnel? Megelőzött A hozzászólást -98tomcsa- szerkesztette a következő időpontban: 2010-12-22 00:00 |
|
|
|
2010-12-21 23:55
Létrehozva:
|
|
Kedves Benz! Jut idejük karácsonykor pihenni? Kedves zejopy! Ez egy jó kérdés A fórumon leszek minden nap a megszokott módon (nem ússzák meg A többi tennivalót megosztom majd a kollégákkal, így azokat nem kell minden nap intéznem. Ez is valami. -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-12-21 23:48
Létrehozva:
|
|
Kedves Benz!
Jut idejük karácsonykor pihenni? A hozzászólást -zejopy- szerkesztette a következő időpontban: 2010-12-21 23:49 -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-12-21 23:47
Létrehozva:
|
|
Kedves Benz! Szeretném megkérdezni, hogy az mitől lehet, hogy van egy felhasználó akinek a nevét beírom a felhasználóknál azt írja ki, hogy nincs ilyen felhasználó? Kedves 98tomcsa! Itt vagy a piactéren? Ha itt, akkor ne csodálkozzon. Nem sok mindenre jó a fórummotor keresője... -------------------- Üdvözlettel:
|
|
|
2010-12-21 23:40
Létrehozva:
|
|
![]() Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 015 Regisztrált: 2008-11-22 17:28 Azonosító: 310 714 |
Kedves Benz!
Szeretném megkérdezni, hogy az mitől lehet, hogy van egy felhasználó akinek a nevét beírom a felhasználóknál azt írja ki, hogy nincs ilyen felhasználó? |
|
|
|
2010-12-21 16:13
Létrehozva:
|
|
A tereken kint, ilyen reklámokon lévő hőmérők nem igazán pontos értéket mutatnak. Vesd össze, nyáron pl. 45 fokot adnak, mert megsüti őket a Nap. Ne vedd el az örömömet. Hát, drágám, ebbe az együtt érzőbe most rendesen beleszaladtál. Így helyes: együtt érző, együtt érez, viszont: együttérzés. Bele drágám? Lásd: -http://www.e-nyelv.hu/2009-02-25/egyutt-erez-egyutt-erzo-de-egyutterzes/ Köszönöm. -------------------- "Merj nyúlni olyan dolgokért, amit senki más nem lát." (Ron Cristian) |
|
|
|
2010-12-21 16:06
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Csak olvasó Hozzászólások: 832 Regisztrált: 2008-02-18 10:47 Azonosító: 120 776 |
A tereken kint, ilyen reklámokon lévő hőmérők nem igazán pontos értéket mutatnak. Vesd össze, nyáron pl. 45 fokot adnak, mert megsüti őket a Nap.
Hát, drágám, ebbe az együtt érzőbe most rendesen beleszaladtál. Így helyes: együtt érző, együtt érez, viszont: együttérzés. Lásd: -http://www.e-nyelv.hu/2009-02-25/egyutt-erez-egyutt-erzo-de-egyutterzes/ Nem, nem, nem. Pécsen 15 °C van (láttam az OTP előtt), ragyogó napsütés, és mindent elintéztem, amit kellett, tehát kerek a világ. Nyomasztó telefonos ügyintézés, vásárlás, üzleti vásárlás, minden megvolt.
Viszont, mivel nagyon kedves ember vagyok, mélyen együtt érzek azokkal, akiknél hideg van és valami potyog az égből. Sanyabacsi, az együtt érzek szót egybe kell írni, mert az együtt ebben az esetben igekötő és a szó előtt állva szorosan hozzá kell hogy kapcsolódjon. Hogy tűrheted te, a magyar helyesírás lángkardú őrzője, hogy aláhúzza a fórum helyesírás ellenőrzője csúnya piros (és nem lila) hullámos vonallal?! Ahhh, micsoda vétkes hanyagság. A hozzászólást -Sanyabacsi69- szerkesztette a következő időpontban: 2010-12-21 16:06 |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-05-23 17:44 |