IPB

Üdvözöllek a Fórumban!

> Fontos tudnivaló

A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.

975 Oldal V  « < 776 777 778 779 780 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Technikai Kérdések, Problémák, Hibajelzések, észrevételek - KIZÁRÓLAG TECHNIKAI jellegű témákban!
scaevola
hozzászólás 2008-08-25 13:57
Létrehozva: #15541

Mérges fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 13:48
Innen: Mezőberény
Azonosító: 40

IDÉZET(fraulein @ 2008-08-25 13:36) *
Értem.
Csak azért azon gondolkozz el, hogy nem véletlen a 2100 pozitív értékelés ( glom nem magamnak adtam őket )
és érdekes, hogy 2100 emberrel megértetem magam, csak dícsérnek, erre mondjuk jön egy 0-s, aki meg szórakozásból
benegatívoz...Majd ha nagy tételben fogsz kereskedni megérted!
Erre az lenne a megoldás, hogy mondjuk 10 értékelés alatt nem engednék licitálni.
De először is, magammal szúrnék ki, mert lehet hogy valaki 0-s, de becsületes, másodszor ha mindenki kitiltaná a 0-s
usereket, akkor hogy lenne valakinek értékelése,,,

Most éppen egy +5 -ős vevővel egyoldalú a kapcsolatom. Én írom az emileket, ő meg nem jelentkezik valamilyen okból. Akkor mi a jó megoldás?
Egy negatívom van, amit szándékosan nem töröltetek, a hasonlók figyelmeztetése céljából.
A vaterázók számához képest szerencsére kicsi azon felhasználók száma, akik így "viselkednek". Azoknak, akik kapják - nem megérdemelten - tudom, hogy sok. Ez ellen nehéz érdemben tenni valamit.

IDÉZET(draglion @ 2008-08-25 13:56) *
lehet hogy a nullásnak fogalma sincs arról hogy hova csöppent és a megalapozatlan elvárásainak nem teljesítése miatt akad ki...ez pedig információhiányból fakad és mindenféleképpen az ő hibája amelynek semmi köze nincs az eladó korrektségének megkérdőjelezhetőségéhez

ez is az érem egyik oldala...

Vevőként minden eladót, - beleértve kedves draglion Téged is - egészséges fentartással fogadok addig,
amig meg nem győződök arról, hogy az én értékitéletem szerint, megbízható.

--------------------
Demagógiáról akkor beszélhetnénk, ha azt mondanám amivel a főnököm megbízott, hogy mondjak és azt tűzön-vízen át végrehajtanám.
Megélheted a száz évet, ha lemondasz mindarról, ami miatt megérné megélni a száz évet. (Woody Allen)

Go to the top of the page

+Quote Post
draglion
hozzászólás 2008-08-25 13:56
Létrehozva: #15542

Tapasztalt fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-01 14:23
Azonosító: 291

IDÉZET(scaevola @ 2008-08-25 13:22) *
A magadfajta "power sellereknek" ugyanúgy jár a negatív ha megérdemled. Még ha 0-ás adja is. wink.gif

lehet hogy a nullásnak fogalma sincs arról hogy hova csöppent és a megalapozatlan elvárásainak nem teljesítése miatt akad ki...ez pedig információhiányból fakad és mindenféleképpen az ő hibája amelynek semmi köze nincs az eladó korrektségének megkérdőjelezhetőségéhez

ez is az érem egyik oldala...

--------------------
nagy a baj amikor a tudás hiánya tesz értékessé vagy értéktelenné dolgokat

+Quote Post
fraulein
hozzászólás 2008-08-25 13:36
Létrehozva: #15543

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-03-21 11:26
Azonosító: 1 260

IDÉZET(scaevola @ 2008-08-25 13:22) *
A magadfajta "power sellereknek" ugyanúgy jár a negatív ha megérdemled. Még ha 0-ás adja is. wink.gif

Értem.
Csak azért azon gondolkozz el, hogy nem véletlen a 2100 pozitív értékelés ( glom nem magamnak adtam őket )
és érdekes, hogy 2100 emberrel megértetem magam, csak dícsérnek, erre mondjuk jön egy 0-s, aki meg szórakozásból
benegatívoz...Majd ha nagy tételben fogsz kereskedni megérted!
Erre az lenne a megoldás, hogy mondjuk 10 értékelés alatt nem engednék licitálni.
De először is, magammal szúrnék ki, mert lehet hogy valaki 0-s, de becsületes, másodszor ha mindenki kitiltaná a 0-s
usereket, akkor hogy lenne valakinek értékelése,,,

+Quote Post
pnikolett1
hozzászólás 2008-08-25 13:25
Létrehozva: #15544

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-12-12 18:11
Azonosító: 65 869

IDÉZET(Grobar @ 2008-08-25 13:16) *
Először azt hittem, hogy nem jelölted be a "címben és leírásban is keres" rublikát. De nem mert bejelöltem, akkor is csak egyel többet ad ki.

De! Arra mindig ügyelek, hogy bejelöljem a rublikát!
Tényleg nem értem, hiszen, ha valaki egy könyvet rak fel aminek az a címe, hogy PL "varrógép az éjszakában" akkor azt kiadja.

Egyébként köszönöm, hogy kipróbáltad, és válaszoltál!

Üdv: Nikolett

+Quote Post
scaevola
hozzászólás 2008-08-25 13:22
Létrehozva: #15545

Mérges fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Innen: Mezőberény
Azonosító: 40

IDÉZET(fraulein @ 2008-08-25 12:44) *
"Indokolás: az ilyen felhasználók vagy un. power-sellerek, tehát igen sok jutalék képződik havonta náluk" az sem ártana,
hogy az ilyen power sellereknek valami + dolgot adnának.
Például nagyon nem jó, hogy nekem a befizetett 300.000 Ft-om után, és több mint 2100 adás-vétel után indokolnom
kell és "könyörögni" amikor egy 0-s értékel...
Pl. lehetne minden 50,000 befizetett összeg után egy értékelés törlési lehetőség személyes menüből stb.
Továbbá már tényleg nagyon égető az értékelések reformja, én spec. nem adnék jogot negatív értékelésre x értékelés alatt
egy usernek sem...stb...
Éva

A hozzászólást -scaevola- szerkesztette a következő időpontban: 2008-08-25 13:25

--------------------
Demagógiáról akkor beszélhetnénk, ha azt mondanám amivel a főnököm megbízott, hogy mondjak és azt tűzön-vízen át végrehajtanám.
Megélheted a száz évet, ha lemondasz mindarról, ami miatt megérné megélni a száz évet. (Woody Allen)

+Quote Post
Grobar
hozzászólás 2008-08-25 13:16
Létrehozva: #15546

Csak olvasó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-05-24 18:58
Innen: Juzni Front
Azonosító: 11 399

IDÉZET(pnikolett1 @ 2008-08-25 13:05) *
Tisztelt VATERA! (vagy bárki aki tudja a választ)

Legalább egy éve, úgy kezdem a reggelt, hogy a kezdőoldalon beütöm a keresőbe a "varrógép" szót.
Ma is így tettem. Kb 600 db-ot szokott a gép kiadni. Majd ezt a műveletet megismételtem néhány órával késbb (mivelhogy Nekem is van egy varrógépem az oldalon) Meglepődve tapasztaltam, hogy most "csak" 375 db gépet adott ki.
Négy napja raktam fel az aukciót, igen jó eredménnyel, de most hiába gépelem be a kulcsszót a keresőbe, nem találom a gépemet a "varrógép" címszó alatt.
Szeretném megtudni (hiszen így csökkentek az eladási esélyem) hogy hová tünt majdnem 225 varrógép egy pillanat alatt.
Nem csak a saját nevemben beszélek, hiszen a többiek is feltennék ugyanezt a kérdést.
Ha valaki varrógépet akar venni, akkor a logika azt diktálja, hogy a "varrógép" címszó alatt keresgéljen. Eddig ez így is volt!
Szeretnék válaszokat kapni, mert gondolom a jutalék azért jól jön!

Először azt hittem, hogy nem jelölted be a "címben és leírásban is keres" rublikát. De nem mert bejelöltem, akkor is csak egyel többet ad ki.

--------------------
Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)

SÜN, SÜN!!!!
"Sünben emelték ki a tüntetőt."

+Quote Post
pnikolett1
hozzászólás 2008-08-25 13:05
Létrehozva: #15547

Új fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-12-12 18:11
Azonosító: 65 869

Tisztelt VATERA! (vagy bárki aki tudja a választ)

Legalább egy éve, úgy kezdem a reggelt, hogy a kezdőoldalon beütöm a keresőbe a "varrógép" szót.
Ma is így tettem. Kb 600 db-ot szokott a gép kiadni. Majd ezt a műveletet megismételtem néhány órával késbb (mivelhogy Nekem is van egy varrógépem az oldalon) Meglepődve tapasztaltam, hogy most "csak" 375 db gépet adott ki.
Négy napja raktam fel az aukciót, igen jó eredménnyel, de most hiába gépelem be a kulcsszót a keresőbe, nem találom a gépemet a "varrógép" címszó alatt.
Szeretném megtudni (hiszen így csökkentek az eladási esélyem) hogy hová tünt majdnem 225 varrógép egy pillanat alatt.
Nem csak a saját nevemben beszélek, hiszen a többiek is feltennék ugyanezt a kérdést.
Ha valaki varrógépet akar venni, akkor a logika azt diktálja, hogy a "varrógép" címszó alatt keresgéljen. Eddig ez így is volt!
Szeretnék válaszokat kapni, mert gondolom a jutalék azért jól jön!

+Quote Post
fraulein
hozzászólás 2008-08-25 12:44
Létrehozva: #15548

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

"Indokolás: az ilyen felhasználók vagy un. power-sellerek, tehát igen sok jutalék képződik havonta náluk" az sem ártana,
hogy az ilyen power sellereknek valami + dolgot adnának.
Például nagyon nem jó, hogy nekem a befizetett 300.000 Ft-om után, és több mint 2100 adás-vétel után indokolnom
kell és "könyörögni" amikor egy 0-s értékel...
Pl. lehetne minden 50,000 befizetett összeg után egy értékelés törlési lehetőség személyes menüből stb.
Továbbá már tényleg nagyon égető az értékelések reformja, én spec. nem adnék jogot negatív értékelésre x értékelés alatt
egy usernek sem...stb...
Éva

+Quote Post
Vatera_Fórum_Mod...
hozzászólás 2008-08-25 11:48
Létrehozva: #15549

Öreg róka:)

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Azonosító: 32

IDÉZET(b_ede @ 2008-08-25 11:44) *
T moderátor :
Az alábbi linken
http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=328607

Megkeresem 2008.06.14 12:43:36 időpontban 72472326 -os terméket
A termékkódra kattintva feljön a 73450748-as termék ,ami teljesen más vevőhöz tartozik

Nem tudom másnál is van -e jó lenne kipróbálni

Köszönöm

Kedves b_ede!

A 72472326 termékkódra kattintva nem a már archivált, hanem a 73450748-as termékkódú, az eladó által újraindított
terméklap jelenik meg.

--------------------
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
Vatera_Fórum_Mod...
hozzászólás 2008-08-25 11:47
Létrehozva: #15550

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(Fragreg @ 2008-08-25 11:42) *
Tisztelt Vatera Moderátor!

Kérném, hogy az alábbi felvetéseket továbbítsa a felelős kollegák felé, megfontolás végett:

1.) ***
2.) ***
3.) ***
Üdvözlettel:

Fragreg

Kedves Fragreg!

A javaslatot továbbítottuk a felelős kollégák felé.

--------------------
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
Fragreg
hozzászólás 2008-08-25 11:42
Létrehozva: #15551

Fórumozó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2008-02-08 16:20
Innen: Gyömrő
Azonosító: 109 176

Tisztelt Vatera Moderátor!

Kérném, hogy az alábbi felvetéseket továbbítsa a felelős kollegák felé, megfontolás végett:

1.) Az aukció lezárását követő 90 napon túl sem az eladónak, sem a vevőnek le legyen lehetősége értékelni, hanem a rendszer automatikus pozitív értékelést adjon.

Indokolás: mint már sokan jelezték, kissé kellemetlen, hogy egy semleges, vagy negatív értékelés után komplett levelezéseket kell évekig tárolni, mert mi van, ha a másik fél egy vagy két év múlva méltóztatik értékelni, ugye. Az esetek 99, 99%-ában az adásvétel - valamilyen eredménnyel - három hónap alatt lezajlik. Talán kevesebb munka lenne a kollegáknak is abban a néhány kivételes esetben foglalkozni az értékelés megváltoztatásával, ha véletlenül három hónap után derül ki, hogy az adott üzlet mégsem lesz sikeres, mint a mostanában is előforduló négy-öt- még több hónappal később bevarrt bosszúnegatívokkal.

2.) Amikor a Moderátor töröl egy aukciót, valamilyen szabálytalanság okán, erről az eladót egy e-mailban értesíteni szíveskedjenek, rövid (nyugodtan lehet szabványszöveg) magyarázattal (pl.: kategóriaidegen, kettőnél több terméket holland aukcióban kell feltenni stb.)

Indokolás: ez talán szintén javítana némit az eladói morálon, valamint sok eladónak nem kellene utána érdeklődnie, pontosan mi is volt a szabálytalanság oka.

3.)
a.) Egy felhasználó által befizetett 50.000 forint jutalék után az adott felhasználó számára számlát csak magasabb összeg elérése (ezt lehetne pl. sávosan 50.000 - 100.000 között 3000 Ft., 100.000 - 500.000 között 10.000 Ft stb.) esetén szíveskedjenek küldeni.
b.) Ha ez nem lehetséges, legaláb a havi egy összevont számla kiadását meg lehetne fontolni.

Indokolás: az ilyen felhasználók vagy un. power-sellerek, tehát igen sok jutalék képződik havonta náluk, vagy régóta itt vaterázó, eddig huzamosabb ideig megbízhatónak bizonyult üzleti partnerek. Talán megérdemelnének annyi törődést, hogy megkímélik őket a heti számlázástól és/vagy magasabb összeg elérése esetén számláznak nekik.

Üdvözlettel:

Fragreg

--------------------
"Been there - run that"

+Quote Post
fraulein
hozzászólás 2008-08-25 11:11
Létrehozva: #15552

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(Vatera_Moderátor @ 2008-08-25 10:55) *
Kedves fraulein!

Tisztelettel megköszönöm!
Ha lesz is belőle valami, akkor még jobban smile.gif
Nem egyedül az én érdekem, és kérésem ez !

+Quote Post
Vatera_Fórum_Mod...
hozzászólás 2008-08-25 10:55
Létrehozva: #15553

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(fraulein @ 2008-08-25 10:50) *

ISMÉTELTEN KÉREM ( JAVASLOM )
hogy amikor a Vatera kiszámlázza a még nem értékelt tételt,
azt automatikusan POZITÍVNAK jelölje meg, ha addig nem történt meg az értékelés.
Éva

Kedves fraulein!

--------------------
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
fraulein
hozzászólás 2008-08-25 10:50
Létrehozva: #15554

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

ISMÉTELTEN KÉREM ( JAVASLOM )
hogy amikor a Vatera kiszámlázza a még nem értékelt tételt,
azt automatikusan POZITÍVNAK jelölje meg, ha addig nem történt meg az értékelés.
Lehetne ennek egy sablon szövege, pl: "az értékelés határidőre nem történt meg, ezért automatikusan pozitívan értékeltük az aukciót"
Ugyanis ÖNÖKNEK felesleges munka, ( és nekünk is ) hogy az állandó bosszú negatívok miatt írogassunk.
Most pl. 4 hónap után kaptam egyet
Az akkori kedves vevőm nem volt hajlandó átvenni az árut, még az értékelésbe is ezt irta: "a statisztika meg nem érdekel".
De annyira érdekelte, hogy most 4 hónao után adjon egy negatívot, amivel + munkát okozott Önöknek is, nekem is!
KÉREM EZT MEGFONTOLNI!!
Éva

+Quote Post
Vatera_Fórum_Mod...
hozzászólás 2008-08-25 10:03
Létrehozva: #15555

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(gabes76 @ 2008-08-23 18:43) *
Tisztelt Vetera.hu!

E. Gábor vagyok, kereskedelmi szakasszisztens.
Régóta figyelem az oldalon található aukciókat.
Felhívnám figyelmüket arra, hogy egyre több az oldalon a felhasználóik által elkövetett szabálysértések, szerzői jogok megsértése, és egyéb már-már bűncselekménybe illő csalások.
Javaslom önöknek valamilyen szűrő alkalmazása, ennek a problémának kiküszöbölése céljából.
Ez önöknek is érdekük, mert egy esetleges bírósági eljárás egy szerző részéről, árthat a weboldalnak is.
Egyben támogatom, minden szerzői jogvédelemre irányuló intézkedéseiket.
Köszönöm megértésüket.

Tisztelettel.: E. Gábor.

Kedves gabes76!

Amennyiben szabálytalanságot észlel, a terméklapon a szabálytalan aukció szövegre kattintva
jelezze felénk és megtesszük a szükséges intézkedéseket. Köszönjük!

--------------------
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
Vatera_Fórum_Mod...
hozzászólás 2008-08-25 09:58
Létrehozva: #15556

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(OHajni87 @ 2008-08-23 20:04) *
Tisztelt Vatera.hu!
Van egy olyan problémám, hogy nekem már 2008/07/30-án beérkezett a 100Ft-om és még mindig nem vagyok teljes jogú felhasználó, pedig én már nagyon szeretnék eladni! Kérem tegyenek valamit az érdekembe!
Előre is köszönöm!

Kedves OHajni87!

Amennyiben a leírtaknak megfelelően járt el azaz 100 Ft-ot utalt a 10700024-25268209-52000001 számlaszámra
és a közlemény rovatban csak és kizárólag pontos ügyfélkódját tüntette fel valamint az átutalástól számítva eltelt
5 munkanap, akkor legyen kedves az utalás pontos adatait a kapcsolatfelvételen keresztül átküldeni részünkre és
ellenőrizzük a befizetést. Szükségünk lesz arra, hogy melyik bankszámlaszámról és mikor utalt valamint, hogy
melyik bankszámlára küldte a 100 Ft-ot.

--------------------
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
Vatera_Fórum_Mod...
hozzászólás 2008-08-25 09:56
Létrehozva: #15557

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(Klarci @ 2008-08-24 14:55) *
Kedves vatera.
Nemigazán lehet már követni a követeléseteket,mert itt ha belépek akkor valami 3 ezer ft tartozást követeltek,a mailban meg 1000 ft-ot.Jó lenne tudni hogy pontosan akkor most mennyi is a fizetnivaló,mert ezen már lassan egy főnyövelő sem fog eligazodni amit ti csináltok.

Kedves Klarci!

Legyen kedves részletesen leírni a problémát a kapcsolatfelvételen keresztül a pénzügy, számlázás
főtémán belül a megfelelő altéma kiválasztásával. Köszönjük!

--------------------
a Vatera csapata
www.vatera.hu

+Quote Post
fraulein
hozzászólás 2008-08-25 01:09
Létrehozva: #15558

Lelkes újonc
**

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

IDÉZET(gabes76 @ 2008-08-23 18:43) *
Tisztelt Vetera.hu!

E. Gábor vagyok, kereskedelmi szakasszisztens.
Régóta figyelem az oldalon található aukciókat.
Felhívnám figyelmüket arra, hogy egyre több az oldalon a felhasználóik által elkövetett szabálysértések, szerzői jogok megsértése, és egyéb már-már bűncselekménybe illő csalások.
Javaslom önöknek valamilyen szűrő alkalmazása, ennek a problémának kiküszöbölése céljából.
Ez önöknek is érdekük, mert egy esetleges bírósági eljárás egy szerző részéről, árthat a weboldalnak is.
Egyben támogatom, minden szerzői jogvédelemre irányuló intézkedéseiket.
Köszönöm megértésüket.

Tisztelettel.: E. Gábor.

És most ébredsz fel hogy bilibe ér a kezed smile.gif
Bruhaha

Amúgy pedig, bár én nem árulok ilyesmit, mindig örömmel tölt el, hogy vannak akik ilyen dolgokkal b...ák el az idejüket.
Nekem ha van időm inkább megnézek egy filmet, vagy elmegyek kirándulni...
Mit érsz el vele hogy ilyenekkel foglalkozol? Tudom majd most jön ez a "valakinek már tenni kell valamit mert nem változik semmi"
szöveg, de egyrészt hiába üldözöd itt a kemény 300-500 Ft-os szoftver bűnözőket, egyrészt ezzel nem változik semmi,
másrészt a saját idődet használod fel ilyen hülyeségre.
Olyan vagy kb. mint a rendőrök akik csak trabantost meg ladást büntetnek, ha látnak egy mercit elfordulnak.
Sztem NE ITT kezd a dolgot ha már annyira mással akarsz foglalkozni magad helyett!
Tisztelettel ( ugye nincs harag? )

+Quote Post
Grobar
hozzászólás 2008-08-24 22:03
Létrehozva: #15559

Csak olvasó

Csoport:
Teljes jogú felhasználó

Regisztrált: 2007-05-24 18:58
Innen: Juzni Front
Azonosító: 11 399

IDÉZET(Klarci @ 2008-08-24 21:35) *
Mit árulsz te,hogy csak meghívóval lehet nálad vásáolni?)))
Teljesen felcsigázódtam ettől a szövegtől.DD
Megyek is és leselkedem kicsit nálad.D

Nem szeretem amikor óvodás korú, meg elmebajos egyének licitálgatnak. laugh.gif Viszont nem is panaszkodok itt hetente, hogy "na most mit csináljak". smile.gif

--------------------
Csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs. (Tyler Durden)

SÜN, SÜN!!!!
"Sünben emelték ki a tüntetőt."

+Quote Post
Klarci
hozzászólás 2008-08-24 21:35
Létrehozva: #15560

Fórumozó

Csoport:
Csak olvasó

Regisztrált: 2008-03-24 14:37
Azonosító: 128 125

IDÉZET(Grobar @ 2008-08-24 20:12) *
Licitál egy sütőre, nem kell neki, ezért licitál egy másikra!! blink.gif
Én be sem engedek egy nullást sem az aukcióimra! Most az egyik könyvemre beengedtem egy 82%-ost, mert szentül megesküdött, hogy kell neki ÉS MEGENGEDTÉK A SZÜLEI!! laugh.gif Igaz, 5 értékelése van és az egy negatívot, 1 nap csúszás miatt kapta!

Mit árulsz te,hogy csak meghívóval lehet nálad vásáolni?)))
Teljesen felcsigázódtam ettől a szövegtől.DD
Megyek is és leselkedem kicsit nálad.D

IDÉZET(Grobar @ 2008-08-24 20:12) *
Licitál egy sütőre, nem kell neki, ezért licitál egy másikra!! blink.gif
Én be sem engedek egy nullást sem az aukcióimra! Most az egyik könyvemre beengedtem egy 82%-ost, mert szentül megesküdött, hogy kell neki ÉS MEGENGEDTÉK A SZÜLEI!! laugh.gif Igaz, 5 értékelése van és az egy negatívot, 1 nap csúszás miatt kapta!

Nagyon szép értékeléseid vannak,gratulálok.))

+Quote Post

975 Oldal V  « < 776 777 778 779 780 > » 
Fast ReplyReply to this topicStart new topic
1 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (1 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó:

Szöveges verzió A pontos idő: 2013-06-18 07:31