Üdvözöllek a Fórumban!
A Vatera fórumai elsősorban azt a célt szolgálják, hogy a felhasználók megoszthassák egymással a Vatera szolgáltatásaival, az online aukciós adásvétellel és a rendszer használatával kapcsolatos tapasztalataikat. Konkrét kérdés esetén, amennyiben a vaterától vár választ, kérjük, kattintson ide és tegye fel kérdését ügyfélszolgálatunknak. Köszönjük.
![]() ![]() |
2008-09-11 18:50
Létrehozva:
|
|
|
Tapasztalt fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 1 786 Regisztrált: 2007-03-01 14:41 Azonosító: 655 |
Mi már vagy 5 levélben próbáltuk elmagyarázni a vaterának ezt, hogy mennyire zavaró és rossz,értelmetlen ez a duplikálás az eladói listán,de egyszerűen nem látják be! Merthogy azért kedveltük eladóként,mert hatékony a lista elejére kerülés, nade eddig ezek a temrékek a sima listában már nem jelentek meg, így meg megdupázódnak! én mint eladó vagyok teljesen kiakadva ettől! Én úgy hiszem, hogy a Vatera úgy gondolja, ha fizet a kedves eladó, akkor jelenjenek meg kétszer a termékei a felsorolásban. Végül is mindkét helyről ugyanoda jut az ember, arra az egy terméklapra. De engem halálra összezavar, arról nem is beszélve, hogy így meghosszabbodott az engem érdeklő holmik átnézési ideje is. De gondolom ez a Vaterát nem fogja meghatni, egyrészt, mert ezért a szolgáltatásért így jó kis pénzt tud kérni, hiszen nemcsak kiemelten első sorban jelennek meg, hanem ráadásul kétszer, valamint így jó sokkal megnövelte az átnézendőket, így aztán ettől úgy tűnik, mintha sokkal több holmi lenne fenn, mint amennyi valójában. Nyilvánvalóan így marad a dolog, úgyhogy nincs mit tenni, meg kell szokni.... ha csak ez lenne az egyetlen rossz ma Magyarországon, amit el kell viselnünk, hát akkor egyáltalán nem is tiltakoznék. -------------------- Ahol az akarat, ott az út! |
|
|
|
2008-09-11 18:27
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 001 Regisztrált: 2008-07-17 12:23 Innen: Káosz birodalom Azonosító: 171 419 |
Nem buli, mer' a junoszty jelenleg használatban van. Fent van a padláson, a limlomok tetején. Ha azt elveszem onnan, már nem olyan élvezetes a kupi... Nekem egy király nordmendém van. Akkor vettem, amikor a fiam született, egy rugót kellett a bekapcsoló gombnál kicserélni, ennyi volt az össz baja 14 év alatt!!!! A mai napig üzemel és ha rákötöm a kábeltv-t olyan szép képe van, hogy a mai tv-k zöme tanulhatna tőle! Igaz kisképernyős, de színes és távirányítós. Saját antennájával is fogja a főbb adásokat kristálytisztán. A mai tv-k miért nem tudják ezt??? Jó, jó tudom.... a fogyasztói társadalomat ösztönözni kell a sűrűbb vételre. -------------------- "Lemondtam a sexről, az italról és a hazardírozásról! Ez volt életem legszörnyűbb negyedórája"
|
|
|
|
2008-09-11 18:19
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 001 Regisztrált: 2008-07-17 12:23 Innen: Káosz birodalom Azonosító: 171 419 |
THM 0%, és a törlesztést ráérsz elkezdeni 30 év múlva. Király! Lecsapom! na találtam egy delikvenst Sony kdl-40v3000, holnap megyek megnézni ezt is. -------------------- "Lemondtam a sexről, az italról és a hazardírozásról! Ez volt életem legszörnyűbb negyedórája"
|
|
|
|
2008-09-11 18:15
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 539 Regisztrált: 2007-05-03 14:20 Innen: Rettentőfalva Azonosító: 8 121 |
Nem buli, mer' a junoszty jelenleg használatban van. Fent van a padláson, a limlomok tetején. Ha azt elveszem onnan, már nem olyan élvezetes a kupi...
-------------------- A világon két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. Bár az elsőben nem vagyok biztos.
Mindig hálás vagyok a nevetésért, kivéve, amikor az orromon jön ki a tej. Szépen beszélj a gyerekeiddel, hiszen majd ők választják ki a neked megfelelő idősek otthonát.... |
|
|
|
2008-09-11 18:11
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
Rettentően noname (amit eladtam az egy LCD-Projektoros 127 cm-s Sony volt )El tudom képzelni a pocsék képminőségét is. Jaaaa és olyan pici, hogy a Gyilkos elmék alatt nem látnám a véres részleteket.... 25 éves részletre odaadod??? Colorstart beszámítasz??? Ahhh becserélem a colorstart Foxicsabinál egy Junosztra, na azt kéne beszámítani.... No lécelek nézelődni THM 0%, és a törlesztést ráérsz elkezdeni 30 év múlva. -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2008-09-11 18:08
Létrehozva:
|
|
|
Nincs mit,szívesen. Nekem van egy kisméretű,noname, nagyon rossz képminőségű LCD tv-m A termékeim között megtalálod. ha esetleg érdekel... Rettentően noname (amit eladtam az egy LCD-Projektoros 127 cm-s Sony volt )El tudom képzelni a pocsék képminőségét is. Jaaaa és olyan pici, hogy a Gyilkos elmék alatt nem látnám a véres részleteket.... 25 éves részletre odaadod??? Colorstart beszámítasz??? Ahhh becserélem a colorstart Foxicsabinál egy Junosztra, na azt kéne beszámítani.... No lécelek nézelődni -------------------- "Lemondtam a sexről, az italról és a hazardírozásról! Ez volt életem legszörnyűbb negyedórája"
|
|
|
|
2008-09-11 17:56
Létrehozva:
|
|
|
Élő szövet a belső fémvázon ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 5 356 Regisztrált: 2007-03-01 14:14 Innen: Future Azonosító: 66 |
COLORSTAR!!!!! A legkirályabb!!!!Ha lenne, neked ajándékoznám.... sajna a telken elfüstölt anno krisztus előtt (ez most komoly) kicsit meg is perzselte a faházat. Hytech! Ismételten köszike a segítséget, holnap megkukk azt a helyet!!! 7 kilót sajna nem tudok rászánni, de itt a vaton eladtam a TV-ket (még nem értékelt vissza az aljas :-) ), azért az összegért keresek valami plazma vagy lcd tv-t. Holnapi napot rászánom. Itt találtam egy eladót, de gyanúsak az értékelései és a termékei olcsósága. Sztem kinti tv-k saját garival....no mindegy. Ezer köszönet még1x!!!! Nincs mit,szívesen. Nekem van egy kisméretű,noname, nagyon rossz képminőségű LCD tv-m A termékeim között megtalálod. ha esetleg érdekel... -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2008-09-11 17:51
Létrehozva:
|
|
|
...Junoszty? COLORSTAR!!!!! A legkirályabb!!!!Ha lenne, neked ajándékoznám.... sajna a telken elfüstölt anno krisztus előtt (ez most komoly) kicsit meg is perzselte a faházat. Hytech! Ismételten köszike a segítséget, holnap megkukk azt a helyet!!! 7 kilót sajna nem tudok rászánni, de itt a vaton eladtam a TV-ket (még nem értékelt vissza az aljas :-) ), azért az összegért keresek valami plazma vagy lcd tv-t. Holnapi napot rászánom. Itt találtam egy eladót, de gyanúsak az értékelései és a termékei olcsósága. Sztem kinti tv-k saját garival....no mindegy. Ezer köszönet még1x!!!! -------------------- "Lemondtam a sexről, az italról és a hazardírozásról! Ez volt életem legszörnyűbb negyedórája"
|
|
|
|
2008-09-11 17:19
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 539 Regisztrált: 2007-05-03 14:20 Innen: Rettentőfalva Azonosító: 8 121 |
...Junoszty?
A hozzászólást -foxicsaba- szerkesztette a következő időpontban: 2008-09-11 17:19 -------------------- A világon két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. Bár az elsőben nem vagyok biztos.
Mindig hálás vagyok a nevetésért, kivéve, amikor az orromon jön ki a tej. Szépen beszélj a gyerekeiddel, hiszen majd ők választják ki a neked megfelelő idősek otthonát.... |
|
|
|
2008-09-11 17:11
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2008-09-11 16:59 Azonosító: 186 683 |
köszönöm szépen
|
|
|
|
2008-09-11 17:09
Létrehozva:
|
|
|
Keress egy ilyen mondatot a terméklapon, amire licitálni akarsz: "Kérdezzen az eladótól!" és katt és kérdezhetsz. Baloldalon lesz, apróbetűs mondatok, legfelül.
-------------------- A világon két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. Bár az elsőben nem vagyok biztos.
|
|
|
2008-09-11 17:08
Létrehozva:
|
|
|
Légyszike nekem is segítsetek!!!!! Azt nem ártana tudni mennyit szánsz rá? Ha ugyanis van rá olyan 7 kilód minimum akkor azt mondom Pioneer plazmát vegyél. Amúgy meg ne másnak higyj hanem a szemednek :-) Nézd meg egymás mellett a kettőt(plazma-lcd) és amelyiknek jobb a képe. Jótanács ha Pesten lax. Westend Sony és Pana bolt közvetlenül egymás mellett van. Saját szemeddel fogod látni melyik a jobb.(plazma or lcd) Én tudom de nem akarlak befolyásolni. A hozzászólást -hytech- szerkesztette a következő időpontban: 2008-09-11 17:09 -------------------- Szeretem amikor az okos hülyéskedik, de utálom mikor a hülye okoskodik.
|
|
|
|
2008-09-11 17:06
Létrehozva:
|
|
|
Padlásról a régi, jó videoton...
|
|
|
2008-09-11 17:02
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Ellenőrzött vásárló Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2008-09-11 16:59 Azonosító: 186 683 |
Azt szeretném megtudni, hogy hogyan lehet kérdéseket feltenni az eladónak
|
|
|
|
2008-09-11 17:00
Létrehozva:
|
|
|
Fiúk!!! Ti nagy műszaki zsenik vagytok!!! Magánvéleményeket kérnék, bocs, hogy ide írom, de nem akartam új topikot nyitni, ez meg csevegő... Véleményetek szerint LCD vagy PLAZMA TV-t érdemes venni????? Azt tudom, hogy az LCD tv-nél a pixelhibák gyakoriak, ill a kép kontrasztszegény lesz. A plazmáknál sűrűbb a meghibásodási arány az első évben , de ugye akkor van gari.Utána állítólag a 3-5 év között tutira meghibásodik a TV és alsó hangon 20 000 Ft a javítási költsége. Állítólag többet is fogyasztanak. Nekem a Samsung képminősége jött be eddig. Várnám a javaslatokat és a magánvéleményeket, hogy Ti melyiket vennétek? Mnden segítséget előre köszönök, az én tudásom ennyi volt a tv-ről. Légyszike nekem is segítsetek!!!!! -------------------- "Lemondtam a sexről, az italról és a hazardírozásról! Ez volt életem legszörnyűbb negyedórája"
|
|
|
|
2008-09-11 16:39
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2008-03-03 13:05 Azonosító: 124 609 |
Szia! Lehet utólag, de csak ha nincs rajta licit. Személyes menü--> Eladó áruk--> Kép oszlop bal oldalon. Ui: legközelebb ha problémád van, a segítség topicba írj. Nem kell újat létrehozni, a modi valószínűleg úgyis oda teszi ezt is. Üdv: Roli Köszön a segítséget. Bea |
|
|
|
2008-09-11 15:53
Létrehozva:
|
|
|
Lelkes fórumozó ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 1 069 Regisztrált: 2007-09-13 20:46 Innen: Onnan Azonosító: 24 900 |
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Már futó aukciónál lehet utólag képet feltölteni vagy csak akkor ha újrahirdetem a terméket? Köszönöm! Szia! Lehet utólag, de csak ha nincs rajta licit. Személyes menü--> Eladó áruk--> Kép oszlop bal oldalon. Ui: legközelebb ha problémád van, a segítség topicba írj. Nem kell újat létrehozni, a modi valószínűleg úgyis oda teszi ezt is. Üdv: Roli |
|
|
|
2008-09-11 15:05
Létrehozva:
|
|
|
Új fórumozó Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 2 Regisztrált: 2008-03-03 13:05 Azonosító: 124 609 |
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Már futó aukciónál lehet utólag képet feltölteni vagy csak akkor ha újrahirdetem a terméket? Köszönöm! |
|
|
|
2008-09-11 12:53
Létrehozva:
|
|
|
Öreg róka:) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 4 100 Regisztrált: 2007-03-01 13:48 Azonosító: 32 |
Kedves Moderátor! Ilyenkor nem lenne ügyfélbarátibb áttenni a megfelelő kategóriába a törlés helyett? Azért nem kevés munka áll egy-egy terméklap létrehozása mögött. Azért a legtöbben nem üzleti etikátlanságból teszik rossz kategóriába a termékeiket, hanem mert esetleg tévednek, nem tudják pontosan bekategorizálni az árut vagy egyszerűen nem találják meg a legjobbat a (valljuk be: nem teljesen tökéletes) kategória-rendszerben. Kedves watchhu! Korábban a kategóriaidegen termékeket a megfelelő kategóriába mozgattuk át, majd a felhasználók ezeket sorozatosan visszahelyezték. Ezt követően a kategóriaidegen termékeket lezártuk, a felhasználó erről értesítést kapott, majd újra visszatöltötte a nem megfelelő kategóriába. Ezt követően az eladás lapon is feltüntettük a figyelmeztetést, aukcióindításkor csak a meghirdetni kívánt termék legjellemzőbb kategóriájában lehet azt elindítani. A nem megfelelő kategóriában megjelentetett aukciót a piactérről előzetes figyelmeztetés nélkül eltávolítjuk. -------------------- a Vatera csapata
www.vatera.hu |
|
|
|
2008-09-11 12:35
Létrehozva:
|
|
|
Fórumozó ![]() ![]() ![]() Csoport: Teljes jogú felhasználó Hozzászólások: 723 Regisztrált: 2007-03-01 14:17 Azonosító: 147 |
A termék kategóriaidegen volt, a megfelelő kategória: Számítástechnika > Nyomtatók Kedves Moderátor! Ilyenkor nem lenne ügyfélbarátibb áttenni a megfelelő kategóriába a törlés helyett? Azért nem kevés munka áll egy-egy terméklap létrehozása mögött. Azért a legtöbben nem üzleti etikátlanságból teszik rossz kategóriába a termékeiket, hanem mert esetleg tévednek, nem tudják pontosan bekategorizálni az árut vagy egyszerűen nem találják meg a legjobbat a (valljuk be: nem teljesen tökéletes) kategória-rendszerben. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Szöveges verzió | A pontos idő: 2013-06-19 15:53 |